oops, am tot trecut peste folderul asta pan acum de nu stiu cate ori fara sa-l vad. multumescPSS wrote:nu acolo.... in my documents\ Rockstar games\ gta iv\ user music...Walttersm wrote:ce trebuie facut sa mearga independence fm? am pus melodii, shortcuturi in appdata/local/.../user files (vista), am dat quick scan, complete scan si nu canta niciuna, se aud doar reclame.
Grand Theft Auto 4
Moderator: Moderatori
Re: Grand Theft Auto 4
Mie mi-ar merge?
Sitem:
Asus Rampage Extreme
E6850 3.0Ghz
ATi Radeon HD 3870X2 1Gb
Corsair @ DDR3 1600
PSW 750W
Windows XP SP3
PS: Driverele 8.12 de la ATi ar merge pe 3870X2?
Multumesc
Sitem:
Asus Rampage Extreme
E6850 3.0Ghz
ATi Radeon HD 3870X2 1Gb
Corsair @ DDR3 1600
PSW 750W
Windows XP SP3
PS: Driverele 8.12 de la ATi ar merge pe 3870X2?
Multumesc

- Jizaz Craist
L-am şters. E penibil. E ca un film din ăla "Oscar bait" - lung, cu o poveste overblown, care se crede foarte importantă şi intelectuală, cu casting bun, bine realizat şi de care toată lumea zice că da dom'le, filmul ăsta e bun.
Iar după două-trei pahare toţi încep să fie de acord că nu e chiar aşa fain, că de fapt e chiar cam plictisitor şi mai bine ne-am uita la Speed Racer decît la el.
Regret doar că n-o să mai aud voice actingul ăla superb.
Iar după două-trei pahare toţi încep să fie de acord că nu e chiar aşa fain, că de fapt e chiar cam plictisitor şi mai bine ne-am uita la Speed Racer decît la el.
Regret doar că n-o să mai aud voice actingul ăla superb.
- Calin Banc
Păi este scurt şi odată gata, nu prea mai ai ce face. Misiunile sunt puţine şi majoritatea extrem de scurte. Dacă mai adaugi că rulează şi prost, ce mai vrei? Cred c-am să-l mai termin la următorul upgrade, până atunci se aşează un praf virtual peste discuri. Şi aşa n-am ce face în Liberty City.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
GTA4 Patch 1.0.2.0 lansat - download
GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:
* Graphics Menu:
o Added "Water Quality", "Shadow Quality" and "Reflection Resolution" sliders in graphics menu.
o Added "Definition" and "VSync" toggles in graphics menu.
* Rendering optimizations.
* VSync optimizations.
* Nvidia 7000 series
o Mirrors fixed
PATCH 1 FIXES:
* Direct input device support is now disabled by default and can only be enabled with the commandline: "-usedirectinput"
* Supported Controllers:
o Logitech Dual Action
o Logitech RumblePad 2
o Logitech Cordless RumblePad 2
o Saitek P2500
* Supported Wheels:
* Note: Controls are unmapped, user must map controls using Manufacturer's mapping software.
o Logitech G25 Racing Wheel
o Logitech Wingman Formula GP Wheel
o Logitech MOMO Racing
o MOMO Force
o Driving Force Pro
o Driving Force
o Formula Force
* Added Commandline "-notimefix" which will help some users who are experiencing the fast/slow gameplay issue after patch 1 was applied.
* Fixed a bug that caused some users to experience endless looping audio effects after Patch 1 was applied.
* Benchmark was disabling sounds after Patch 1 was applied, this is now fixed.
CRASH FIXES:
* Unable to load game fixed - For some users, a DOS window would open and close immediately upon Game Launch, GTA IV would never launch.
* Hang on Initial Game Loading Screen fixed - Some users experienced Character Art Loading screens in an endless loop.
* Certain causes of the RESC10 error have been fixed (Alt-Tab, change resolution). If you experience an RESC10 error, you must restart.
* Certain Instances of the "GRAND THEFT AUTO IV has encountered a problem and needs to close" error have been fixed.
VIDEO EDITOR:
* Naming clips is now mandatory on Export
MULTIPLAYER:
* Legitimate players being kicked from Multiplayer matches has been fixed.
GENERAL ADDITIONS / FIXES:
* Wireless 360 controllers not functioning - Triggers were full on/off, fixed.
* In the Options menu accessed from the Title Screen a “Game” section has been added with the ability to turn Clip capture on/off.
GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:
* Graphics Menu:
o Added "Water Quality", "Shadow Quality" and "Reflection Resolution" sliders in graphics menu.
o Added "Definition" and "VSync" toggles in graphics menu.
* Rendering optimizations.
* VSync optimizations.
* Nvidia 7000 series
o Mirrors fixed
PATCH 1 FIXES:
* Direct input device support is now disabled by default and can only be enabled with the commandline: "-usedirectinput"
* Supported Controllers:
o Logitech Dual Action
o Logitech RumblePad 2
o Logitech Cordless RumblePad 2
o Saitek P2500
* Supported Wheels:
* Note: Controls are unmapped, user must map controls using Manufacturer's mapping software.
o Logitech G25 Racing Wheel
o Logitech Wingman Formula GP Wheel
o Logitech MOMO Racing
o MOMO Force
o Driving Force Pro
o Driving Force
o Formula Force
* Added Commandline "-notimefix" which will help some users who are experiencing the fast/slow gameplay issue after patch 1 was applied.
* Fixed a bug that caused some users to experience endless looping audio effects after Patch 1 was applied.
* Benchmark was disabling sounds after Patch 1 was applied, this is now fixed.
CRASH FIXES:
* Unable to load game fixed - For some users, a DOS window would open and close immediately upon Game Launch, GTA IV would never launch.
* Hang on Initial Game Loading Screen fixed - Some users experienced Character Art Loading screens in an endless loop.
* Certain causes of the RESC10 error have been fixed (Alt-Tab, change resolution). If you experience an RESC10 error, you must restart.
* Certain Instances of the "GRAND THEFT AUTO IV has encountered a problem and needs to close" error have been fixed.
VIDEO EDITOR:
* Naming clips is now mandatory on Export
MULTIPLAYER:
* Legitimate players being kicked from Multiplayer matches has been fixed.
GENERAL ADDITIONS / FIXES:
* Wireless 360 controllers not functioning - Triggers were full on/off, fixed.
* In the Options menu accessed from the Title Screen a “Game” section has been added with the ability to turn Clip capture on/off.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
da, umbrele se vad normal acum si au bagat reflexii noi la strazi, arata mai bine acum noaptea inclusiv iluminarea stradala.
pacat ca nu au modificat unele lucruri in multiplayer
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
pacat ca nu au modificat unele lucruri in multiplayer
Am instalat patch-ul.
Aduce mai multe optiuni de configurare.
Am impresia ca merge mai bine.
LE: mi se pare destul de interesant cu definition off.
Aduce mai multe optiuni de configurare.
Am impresia ca merge mai bine.
LE: mi se pare destul de interesant cu definition off.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
si eu am instalat patchul, dar in loc sa repare buguri, creeaza. acum nu mai pot accesa pcurile pt net, merg doar alea din masinile din politie.
se pare ca patchul asta a facut mai mult rau decat bine...
un user de pe site-ul meu: eu l-am instalat si acuma merge ca dracu, din punct de vedere grafic... aproape nimic nu mai este pe ecran, toate dispar... TOATE... pana acuma mergea perfect, MULTUMESC ROCKSTAR pentru inca un release magnific
pe gtaforums.com se plang ca nu le mai merge PC-ul din iCAFE-uri
mie personal imi merge mai prost chiar si cu procesorul la 3.6Ghz
modurile cu MagicIV nu mai merg
au fost raportate erori in benchmark si crashuri aleatorii

un user de pe site-ul meu: eu l-am instalat si acuma merge ca dracu, din punct de vedere grafic... aproape nimic nu mai este pe ecran, toate dispar... TOATE... pana acuma mergea perfect, MULTUMESC ROCKSTAR pentru inca un release magnific
pe gtaforums.com se plang ca nu le mai merge PC-ul din iCAFE-uri
mie personal imi merge mai prost chiar si cu procesorul la 3.6Ghz
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
modurile cu MagicIV nu mai merg
au fost raportate erori in benchmark si crashuri aleatorii
ce, merge mai prost? HOW IS THAT POSSIBLE ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mie mi se pare ca merge chiar putin de tot mai bine. Si a crescut load-ul CPU pe la 70%. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Sistem
rectific... imi merge si se vede muuuuuult mai bine... era setat pe quality in driverul video... acum am Let application decide si merge super ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Am o rugaminte la cei care au instalat patch-ul 1.0.2.0. Poate sa-mi spuna cineva, functioneaza sau nu benchmarkul? E un lucru decisiv pentru mine, daca sa instalez sau nu patch-ul.
PS: 1.0.2.0 include si imbunatatirile si fix-urile aduse de 1.0.1.0?
PS: 1.0.2.0 include si imbunatatirile si fix-urile aduse de 1.0.1.0?
Jocul merge ceva mai bine (destul de greu observabil) dar umbrele tot arată ”slab” ca să nu folosesc alt cuvânt.
Live in your world, get pwned in mine!
Benchmark-ul merge. In rest cum spuneam, parca merge ceva mai bine, in rest n-am prea vazut schimbari.
Sistem
Sistem
-
Inca tot nu se poate seta si optiunea de antialiasing nu?
Era interesant daca bagau si optiunea de AA in meniu.
Era interesant daca bagau si optiunea de AA in meniu.
Windows Vista Ultimate 64 SP1 -Intel Core2 Duo E8400 3 Ghz - Asus P5B - Asus GTX 260 TOP OC 650/1400/2300 - 3 GB DDR2 RAM 800 - Creative X-Fi Xtreme Gamer - Logitech Z500 - Logitech G11 - Logitech G9 - Asus MB19TU 19 inch 2ms
era interesant de bagat si optiunea de ABS si ESP la masini
.

Beauty is in the eyes of the beer holder.
glumesti nu ? ia baga very high la Reflection Resolution si vezi cum arata strazileBloodred wrote:Benchmark-ul merge. In rest cum spuneam, parca merge ceva mai bine, in rest n-am prea vazut schimbari.

Străzile, însă umbrele arată în mare parte la fel așa că se compensează.
Intr-adevar arata reflexiile mai bine, n-am avut rabdare sa ma plimb prea mult prima oara cand am incercat.
Sistem
Sistem
- Neon Biker
Hmmm... poate-l mai incerc inca o data cu 7900GS-ul meu... sau poate mai astept sa mai scoata vreo 2 patch-uri.

Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Mai bine așteaptă până la o noua placă video.
Pe bune, degeaba incerci...Neon Biker wrote:Hmmm... poate-l mai incerc inca o data cu 7900GS-ul meu...
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
- Neon Biker
Multumesc de incurajari baieti. 
Culmea e ca la Minimum System Requirements scrie tocmai 7900GS. Cum naiba pot trece pe cutie asa ceva daca jocul trage numai artefacte cu placa asta? Inteleg ca merge cu 15 fps cu totul pe low, dar sa mearga dom'le, sa se vada strazile si cladirile si tot ce trebe', nu sa te plimbi ca orbu' printr-un univers netexturat, neiluminat, fara minimap-ul din colt etc.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Culmea e ca la Minimum System Requirements scrie tocmai 7900GS. Cum naiba pot trece pe cutie asa ceva daca jocul trage numai artefacte cu placa asta? Inteleg ca merge cu 15 fps cu totul pe low, dar sa mearga dom'le, sa se vada strazile si cladirile si tot ce trebe', nu sa te plimbi ca orbu' printr-un univers netexturat, neiluminat, fara minimap-ul din colt etc.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Chestia aia cică s-ar fi rezolvat deja.
Neon, poti incerca daca vrei, dar spuneam ca n-are sens sa te enervezi din cauza framerateului 

deci am bagat si eu 2 ore in acest joc. prima impresie : fac un c/p de pe o discutie cu un amic:
eu: am jucat oleak de gta 4
el: : iti merge?
eu : nu la maxim..dar e jucabil.
eu: am incercat sa joc si fallout 3 ,si far cry 2
eu: si asta e mult peste
eu: pai am jucat vreo doua misiuni
eu: in ultima mi-am tras-o cu michelle
el: =))
eu: eu eram beat, si ea ma placea
el: ahaha=))
eu: am condus beat in plm
eu: pusca mea la prima intalnire m-a lasat pe mine sa ii conduc masina, si am rasturnat-o intr-o curba
eu: si s-a cam suparat oleak dar i-a trecut
el: )
eu: oricum in clipa cand a inceput sa ne fugareasca politia ca am dat peste un mos care dormea la colt de strada, si am vazut-o ca ii place , am stiut ca o sa i-o trag
el: =))
eu: noh..that's GTA 4
eu: in 2 ore de joc
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
*clap* *clap* ?
Cei cu placi video ATI , luati deomadata de pe www.techpowerup.com driverul Catalyst 9.1 ( pe site AMD nu apare ) si veti avea o supriza placuta la cum se misca GTA acum , la mine pe un 4850 cu core duo se misca mult mult mai fluent cu noul driver.
Driverul la mine face figuri ca nu mai pot sa joc TF2 si nu imi merge control center dar in rest GTA4 chiar se misca mai bine si in zonele alea grele in care inainte aveam 20 fps , acum am 30 fps
.
Driverul la mine face figuri ca nu mai pot sa joc TF2 si nu imi merge control center dar in rest GTA4 chiar se misca mai bine si in zonele alea grele in care inainte aveam 20 fps , acum am 30 fps

GTA IV este cel mai vândut joc din Europa si SUA în 2008
Revista Edge a realizat un top al celor mai vândute 60 jocuri în anul 2008. Este vorba despre titlurile care au depăşit 1 milion de exemplare vândute, pe toate platformele. Cum era de aşteptat, câştigătorul este Grand Theft Auto IV, cu 13 milioane exemplare vândute. Pe locurile următoare se clasează Mario Kart Wii, Guitar Hero, Wii Fit şi Super Smash Bros. Brawl. Remarcăm apariţia lui Call of Duty: World at War pe poziţia a şasea, pe locul 8 FIFA 09 şi pe 10 Gears of War 2. Dacă vă întrebaţi unde sunt World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Need For Speed Undercover sau Fallout 3, aflaţi că şi-au adjudecat poziţiile 12,14, şi 15, cu câte 3 milioane exemplare vândute. Aveţi mai jos primele 10 clasate şi link-ul către articol:
1. Grand Theft Auto IV (X360, PS3, PS) - 13 milioane
2. Mario Kart Wii (eclusiv Wii) -11 milioane
3. Guitar Hero (various) - 10 milioane
4. Wii Fit (exclusiv Wii) - 9 milioane
5. Super Smash Bros. Brawl (exclusiv Wii) - 7 milioane
6. Call of Duty: World at War (multi platforme) – 7 milioane
7. Madden NFL 09 (multi platforme) – 6 milioane
8. FIFA 09 (multi platforme) – 5 milioane
9. Star Wars: The Force Unleashed (multi platforme) – 5 milioane
10. Gears of War 2 (exclusiv Xbox360) – 4 milioane
Clasamentul Edge complet
http://www.edge-online.com/features/the ... page=0%2C0
Revista Edge a realizat un top al celor mai vândute 60 jocuri în anul 2008. Este vorba despre titlurile care au depăşit 1 milion de exemplare vândute, pe toate platformele. Cum era de aşteptat, câştigătorul este Grand Theft Auto IV, cu 13 milioane exemplare vândute. Pe locurile următoare se clasează Mario Kart Wii, Guitar Hero, Wii Fit şi Super Smash Bros. Brawl. Remarcăm apariţia lui Call of Duty: World at War pe poziţia a şasea, pe locul 8 FIFA 09 şi pe 10 Gears of War 2. Dacă vă întrebaţi unde sunt World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Need For Speed Undercover sau Fallout 3, aflaţi că şi-au adjudecat poziţiile 12,14, şi 15, cu câte 3 milioane exemplare vândute. Aveţi mai jos primele 10 clasate şi link-ul către articol:
1. Grand Theft Auto IV (X360, PS3, PS) - 13 milioane
2. Mario Kart Wii (eclusiv Wii) -11 milioane
3. Guitar Hero (various) - 10 milioane
4. Wii Fit (exclusiv Wii) - 9 milioane
5. Super Smash Bros. Brawl (exclusiv Wii) - 7 milioane
6. Call of Duty: World at War (multi platforme) – 7 milioane
7. Madden NFL 09 (multi platforme) – 6 milioane
8. FIFA 09 (multi platforme) – 5 milioane
9. Star Wars: The Force Unleashed (multi platforme) – 5 milioane
10. Gears of War 2 (exclusiv Xbox360) – 4 milioane
Clasamentul Edge complet
http://www.edge-online.com/features/the ... page=0%2C0
- cafea_cu_pc
Cred ca e vorba de jocuri de pe orice platforma.cafea_cu_pc wrote:Ce cauta Mario Kart pe al doilea loc ?!
L-am instalat si eu si merge bine pe detalii medii. Nu am intampinat scaderi deranjante de frame-rate dar as vrea sa intreb daca patch-ul nou-lansat rezolva ceva cu sensibilitatea cu care iau virajele masinile din joc (pe mine ma enerveaza ca derapeaza si devin incontrolabile cateodata chiar si cu un gamepad Xbox 360).
Altfel merge bine si sunt la 10%. Pana acuma pare interesant.
Eu dezagreez versiunile de console si consolele. Prefer PC-ul. Nu ca versiunile de console ar fi rau-facute dar sunt scumpe.
Multumesc.
Altfel merge bine si sunt la 10%. Pana acuma pare interesant.
Eu dezagreez versiunile de console si consolele. Prefer PC-ul. Nu ca versiunile de console ar fi rau-facute dar sunt scumpe.
Multumesc.
Sitem:Asgard wrote:Poti sa-mi spui ce sistem ai?
Asus Rampage Extreme
E6850 3.0Ghz
ATi Radeon HD 3870X2 1Gb
Corsair @ DDR3 1600
PSW 750W
Windows Vista SP1 64-bit