Deocamdată actuala 9800GT, mă mai gândesc la un GTX260 216SP Evident, după ce termin modificarea carcasei (un decupaj în podea ca să pot întoarce sursa, probabil şi nişte roţi) şi asamblarea sistemului o să-i fac şi câteva poze pe care o să le pun în topicul dedicat.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
BadDay o dam in offtopic dar iti zic sincer achizitia unui i7 este destul de costisitoare daca vrei benchuri un 920 oc cum trebuie ar fi alegerea ideala dar daca ai vrea sa nu te joci 3d marci sau pi-uri un phenom 2 940 ar fi indicat. Alegerea iti apartine
darkzone sa-l stapanesti sanatos si sa ne arati ce stie micutul ala
Sony PS3-Beyond games Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Am si eu doua KIT-uri de 2GB fiecare , extraordinar de multumit de ele ... stabilitatea intruchipata !
Tre sa recunox ca n-am incercat OC pana acum (nu sunt genul) insa am avut belea cu BIOSul placii de baza si nu mai pot sa le tin in frecventele lor nominale (4-4-4-12-2T) ... acuma sunt obligat sa le tin la 5-5-5-18-2T
Dar per total sunt multumit si asa ... oricum ce s-a intamplat a fost din vina mea (m-am legat la cap cand nu m-a durut) .
Bafta !
-- "I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Ma miram eu sa mai fi aparut loturi cu Microane pe ele. Cat despre "sportul" ala, m-am lasat si eu de cand cu E5200-ul pe care l-am prins, cu senzori de temperatura in pom, care cere prea mult voltaj pentru o frecventa relativ mica, si cu care la 3.5Ghz patesc sa mi se inchida pur si simplu sistemul. Desi o ora a stat in Orthos fara probleme, dupaia a facut 10 loop-uri de Linpack lejer, si din senin se taie alimentarea cand fac lucruri banale pe el. De trei ori in doua zile mi-a facut asa, si l-am lasat naibii stock ca si asa nu simteam nicio diferenta la ce fac eu cu el.
Nam testat cine stie ce, dar e ceva diferenta in ce am incercat asa rapid pana acuma, in winrar bench si cinebench10.O sa revin cu detalii probabil maine.
Tocmai asta vroiam sa intreb si eu. Is chiar curios cat de bine merge treaba asta.
LE: Am fost cam lent...
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Un LG W2248F de la emag, am fost neplacut surprins cand am observat ca imaginea este ceva mai spalacita decat pe LG1972H, cat si efectul de ghosting mai vizibil.
Avand in vedere ca producatoru este acelasi nu vad de ce sunt diferenta atat de mari.
Un Western Digital 1TB SATA-II 7200 rpm 32MB Caviar Black pentru ca Samsung-ul mi-a murit inexplicabil!Primele impresii sunt urmatoarele:
-mai galagios ca Samsung-ul vechi(Samsung 750 GB SATA-II 7200RPM 32MB SpinPoint F Series)
-aproape de doua ori mai cald
-performante...aici chiar nus ce sa zic dar cred ca samsung-ul era o idee mai rapid.
-fiabilitate...Doamne ajuta sa nu patesc din nou grozavia(aka sa moara hdd din senin)
PS:abia astept sa imi vina din garantie unul nou sa am de back-up