ACPI

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Locked
INcerT

ACPI

Post by INcerT »

Salut eu din nou!!
Imi spuneti si mie cum pot sa dezistalez driverul ACPI?
Ms Anticipat:_
cicom3nd3z

Re: ACPI

Post by cicom3nd3z »

ACPI = Advanced Configuration and Power Interface.
De ce ai vrea sa-l dezinstalezi?
INcerT

Post by INcerT »

Dc?
Uitete in topicul meu unde imi da o eroare de care nu pot sa scap si sa ma jok linistit am cautat pe net poate gasesc solutia si am dat de asta Aici uitete la ultimul post mai bine opresc pc din buton decat sa imi mai apara eroare aceeaX(
TheUgly

Post by TheUgly »

Updateaza BIOS ul placii de baza si instaleaza Windows original.
Cand aveam erori-BSOD-uri cu ACPI ,apareau uzual de la timinguri RAM prea stranse sau BIOS "varza" [smilie=maniac.gif] .
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
cicom3nd3z

Post by cicom3nd3z »

Nu stiu care este exact problema, presupunand insa ca exista un conflict hardware:

Un updade de drivere si eventual de BIOS ai incercat?
Sa dezactivezi din BIOS componente pe care nu le folosesti (Portul paralel daca ai imprimanta pe USB, sau alte chestii integrate in placa de baza pe care nu le folosesti) ai incercat?

ACPI se dezactiveaza din BIOS, insa placile de baza noi nu mai au aceasta optiune.

Poti sa re-instalezi XP-ul ca "Standard PC", ceea ce dezactiveaza ACPI-ul:
In timpul procesului de instalare apare Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver". Apesi F5 si la cateva secunde ti se prezinta optiunea de a alege intre Standard PC si ACPI PC. Alegi standard PC si continui instalarea.

Daca nu vrei sa re-instalezi XP, poti sa:
Start > Settings > Control Panel > System > Tab-ul Hardware > Device Manager. Dai click pe semnul + de langa Computer, apoi right-click pe ACPI Computer > Drivers > Update Drivers > Select List > Alegi Standard PC. Dai reboot si mai mult ca sigur XP-ul o sa trebuiasca sa reinstaleze drivere.
INcerT

Post by INcerT »

Miati fost de mare ajutor am2 ms mult de tot primul pt ca sar putea sa fie de la rami ca iam defacut eu mai demult si iam strans sar putea sa fie prea sTransi

si tie pT ca miai spus cum sa dezistalez ms mult :X:X biosul acum 1 ora si ceva iam facut up:X
INcerT

Post by INcerT »

Cum il activez inapoi rpd am nevoe urgent nu mergi cu update driver ....:| mama se miska ca mame mai bine se restarteaza si apare eroarea!
cicom3nd3z

Post by cicom3nd3z »

Nu cred ca merge sa-l reactivezi. E necesar un re-install de XP (sau repair install).
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

INcerT, rezuma-te la un singur topic atata timp cat este exact despre aceeasi problema.
Locked