Nehotarat , niste sugestii va rog
Moderator: Moderatori
-
Nehotarat , niste sugestii va rog
Salut ! Saptamana viitoare doresc sa achizitionez un hdd nou deoarece actualul Maxtor e praf caraie cand descarc de pe trackere , cand ma joc, cand sterg ceva etc. Un prieten mi-a recomandat sa cumpar acest WD https://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/w ... iar-black/ insa nu stiu daca placa mea de baza suporta intradevar sau nu sata . Placa mea de baza este aceasta 

Re: Nehotarat , niste sugestii va rog
Placa ta suporta s-ata si ti-as recomanda in locul acelui wd un Samsung 

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
-
+1 pt Samsung, eventual mai pui vreo 30 lei si iti iei unu de 640GB(si ru am zis la inceput ca ajunge 160GB su dupaia m-am trezit ca nu mai am loc pe el)
- Neon Biker
Da' ce v-a apucat pe toti cu Samsungurile?
Stie cineva ce platane au Black-urile de 500GB? Ma tem ca sunt de 250GB, deci performanta nu va fi neaparat mai buna decat la un Blue de 640GB, care-i cam la acelasi pret, dar e mai incapator.

Stie cineva ce platane au Black-urile de 500GB? Ma tem ca sunt de 250GB, deci performanta nu va fi neaparat mai buna decat la un Blue de 640GB, care-i cam la acelasi pret, dar e mai incapator.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Am eu ambele Western Digital-urile. Cel de 500 nu are platane de 250 Gb ci de 166, astfel ca are 3 platane. WD 640 din cate stiu are 2 platane, 333 GB. Desi nu este simtitor mai rapid cel de 640, este mult mai linistit si mai rece.
Atentie! Samsung-ul acela are 5400RPM, deci va fi mult mai incet decat orice alt hard disk la 7200RPM.Vladutz20 wrote:Placa ta suporta s-ata si ti-as recomanda in locul acelui wd un Samsung
Waiting for Matrox to bring NVIDIA & DAAMIT down...
Ma da tu vorbesti serios??VDtot wrote:Am eu ambele Western Digital-urile. Cel de 500 nu are platane de 250 Gb ci de 166, astfel ca are 3 platane. WD 640 din cate stiu are 2 platane, 333 GB. Desi nu este simtitor mai rapid cel de 640, este mult mai linistit si mai rece.
6400Akks fata de o trompeta cu 3 platane de 166? Deci vreau sa sti usi io oameni buni, paote imi iau din ala daca e asa bun
La maxtor se regleaza timpul de acces(curentul maxim admis pe bobinele ce plimba capetele) asfel incit il faci cel mai linistit hard pe care l ai vazut vreodata.
cu hdd life
daca nu il cracuiesti, poate sa vada doar primul hard.
la seagate, samsung sau wd nu merge.
zi ce ai fcut.
cu hdd life
daca nu il cracuiesti, poate sa vada doar primul hard.
la seagate, samsung sau wd nu merge.
zi ce ai fcut.