Pai cand apare GTX 275 o sa fie minim 1000-1100ron, deci alegerea lor este bunaDaLiu wrote:Nu credeti ca cu aparitia lui GTX275 ati facut o alegere cam proasta sa zic asa cumparand GTX260? Eu as vrea sa-mi iau un GTX275 cand apare prin magazine.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Moderator: Moderatori
Pai cand apare GTX 275 o sa fie minim 1000-1100ron, deci alegerea lor este bunaDaLiu wrote:Nu credeti ca cu aparitia lui GTX275 ati facut o alegere cam proasta sa zic asa cumparand GTX260? Eu as vrea sa-mi iau un GTX275 cand apare prin magazine.
Vor exista doar 5000 de exemplare de 275GTX in prima luna a lansarii, in mare parte 280-uri cu shaderii dezactivati, avand in vedere ca placa in sine nu exista momentan, a fost anuntata mai mult pentru imagine.DaLiu wrote:Nu credeti ca cu aparitia lui GTX275 ati facut o alegere cam proasta sa zic asa cumparand GTX260? Eu as vrea sa-mi iau un GTX275 cand apare prin magazine.
De ce zici asta, in Cehia deja au afisat pretul la ea si se incadreaza undeva la 8-9 milioane.Polski wrote:Pai cand apare GTX 275 o sa fie minim 1000-1100ron, deci alegerea lor este bunaDaLiu wrote:Nu credeti ca cu aparitia lui GTX275 ati facut o alegere cam proasta sa zic asa cumparand GTX260? Eu as vrea sa-mi iau un GTX275 cand apare prin magazine.
Atunci ar trebui să fiu un pic mai relaxat.Abaddon wrote:Cat despre sursa se descurca foarte bine pana acu, nici macar nu a inceput sa se tureze ventilatorul cu toate ca e destul de solicitata de catre 4 harduri si un 260, au fost ceva probleme cu lipsa celui al doiea conector PCI-E, dar am rezolvat-o cu molexu pana la urma.
Mulțumesc frumos. Valabil și pt. voi doi.PSS wrote:Sa o stapanesti sanatos Shader
Când costa 640 lei nu mai contează astfel de lucruri. Diferența de preț între Core216 și 192 este mare și nejustificată. Iar denumirea este GTX 260 sau GT200 depinde la ce te referi.Vladutz20 wrote:Zyklon de ce ai luat 216 cu 192 cores habar nu am. Un 4870 512 mb era mai buna decat un gt216 cu 192 cores si aveai un dragon fidel
vreau sa-mi cumpar asa ceva dar n-am gasit pe nicaieri in RO...Alexander wrote:Uitati-va in revista ca este prezentat un Accelero Xtreme GTX 280 care merge si pe 260. Is curios cam cat costa.![]()
darkzone wrote:Veni, vidi, vici.
În 10 secunde am fost în cap, iar în următoarele 10 o aveam în traistă. Marile decizii se iau în pripă, după cum sună un citat clasic