sfat router
Moderator: Moderatori
sfat router
Salut,as avea nevoie de niste sfaturi pentru achizitionarea unui router.Precizez ca nu ma pricep la capitolul asta,nu am avut nevoie pana acum.Internetul il am Fiber link de la RDS, as avea de conectat un desktop si wireless un laptop si eventual inca un netbook, un psp, un telefon sau ceva de genul asta.In principal m-ar interesa sa nu imi afecteze vitezele de download de pe utorrent, pe cat posibil sa nu se blocheze.Pentru laptop si celelalte gadgeturi as avea nevoie de internet doar pentru messenger sau web surfing, nu download.La capitolul buget nu m-as intinde prea mult, dar nici cel mai ieftin, undeva pe la 2-300 lei in medie.Multumesc anticipat celor care isi vor da cu parerea.
Re: sfat router
Exact cu același scop mi-am luat eu un D-Link DIR-635 . Semnal wireless am peste tot în casă, n-am avut probleme, iar viteza de download maximă prin cablu ajunge pe la 10,7MB/s, deci nu apar limitări semnificative din cauza router-ului.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Sistem
postez si eu aici.ma intereseaza si pe mine un router si as alege intre D-Link 655(super dotat) sau un Linksys WRT54GL si sa-l upgradez cu firmware-ul DD-WRT.intrebarea mea este:merita sa dau inca 150 lei in plus pentru Dlinku asta smecher?ca se pare ca wrt54gl devine un echipament foarte dragut cu firmware-ul de la dd-wrt(plus ca mai sunt si alte firmware-uri faine pentru el).ce imi sugerati?
PS:pana acum am lucrat cu vreo 7-8 wrt54gl si toate au fost super OK.nici o problema.am lucrat si cu 2 dlink-uri(524) da nu mi-au placut cum merg deloc.numa necazuri am avut cu ele desi erau updatate la zi cu firmware-ul.
PS:pana acum am lucrat cu vreo 7-8 wrt54gl si toate au fost super OK.nici o problema.am lucrat si cu 2 dlink-uri(524) da nu mi-au placut cum merg deloc.numa necazuri am avut cu ele desi erau updatate la zi cu firmware-ul.
semnalul wireless..foarte slab..cadea foarte des..intr-o casa cu un nivel,vreo 6 camere in total nu le acoperea.dupa ce am montat linksys,am rezolvat problema.plus ca i-am pus antena mai tare la D-link si degeaba.Mormoloc wrote:ce probleme ai avut cu dlinku 524?
vl23ad dar si shtou ar bine de stiut daca aveti n la notebook sau doar g. Daca ai doar g WRT54GL e cea mai buna alegere, daca ai nevoie de n atunci in recomand D-Link DKT-410 care contine DIR-635 si adaptorul USB pt. n DWA-140 (care e 140-150 lei separat) si pe care-l gasiti acum la un pret mai mic decat DIR-635 ( la pcgarage de ex.)
shtou daca ai nevoie de giga-LAN DIR-655 e o alegere ok la 400 lei nu ai alternativa mai buna, ar mai fi Edimax BR-6574N la vreo 350 lei dar n-am testat nici un Edimax.
shtou daca ai nevoie de giga-LAN DIR-655 e o alegere ok la 400 lei nu ai alternativa mai buna, ar mai fi Edimax BR-6574N la vreo 350 lei dar n-am testat nici un Edimax.
Pe mine wireless-ul nu m-ar interesa chiar atat de mult. Pe UTP cum mergea? Tinea la torrente,forja, multe conexiuni simultane?shtou wrote:semnalul wireless..foarte slab..cadea foarte des..intr-o casa cu un nivel,vreo 6 camere in total nu le acoperea.dupa ce am montat linksys,am rezolvat problema.plus ca i-am pus antena mai tare la D-link si degeaba.Mormoloc wrote:ce probleme ai avut cu dlinku 524?
salutare,
ma bag si eu aici sa cer un sfat,
Imi trebuie o retea laptop-ps3 buna sa duca filme fullhd, acum am un router smc l-am luat acu un an in graba am dat 1 mil pe el , am cablat reteaua da mi se sacadeaza imaginea la filme fullhd, am cronometrat copierea unui film de pe laptop pe ps3 si mi-a dat o viteza de 7 mb/sec ,
Deci cred ca am nevoie de un router bun ca sa mearga filme fullhd fara probleme, laptopul cred ca duce (dell xps M1730, core 2 duo 2,4 gh, 3GB ram). E nevoie oare si de ceva cablu mai special?
Nu ma pricep la routere/retele , need help!
ms
update: am net de la rds
ma bag si eu aici sa cer un sfat,
Imi trebuie o retea laptop-ps3 buna sa duca filme fullhd, acum am un router smc l-am luat acu un an in graba am dat 1 mil pe el , am cablat reteaua da mi se sacadeaza imaginea la filme fullhd, am cronometrat copierea unui film de pe laptop pe ps3 si mi-a dat o viteza de 7 mb/sec ,
Deci cred ca am nevoie de un router bun ca sa mearga filme fullhd fara probleme, laptopul cred ca duce (dell xps M1730, core 2 duo 2,4 gh, 3GB ram). E nevoie oare si de ceva cablu mai special?
Nu ma pricep la routere/retele , need help!
ms
update: am net de la rds
Presupun că viteza aia e în MB/s (nu Mbps, ar fi culmea, doar n-o fi router-ul de 10Mbit
), caz în care ar trebui să fie mai mult decât este nevoie pentru un film HD, poate sacadează din alt motiv.

Sistem
Sistem
pana mea, eu am copiat un film de 700 mega intr-un minut si 40 sec ,
la filme hd merge fara probleme, dar la filme fullhd(1080p) e probleme
la filme hd merge fara probleme, dar la filme fullhd(1080p) e probleme
Nu știu cum se descurcă PS3 la rulat filme 1080p .mkv (bănuiesc că de un film de ăsta e vorba), dar cred că 7 MB/s ar trebui să fie de ajuns. Asta înseamnă ~56 Mbps, iar un film 1080p nu are bitrate atât de mare.
Sistem
Sistem
nu am N doar G-ul.sa stii ca ai dreptate.daca ne hotaram(avem retea in bloc,vreo 6 unitati plus 2 laptopuri) ca vrem gigabit merg pe D-linku ala.daca nu,raman pe wrt54gl si-l modez cu ddwrt-ul.si asa am mai avut wrt54gl si am fost supermultumiti de el.chiar acuma am provizoriu ceva de asta mai nomane si deja mi-au spus amicii ca merge mai slab reteaua(torrentele,filmele,muzicile).au observat ca ceva nu-i in regula cu viteza si m-au bazaitdrankon wrote:vl23ad dar si shtou ar bine de stiut daca aveti n la notebook sau doar g. Daca ai doar g WRT54GL e cea mai buna alegere, daca ai nevoie de n atunci in recomand D-Link DKT-410 care contine DIR-635 si adaptorul USB pt. n DWA-140 (care e 140-150 lei separat) si pe care-l gasiti acum la un pret mai mic decat DIR-635 ( la pcgarage de ex.)

Pe mine wireless-ul nu m-ar interesa chiar atat de mult. Pe UTP cum mergea? Tinea la torrente,forja, multe conexiuni simultane?[/quote]
pe cablu a fost ok.nu super stralucit,dar ok.acuma respectivii nu-l vroiau pentru torrente si figuri de astea.doar email si printere.si navigatie normala.cert ii ca wirelessul la el a fost praf.in mometul de fata il folosec pe post de switch
.am montat wrt54gl si ala ii ok si cu wirelessul.acopera casa.si la o adica am antenele alea "stereo" pentru el,in caz ca nu le ajunge 3-4 linii semnal din 5.il modez cu ddwrt si pun si antenele si bag semnal maxim in el.si asa voi avea full semnal in toata casa. 
pe cablu a fost ok.nu super stralucit,dar ok.acuma respectivii nu-l vroiau pentru torrente si figuri de astea.doar email si printere.si navigatie normala.cert ii ca wirelessul la el a fost praf.in mometul de fata il folosec pe post de switch

DI-524 are undeva la 80-85mbps throughput, iar Linksys-ul ~50mbps. Clar Linksys-ul tine mai multe conexiuni simultane.
Am si eu nevoie de o parere avizata legata de un router nou. Am un Gigaset SE361 care mi-a facut numai probleme (garantii, stricat din nou etc.) si m-am decis sa ii scurtez suferinta.
2 calculatoare, 1 laptop si mobil. Posibil sa mai adaug ceva in viitorul apropiat. Nu vreau sa imi strice vitezele la download, streaming etc. si cel mai important lucru sa fie stabil.
Buget 200-300. Poate putin mai mult daca chiar merita.
Repet, sa primeze calitatea. Multumesc.
LE: Am uitat sa mentionez. Am net de la RDS (fiberlink)
2 calculatoare, 1 laptop si mobil. Posibil sa mai adaug ceva in viitorul apropiat. Nu vreau sa imi strice vitezele la download, streaming etc. si cel mai important lucru sa fie stabil.
Buget 200-300. Poate putin mai mult daca chiar merita.
Repet, sa primeze calitatea. Multumesc.
LE: Am uitat sa mentionez. Am net de la RDS (fiberlink)
WRT54GL e cam cel mai stabil router pe care l-am folosit pana acum (excluzand cele CISCO care sunt foarte scumpe). NU are wireless N dar in rest e perfect pentru b/g. Pretul e mic dar unele viin default in GERMANA asa ca e bine sa stii un pic interfata ca sa setezi pe 'blind' unele chestii. Se poate moda foarte usor si sunt forumuri intregi si tutoriale la un google-search away de oricine. 

Eu unul n-as recomnada WRT 54 GL decat daca vine sub forma unui cadou.L-am avut si nergea prost.
E prea scump pentru ce e.
Poate fi spoofat .
E depasit ca performante.
QOS varza indiferent de firmware .
E renumit pentru puterea wireless (pe care eu personal n-am utilizat-o ) si cam atat
.
Cel mai stabil/sigur firmware a fost Tomato care ofera si cel mai bun QOS dintre softurile compatibile.Cu acest firmware schimba IP-ul mai rar decat cu firmwareul original sau DD WRT.Probabil PPPoE nu e punctul forte al acestui router.
Utilizarea DD WRT nu e de dorit ,n-am reusit sa fac port forwarding cu acest firmware indiferent de versiune(cel putin cele disponibile pana prin primavara) .Cu DD WRT murea deseori in timpul unor simple sesiuni de web surf.
Exista routere mult mai bune (stabile 100% ) la un pret mai mic.
E prea scump pentru ce e.
Poate fi spoofat .
E depasit ca performante.
QOS varza indiferent de firmware .
E renumit pentru puterea wireless (pe care eu personal n-am utilizat-o ) si cam atat

Cel mai stabil/sigur firmware a fost Tomato care ofera si cel mai bun QOS dintre softurile compatibile.Cu acest firmware schimba IP-ul mai rar decat cu firmwareul original sau DD WRT.Probabil PPPoE nu e punctul forte al acestui router.
Utilizarea DD WRT nu e de dorit ,n-am reusit sa fac port forwarding cu acest firmware indiferent de versiune(cel putin cele disponibile pana prin primavara) .Cu DD WRT murea deseori in timpul unor simple sesiuni de web surf.
Exista routere mult mai bune (stabile 100% ) la un pret mai mic.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Nu!
lucas22010 ,daca stii vreun stift SOHO care sa-si merite banii recomanda
!
Omul vrea ceva ieftin/accesibil ,sa mearga bine cu PPPoE,eventul si cu ceva putere de penetrare in wireless si care sa stie si niste QOS.Unele nu stiu bine QOS ,altele nu merg bine cu PPPoE ,unele au QOS bunicel ,dar au limitari la nivelul regulilor ce trebuie create.Altele crapa in torente sau trebuie restartate periodic.
Si nu putine sunt deja depasite tehnologic ,dar pastrate la un pret piperat de fabricanti/retaileri, desi la o privire in interior vedem cipuri Ralink si Realtek.Softul cu care vine lasa de asemenea de multe ori de dorit si esti fortat sa pierzi garantia pentru un firmware 3-rd party ,care cine stie ce manareli/buguri mai contine (te mai trezesti si ca "donezi" net la vecini si "prieteni").Unele vendoruri nici macar nu mentin un suport decent via firmware chiar daca de multe ori e vorba de gauri de securitate ce necesita ceva atentie.Un router bun trebuie sa fie bun out of the box, nu sa stau eu sa-l bibilesc sa-l falshuiesc si sa-l resetez in draci.
Nu prea ai ce recomanda sub 300 lei daca se vrea si calitate si ceva control.
Altfel omul se poate duce in magazin si poate lua orice (indiferent de marca de pe carcasa) "bate" intre 100-200 de lei si gata .
Interventia mea in thread a fost legata de recomandarea WRT 54 GL ,router care pe mine nu m-a satisfacut (asta raportat si la nivelul de popularitate de pe net -datorata probabil puterii antenelor).
E depasit tehnologic si scump pentru ce e.Daca nu exista Tomato si QOS-ul lui cred ca l-as fi aruncat direct la gunoi.Pentru mine a fost un chin sa-l fac sa rabde 2 clienti infipti in servere de Swat 4 sau COD 2.Delay-ul era insuportabil.Era OK pentru navigare ,dar nu pentru jocuri online unde orice microsecunda conteaza.
La sfarsitul lui 2007 platisem cam 250 de RON pe el.Cam la acelasi pret il gasesti si in zielele noastre si asta pentru ca scrie pe el Linksys by Cisco.Sper ca nu trebuie sa mai spun si de firmware-ul de rahat cu care vine si care te forteaza sa-l restartezi in draci ca sa mearga conexiunea PPPoE.

Omul vrea ceva ieftin/accesibil ,sa mearga bine cu PPPoE,eventul si cu ceva putere de penetrare in wireless si care sa stie si niste QOS.Unele nu stiu bine QOS ,altele nu merg bine cu PPPoE ,unele au QOS bunicel ,dar au limitari la nivelul regulilor ce trebuie create.Altele crapa in torente sau trebuie restartate periodic.
Si nu putine sunt deja depasite tehnologic ,dar pastrate la un pret piperat de fabricanti/retaileri, desi la o privire in interior vedem cipuri Ralink si Realtek.Softul cu care vine lasa de asemenea de multe ori de dorit si esti fortat sa pierzi garantia pentru un firmware 3-rd party ,care cine stie ce manareli/buguri mai contine (te mai trezesti si ca "donezi" net la vecini si "prieteni").Unele vendoruri nici macar nu mentin un suport decent via firmware chiar daca de multe ori e vorba de gauri de securitate ce necesita ceva atentie.Un router bun trebuie sa fie bun out of the box, nu sa stau eu sa-l bibilesc sa-l falshuiesc si sa-l resetez in draci.
Nu prea ai ce recomanda sub 300 lei daca se vrea si calitate si ceva control.
Altfel omul se poate duce in magazin si poate lua orice (indiferent de marca de pe carcasa) "bate" intre 100-200 de lei si gata .
Interventia mea in thread a fost legata de recomandarea WRT 54 GL ,router care pe mine nu m-a satisfacut (asta raportat si la nivelul de popularitate de pe net -datorata probabil puterii antenelor).
E depasit tehnologic si scump pentru ce e.Daca nu exista Tomato si QOS-ul lui cred ca l-as fi aruncat direct la gunoi.Pentru mine a fost un chin sa-l fac sa rabde 2 clienti infipti in servere de Swat 4 sau COD 2.Delay-ul era insuportabil.Era OK pentru navigare ,dar nu pentru jocuri online unde orice microsecunda conteaza.
La sfarsitul lui 2007 platisem cam 250 de RON pe el.Cam la acelasi pret il gasesti si in zielele noastre si asta pentru ca scrie pe el Linksys by Cisco.Sper ca nu trebuie sa mai spun si de firmware-ul de rahat cu care vine si care te forteaza sa-l restartezi in draci ca sa mearga conexiunea PPPoE.
- lucas22010
mda, ai dreptate cred, din pacate. am muscat-o si eu cu un adaptor care cica stie acces point edimax ew-7318usg , de fapt ralink, functia de acces point merge la noroc, sub windows 7 nici nu am reusit sa-l fac sa mearga ca ap, dar asta e, asteptam un firmware nou, sau cumparam altul...
Eu am folosit peste 10 WRT-54-GL pana acum si nu am avut niciodata probleme. Toate ocaziile au fost legate de munca in afara de cel care il am acasa. Daca functioneaza perfect intr-o firma de peste 200 angajati TOTI cu laptop-uri si wireless, cu o topologie complexa bazata pe repeatere si scheme de rutare + redundanta failsafe. Cu tree-ul activat si filtrare pe AD nu incetineste aproape deloc.La o alta firma il tin ca gateway pentru 30 utilizatori , FTP , mail si site. Eu as putea spune ca e extrem de stabil chiar si cu DD WRT. 

.gamihai wrote:Eu am folosit peste 10 WRT-54-GL pana acum si nu am avut niciodata probleme. Toate ocaziile au fost legate de munca in afara de cel care il am acasa. Daca functioneaza perfect intr-o firma de peste 200 angajati TOTI cu laptop-uri si wireless, cu o topologie complexa bazata pe repeatere si scheme de rutare + redundanta failsafe. Cu tree-ul activat si filtrare pe AD nu incetineste aproape deloc.La o alta firma il tin ca gateway pentru 30 utilizatori , FTP , mail si site. Eu as putea spune ca e extrem de stabil chiar si cu DD WRT.
Ce zici tu acolo cu 200 laptopuri wireless si WRT54GL tine de domeniul SF.Tehnic este imposibil sa faci o retea wireless pentru 200 utilizatori cu un singur router wireless . Cati utilizatori se conecteaza concomitent la el ?
La fel si in cazul utilizarii lui ca si gateway pentru o retea de 30 utilizatori. Nu are cum sa mearga foarte Ok unul din motive este ca nu poti sa faci un bandwidth management eficient cu el.
Exactnoki wrote: Nu are cum sa mearga foarte Ok unul din motive este ca nu poti sa faci un bandwidth management eficient cu el.

Pana la urma fiecare isi cumpara ce vrea. Dar in general nu e optim sa contrazici o persoana care vorbeste din experienta personala. Nu cred ca poti sa stii mai bine decat mine ce am facut eu pana acum

gamihai Nu vreau sa ne certam . Eu zic ca erata trebuie sa o scrii tu la postarea ta. Daca dai o informatie incearca sa o dai completa , altfel cine citeste postul tau si nu se pricepe o sa inteleaga ca daca isi cumpara un router de 200 ron o sa poata sa dea net la tot cartierul.
gamihai ,tot din experienta mea personala cu un WRT 54 GL EU 1.1, iti spun ca e un jaf ,cel putin utilizat ca gateway ,cu o conexiune PPPoE.Poate in alte tipuri de retele se comporta mai bine ,daca e utilizat ca router dupa un alt gateway .
Ce nu mi-a placut la el:
1.Trebuie sa pierzi garantia ca sa-l poti utiliza (in siguranta ).Adica trebuie sa flashuiesti DD WRT sau Tomato pe el.Aceasta operatiune (mai ales in cazul DD WRT) se poate solda cu un router mort .
2.Cu firmware-ul original ,la activarea functiei log nu mai mergea firewalul ,iar la incercari de reactivare a firewalului cadea conexiunea ,necesitand binecunoscutul reset 30/30/30 .Odata resetat si pastrate setarile default totul functiona.
3.Cu ultimul firmware Linksys (cu firewall activ si UPNP dezactivat) accountul PPPoE-ul a fost spoofat/hackuit.Nu ma intreba cum le-a reusit
.
4.Functia QOS lasa de dorit (functioneaza cel mai bine cu Tomato ,care are si niste algoritmi noi de decongestionare ,Vegas) ,mai ales daca se face trafic masiv de la mai multi useri.Propriuzis nu poti sa imparti banda asa cum poti face cu alte routere ceva mai noi.
5.Inducea latente mari in jocuri multyplayer .
5.Trebuia restartat o data pe saptamana ("se infunda"
) .
Ce nu mi-a placut la el:
1.Trebuie sa pierzi garantia ca sa-l poti utiliza (in siguranta ).Adica trebuie sa flashuiesti DD WRT sau Tomato pe el.Aceasta operatiune (mai ales in cazul DD WRT) se poate solda cu un router mort .
2.Cu firmware-ul original ,la activarea functiei log nu mai mergea firewalul ,iar la incercari de reactivare a firewalului cadea conexiunea ,necesitand binecunoscutul reset 30/30/30 .Odata resetat si pastrate setarile default totul functiona.
3.Cu ultimul firmware Linksys (cu firewall activ si UPNP dezactivat) accountul PPPoE-ul a fost spoofat/hackuit.Nu ma intreba cum le-a reusit

4.Functia QOS lasa de dorit (functioneaza cel mai bine cu Tomato ,care are si niste algoritmi noi de decongestionare ,Vegas) ,mai ales daca se face trafic masiv de la mai multi useri.Propriuzis nu poti sa imparti banda asa cum poti face cu alte routere ceva mai noi.
5.Inducea latente mari in jocuri multyplayer .
5.Trebuia restartat o data pe saptamana ("se infunda"

Dar ce ziceti de un router NETGEAR wnr 3500l ? Ce parere aveti despre fiabilitatea lui etc. Ati avut vreodata probleme cu el? M-ar interesa sa imi achizitionez si eu unul si nu stiu daca voi face o alegere buna.
Sau daca stiti voi un altul dar care sa suporte GIGABIT as fi recunoscator.
Multumesc.
Sau daca stiti voi un altul dar care sa suporte GIGABIT as fi recunoscator.

Multumesc.
e destul de bun, am instalat unul la un sediu a firmei din brasov si are 110 days uptime, si nu s-a plans nimeni pana acum.
Intru si eu aici ca sa nu mai deschid thread nou. Am nevoie de un router rapid si fiabil, nu neaparat wireless ca nu ma dau banii afara din casa. Am doua PC-uri si vreau ca amandoua sa aiba acces la net. Ca si activitati, in general jocuri online, uTorrent si browsing hard, ocazional streaming. De preferat sa nu imi puna bete in raote din start, ca nu ma prea pricep la retelistica. Ca si problema spinoasa, ar mai fi dilema cablu vs. wireless. Mai exact, ma intreb ce penalizare aduce o conexiune fara fir asupra vitezei.
Eu unul as merge pe un router clasic, dar nu stiu ce model ar fi mai potrivit. Multumesc!
Eu unul as merge pe un router clasic, dar nu stiu ce model ar fi mai potrivit. Multumesc!
un router wireless e o investitie, avand in vedere ca orice device care se vinde acum are si wi-fi...
acesta este un best buy, setare usoara, viteza foarte buna, firewall spi, wireless N-draft (adica 300mbps)
http://www.emag.ro/routere_wireless/rou ... --pDIR-600
am setat vreo 2 modele si merg foarte bine, daca ai si un device ce suporta N-draft merge chiar cu 10 MB/s prin wireless..
altfel cablul 10/100mbps e mai rapid decat wireless B/G
acesta este un best buy, setare usoara, viteza foarte buna, firewall spi, wireless N-draft (adica 300mbps)
http://www.emag.ro/routere_wireless/rou ... --pDIR-600
am setat vreo 2 modele si merg foarte bine, daca ai si un device ce suporta N-draft merge chiar cu 10 MB/s prin wireless..
altfel cablul 10/100mbps e mai rapid decat wireless B/G
Dar acest d-link limiteaza cumva jocurile etc? Eu am probleme cu vechiul router atunci cand mi se aloca ip de la rds fiberlink, prin pppoe, de bandwidth 100. nu merge, tre 3 reseturi ca sa mearga. si ma gandesc ca e cazul sa bag bani in ceva nou. Asta mi s-a parut mai rasarit, dar sunt tare curios daca o sa am probleme la conectarea PPPoE.
Eu am DIR-635 si n-am avut probleme cu PPPoE RDS deloc. În general e un router foarte stabil și rapid (pe cablu, pe wireless e decent dar nu grozav, dar nu stau sa fac download pe WiFi), de vreo 2 ani de când îl am cred că i-am dat reset pentru că s-a înfundat doar de 2-3 ori și-n rest nici o problemă cu jocuri sau altele. Viteză pe torrent prin router vreo 10.7MB/s deci tot nu mă pot plânge. E solid atâta timp cât îl configurezi bine și bănuiesc că nici fratele mai mic nu e prost, dacă tot sunt din aceeași serie.
Sistem
Sistem
Si asta a fost configurat bine up til late, cand pur si simplu incepe sa se blocheze atunci cand ma joc, iar viteza de pe torrente nu depaseste 4 mb. Aveam si mai mult, dar cred ca atata poate Edimax BR-6204WG. Ma gandesc daca nu cumva exista vreo solutie sa ii fac un flash ceva, poate se mai trezeste la viata, ca stau cam prost cu banii.
Daca nu, DIR-600 scrie pe mine.
Daca nu, DIR-600 scrie pe mine.
V-as sugera un router pe care puteti pune un firmware dd-wrt. E alta viata, al meu proaspat DIR-615 rev. D3 n-a vazut interfata lui decit pentru update de firmware. 

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Hmm... am dat enable la trigger port, UPnP si acum vad ca nu mai are probleme nici in Modern Warfare, nici cu IP-urile de 100 ale RDS. Tre doar sa mai testez in Starcraft 2, dar pana acum, totul arata foarte bine. Mai ramane sa testez viteza la download.