Windows 7 Pre-Release
Moderator: Moderatori
Re: Windows 7
Aici aveti dovada ca windows 7 ruleaza pe un supercalculator NASA!!!
Pe langa asta buildurile RTM o sa inceapa sa "apara" curand...mai precis pe 19.06 o sa apara build-ul 7260 care este primul RTM.
Pe langa asta buildurile RTM o sa inceapa sa "apara" curand...mai precis pe 19.06 o sa apara build-ul 7260 care este primul RTM.
RTM inseamna cumva "release to manufacturing" ?Ithanium wrote: Pe langa asta buildurile RTM o sa inceapa sa "apara" curand...mai precis pe 19.06 o sa apara build-ul 7260 care este primul RTM.
presupun ca aceste variante nu vor fi pe site la microsoft, nu?
la mijloc intre .asm si .c
Da RTM = Release to Manufacturing(Marketing) si dupa cum a spus si Alexander, Microsoft nu le va pune pe site.
Urmatoarea "versiune" care o sa apara pe site-ul microsoft va fi pe bani, asta in ideea in care vor implementa si ei in final distributia digitala.
Urmatoarea "versiune" care o sa apara pe site-ul microsoft va fi pe bani, asta in ideea in care vor implementa si ei in final distributia digitala.
6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110 - RTM branch build
6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 - RTM branch build
Prima varianta a aparut deja pe "siteurile de specialitate".
Umbla vorba ca in perioada 15-19 iunie se testeaza builduri RTM ,din gama 72xx,iar dupa 19 iunie va aparea FINAL RTM , care personal cred ca va fii numerotat build 7300.
Acum om trai si om vedea
6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 - RTM branch build
Prima varianta a aparut deja pe "siteurile de specialitate".
Umbla vorba ca in perioada 15-19 iunie se testeaza builduri RTM ,din gama 72xx,iar dupa 19 iunie va aparea FINAL RTM , care personal cred ca va fii numerotat build 7300.
Acum om trai si om vedea
Just Be
Instalare Windows 7 de pe stick USB ,reduce timpul de instalare -> http://www.intowindows.com/how-to-insta ... ing-guide/
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
6.1.7262.0.win7_rtm.090617-1900 - RTM branch build
Buildu asta s-ar putea sa fie finalul.
Ce e chiar dragut e ca o sa apara RTMul ,toata "lumea" o sa il aiba si Microsoft nici macar nu a anuntat preturile pentru Windows 7![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Buildu asta s-ar putea sa fie finalul.
Ce e chiar dragut e ca o sa apara RTMul ,toata "lumea" o sa il aiba si Microsoft nici macar nu a anuntat preturile pentru Windows 7
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Just Be
Pai e putin cam delicat cu pretul zic eu. Cred ca inca o mai gandesc.
Pe deoparte ai userii de XP, care inca este un SO bun, si care nu vor face upgrade la Win7 daca este scump.
Pe cealalta parte ai userii Vista, multi dintre ei nemultumiti, care nu vor dori sa treaca la alt SO intr-un timp atat de scurt, mai ales daca este si scump.
Pe mine personal ma enerveaza faptul ca sunt atatea versiuni...la XP era mai simplu, aveai Professional si Home.
Pe deoparte ai userii de XP, care inca este un SO bun, si care nu vor face upgrade la Win7 daca este scump.
Pe cealalta parte ai userii Vista, multi dintre ei nemultumiti, care nu vor dori sa treaca la alt SO intr-un timp atat de scurt, mai ales daca este si scump.
Pe mine personal ma enerveaza faptul ca sunt atatea versiuni...la XP era mai simplu, aveai Professional si Home.
Nu mai tin mine unde am citit ca utilizatorii cu licenta de Vista vor primi upgradeul la Windows 7 gratuit.(nu mai stiu daca asta se referea la Vista cumparta dupa o anume data , parca 1 iunie 2009).Ithanium wrote:Pai e putin cam delicat cu pretul zic eu. Cred ca inca o mai gandesc.
Cat despre versiuni Windows 7 Ultimate FTW
Just Be
7262 nu a primit unda verde petru a fii RTM deci continuam aventura spre RTM
6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - NEW candidate in RTM branch build.
6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900 - NEW candidate in RTM branch build.
Just Be
Se pare ca Microsoft vrea un numar rotund pentru Windows 7 RTM. Build 7300?The software giant is currently considering whether to make Windows 7 Build 7262 (6.1.7262.0.win7_rtm.090617 -1900) the RTM development milestone.
The full build string reveals that the release was compiled on June 17th. Windows 7 Build 6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 had been compiled just two days earlier. The build in winmain, the main branch tree for Windows 7, has frozen at 6.1.7233.0.winmain.090614-1655. What is strange is that the build was compiled on a Sunday, showing that Microsoft is in high gear and working 24/7 to wrap up Windows 7.
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
Depinde de cum se inteleg si ce build or sa considere ei ca merita sa devina RTM , treaba cu 7300 e pura speculatie .draqushor wrote:Se pare ca Microsoft vrea un numar rotund pentru Windows 7 RTM. Build 7300?The software giant is currently considering whether to make Windows 7 Build 7262 (6.1.7262.0.win7_rtm.090617 -1900) the RTM development milestone.
The full build string reveals that the release was compiled on June 17th. Windows 7 Build 6.1.7261.0.win7_rtm.090615-1900 had been compiled just two days earlier. The build in winmain, the main branch tree for Windows 7, has frozen at 6.1.7233.0.winmain.090614-1655. What is strange is that the build was compiled on a Sunday, showing that Microsoft is in high gear and working 24/7 to wrap up Windows 7.
Ar trebui sa ne alegem fiecare un numar si sa vedem cand va aparea RTM cine a avut ghiciul mai mare
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Just Be
FINAL ROADMAP FOR WINDOWS 7 [CLIENT-SERVER]:
01.06 - 19.06 BUILDING RTM ESCROW - already assembled RTM ESCROW.
22.06 - 10.07 RTM RECALL - assembly and search for candidates to the final RTM release.
10.07 WINDOWS 7 RTM FINAL BUILD TARGET - build day "gold code".
13.07 WINDOWS 7 RTM SIGN-OFF - the date of signing the final RTM release!
.....deci mai asteptam
01.06 - 19.06 BUILDING RTM ESCROW - already assembled RTM ESCROW.
22.06 - 10.07 RTM RECALL - assembly and search for candidates to the final RTM release.
10.07 WINDOWS 7 RTM FINAL BUILD TARGET - build day "gold code".
13.07 WINDOWS 7 RTM SIGN-OFF - the date of signing the final RTM release!
.....deci mai asteptam
Just Be
Mai nou imi tot face fite. Ori ca nu poate sa imi instaleze Visual Studio 2008 ori ca nu merge retea locala de acasa ce pana acum a mers brici(si nu imi lasa sa schimb nimic). Se intample lucruri de gen de cand am pus varianta 7201 in loca de 7066... O fi facut ceva rau acest upgrade 

Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
eu am de cateva luni W7 64bit, build 7100, si intr-adevar dupa o perioada incepe sa scartaie... mai intai reteaua, care se conecta dupa cateva minute de la start, pe urma diverse programe care nu se voiau instalate, restarturi de explored cand intram in control panel si alte cateva amanunte de astea. Reteaua patea asa la fiecare restart, iar restul problemelor apareau sporadic si nu foarte des. Dupa ce am restaurat o imagine cu acronis, lucrurile au reintrat in normal... vestea proasta e ca aseara iar am observat probleme cu reteau 
O sa mai trag asa de el pana in toamna cand sper sa apara versiunea finala... parca nu mai am cheful de odinioara in a reinstala sistemul la fiecare doua zile.

O sa mai trag asa de el pana in toamna cand sper sa apara versiunea finala... parca nu mai am cheful de odinioara in a reinstala sistemul la fiecare doua zile.
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Eu n-am probleme cu el chiar deloc, singurul lucru care mă supără e faptul că nu merge Vampire: The Masquerade Bloodlines, trebuie să-l joc pe XP.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
http://blog.weebo.ro/instalati-windows- ... ra-metoda/
Despre RTM final data de lansare este inca necunoscuta...se zvonesc cateva date dar...
Despre RTM final data de lansare este inca necunoscuta...se zvonesc cateva date dar...
General availability 22 octombrie
si preturile : * Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
* Windows 7 Professional (Full): $299.99
* Windows 7 Ultimate (Full): $319.99
totul aici http://windowsteamblog.com/blogs/window ... on-ga.aspx
si preturile : * Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
* Windows 7 Professional (Full): $299.99
* Windows 7 Ultimate (Full): $319.99
totul aici http://windowsteamblog.com/blogs/window ... on-ga.aspx
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Foarte scump...fie raman la XP profesional pentru ca am licenta...fie piratez...Home Premium e scump iar ultimate e exorbitant.
Fiind diferență de 20$ la 300 între Professional și Ultimate mă întreb cine ar alege Professional ?
Live in your world, get pwned in mine!
Companiile care folosesc Active Directory... unde 20$ la minim 20 de bucati devine 400$... si de asemenea ultimate probabil ca nu va fi disponibil pentru download prin technet ca si vista ultimate.
Waiting for Matrox to bring NVIDIA & DAAMIT down...
Și pentru o companie 400$ este o problemă ? În fine...de luat cu siguranță se va lua dar prețurile tot prost sunt fixate asta în cazul în care sunt/vor fi cele reale, finale.
Live in your world, get pwned in mine!
-
Alea sunt preturile pentru versiunile Retail, intotdeauna au fost mai scumpe deoarece sunt transferabile de la un calc la altul. Versiunile OEM vor fi considerabil mai ieftine, adica pe la jumatatea cifrelor de mai sus, cum a fost si Vista.
http://www.winsupersite.com/win7/win7_skus_compare.asp
Foarte util pentru a vedea diferentele intre versiuni...eu cel mai probabil o sa ma opresc la varianta Home Premium
Foarte util pentru a vedea diferentele intre versiuni...eu cel mai probabil o sa ma opresc la varianta Home Premium
am vazut ca este un discount frumos (~50%) daca faci preoder pentru W7.
din pacate , pentru ca Romania e o tara de rupti in fund, microsoft nu trimite pachete aici.
stie cineva daca se plateste vama pt soft? ma intereseaza 2 licente.
din pacate , pentru ca Romania e o tara de rupti in fund, microsoft nu trimite pachete aici.
stie cineva daca se plateste vama pt soft? ma intereseaza 2 licente.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
- Hellover 2006
Mei are careva idee cum sa faci sa mearga Winfast PVR2000 pe Win 7 64bit?... ca oficial nu exista drivere de 64bit si asta ar fi o problema gen lipsa de suport drivere nForce 2 pentru Vista, si nici Scannerul nu mere (BearPaw 1200CU) ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Those who can, do, those who can't, teach.
Nvidia e cam gay in privinta suportului pentru produse mai vechi. Am observat asta cel mai bine cand aveam si eu un epox cu nforce2. Cel mai bun sfat e sa schimbi placa de baza sau sa ramai la XP.
PS: Google face miracole...dar lenea e mare.
Iar pentru vistafor windows 7 nforce2 driver installation procedure:
1: go to : http://nf2.stuff.googlepages.com/
2: download NF123LR1.0 driver package
3: install all drivers
4: after installed all drivers you must update the gart driver or you can not install display card, go to device manager and select system device , choose nforce pci -agp 400 brige and select update driver online. after new gart driver installed restart computer. the display card can be installed automatically or can be installed by yourself
WARNING! : You may have to reactivate after you do this. I had to.
How to install chipset drivers for nforce2 in Vista.
1. Download the nforce2 drivers for XP.
2. Right click the driver exe and go to the compatibility tab. Check the box that says "Run this program in compatibility mode for" and make sure you select Windows XP (Service Pack 2).
3. Run the exe as normal and after a couple restarts your nforce2 based computer will have full driver support.
- Hellover 2006
Ithanium wrote:Nvidia e cam gay in privinta suportului pentru produse mai vechi. Am observat asta cel mai bine cand aveam si eu un epox cu nforce2. Cel mai bun sfat e sa schimbi placa de baza sau sa ramai la XP.
Iar pentru vistafor windows 7 nforce2 driver installation procedure:
1: go to : http://nf2.stuff.googlepages.com/
2: download NF123LR1.0 driver package
3: install all drivers
4: after installed all drivers you must update the gart driver or you can not install display card, go to device manager and select system device , choose nforce pci -agp 400 brige and select update driver online. after new gart driver installed restart computer. the display card can be installed automatically or can be installed by yourselfWARNING! : You may have to reactivate after you do this. I had to.
How to install chipset drivers for nforce2 in Vista.
1. Download the nforce2 drivers for XP.
2. Right click the driver exe and go to the compatibility tab. Check the box that says "Run this program in compatibility mode for" and make sure you select Windows XP (Service Pack 2).
3. Run the exe as normal and after a couple restarts your nforce2 based computer will have full driver support.
Emmm... ala era un exemplu cu nForce 2
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

si...mai usor cu mei, nenica...ca nu ne-am tras chilotii deodata ok?Hellover 2006 wrote:si asta ar fi o problema gen lipsa de suport drivere nForce 2 pentru Vista
La scanner nu am auzit in viata mea de modelul ala...daca pe site-ul producatorului nu gasesti nimic, sunt mari sanse sa nu il poti folosi.
Cat despre TV-tunner http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/pop ... upport.gif
Dupa cum vezi "nenica" pe 64biti nu merge. Singura solutie este sa folosesti o versiune pe 32 de biti.
- Hellover 2006
Ithanium wrote:si...mai usor cu mei, nenica...ca nu ne-am tras chilotii deodata ok?Hellover 2006 wrote:si asta ar fi o problema gen lipsa de suport drivere nForce 2 pentru Vista
La scanner nu am auzit in viata mea de modelul ala...daca pe site-ul producatorului nu gasesti nimic, sunt mari sanse sa nu il poti folosi.
Cat despre TV-tunner http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/pop ... upport.gif
Dupa cum vezi "nenica" pe 64biti nu merge. Singura solutie este sa folosesti o versiune pe 32 de biti.
Ithanium nu te apuca sa scoti din context ca sa imi demonstrezi ca lupul e la mine in curte

Scuza-mi proastele maniere, eu sunt invatzat sa fiu printre prieteni si sa glumesc... dar daca asta insemana ca trebuie sa ne tragem de chiloti sa fim prieteni, eu refuz politicos, in rest

Multam pentru ajutor..am reusit sa instalez tunnerul

- Hellover 2006
[quote=blog.weebo.ro]Asa cum sustinea Wzor.net de curand, data finalizarii Windows 7 este 13 iulie, si este confirmata de tot mai multe surse pe zi ce trece.
Microsoft a anuntat oficial ca abonatii TechNet si MSDN (cei care platesc cateva sute de dolari pe an) vor putea descarca Windows 7 RTM dupa jumatatea lui iulie. Acest lucru mai inseamna ca probabil la cateva zile, dupa jumatatea lunii iulie, Windows 7 RTM va fi pe majoritatea site-urilor de torrente.
Data lansarii Windows 7 RTM ramane 22 octombrie, iar cei ce au cum sa-si pre-comande versiunea Home Retail ca upgrade din SUA pentru 49$ o pot face pana pe 11 iulie.
Varianta upgrade a Windows 7 este de fapt aceleasi cu varianta Retail, singura diferenta fiind necesitatea introducerii unui CD/DVD original al Windows Vista/XP/2000 in CD/DVD-ROM in timpul instalarii. In Japonia stock-ul de pachete upgrade pentru Windows 7 a fost deja epuizat.[/quote]
Pacat ca microsoft romania doarme...ce surpriza...dupa site-ul lor windows7 nici macar nu exista.
Oricum ce ma bucura este faptul ca versiunea de upgrade poate fi folosita si de utilizatorii de XP!!!
Sunt curios cat va costa varianta Ultimate OEM...desi cred ca o sa ma opresc la Home Premium.
Microsoft a anuntat oficial ca abonatii TechNet si MSDN (cei care platesc cateva sute de dolari pe an) vor putea descarca Windows 7 RTM dupa jumatatea lui iulie. Acest lucru mai inseamna ca probabil la cateva zile, dupa jumatatea lunii iulie, Windows 7 RTM va fi pe majoritatea site-urilor de torrente.
Data lansarii Windows 7 RTM ramane 22 octombrie, iar cei ce au cum sa-si pre-comande versiunea Home Retail ca upgrade din SUA pentru 49$ o pot face pana pe 11 iulie.
Varianta upgrade a Windows 7 este de fapt aceleasi cu varianta Retail, singura diferenta fiind necesitatea introducerii unui CD/DVD original al Windows Vista/XP/2000 in CD/DVD-ROM in timpul instalarii. In Japonia stock-ul de pachete upgrade pentru Windows 7 a fost deja epuizat.[/quote]
Pacat ca microsoft romania doarme...ce surpriza...dupa site-ul lor windows7 nici macar nu exista.
Oricum ce ma bucura este faptul ca versiunea de upgrade poate fi folosita si de utilizatorii de XP!!!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Sunt curios cat va costa varianta Ultimate OEM...desi cred ca o sa ma opresc la Home Premium.
Salut.
As dori sa stiu daca exista drivere pentru un tunner tv K-world cu chip 878, si daca da un link va rog. Eu nu am reusit sa gasesc.
Multumesc
As dori sa stiu daca exista drivere pentru un tunner tv K-world cu chip 878, si daca da un link va rog. Eu nu am reusit sa gasesc.
Multumesc
Microsoft to Release Windows 7 to Manufacturing Next Week.
Microsoft Corp., the world’s largest software maker, will release its much-anticipated Windows 7 operating system to manufacturing on Monday, the 13th of July, 2009. The move once again confirms that Windows 7 will become available this Fall.
In addition, Microsoft will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the U.S., this will mean users can pre-order Windows 7 Home Premium for $49.99 or Windows 7 Professional for $99.99.
Microsoft has been working hard to improve user interface as well as performance in Windows 7 and make the new OS much more user friendly overall. Many reviewers and early adopters agree that Microsoft has succeeded in improving its desktop OS dramatically. Microsoft Windows 7 will also bring numerous further improvements, including DirectX 11 application programming interface, as well as support for touch-based input.
Sursa
Microsoft Corp., the world’s largest software maker, will release its much-anticipated Windows 7 operating system to manufacturing on Monday, the 13th of July, 2009. The move once again confirms that Windows 7 will become available this Fall.
In addition, Microsoft will offer people in select markets the opportunity to pre-order Windows 7 at a more than 50% discount. In the U.S., this will mean users can pre-order Windows 7 Home Premium for $49.99 or Windows 7 Professional for $99.99.
Microsoft has been working hard to improve user interface as well as performance in Windows 7 and make the new OS much more user friendly overall. Many reviewers and early adopters agree that Microsoft has succeeded in improving its desktop OS dramatically. Microsoft Windows 7 will also bring numerous further improvements, including DirectX 11 application programming interface, as well as support for touch-based input.
Sursa
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Salut! V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta si pe mine cu o mica problema. Am unele jocuri instalate in win xp dar acestea pornesc si din win 7 insa dor in modul dx 10 (unde e cazul). Deoarece jocurile nu au fost instalate in win 7 nu apar in in start/games asa ca nu pot sa pornesc de acolo modul dx 9.Cum pot totusi porni jocurile respective in dx 9. multumesc anticipat