Help!!!!
Moderator: Moderatori
-
Re: Help!!!!
pai depinde ce aplicatie , daca e yahoo messenger scrii pe google multi messenger si gasesti in primele pagini programul 

nu este vorba de mes e vorba de un joc online. care are un launcher si nu da voie sa se deschida de doua ori aceeasi aplicatie. acum depinde poate sa mai fie si din cauza windowsului. eu am win 7
Pai ti-amcam dat singur raspunsul, din moment ce aplicatia ta are o optiune care inhiba deschiderea ei de 2 ori ....nu poti deact o data . Dar de ce o vreideschisa de 2 ori ?prime2009 wrote:nu este vorba de mes e vorba de un joc online. care are un launcher si nu da voie sa se deschida de doua ori aceeasi aplicatie. acum depinde poate sa mai fie si din cauza windowsului. eu am win 7
First they ignore you, then they laugh about you, then they fight you and then you win. Mahatma Gandhi
Da , dar probabil WoW nu are protectie si te asigur ca de 1000 de ori nu il poti deschize iti omori pc-ulIthanium wrote:Ce joc? de exemplu si WoW are launcher si il poti deschide de 1000 de ori.

First they ignore you, then they laugh about you, then they fight you and then you win. Mahatma Gandhi
nu e vorba de wow e vb de mu online si vreu sa cresc 2 car odata asta este singurul motiv. pe alte cliente merge dar pe cel care joc acu nu merge si ma gandeam poate ma puteti ajuta sa il fac sa mearga. dra nu este o problema urgenta si oricum ms pt ajutor