GTX 295 - Ce producator sa aleg?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
TheMadDancingGod

GTX 295 - Ce producator sa aleg?

Post by TheMadDancingGod »

Care este cea mai buna versiune de GTX 295?
- Leadtek WinFast GTX 295 (V2)
- EVGA e-GeForce GTX 295
- Twintech GeForce GTX 295
- BFG Tech GeForce GTX 295
- XFX GeForce GTX 295

Eu tind sa merg pe Leadtek WinFast GTX 295 (V2) desi nu l-am vazut pe nicaieri prin Romania pana acum.
shonny

Re: GTX 295 - Ce producator sa aleg?

Post by shonny »

BFG Tech GeForce GTX 295 Ofera ce mai mare garantie, asta ar fi diferenta dintre ele.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Toate sunt cam la fel. Vezi care are racire custom (nu mai stiu exact care...). Dar daca toate au acelasi sistem de racire poti sa o ieie pe oricare ,desi daca ai posibilitatea ,as recomanda E-VGA.
TheMadDancingGod

Alex_230 wrote:Toate sunt cam la fel. Vezi care are racire custom (nu mai stiu exact care...). Dar daca toate au acelasi sistem de racire poti sa o ieie pe oricare ,desi daca ai posibilitatea ,as recomanda E-VGA.
Banii nu ar conta, eu vreau ce este mai bun de aceea ma gandeam la Leadtek WinFast GTX 295 (V2), dar daca nu e in Romania asta e, iau EVGA e-GeForce GTX 295.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Ai sistem și monitor ca să profiți de această placă video? De asemenea să te documentezi pe net în legătură cu problemele acestei plăci, poate apare și Devyl pe aici să-ți povestească ce pățește el cu GTX 295.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Da ,cum zice si Ghetto_64 ,trebuie sa ai si un monitor macar de 22" ca sa scoti ceva din placa aia ,de asemenea si un procesor pe masura ,sau macar ceva overclokat peste 3.2-3.4Ghz.
Plus ca aici mai apare si microshuttering-ul care e destul de problematic la o asemenea placa.
Eu as zice ca si un GTX285 te-ar multumi pe deplin...
TheMadDancingGod

Pai un Intel Core i7 Extreme i7-975 3.33GHz credeti ca ar merge sau e prea slab pentru placa asta? Sa mai spun ce mai am?
Alex_230

Post by Alex_230 »

Pai asa spune! Ar fi fost indicat din start sa ne spui si sistemul care il deti.
TheMadDancingGod

Sistemul nu este montat inca pentru ca nu m-am decis in privinta carcasei si a placii video
Placa de baza ASUS Rampage II Extreme
Memorie Corsair 12 GB DDR3 1600MHz Kit triple channel 6x2GB XMS3
Sursa Thermaltake W0176RE TR2 Power 1000W
DVD Writer LG GH22LS30R
Placa de sunet Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion
3xHard disk Western Digital 300GB SATA-II VelociRaptor
newbie

Post by newbie »

Off topic
WOW
On topic
EVGA cica e partener preferat Nvidia , poate scoti mai mult in overclock dintr-un EVGA , si plus de asta stiu ca stau bine cu garantia.
Off topic
WOW , pe ce monitor/rez. vrei sa pui monstru asta de calc. ?
TheMadDancingGod

Un Samsung T240HD, ca am uitat sa il trec. Totusi aveti idee cand cei de la SKIN o sa aduca Leadtek WinFast GTX 295 V2-ul? Eu am dat e-mail azi pe la 13:00 si nu mi-au raspuns.
TheUgly

Post by TheUgly »

>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Sugestia de mai sus nu-i pe stoc....

Cumpara cel mai ieftin 295 de pe stoc. Atat timp cat toate 295-urile au design de referinta (single si double pcb) si-s toate facute intr-un loc, diferenta o face sticker-ul si eventual bundle-ul.
Cauta totusi varianta single pcb, e mai noua...si-atat :tongue3: .

Offtopic...
TheMadDancingGod wrote:Pai un Intel Core i7 Extreme i7-975 3.33GHz credeti ca ar merge sau e prea slab pentru placa asta? Sa mai spun ce mai am?
Ai dat de 4 ori mai mult pe i975 decat pe i920 pentru un multi deblocat? [smilie=Thumbs-Up.gif] Acum e treaba ta ce faci cu banii, dar la jamatatea pretului pe care l-ai dat pe sistem faceai altul cu performante nu cu mult mai mici. Macar daca luai un combo de SSD+HDD normal de 1Tb in loc de Raptoare. La fel si cu ramii, 12Gb sunt useless, 6Gb erau mult prea suficienti.

Pune-ne te rog o poza cu sistemul, suntem curiosi sa vedem monstrul. [smilie=maniac.gif]
newbie

Post by newbie »

Cel mai tare GTX295 cica ar fi de la Asus , se numeste Asus MARS.
Daca placa de baza suporta eu iti recomand mai degraba un SLI de GTX285-uri care sunt mai performante decat un GTX295.
TheMadDancingGod

Am primit e-mail de la SKIN. Vor primi Leadtek WinFast GTX 295 (V2) in 2-3 saptamani.
TheUgly

Post by TheUgly »

TheMadDancingGod wrote:Am primit e-mail de la SKIN. Vor primi Leadtek WinFast GTX 295 (V2) in 2-3 saptamani.
Cu sursa cum stai ,sper ca nu vrei sa pui monstrul langa o pocnitoare ordinara ?! :laughing6:

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Pentru ce luati placi dual? va place sa stati cu un gpu idle in jocuri? optimizarea sli e foarte saraca la ultimele jocuri. [smilie=Nice-try.gif]
picz or it didn't happen
mascotzel

Post by mascotzel »

Abaddon wrote:Pentru ce luati placi dual? va place sa stati cu un gpu idle in jocuri? optimizarea sli e foarte saraca la ultimele jocuri. [smilie=Nice-try.gif]
de fapt nu e chiar asa saraca
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

+1 Și eu am observat că sticker-ul de la EVGA e mai performant și mai rece. :thumbleft:
TheUgly

Post by TheUgly »

Vad ca tot e laudat EVGA-ul,am citit pe niste forumuri cum posesori de placi video EVGA se plangeau de probleme cu condesatorii ,desi pareau solizi trosneau mai ceva ca electroliticii.Eu unul n-as avea incredere intr-o firma care foloseste condensatori contrafacuti ca sa-si micsoreze costurile de productie.
Vladutz20 esti sigur ca EVGA-urile isi merita banii ?

ciccio

Post by ciccio »

scuzati offtopic.mad ai grija cu vlociraptoru sunt foarte sensibile la socuri mie miau schimbat deja 1 si acum e din nou la garantie dupa o mica cazatura ,mica, mica
TheUgly

Post by TheUgly »

Pai nu le ai montate in carcasa ,le folosesti pe genunchi ?! :laughing6:

Alexis

Post by Alexis »

@TheUgly problema e ca lumea intra pe forum doar cand are probleme.

As merge pe 295 varianta cu 2 PCB-uri: da aerul direct afara + Volterra VR :thumbleft: .
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

@Ghetto vezi mai bine linkul dat de mine. E varianta cu single pcb cu o racire destul de ok.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Păi V2-ul ăla de la Leadtek e exact la fel. Dooohhhh!!
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Imi cer scuze am crezut ca este vorba de varianta cu dual pcb nu cea single. Atunci e ok si leadtek :thumbleft:
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
chrisTopher

Post by chrisTopher »

La sistemul tau, sursa putea sa fie mai potenta, nu neaparat ca W, ci ca amperaj pe liniile de 12V. Acum ai 20A acolo - bine, dar se putea si mai bine.
Attachments
Performanta sursei
Performanta sursei
dark as night
DEVYL

Post by DEVYL »

baieti eu de vreo o luna si ceva am gtx 295 de la evga modelul CU backplate, dar m`a dezamagit lamentabil, deci de o luna ma chinui sa ma joc half life 2 (oricare din ele) si am niste fremuri incomparabile, deci nu se poate asa ceva, nu se poate, ca sa ma joc half life 2 bag placa video veche, deci microshuttering ala e mai enervant decat credeti.
am incercat foarte multe jocuri , le luam de pe trackere doar sa vad performantele placii si inca din meniu am mici "intreruperi". cel mai nou joc care lam putut juca sa mearga bine a fost fifa 09, in rest totul merge prost. m`am intepat de 22 de mil... acu stau si ma uit la pc ca nu ma pot juca decat cs (1.6 ca source face la fel) si fifa cateodata.
Mai acum o saptamana am bagat Fable The Lost Chapters asa 4fun....si nici ala nu il pot juca, la fel imi face.
Born to be guilty
Bloodred

Post by Bloodred »

La tine e o problemă, eu am SLi și nici vorbă să meargă jocurile așa cum zici tu, n-am observat aproape deloc microstuttering. Eu unul bănuiesc driver-ele. Dezinstalează-le, apoi folosește vreun program să cureți toate rămășițele din safe mode și instalează ultima versiune disponibilă. De asemenea verifică temperaturile și frecvențele la care funcționează placa și asigură-te că toți conectorii pentru curent sunt la locurile lor.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
DEVYL

Post by DEVYL »

am fost cu ea la un prieten si aceeasi chestie, nu m`am gandit la varianta ca poate placa are un defect de fabricatie...
Born to be guilty
Bloodred

Post by Bloodred »

Vezi de temperaturi și ai grijă să fie driver-ele instalate cum trebuie.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
TheUgly

Post by TheUgly »

DEVYL ,care e sistemul tau actual ?
Drivere PATA/SATA proaste pot genera stutter .

DEVYL

Post by DEVYL »

Q6600 la 3.6 ghz ( racire thermalright ifx 14) , 4gbddr2@800 mhz Mushkin Ascent XP2-6400, placa baza msi p35 neo2 fr si sursa thermaltake toughpower de 750W modulara.

Uite unde era problema :))....eu ca monitor am o plasma samsung de vreo 80 de cm (nu stiu exact cat are) si din cauza ei imi facea mie fremuri, am pus zilele trecute monitoru vechi ca am vrut sa fac ceva...si imi merge IMPECABIL....cum bag plasma am niste fremuri de nu se poate, si ca sa ma asigur , am pus in acelasi timp si plasma si monitoru, si pe plasma merge in fremuri si pe monitor merge perfect, am incercat toate rezolutiile, de la 800x600 la 1600x1200(atat suporta monitoru). Care sa fie cauza sa aiba fremuri pe plasma? e prea mare? :|
Born to be guilty
Post Reply