Tom Clancy's H.A.W.X. [by Ubisoft Romania]

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
PSS 214

Tom Clancy's H.A.W.X. [by Ubisoft Romania]

Post by PSS 214 »

ImageImage
Gen: Simulator avioane
Platforme: PC , PS3 , XboX360 , WII
Data Lansare: 24 Februarie 2009
Site oficial: http://hawxgame.uk.ubi.com/
Developer: Tom Clancy’s HAWX este produs de catre studiourile Ubisoft Bucuresti. :iconbiggrin:
Publisher: Ubisoft
Multiplayer: Co-OP , PVP mode( 15 players can challenge each other in intense dog-fighting sessions and find out who's the top gun. Winning players are rewarded with experience points and money to unlock more weapons)
Lan: -
SplitScreen: -
Screenshoate: GameSpot
Trailere: GameSpot 1

am dat din intamplare peste el si am ramas socat, uimit, coplesit , de gameplay , detaliul acordat orasului......... sincer mai bine nu mai dadeam peste joc pentru ca mi-a facut asa o pofta nebuna......... :sad1: :sad1: :sad1:

........ hai cu jocuuuuuuuuuuuuuuu =P~
Image
Features:
- peste 50 de avioane celebre, reale
- orasele sunt foto realistice, exact ca in trailere !
- nivel de asistenta ajustabil pentru jucatorii incepatori, mod arcade mai pe intelesul tuturor
- sistem de auto ghidare a rachetelor pentru jucatorii incepatori.
Last edited by PSS 214 on Tue Jan 13, 2009 7:36 pm, edited 4 times in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
RedVelvet

Re: Tom Clancy's H.A.W.X. [by Ubisoft Romania]

Post by RedVelvet »

Nu e simulator, e arcade.
Oricum e cool :D
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
PSS 214

Post by PSS 214 »

da, e super cool
avioanele din joc: http://hawxgame.uk.ubi.com/aircraft.php
F-117 NIGHTHAWK (stealth) , F-16 Fighting Falcon , F-15 strike eagle , F-22 Raptor , F-35 , F-14A Tomcat , Eurofighter Typhoon , AV-8B Harrier 2 Plus , Rafale , Jaguar , SAAB-39 GRIPEN , Sukhoi 37
ce de superbitati... :iconbiggrin:
mihai_10

Post by mihai_10 »

Deabea astept!
Astia de la UBI Romania fac treaba buna.
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Suna interesant. Romanii astia baga-baga mare. :iconbiggrin: Ultima oara cand m'am jucat ceva asemanator era in generala, jucam MIG29: Fullcrum. Abia astept.
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
PSS 214

Post by PSS 214 »

odata cu acest trailer nou http://www.gametrailers.com/player/44030.html am aflat si data de lansare exacta: 24 februarie EUROPA si 3 Martie SUA [smilie=Victory.gif]
Pantsless

Post by Pantsless »

Cred ca o sa fie un joc bun. Dar banuiesc ca o sa avem nevoie de vreun PC din ala monstru ca sa-l jucam...
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Nop.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
PSS 214

Post by PSS 214 »

WITH OR WITHOUT ASSISTANCE #1 - youtube showoff - a must see :iconbiggrin:

ASSITANCE MODE
Players can ease into their flight missions and gain a level of comfort with the use of the assistance mode. Once employed, players can take full advantage of their technological support through the E.R.S and gain maximum piloting security. If the situation calls for the player to unleash the full potential of the aircraft, the assistance mode can be switched off and all safety features will be deactivated. This comes with increased risks, but allows the player advanced dogfighting maneuvers and stunning third-person views.
E.R.S. is in-game technology that helps turn novice aviators into elite pilots of the future. The Enhanced Reality System is the core of the HAWX flight experience: aircraft interception trajectories, incoming missile detection, anti-crash system, damage assessment, tactical map, and weapons trajectory control. E.R.S. also allows players to issue orders to their squadron and other units, making this system as iconic to HAWX as the Cross-Com system is to Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter®!

When you lock and enemy ground target identified by the ERS computer as concealed or requiring a complex attack path, the ERS will offer you to generate a tunnel; it can be triggered by pressing a specific control button. If you manage to follow the tunnel all the way, the target will be in front of you offering a shooting window.
PSS 214

Post by PSS 214 »

cerinte sistem:

Minimum System Requirements (NOT Confirmed, found on Gamestop.com)
Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/AMD Athlon 2800+
Memory:1 GB on Windows XP/ 2 GB on Windows Vista
Hard Drive: 7 GB Free
Video Memory: 128 MB - Shader Model 2.0
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
georgeleus

Post by georgeleus »

Hai sa fim totusi seriosi ... Cu o asemenea grafica de exceptie, doar Shader Model 2.0 cu 128 mega ?? :-s
Adica pe un Barthon 2800+ cu 1GB ram si un 6600GT ruleaza HAWX ? :-k

WTF !!!

Si eu care-mi faceam griji cu 8800GT-ul meu . [smilie=Wonder.gif]
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

stati voi linistiti ca nu e chiar asa extra-super-mega genial la grafica. eu am jucat demo-u de pe xbl si nu pot spune ca sunt foarte impresionat. mai bun mi s-a parut blazing angels
R@2! Image
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Evident ca alea sunt minimum system requirements, adica rezolutie 640*480, cu detalii pe off/low si 30 FPS average.
Bineniteles ca merge pe o placa ieftina, dar nu a zis nimeni ca pe minimul de sistem o sa aveti grafica de exceptie si o sa setati totul la blana cu HQAA 16X. [smilie=Thumbs-Up.gif]
PSS 214

Post by PSS 214 »

toate cele 50 de avioane...
Image
Phorkias

Post by Phorkias »

Jucat demo pe Xbox (nu aruncati cu pietre ca-s pareri despre design nu despre altceva). Ai doua view-uri: unu din spatele avionului, cand cica ai safety stuff on; si unu oarecum isometric, cand dezactivezi safety-ul. Pur si simplu nu inteleg ce e cu al doilea view - mi se pare haotic si... oarecum static. Adica eu cel putin nu prea imi dadeam seama cum se duce avionul si pana la urma am ajuns in apa. Nu-l simt.

Plus ca, am inteles ca unele texte sunt dubioase, la modul "Captain, I'm comming on your back".
Shader

Post by Shader »

Tom Clancy's HAWX Demo 1.24GB
Demo key features:

* Co-op enabled for up to 4 players – Jump in/Jump out
* Gain experience points and unlock up to three real, licensed planes in the demo:
o F-16A Fighting Falcon
o SU-35 Super Flanker
o AV-8B Harrier II
* Choose between two different game modes:
o Normal – Default control type
o Expert – Allows full control over the aircraft in “Assistance Off” mode
* Two heart-pounding missions:
o Operation: Off Certification (Training mode)
o Learn the skills of an elite pilot in “Assistance Off” mode and pull extreme maneuvers
o Operation: Glass Hammer (Rio De Janeiro)
* Take flight over GeoEye technology (the world’s best satellite data), and witness Brazil like never before.
* Learn to use the Enhanced Reality System in “Assistance On” mode, where your plane’s computer calculates the best interception course for you to follow to attack an enemy, evade a missile or hit a ground target.
Live in your world, get pwned in mine!
georgeleus

Post by georgeleus »

Phorkias wrote: Plus ca, am inteles ca unele texte sunt dubioase, la modul "Captain, I'm comming on your back".
Dac-ar fi sa fie ceea ce zici tu ar fi trebuit sa fi scris " Captain, i'm cumming on your back " :laughing6: :laughing6:
Oricum, mortal comentariul :thumbleft: .

Cat despre demo, ca tot zici ca l-ai servit, chiar atat de bine arata grafica ?? Exact ca-n trailere ? [smilie=Wonder.gif]
--
Burt Reynolds.
Phorkias

Post by Phorkias »

Sincer nu m-am uitat la trailere. Pur si simplu am luat demo-ul si am vrut sa vad cu ce se mananca. Personal, mi se pare destul de aratos, insa nu sunt prea pretentios la grafica.
eRAZr

Post by eRAZr »

am luat si eu demo-ul,dar nu sunt asa de impresionat.e clar ca nu s-a vrut vreun sim..de aceea nu e pe gustul meu.gameplay-ul e repetitiv,si devine plictisitor sa distrugi tancuri si avioane in acelasi mod.

e "eye-catching" in primele 10-15 minute ...dar atat.exploziile sunt foarte naspa pentru anul 2009.si da,l-am jucat cu toate detaliile la max.

e misto ,asa de plictiseala ...dar parca prea se aseamana cu Blazing Angels(care nu prea mi-a placut,parere proprie si personala).totusi ii felicit pe romanasii nostri care l-au facut :icon_smile:

impatimitii sim-urilor sa se intoarca la LOMAC :icon_smile:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Empir

Post by Empir »

Daca era sim nu era repetitiv? Sa distrugi tancuri si avioane in acelasi mod ar fi fost si la sim, eu nu prea inteleg ce alt fel de mod ai fi vrut, in doate jocurile cu avioane se distrug tancuri si aviane cu rachete si gloante. Mie imi place jocul, nu am mai jucat de multa vreme un arcade de genul asta pe pc
eRAZr

Post by eRAZr »

un sim nu e repetitiv(cel putin nu asa de repetitiv) pentru ca nu ai 50 de rachete la bord, "viata " e reprezentata de un procentaj de 100%,si in nici un caz nu poti distruge tancuri cu aceleasi rachete pe care le folosesti si impotriva tintelor aeriene.

hai sa incetam cu discutii pro si contra,e un arcade si gata.e facut sa fie fun pentru mase,and that`s that :icon_smile:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Shader

Post by Shader »

Live in your world, get pwned in mine!
pegas

Post by pegas »

salut

am incercat si eu demo-ul si am impresii amestecate.

1. sunt placut impresionat ca merge fluent (25-30 fps) cu totul pe low sau off la 800x600 pe calculatorul meu (barton 2600, gf 6600le).

2. sunt doar 2 misiuni si nu as vrea sa ma pronunt prea ferm. e un piculet cam prea "arcade" pentru gustul meu. adica, ai zeci de dusmani simultan, tragi in cladiri, nu vezi din cockpit (sau nu m-am prins eu).

3. de incercat cand se va lansa pe pc.
la mijloc intre .asm si .c
Zyklon

Post by Zyklon »

Am jucat demo-ul, am terminat a doua misiune de mai multe ori si abia astept sa fie lansat jocul.
HAWX e un arcade pursange. Singurele aspecte care se vor realiste sunt faptul ca avionul are o oarecare inertie si, in anumite conditii, poate intra in vrie. Ar mai fi animatia care apare in momentul in care este depasita viteza sunetului, dar cam atat. Se poate opta si pentru vederea din cockpit, dar nu mi s-a parut ca ceasurile de pe bord ar indica ceva. Controlul este destul de bine adaptat pentru tastatura si mouse, dar mi s-a parut mai precis cu gamepad-ul (care de altfel a fost detectat bine, iar controalele au fost asignate corect - un Saitek P990).
Gameplay-ul este destul de distractiv, chiar daca nu pare foarte variat. Dificultatea jocului este oarecum redusa, cel putin pe Normal. Trebuie doar sa ai grija sa nu te trantesti de pamant si sa nu fi lovit prea des de rachete. ERS te ajuta sa te pozitionezi optim pentru a distruge o tinta sau pentru a evita rachetele. Mi s-a parut util pentru tintele terestre ascunse pe dupa tot felul de cladiri. Mai este modul Assistance OFF in care camera se muta intr-un puct destul de indepartat de avion, oferindu-ti o perspectiva mai buna daca esti urmarit de un avion inamic. E un pic mai greu sa te inveti cu controlul in acest mod, dar se poate dovedi util in dogfight-uri.
Pentru fiecare tinta distrusa primesti puncte de experienta, avansezi in nivel si primesti avioane noi. Sunt si un fel de achievement-uri care ofera mai multe puncte de experienta.
Mi-a placut ca obiectivele pot fi rezolvate in orice ordine. Jocul salveaza in anumite momente ale misiunii si nu esti nevoit sa o iei de la capat in caz ca ai facut brusc cunostinta cu pamantul sau te-a pulverizat vreun inamic.
Grafica arata bine, avioanele sunt modelate foarte frumos, iar jocul se misca fluent la 1680x1050 cu toate detaliile la maxim (mai putin AA) pe un 8800GT stock, Phenom 2 920 @ 3,5 GHz si 4 GB DDR2.
Demo-ul mi-a lasat o impresie foarte placuta si chiar merita incercat.

LE: As vrea sa rectific ce am scris mai sus: in cockpit view intrumentele de bord, cate sunt, chiar functioneaza.
Last edited by Zyklon on Wed Mar 04, 2009 4:23 pm, edited 1 time in total.
georgeleus

Post by georgeleus »

Zyklon wrote: (...) jocul se misca fluent la 1680x1050 cu toate detaliile la maxim (mai putin AA) pe un 8800GT stock
Ceea ce-nseamna ca pe SuperClocked-ul meu va merge cu tot cu FSAA in 1280x1024 ??
[smilie=Shocked1.gif]

Abia astept !!!
--
Burt Reynolds.
Zenith

Post by Zenith »

L-am jucat si eu, am terminat ambele misiuni. Sincer, mi-a placut, si cum arata, si cum se misca (1280x1024 tot la maxim), si controlul care mi se pare foarte bine adaptat. Mi-a fost dor de un astfel de joc cu avioane. Ce e drept am jucat pe normal, nu expert. Posibilitatea dezactivarii Assistance-ului mi-a fost foarte utila, mai ales in a doua misiune la sfarsit. O chestie tare zic ca e tipul ala de arma care trage dupa 4 tinte deodata [smilie=maniac.gif]
Ce nu mi-a placut, dar asta cred ca din cauza ca nu m-am obisnuit inca, este ca in a 2-a misiune, cand te confrunti cu avioanele inamice, nu preaai timp sa fac aim pe vreunu ca una-doua cu racheta dupa tine. Nici un repaus n-am avut, ca sa apuc sa vad care pe unde e.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
burebista
Moderator

Post by burebista »

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Akhnaton

Post by Akhnaton »

Diferente performanta Drx. 10 vs Drx. 10.1:

1280 x 720
Drx. 10 vs. Drx. 10.1
69 vs.... 78

1680 x 1050
Drx. 10 vs. Drx. 10.1
52 vs... 61

1920 x 1080
Drx. 10 vs. Drx. 10.1
47 vs... 55

Si o concluzie:
„Last chart for HAWX. I wanted to show you what DX10.1 brings to the game opposed to the standard DX10 codepath, yes... it's recommended to keep DX10.1 enabled alright.” - guru3d.
FuSyOn

Post by FuSyOn »

Si cei care n-avem ATI ce ne facem , jucam only DirectX 10.0 la FPS scazut ?! WTF , cam aiurea !!! Hai nVidia cu DX 10.1 odata !!!
MSI 970A-G46 / Phenom II X4 965 BE / Deepcool Iceedge Mini FS / 2 x 4 GB Kingston HyperX RED 1600 MHz CL9 / Sapphire HD 6950 @6970 / Seasonic SS-550HT / Samsung SpinPoint F3 320 GB / Delux M299 / Genius HS-400A + Serioux Enviro 5100 /
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Ba nu ca e optimizat pt nVidia.

Pe o placa nVidia merge mai bine in DX 10 decat pe echivalentul ATI pe DX 10.1
FuSyOn

Post by FuSyOn »

Ce rahat cu mot au reusit sa faca din jocul asta , ca urmare a asa zisei lor "optimizari" ... Sper sa n-o tina tot asa industria de gaming pe viitor ca altfel se ajunge la niste paradoxuri de-a dreptul hilare : gen placa video ATI HD 4870 X2 cu o putere de procesare de vreo 2.4 TFlop/s sa fie batuta la **** gol de o mult mai slaba ca putere de calcul nVidia GTX 285 la ~1.062 TFlop/s .
MSI 970A-G46 / Phenom II X4 965 BE / Deepcool Iceedge Mini FS / 2 x 4 GB Kingston HyperX RED 1600 MHz CL9 / Sapphire HD 6950 @6970 / Seasonic SS-550HT / Samsung SpinPoint F3 320 GB / Delux M299 / Genius HS-400A + Serioux Enviro 5100 /
Bloodred

Post by Bloodred »

Eu sincer nu vad care-i problema. Optimizarea este un lucru excelent, desigur ar fi de preferat sa fie prezenta indiferent de placa video.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
FuSyOn

Post by FuSyOn »

Pai si tu ce crezi ca vroiam eu sa zic ?! Optimizare cat cuprinde dar sa fie pentru ambii producatori importanti la fel de valabila slefuirea jocurilor ....
Akhnaton

Post by Akhnaton »

Alien-base:
"Pe o placa nVidia merge mai bine in DX 10 decat pe echivalentul ATI pe DX 10.1"

Nu:

1680 x 1050
GTX 260 – 52 FPS
HD 4870 – 54 FPS

1920 x 1080
GTX 260 – 42 FPS
HD 4870 – 48 FPS

2560 x 1600
GTX 260 –24 FPS
HD 4870 – 33 FPS
FuSyOn

Post by FuSyOn »

In momentul asta ma lupt cu jocul , din punct de vedere vizual arata destul de bine , gameplay-ul e destul de antrenant , story-ul in schimb cam tras de par (cine naiba trimite 3 avioane contra a ditamai armatele si sa mai si faci fata - sunt spre finalul campaniei si fazele gen rupe capu la 500 de fightere/200 de frigates/400 elicoptere per misiune m-au scos din sarite + ca obiectivele ce trebuie protejate iau damage extrem de usor), insa per total chiar mi-a lasat o impresie BUNA. Bravo romanashii !!!
Pantsless

Post by Pantsless »

Tras de par? E facut de romani jocul, romani ce au constientizat faptul ca oricum nu avem mai mult de 3 avioane de lupta in flota.... deci, "lasa ba ca merge si asa .. "
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
FuSyOn

Post by FuSyOn »

Ai dreptate Pantsless, la asta nu m-am gandit :-k :laughing6:
xtreempc26

Post by xtreempc26 »

mi-a placut jocul,l-am terminat de 2 ori dar o chestie ma deranjeaza-cand esti la altitudine joasa nu prea ai ce admira cladirile sau alte structuri sunt de grafica antica ...
Post Reply