Asa ca totul s-a terminat cu un format si o reinstalare de OS. Am formatat si reinstalat windows-ul pe partitia C. D, E si F au ramas neschimbate.
Eeee si in final am zis ca o fi fost un eveniment nefericit si ca nu o sa se mai intample. Se pare ca m-am inselat din nou.
Acum 10 minute in timp ce ma jucam WAR mi se blocheaza calculatorul. Dau restart si ce sa vezi: iar imi apare BzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBzBz BzBzBzBZBZ.
Dupa parerea mea de neavizat in ale hardware-ului cred ca de vina este calculatorul si nu un virus. Motivul este simplu. Cand apas Del sa intru in bios dureaza mult (in jur de 10-15 secunde), ca sa nu mai zic ca rareori scoate si un sunet ciudat. Daca scot cablul de la HDD imi intra instantaneu in BIOS, exact cum este normal. In plus am antivirus de la kaspersky updatat la zi + firewall comodo si in general nu fac prostii, asa ca eventualitatea de a fi o problema software este scazuta.
Ceea ce este ciudat de aceasta data este ca pe langa faptul ca POST-ul dureaza mult mai mult si nici macar nu se mai chinuie sa "intre" pe HDD (sa imi apara sigla Windows etc.) si nici BSOD. Dupa ce l-am "frecat" de cateva ori vad ca a reusit intr-un final sa booteze si sa intru pe forum sa scriu problema. Tare imi e frica ca dand un restart totul se va termina cu un nou format.
P35-S3l
Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz
2 giga ram kingston 667 mhz 5-5-5-12
nvidia 8500gt
WD 5000AAKS
Thermaltake Toughpower 750W
Windows Xp
Scuzati-mi problema intortocheata, dar nu prea am avut inspiratie cand am scris-o