Eroare! Ajutor!

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
INcerT

Eroare! Ajutor!

Post by INcerT »

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu ceva !!! Deci Pc-ul meu se restarta in joc si se mai si bloca am crezut ca windowsul nu suporta jocul sau ca am frun virus aveam win sp 3 acum am sp 2 imi face lafem am debifat auto restartul mia aparut ecranul albastru in care scria!!

Trap_Couse_unknow

Check To make sure any .. Hardware or software properly is installed.IF This is a new installation ask your Hardware or software manufacture for any video update your might need.
problem ..canlenue (sau ceva in genu) ar remove any nevley(nici aici nu mai stiu) installed hardware or software. Disamble Bios memory options such as cahing (sau ceva in genu) or shadowing
You need to use safe mode to ar disamble components restore you computer press F8 to select advanced startup options and then select Safe mode
Tehnical Information:
Stop 0x00000012 (0x00000001; 0x00000300; 0x00000000 ; 0x00000000)
Beginng dump of physical memory
Phisical memory dump complet

Pc-ul este cam varza !!

Amd Sempron 2500+
1.75 GHz ,256 mb Ram
Placa video nvidia GForce fx 5500 !!! Placa de baza : GigabyTe
cam atat nu stiu ce sa va mai spun !!
Nu stiu daca am postat Bine dar imi incerc norocul am vazut ca snt numai profesionisti aici care se pricep la PC-uri Va rog ajutatima!!!!
fishbone
Moderator

Re: Eroare! Ajutor!

Post by fishbone »

Daca-ti face in cursul unui joc eu zic ca e de la driverele video. Intra pe internet si ia o versiune mai noua, dezinstaland complet in prealabil ce ai acum. Problema e ca mesajul de eroare este generic si nu indica o problema precisa. Poate fi cauzata ori de driver ori de hardware defect. Scaneaza-ti ca sa fi sigur si cu Ad-Aware si Spybot Search and Destroy.
INcerT

Post by INcerT »

fishbone wrote:Daca-ti face in cursul unui joc eu zic ca e de la driverele video. Intra pe internet si ia o versiune mai noua, dezinstaland complet in prealabil ce ai acum. Problema e ca mesajul de eroare este generic si nu indica o problema precisa. Poate fi cauzata ori de driver ori de hardware defect. Scaneaza-ti ca sa fi sigur si cu Ad-Aware si Spybot Search and Destroy.
Deci cu driverele leam facut am bagat altele mai noi adika cele mai noi dar pe akelea nu leam dezinstalate am daT pe Ea si ma intrebat acolo daca le instalez pe aceseta ca am altele instalate ceva in genu Dar dupa imi zicea cand intru in jok mai precis Counter-strike ceva de openGl ca nu merge si ca trebuie sail deschida cu softower .....:| leam bagat pe acestea inapoi si a mers...!!!!iar virusi nam deunde ca azi am instalat windowsuL! Ms pt ajutor orcum !
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu e vorba de virusi neaparat, ci de spyware cu care te poti pricopsi printr-o simpla vizita pe un site. Nu am facut asumptii in legatura cu ce ai facut sau ce nu ai facut intre momentul in care ai reinstalat Windows si lansarea jocului. Iti face in absolut orice joc, sau doar unul anume? Daca-ti face intr-un joc anume atunci e prea posibil ca jocul respectiv sa fie problema. Confirma cu convingere absoluta ca iti face figuri doar in jocuri ca sa avem un punct de inceput. Altfel dam cu sfaturi precum am scuipa in bezna.
INcerT

Post by INcerT »

Cum am zis si mai sus

Dar dupa imi zicea cand intru in jok mai precis Counter-strike ceva de openGl ca nu merge si ca trebuie sail deschida cu softower .....:|
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

De unde anume ai luat driverul video?
Revino si scrie exact care este mesajul de eroare care ti-l da. Mai mult ca sigur ca pur si simplu iti spune ca nu ai OpenGL instalat, problema tipic legata de drivele video. Cu alte cuvinte ori nu ai instalat driverele video, ori nu le-ai instalat corect.
Deci inca odata, de unde ai luat driverele si care e numele fisierului?
INcerT

Post by INcerT »

La care driver te referi la cel care lam bagat si a spus aia cu open GL..?sau la asta de merge! daca intrebi de ala cu openGL de pe un site care ma redirectionat pe site-u celor de la nvidia siar cel care merge e loat din cd care mi la dat la Placa viodeo si app in Counter-strike se restarteaza dar intrebarea e dc???!!!!!!!!! Pt ca iaite nu imi facea asa !!! de la jok nu cred ca este pt ca inaite imi mergea !!!! in alt jok mi sa mai BLokat si o sg data sa restartat asa cand eram pe net in rest numai in Counter-strike si Gta in Counter-strike se mai si blokeaza si nu ai ce sa ii mai faci si in Gta lafel care sa fie problema!?
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Incep prin a spune ca gramatica ta imi cauzeaza probleme severe de citire si interpretare.
Ce se intampla in trecut e irelevant, problema e acum, deci nu are rost sa discutam ce mergea si ce nu mergea.
Mergi pe site-ul oficial nVidia si ia cele mai noi drivere pentru placa ta video.
Incearca acest link
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Edeph

Post by Edeph »

jocul e original ? mai verifica odata daca ai driverii de pe site-ul nvidia , plus sp2 la windows ( ca 3-u face urat cateodata) , fara virusi , scanat de adware si spyware , reinstall la joc .

LE : offtopic : sa imi fie cu iertare , dar gramatica e sub pamant , citesc posturile tale de 10 ori cu voce tare ca sa inteleg . #-o
Last edited by Edeph on Thu Feb 05, 2009 9:14 pm, edited 1 time in total.
INcerT

Post by INcerT »

fishbone wrote:Incep prin a spune ca gramatica ta imi cauzeaza probleme severe de citire si interpretare.
Ce se intampla in trecut e irelevant, problema e acum, deci nu are rost sa discutam ce mergea si ce nu mergea.
Mergi pe site-ul oficial nVidia si ia cele mai noi drivere pentru placa ta video.
Incearca acest link
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Deci gramatica lasa de dorit pt ca snt obosit si scriu fff repede ....
acum descarc driverul o sa il instalez si te anut!!!Orcum in instalez repede dar trebuie sa ma jok dupa aceea ca sa vedem daca se mai restarteaza orcum de multe ori merge mai mult alte ori mai putin!!
INcerT

Post by INcerT »

deci spune ca nu e compatibil Leam dezinstalat si pe celelalte degeaba:|
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Ce anume spune ca nu e compatibil? Daca nu oferi informatii complete si detaliate nu te astepta sa ti se gaseasca o solutie.
INcerT

Post by INcerT »

The Nvidia setup program could not locaTe any Drivers that are compatible with your current hardware.Setup Will not exit Asta spune !!!
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Eroare respectiva o incasezi cand nu ai luat driverele corecte, iar eroarea anterioara cu OpenGL care lipseste cu desavarsire este tocmai pentru ca nu ai driverele video instalate. Daca cele de pe site-ul nVidia nu merg, va trebui sa le iei de pe site-ul fabricantului placii video, asta daca esti absolut sigur ca ai incercat sa iei driverele corecte, pentru placa video corecta si sistemul de operare corect de pe site-ul nVidia.
INcerT

Post by INcerT »

Dami te rog linkul direct de unde downloadez driverul !! Si pana la urma din cauza aceasta se restarteaza?:| ](*,) ](*,) ](*,)
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

N-am ce link sa-ti dau din moment ce nu stiu ce integrator ti-a facut placa ta video. nVidia GeForce este chipsetul. Placa e Gainward, MSI, etc. Odata ce afli, poti foarte usor sa gasesti singur site-ul si sa dai de drivere.
Nu stiu inca daca asta e cauza, dar cu siguranta este punctul de inceput. Ca sa nu mai spun faptul ca daca nici macar nu ai drivere functionale atunci nu iei avantaj de acceleratia grafica.
INcerT

Post by INcerT »

fishbone wrote:N-am ce link sa-ti dau din moment ce nu stiu ce integrator ti-a facut placa ta video. nVidia GeForce este chipsetul. Placa e Gainward, MSI, etc. Odata ce afli, poti foarte usor sa gasesti singur site-ul si sa dai de drivere.
Nu stiu inca daca asta e cauza, dar cu siguranta este punctul de inceput. Ca sa nu mai spun faptul ca daca nici macar nu ai drivere functionale atunci nu iei avantaj de acceleratia grafica.
De unde aflu? daca e Gainward msi etc?
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Te uiti pe placa video.
INcerT

Post by INcerT »

OK o sa ma uit maine ca acum sunt rupt de somn:)
INcerT

Post by INcerT »

Deci am instalat toata driverele bn !!
Dar ToT se restarteaza si aceeasi eroare imi apare!!! Deci ma ajutati ?
Edeph

Post by Edeph »

spune-ne de la ce producator e placa video , ca sa iti dam un link direct catre driverul placii tale video , probabil nu e luat cel corect.
INcerT

Post by INcerT »

Deci driverele care le am instalate snt cele de la ei care ti le dau cu placa video!!!!

Elementul Valoare
Caracteristici adaptor video

Descriere dispozitiv : NVIDIA GeForce FX 5500
String Adaptor : GeForce FX 5500
String BIOS : Version 4.34.20.87.00
Tip chipset : GeForce FX 5500
Tip DAC Integrated RAMDAC
Drivere instalate :: nv4_disp (6.14.10.9424 - nVIDIA ForceWare 94.24)
Capacitatea memoriei : 256 MB

Producator adaptor video
Nume firma :NVIDIA Corporation
Informatii despre produs http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products
Descarcare driver http://www.nvidia.com/drivers
INcerT

Post by INcerT »

Hei am gasit o poza pe forum cu eraorea lafel ca a mea
[IMG=http://img231.imageshack.us/img231/861/13012009bh7.jpg][/IMG]

Vedeti nUmai ca acolo jOS UNDE SCRIE STOP si urmat de alea la mn scire altfel vilualizeaza primul post si ai sa obesrvi:X
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Si eu ma confrunt cu acel BSOD. Mi l-a scuipat de 2 ori in Fallout 3 fara nici un motiv aparent. In cazul meu m-am consolat cu ideea ca exista o incompatibilitate intre placa de baza cu chipset nForce 2 (da, e veche) si placa video ATi Radeon 3850 care este versiunea AGP.
BSOD-ul respectiv e numai bun de sters la fund cu el, nu contine nici o informatie pertinenta. Am facut diagnostic la kernel dump iar cauza este driverul video, aparent fisierul ati3duag.dll. Din moment ce am incercat 4 versiuni de drivere video si implicit 4 versiune al acestui dll fara nici o rezolvare, i-am dat pace. Am rezolvat problema jucandu-ma cu setarile video in joc. Intamplator, doar Fallout 3 mi-a facut figuri in ultimul timp.
Post Reply