Discutii Seriale

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

Post Reply
Merced
Moderator

Re: Discutii Seriale

Post by Merced »

Pfoai, mi-a luat se pare o gramada de vreme, desi ma apucasem la un moment dat sa-l revad, cand l-am gasit prima oara pe trackere 3/4 complet, dar am renuntat cand am vazut ca nu apare si ultima parte pe care n-o vazusem, m-am reapucat pe 3 septembrie probabil de undeva de la sezonul 2 de el, si acu' am terminat. Vorbesc despre vechiul Beverly Hills 90210, al carui final m-a "bantuit" de prin liceu cand am vazut o parte redifuzat la B1TV, dar n-au binevoit sa dea bani pe tot tacamu'. Asa ca la 21 de ani m-am apucat sa vad un serial despre niste pusti in liceu. Avand avantajul trecerii timpului, pustii au ajuns in cateva luni mai batrani ca mine.
Dupa cum spuneam si intr-un post precedent de pe acest thread, asta e singurul serial de tipul asta pe care l-am urmarit, ma rog cu mica exceptie care probabil si pe buna dreptata n-o sa prinda, remake-ul cu acelasi nume dar in niciun caz de acelasi nivel, cel putin momentan.
Prezinta intr-un mod ok, care se leaga bine cu vietile personajelor diverse probleme din viata de zi cu zi, si "rezolvari" pentru ele, desi uneori exagerate si irealizabile in viata reala. E genu' de serial care daca te prinde, te prinde. Acum nu cred ca cineva care n-a mai avut legatura cu "fenomenu'" in trecut mai poate sa se apuce sa urmareasca de la inceput, ca totul e foarte out-of-date, dar nostalgicii care au prins macar o parte cand difuzau ai nostrii, cred ca l-ar revedea cu placere.
Desi in ultimele doua sezoane se cam schimba cast-ul, iar finalul e chiar slab din punctul meu de vedere, dar per total nu regret ca l-am vazut. Unora o sa li se pare poate straniu, dar intr-un fel am invatat niste lucruri din serialul asta.

Si cu ocazia asta fac o mica pauza in ceea ce priveste serialele. I enjoyed this one though...
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Nu sunt sigur daca se incadreaza aici cel mai bine,dar "serialul" cel mai urmarit de mine acum e Top Gear,am adunat in timp record o gramada de sezoane din care am vazut destul de multe+filmele lui Jeremy Clarckson aproape toate.Sunt geniali dupa parerea mea,unici in felul lor si totodata extrem de mult gust umorul asta englez al celor trei.Abia astept primul sezon din 2009.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Merced
Moderator

Post by Merced »

gabe_racer wrote:Abia astept primul sezon din 2009.
Ai de asteptat, ca abia saptamana trecuta a fost ultimul episod din sezonul asta. Prin toamna o sa apara probabil sezonul nou.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Am vazut ultimul sezon,mi se pare cam mult pana in toamna,nu stiu exact cum e structurata calendaristic aparitia,ca toate sezoanele le-am vaz deja dupa ce au fost aparute...
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
alyn3d

Post by alyn3d »

The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
Tresty

Post by Tresty »

Au aparut primele 4 episoade din 24, ziua 7. Excelent pana acum
Spoiler!
Revenirea lui Toni, desi fortata, a fost plina de dramatism, scena interogarii e superba. Chloe e din ce in ce mai buna :d
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Season

Post by Season »

Si s-a terminat si Stargate Atlantis. Urmeaza Universe.
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Merced
Moderator

Post by Merced »

Se terminase de vreo luna cu ultimele doua episoade aparute "preair". [smilie=maniac.gif]
Nu cred ca incepe din toamna Universe, ma indoiesc de asta.
In schimb vineri cica revine BSG. Astept cu nerabdare. =P~
Calin Banc

Post by Calin Banc »

S-a făcut ziuă deja prin sezonul 1 din "24" la mine. Dacă la început eram foarte interesat de idee şi Jack, după vreo opt-nouă episoade m-am cam plictisit de situaţile "almost" menite să prelungească artificial filmul. Îmi aminteşte de "Sunset Beach" unde mă săturasem de plot-ul lungit ca ciorba cu apă. Măcar de-i
Spoiler!
omorau nevasta sau fiica când asasinatul a eşuat
. Serialul merge mai departe, se mai învârt după degete şi parcă văd, dacă mă uit peste vreo 5-6 episoade multe nu prea s-au schimbat.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Tresty

Post by Tresty »

Mda, Kim e probabil unul din cele mai tampite personaje din 24, si in ziua 1 ca ziua 1, dar in ziua 2 e de o prostie fenomenala, asta daca te tin nervii pana acolo :)
Spoiler!
De nevasta-sa nu-ti fa prea multe griji, ca nu apuca sezonul 2 :)
Merced
Moderator

Post by Merced »

Tocmai am vazut primul episod din The Beast, un serial cu "muribundul" Patrick Swayze. Nu aveam cine stie ce asteptari, poate d-aia mi-a si placut destul de mult. Cat sa ma faca sa ma uit si saptamana viitoare. Recomand sa-l incercati, s-ar putea sa va placa.
Yeti

Post by Yeti »

Sunt putin off-topic dar alt topic nu vreau sa deschid pentru asta si intra cel mai bine aici.
Azi, adica la noapte sunt premiile Oscar. Deja stiu ca HBO transmite live in romania si doar HBO.
Nu stiti un Live Stream cu aceasta cumva?

PS. Nu ma refer la HBO, ca live stream la ala e mai greu ci la gala in sine. Desigur de preferat in engleza :icon_smile:
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
alexian81

Post by alexian81 »

http://www.canale-tv.net/
Nu merge decat pe IE. S-ar putea sa te mai puna sa instalezi niste pluginuri (sopcast, TVU) dar ai o gramada de posturi romanesti + straine. Inclusiv HBO si GSP, ca tot se plangea lumea prin alta parte. HBO-ul are un delay de maxim 2 minute fata de ce este la TV (probat).
daydr3am3r

Post by daydr3am3r »

Hai sa ma bag in seama:P. In afara de Prison Break si Lost ar cam fi X Files, Millenium si Smallville. Si mi-a placut Saved by the Bell cu toate ca ala nu prea e serial. Vechi da bune:D.
TrustNO1! Question everything!
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Un serial excelent,pe care l-am urmarit cap-coada in vreo 2 zile,Californication.Ideea e originala ,replici foarte inteligente,David Duchvony joaca excelent.Te face sa-ti placa fiecare personaj.Astept cu nerabdare sezonul 3,care ar trebui sa apara anul acesta.
Tresty

Post by Tresty »

Rescue Me 9.5/10 - Serial foarte bun, despre un echipaj de pompieri din NY, dupa 11 Septembrie. 50% comedie 25% drama 25% actiune, o reteta aproape de perfectiune. Singura obiectie, fiind un serial axat in principal pe barbati, e cam misogin (toate femeile sunt bucati de bucati, dar enervante la un moment dat)

Totusi, nota 10 pentru umor http://www.youtube.com/watch?v=0Ciq6-Ck ... re=related
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Văzut după cum urmează

News Radio - 7/10 - (da, e vechi) genul de sitcom cu multe tâmpenii care totuşi de fac încă să râzi. Exagerări în limitele umorului şamd. Varianta americană la The Office din câte ştiu, un pic mai dezgheţată, combinată şi cu issue-uri serioase.

Babylon 5 - 9/10 - Un fel de DS9 doar că ceva mai interactiv (mie personal mi-a plăcut mai mult povestea din bab5 decât cea din ds9, plus că mi se păreau mai comestibile personajele). Totuşi John Sheridan nu era un comandant prea autentic pe la începutul sezonului doi - era tipicul politicianului american, white with peach fuzz in his cheeks.

Numb3rs - 10/10 (până la sezonul 4, ultimul episod :d ) - Problema cu majoritatea serialelor care încep cu o idee faină şi reuşesc să o ţină în picioare mai mult de două sezoane e că la un moment dat devin boring, sau nu ştiu ce să mai scoată şi încep să aducă dume. Numb3rs mi s-a părut un serial excelent până la sezonul cinci (cu singura menţiune că plecarea lui Megan nu a fost o chestie prea fericită) când au început s-o dea pe probleme tip CSI New York. Rămâne de văzut dacă nu uită de ce serialul se numeşte Numb3rs, că în ultima vreme intervenţia lui Charlie şi echipei de intelectuali e minimă, mai ales când vine vorba de explicaţii.

House MD - 9/10 - Reuşeşte să te ţină lipit de ecran alea 45 de minute, doar că devine prea predictibil uneori, prea la minutul 35 îşi dă seama că a făcut o prostie, şi la minutul 40 o reglementează. Măcar story arc-ul din sezonul patru, cele cu noii medici, şi povestea lui Amber te făcea să nu te mai gândeşti la rutina lui Greg :d

Început Fringe zilele trecute, cât de cât ok până acum. Păreri :icon_smile: ?
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Tresty

Post by Tresty »

Am vazut si eu cat a iesit pana acum din Fringe, e in pauza pana prin aprilie, problema e ca in mai toate episoadele e cam aceeasi poveste: un experiment de acu 20 de ani de'a lui nebunu, care a ajuns pe mana cui nu trebuie... umorul de "mad scientist" face toti banii insa.
tomycs

Post by tomycs »

Recomand Kingdom Hospital o miniserie de 13 episoade SF/thriller/poate si un pic horror pe undeva dar asa gen Stephen King adica light/si comic.
Pentru cui i-a placut The Stand (mie mi imi pare asta mai bun).
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Tresty wrote:Am vazut si eu cat a iesit pana acum din Fringe, e in pauza pana prin aprilie, problema e ca in mai toate episoadele e cam aceeasi poveste: un experiment de acu 20 de ani de'a lui nebunu, care a ajuns pe mana cui nu trebuie... umorul de "mad scientist" face toti banii insa.
Un pic cam prea sadic gigi ăla, e amuzant că pentru el cam toţi îs lab rats. :d
Merced
Moderator

Post by Merced »

Tocmai ce am vazut primul episod din Harper's Island, un serial care pare cat de cat decent, si care se pare ca o sa aiba doar 13 episoade, lucru deloc rau pana la urma, decat lalaieli aiurea ori anulari inainte de termen mai bine asa.
Cica e horror, in primul episod n-a fost mare lucru dar sa vedem pe parcurs.
Tresty

Post by Tresty »

De o saptamana a inceput sezonul 5 din Rescue Me, despre care am scris mai sus.

Ce m-a impresionat, a fost prezenta lui Michael J. Fox, care datorita bolii de care sufera n-a prea mai jucat in nimic de prin 2000. In orice caz, respect!

http://www.youtube.com/watch?v=4JKhMSSJ94k
manu144x

Post by manu144x »

Anya wrote:Văzut după cum urmează

News Radio - 7/10 - (da, e vechi) genul de sitcom cu multe tâmpenii care totuşi de fac încă să râzi. Exagerări în limitele umorului şamd. Varianta americană la The Office din câte ştiu, un pic mai dezgheţată, combinată şi cu issue-uri serioase.
Din cauza ta m-am pus pe news radio. Ultima oară-l văzusem pe la 14-15 ani. Acum lucrând în cultura de birou îl văd cu alţi ochi.
Îmi place enorm de şeful lor, magnatul pentru care orice are un preţ :laughing6:
Tresty

Post by Tresty »

La ce sa va asteptati pentru 2009-2010...

'Til Death - RENEWED
24 - RENEWED
30 Rock - RENEWED
90210 - RENEWED
America's Next Top Model - RENEWED
American Dad - RENEWED
American Idol - RENEWED
Better Off Ted - RENEWED
Bones - RENEWED
Brothers & Sisters - RENEWED
CSI - RENEWED
CSI Miami - RENEWED
CSI New York - RENEWED
Castle - RENEWED
Celebrity Apprentice - RENEWED
Chuck - RENEWED
Cold Case - RENEWED
Criminal Minds - RENEWED
Cupid - CANCELED
Dancing with the Stars - RENEWED
Desperate Housewives - RENEWED
Dirty Sexy Money - CANCELED
Dollhouse - RENEWED
Eleventh Hour - CANCELED
Eli Stone - CANCELED
Everybody Hates Chris - CANCELED
Family Guy - RENEWED
Friday Night Lights - RENEWED
Fringe - RENEWED
Gary Unmarried - RENEWED
Ghost Whisperer - RENEWED
Gossip Girl - RENEWED
Grey's Anatomy - RENEWED
Harper's Island - CANCELED
Heroes - RENEWED
House - RENEWED
How I Met Your Mother - RENEWED
In the Motherhood - CANCELED
Kath & Kim - CANCELED
King of the Hill - CANCELED
Kings - CANCELED
Kitchen Nightmares - RENEWED
Knight Rider - CANCELED
Law & Order - RENEWED
Law & Order: CI - RENEWED
Law & Order: SVU - RENEWED
Lie to Me - RENEWED
Life - CANCELED
Lipstick Jungle - CANCELED
Lost - RENEWED
Medium - CANCELED but expected to move to CBS
My Name is Earl - CANCELED but may be picked up by Fox or ABC.
NCIS - RENEWED
New Adventures of Old Christine - RENEWED
Numb3rs - RENEWED
One Tree Hill - RENEWED
Parks and Recreation - RENEWED
Prison Break - CANCELED
Private Practice - RENEWED
Privileged - CANCELED
Pushing Daisies - CANCELED
Reaper - CANCELED
Rules of Engagement - RENEWED
Samantha Who? - CANCELED
Scrubs - RENEWED
Sit Down, Shut Up - CANCELED
Smallville - RENEWED
Southland - RENEWED
Supernanny - RENEWED
Supernatural - RENEWED
Survivor - RENEWED
Terminator: The Sarah Connor Chronicles - CANCELED
The Amazing Race - RENEWED
The Bachelor - RENEWED
The Big Bang Theory - RENEWED
The Biggest Loser - RENEWED
The Game - CANCELED
The Mentalist - RENEWED
The Office - RENEWED
The Simpsons - RENEWED
The Unit - CANCELED
The Unusuals - CANCELED
Two and a Half Men - RENEWED
Ugly Betty - RENEWED
Wife Swap - RENEWED
Without a Trace - CANCELED
Worst Week - CANCELED
Merced
Moderator

Post by Merced »

S-o luam in ordinea numerelor de pe tricou, la noul 90210 m-am uitat chiar cu placere, pare sa nu faca de rusine originalul si e al doilea film cu teenager-i d-astia la care ma uit, hai al treilea daca pun la socoteala si Roswell. Finalul de sezon s-a terminat chiar in stilul Lost, in doua minute au fost niste faze la care nu ma asteptam nici intr-o mie de ani si chiar sunt curios ce o sa se intample in debutul sezonului doi.
Apoi la Heroes chiar n-am mai putut sa ma uit, cred ca am vazut patru-cinci episoade din sezonu' asta, am facut o pauza si am incercat sa-l reiau cand se adunasera inca vreo opt, crezand ca daca le bag la rand o sa ma multumeasca intr-un fel. Nici 20 de minute din unul din episoade n-am putut rezista, e pur si simplu genu' de serial de care si-au batut joc, la care n-au mai adus nimic original de la sezonu' 1 la al doilea si nici la al treilea. Sunt destul de sigur ca n-o sa-l vad prea curand cap-coada niciodata, poate dupa ce s-o termina, desi ma indoiesc.
Nici la House nu m-am mai uitat, pur si simplu m-a plictisit repetitivitatea episoadelor, aceeasi faza mereu, nu zic ca nu era si probabil este amuzant pe alocuri, si nici ca n-o sa ma mai uit la el, poate in vara bag un maraton cu tot sezonu' sa nu zic ca n-am vazut. Insa nu-i prevad o viata prea lunga de-aici incolo.
Lost in schimb m-a surprins placut. Adica na, l-am urmarit "la zi" de pe la jumatatea sezonului doi, chiar si cand a avut pauza de un an intre sezoane, cand a aparut la doua ore ma si uitam la el, chiar daca nu mai parea interesant tot ma uitam si pana la urma o faza, un maruntis reusea sa-mi recapteze imaginatia. D-asta imi place, si d-asta chiar l-am reluat HD(de fapt dupa ce scriu post-ul asta am de vazut 2x03 daca nu ma insel). Un serial tare, ce sa ne mai ferim.
In lista mai e o mica eroare: Harper's Island nu stiu daca are rost sa-l consideri "canceled", e gandit sa nu aiba decat un sezon, si ala mai scurt, fiind un fel de horror lungit in cateva episoade. Cine s-a uitat la el si-ar fi dat imediat seama ca nici n-ar putea fi facut un serial cu sezoane multiple bazat pe acea poveste.
Vad ca au dat coltu' seriale la care am refuzat sa ma uit, gen Knight Rider si Terminator bla-bla-bla, si nu ma mira. Genu' asta de remake-uri ori sequel-uri nu prea au priza la public.
In rest de pe lista asta nu mai urmaresc nimic, ori poate am omis ceva.
Tresty

Post by Tresty »

Merced, Terminator ti-l recomand, primul sezon e chiar ok, in plus de cand cu Firefly mie personal imi place Summer Glau la nebunie. Sezonul 2 a fost chiar slab, cancel-ul meritat. Meritat e si cancelul la Prison Break, realistic vorbind.

Lista nu contine serialele considerate "de vara" sau ma rog, cu finalul in afara lunii mai, precum Dexter, Californication, Weeds, Rescue Me etc.

Anul viitor se pare ca vom avea nume grele pe Canceled: Lost, Heroes, House, 24 (care se pare ca sunt la ultimele sezoane)

Ca noutati, pare interesant V, motivul pentru care Elisabeth Mitchell a dat ortu popii in Lost:

Sursa: Youtube
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pe Heroes trebuiau sa puna lacatu' dupa sezonu' doi imho. Seriale de genu' Jericho si Firefly iau "cancel" aiurea iar cine ar trebui nu ia. Apropo, nu se mai satura lumea de CSI-uri si Law and Order-uri ca sunt in pana mea trei cu trei... [smilie=Nice-try.gif]
N-as fi convins ca a dat definitiv ortu' popii Elisabeth Mitchell, cum nici ca sezonul urmator e ultimul din Lost, stiam ca o sa mai fie doua. Sigur, pe mine de fapt m-ar bucura daca s-ar termina, decat s-o lalaie la infinit si sa il prosteasca, mai bine sa-l termine cand inca mai e interesant.
V ala sincer nu stiu ce-o sa fie de capu' lui, mi se pare prea reciclata ideea de baza a lui, si in filme si in seriale.
Lacoste

Post by Lacoste »

eu zic sa bagi House...o sa ai un sfarsit de sezon cum nu ai mai vazut demult la un serial :thumbleft:
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
Tresty

Post by Tresty »

Merced wrote:N-as fi convins ca a dat definitiv ortu' popii Elisabeth Mitchell, cum nici ca sezonul urmator e ultimul din Lost, stiam ca o sa mai fie doua.
Elisabeth Mithcell deja e anuntata ca nemaifiind "regular" pentru sezonul 6. Iar in promo-ul pentru s6, ala cu ochiul, scrie ca e ultimul sezon...

Arrested Development 10/10 Nu cred ca am mai dat 10 pana acum la vreun film sau serial, dar la asta pur si simplu nu am ce sa ii reprosez. Umor grozav, fara rasete de fundal care sa iti spuna ca la prosti unde e gluma. Este singurul serial care, dupa ce l-am terminat, l-am luat la revazut instant de la episodul 1, pentru ca sunt sigur ca n-am prins toate glumele. Peste Seinfeld, Friends sau MASH.

Urmeaza in 2010 filmul, se pare ca pana la urma au semnat toti actorii, inclusiv Michael Cera, care intre timp a devenit mare big shot, si o cam dadea cotita.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Elizabeth Mitchell will return to Lost during its final season, reports say. The actress, who plays Juliet Burke, was last seen in the season five finale trying to explode a hydrogen bomb with a rock as the end credits flashed to white. ABC hinted that Mitchell will be back in the drama, as well as the recently greenlit update of cult sci-fi show V,
Nu stiu de ce promo pentru sezonu' 6 vorbesti, gasesc multe aiureli pe Youtube, fii mai explicit. De fapt intr-un fel nici nu stiu daca vreau sa-mi strice placerea. :)
L.e.: Nevermind, l-am vazut.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

La final de multe sezoane, mai adaug şi eu nişte review-uri şi note:

Numb3rs - 10/10 (da, am mai scris mai sus de el) ultimele episoade din sezonul cinci m-au făcut să cred că s-a terminat cu criza de scenariu care era pe la mijlocul sezonului. Au revenit la crime versus science, şi începe să le iasă iar bine. Au mai băgat nişte drama, mai ales că devenise un pic sec prin anumite sectoare. Pe scurt, recomand serialul ăsta, cu nişte "pas"-uri prin sezonul cinci.

The Big Bang Theory - 7/10 - Comedie. 4 nerds şi o blondă. Unele bancuri cam prea ... prea mult, prea exagerate, sau nişte chestii care nu par a fi reale nici măcar într-un grup de nerds. Dar ce pot să zic, decât comedie tip bundy (cum a început să fie family guy de la o vreme, unde râd trei sferturi de serial the one's fart) prefer sincer genul ăsta de comedie. Un pic de romanţă, care evident e dusă în final în ridicol de proasta potrivire a celor doi protagonişti face uneori deliciul episodului - mare parte pentru că încep să cred că aşa se întâmplă şi în realitate. :d

Lost - 8/10 - Dintr-un motiv sau altul nu m-a prins hype-ul cu Lost, devine interesant abia după sezonul 4, dat fiind faptul că în primele trei sezoane e mai mult psihologie colectivă şi uşor cam improbabilă (a naibii cum toţi erau aşa bine înrădăcinaţi în situaţie şi niciunu' nu şi-a pierdut minţile). Sunt pe la începutul sezonului 5 şi sincer prezenţa lui Faraday chiar parcă face tot serialul acum. Locke m-a scos din sărite de la început, omu ăla se crede un pic prea special, şi parcă totul îi arată că nu ar trebui să fie - mi se pare un personaj mult mai interesat Linus, e mai leader-material decât Locke. Locke e veşnic disperat că ce se întâmplă nu e de fapt destinul lui. O să revin probabil la sfârşitul sezonului cinci cu mai multe impresii [smilie=maniac.gif]

Fringe - 9/10 - Ok, din punct de vedere ştiinţific serialul e SF, tare. Singura lui problemă e ca ei încearcă să facă nişte teorii destul de improbabile (sau pur experimentale) foarte .. de actualitate, prin explicaţii. Problema e că niciodată nu explică suficient, parcă dau aşa nişte date să fie date, and move on. Şi totuşi, actorii sunt în regulă (ba chiar destul de bine aleşi - profesoru ţicnit e excelent chiar) şi acţiunea e destul de interesant împărţită de-a lungul sezonului unu. Sper doar să nu facă ca în Heroes, şi să-l strice lungindu-l cu poveşti tâmpite, vreo cinci sezoane. Film bun de două sezoane (îl aşteptăm pe al doilea)

CSI: New York - 9/10 - Am zis vreo trei luni că mă apuc de el, şi în lipsă de alte seriale (deh toate celelalte au intrat în vacanţă) am ajuns să mă apuc şi de CSI. După primul sezon, nota e cea de mai sus.
_SAM

Post by _SAM »

alyn3d wrote:How I met your mother, anyone ?
da, eu ma uit. cu toate ca daca la inceput credeam ca e vreo copie de Friends, a ajuns sa ma prinda; uneori in lipsa de episoade noi ma uit din nou la alea din seriile vechi. si ma distreaza si acum :d
Beauty is in the eyes of the beer holder.
Radoo

Post by Radoo »

Star Wars: The Clone Wars (2009) Seria 1 - 9/10 - un desen animat bunicel. Mai multe informaţii nu vă dau. :laughing6:
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
m4v3rick

Post by m4v3rick »

CSI si CSI: Miami - am terminat de vizionat toate seriile aparute pana acum din cele 2 seriale. Dragute, mult mai bun primul, CSIul original, oricum multa repetitivitate si clisee in ambele si o chestie destul de enervanta observata in ambele, de fapt in toate cele 3 CSIuri (ca am vazut si cateva episoade din NY, dar pe la teve), cum dracu preleveaza astia probele de ADN, fara a le contamina, cand toate gagicile din film is cu pletele in vant si cu decolteul pan la buric [smilie=maniac.gif] ce naiba era asa de greu sa se imbrace in niste jumpsuituri din alea de criminalisti adevarati?
In Miami cel mai mult m-au enervat replicile lu' H si foarte multele cadre fixe bagate ca sa mareasca emotia, gratuit si cam sec.
Pana una alta o sa ma apuc de CSI: NY, cat de curand.
Image
Edge

Post by Edge »

La Columbo se mai uita cineva? Am vazut la TV cateva episoade care mi-au trezit la viata spiritul investigativ asa ca m-am pus sa-l downloadez de pe net.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

m4v3rick wrote: Pana una alta o sa ma apuc de CSI: NY, cat de curand.
Sincer, mie mi s-a părut mai worthwhile decât celelalte două.
TONITO

Post by TONITO »

eu am inceput sa ma uit la 10.things.i.hate.about.you. Deocamdata are doar 4 episoade.

tvblog.ro quote
10 Things I Hate About You este un remake al filmului artistic omonim din 1999, cu regretatul Heath Ledger in rol principal. Cei care au vazut filmul respectiv il vor recunoaste in show pe Larry Miller cel care l-a interpretat pe tatal surorilor Stratford in original, ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca serialul este regizat de catre Gil Junger, care a regizat si filmul artistic. 10 Things I Hate About You este un show de vara si va debuta pe 7 iulie la ABC Family (se pare ca reteaua nu duce dorul Kyle XY :( ) . Ah, uitasem! Cel care il va interpreta pe Patrick Verona (Heat Legder l-a jucat in film) este nimeni altul decat nepotul lui GregoryPeck: Ethan Peck. Daca are macar un sfert din talentul bunicului sau eu ma declar multumita!
Gigabyte M61P-S3||AMD Athlon X2 6400+ on Scythe Ninja Plus.B||2GB ADATA VEE|| Leadtek GTS 250 ||WD 250GB||LG GH22NS40||Realtek HD Audio||Altec Lansing 121i||Corsair VX450w||THERMALTAKE WING RS101||Taxan Ergovision 975
Hellover

Post by Hellover »

O mana de seriale si mini serii SF la care m-am apucat sa ma uit (revin cu note pe viitor):

- Kyle XY
- The Dresden Files
- Taken
- The Lost Room
- The Dead Zone
Those who can, do, those who can't, teach.
Lacoste

Post by Lacoste »

a incercat cineva Flashforward? pare destul de ok
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
Post Reply