alexian81 wrote:Am vazut-o si eu. A fost OK, Melandri a avut un inceput bun dar s-a grabit si a intrat prea tare intr-o curba, Capirex a avut ghinion si saracul Pedrosa a dat de "crash or win DeAngelis". La varf nimic neasteptat, Stoner a dominat tot week-endul, Rossi era normal sa faca o figura frumoasa. Ceva bataie intre Lorenzo, Dovi si Edwards care a tinut cursa pe la jumatatea ei.
Dar maverick, te-ai uitat pe BBC3 si ti-a placut comentariul?? Erau muuuuuuuuuuuuult mai buni englezi din anii trecuti de pe Eurosport International. Intr-adevar, mai bine decat romanii, desi nu mi-era rusine cu echipa de anul trecut (ceea ce nu se poate spune si despre F1).
PS. Cine mai joaca pe motogp.com Fantasy League? Poate ne dam niste sfaturi.
Yo m-am uitat pe BBC Sport si da mi-a placut comentariu pentru ca, dupa mine, a fost unul profesionist, interviuri in timpul cursei cu directorii tehnici, am mai aflat una alta despre ce suspensii au oamenii pe micile rachete cu 2 roti, impresii de la boxe, cum se simt riderii (mai ales cei care au suferit accidente in presezon). Nu spun ca cei care au comentat anul trecut pe Eurosport nu erau OK, dar una e sa ai oameni la fata locului (Nici bine nu s-a dat Stoner jos de pe motor, s-a sters omu pe frunte de sudoare si astia erau deja cu micu' in gura lui) si alta e sa comentezi din studio, sa vorbesti 15-20 de minute de romanii nostrii care incearca sa faca ceva (ceea ce nu o sa iasa in vecii veciilor amin, pana nu o sa avem macar un circuit in adevaratul sens al cuvantului). De comentariile care sunt la F1 incerc sa nu zic nimic, ca s-ar putea sa imi iau warn sau un ban datorita limbajului
LE: Finish line-ul complet:
1 C. STONER AUS Ducati Marlboro Team 42'53.984
2 V. ROSSI ITA Fiat Yamaha Team + 7.771
3 J. LORENZO SPA Fiat Yamaha Team + 16.244
4 C. EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 + 24.410
5 A. DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team + 27.263
6 A. DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini + 29.883
7 C. VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP + 33.627
8 M. KALLIO FIN Pramac Racing + 34.755
9 T. ELIAS SPA San Carlo Honda Gresini + 39.481
10 R. DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP + 42.284
11 D. PEDROSA SPA Repsol Honda Team + 48.526