Salke, as vrea sa cumpar un sistem cat de cat bunicel pentru gaming.Lista mea e cam asa:
bugetul este de 2100-2200 ron MAX totusi nu as vrea sa ajung acolo.Astept sugestii...
Sfaturi pentru achizitionare sistem!
Moderator: Moderatori
Re: Sfaturi pentru achizitionare sistem!
din pacate cu 21-22 de mil, nu prea mai poti face un comp pe joace.
Calculeaza altfel: 2200 lei la 3.7 lei/euro = aprox 600 euro. Acum inmulteste 600 de euro cu 4.3 lei si vei vedea bugetul pe care ar trebui sa-l aloci, aproape 2600 lei.
Ideea este ca fata de noiembrie-decembrie 2008, cuparatorul pierde 400 lei.
In plus nu stiu de ce ai pus de banii aia doar 5 componente.
sugestia mea... se poate si mai bine, dar te costa!
Calculeaza altfel: 2200 lei la 3.7 lei/euro = aprox 600 euro. Acum inmulteste 600 de euro cu 4.3 lei si vei vedea bugetul pe care ar trebui sa-l aloci, aproape 2600 lei.
Ideea este ca fata de noiembrie-decembrie 2008, cuparatorul pierde 400 lei.
In plus nu stiu de ce ai pus de banii aia doar 5 componente.
sugestia mea... se poate si mai bine, dar te costa!
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Este ok configuratia.supreme wrote:Salke, as vrea sa cumpar un sistem cat de cat bunicel pentru gaming.Lista mea e cam asa:
bugetul este de 2100-2200 ron MAX totusi nu as vrea sa ajung acolo.Astept sugestii...
Eu iti recomand asa ceva => http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/109158/ .
Superfly
nu ati fost atenti sau de ce in configuratia initiala vad numai MB, DDR, CPU si PSU.... voi vad ca ati aruncat si carcase si HDD-uri in cos.....
configuratia initala este aproape OK. Daca vrei sa mai economisesti niste banuti, mergi pe o placa de baza MSI P43 NeoFR. In privinta memoriilor, mergi pe un kit de 4GB (2x2GB) 800MHz: Kingston 4GB kit Value 800Mhz CL5 sau Exceleram 4GB 800MHz sau chiar Exceleram 4GB 1000MHz. placa video, m-ai recomandata ar fi o placa PowerColor PCS HD 4850 (racire f buna si OC) si ar tb sa coste cam la fel ca Sapphire-ul
configuratia initala este aproape OK. Daca vrei sa mai economisesti niste banuti, mergi pe o placa de baza MSI P43 NeoFR. In privinta memoriilor, mergi pe un kit de 4GB (2x2GB) 800MHz: Kingston 4GB kit Value 800Mhz CL5 sau Exceleram 4GB 800MHz sau chiar Exceleram 4GB 1000MHz. placa video, m-ai recomandata ar fi o placa PowerColor PCS HD 4850 (racire f buna si OC) si ar tb sa coste cam la fel ca Sapphire-ul
Sincer nu inteleg la ce te referi dr_dream, daca el nu a mentionat ca vrea numai anumite componente si a zis "sistem" c-am asta se intelege ca trebuie sa recomandam. In al 2-lea post Puzzel pusese niste intrebari si nici pana acum nu s-a raspuns la ele...