O ultima speranta...

Despre hard-disk-uri. Comentarii şi întrebări.

Moderator: Moderatori

Post Reply
therealovy77

O ultima speranta...

Post by therealovy77 »

Va rog sa ma ajutati daca puteti. Poate pana acum sau printre vechiturile voastre aveti vreun HDD Maxtor Diamondmax Plus 9 de 250 GB ATA/133 si 8MB (sau poate merge de la altul, nu stiu) cu mecanica defecta, dar cu placa electronica buna. Ma intereseaza electronica.Este M8FY8 (placa 301862101 CALIPSO/KOI_P/Therm) , iar HDD este model 6Y250P0062811 (Code YAR41BW0 K,M,B,D).
Si daca va intrebati, chip-ul (care oricum era ars - pleznit) a "disparut" intr-o tentativa de dezlipire, cand s-a stricat cablajul. Dar asta e alta poveste.
Attachments
HDD board.JPG
HDD front.JPG
Deocamdata...doar internaut...
therealovy77

Re: O ultima speranta...

Post by therealovy77 »

8-[ Mai uitati-va va rog inca o data printre vechituri si poate gasiti ce ma intereseaza. Va rog mult, ca nu imi vine sa arunc hardul.
vandemm

Post by vandemm »

Cred ca vei gasi cu greu, dar oricum NU arunca hardul.
Daca nu il primeste in garantie.. macar incearca sa dai ceva la un tip de acolo(40-50 Ron) sa til schimbe / sa caute EI acolo ca sigur sunt HDD stricate. (alte firme)
DA anunt pe mai multe siteuri

2.Chipul/partea electrica- intereseaza-te daca nu e identic/aprox si la alte modele si poate rezolvi

Oricum daca nu si nu pastreaza-l cine stie iti va trebui partea mecanica poate odata..
Mormoloc

Post by Mormoloc »

Pune anunturi pe forumuri mari la sectiunea vanzari. Precis o sa gasesti un hard identic, e un model destul de intalnit.
therealovy77

Post by therealovy77 »

S-a rezolvat. Am gasit un tip in Bucuresti care mi l-a reparat (i-a schimbat placuta electronica). Se poate inchide.
bogdanb1

Post by bogdanb1 »

OAU, L AI DESFACUT SI LA PLATANE?? SI MAI MERGE? INCA??
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu trebuie sa desfaci "la platane" ca sa schimbi partea electronica.
Post Reply