Ceasuri

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Moose

Re: Ceasuri

Post by Moose »

cadou (de la prietena), altfel sigur nu as avea un ceas...(mobilul e la fel de bun)
Image
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Stefun

Post by Stefun »

Un pic offtopic.

Unde gasesc o ceasornicarie buna sa schimb bateria la un certina ds sport? Nu m-as duce la orice dugheana ca vreau sa nu-mi rupa garniturile de la capac si sa faca o treaba buna.
Si nici sa nu fie excesiv de scump.

Mersi!
DFI DK P45 T2RS+ / E8200 @ 3.2GHz + Mugen 2 / 4 GB Mushkin XP2-6400 / Gainward 8800GTS G92 + Musashi / WD 6400AAKS / Antec P183 / Enermax Modu82+ 525
cucukozma

Post by cucukozma »

Louis Erard 1931 Classique Loving Beauty - 78 220 AA 02
Mecanism automatic Valjoux 7750
25 de rubine
Geam safir

L-am cumparat de la Kultho, nici nu credeam ca gasesc reprezentanta pentru el in Romania. Este un brand mai putin cunoscut la noi insa mie mi-a placut foarte mult cum arata, plus ca are un mecanism folosit si de cei de la Omega si Rolex.
Attachments
852r19u.jpg
89lrp8y.jpg
78220aa02_h.jpg
Last edited by cucukozma on Mon May 25, 2009 11:07 pm, edited 1 time in total.
Notebook Acer Aspire 8920g Gemstone, CPU Core 2 Duo T9300, Ram 4Gb DDR2 667Mhz, HDD 2x320GB Sata, VGA 9500M GS 512Mb, Display 18.4" 1920x1080, Software Windows Vista Ultimate 32 bit
Pyro

Post by Pyro »

Stefun wrote:Un pic offtopic.

Unde gasesc o ceasornicarie buna sa schimb bateria la un certina ds sport? Nu m-as duce la orice dugheana ca vreau sa nu-mi rupa garniturile de la capac si sa faca o treaba buna.

Mersi!
Subscriu si eu, doar ca vreau pentru a-mi schimba cureaua la un Certina, si eventual unde pot sa gasesc o curea pe negru pentru el.
cucukozma

Post by cucukozma »

Pyro wrote:
Stefun wrote:Un pic offtopic.

Mersi!
Subscriu si eu, doar ca vreau pentru a-mi schimba cureaua la un Certina, si eventual unde pot sa gasesc o curea pe negru pentru el.
Iti recomand curelele Hirsch - Helvetansa si B&B
Notebook Acer Aspire 8920g Gemstone, CPU Core 2 Duo T9300, Ram 4Gb DDR2 667Mhz, HDD 2x320GB Sata, VGA 9500M GS 512Mb, Display 18.4" 1920x1080, Software Windows Vista Ultimate 32 bit
Pyro

Post by Pyro »

Multumesc. Ai idee la ce preturi se invarte o curea + manopera?
cucukozma

Post by cucukozma »

Pyro wrote:Multumesc. Ai idee la ce preturi se invarte o curea + manopera?
Manopera nu stiu cat costa. O curea de piele la ei este 100-150 Ron
MixMaster

Post by MixMaster »

cucukozma felicitari de achizitie...foarte frumos Erard-ul...te-a usurat de ceva bani..sa ai noroc de el..
doar in Kultho stiu si eu sa fie..dar...acolo se gasesc de ceva vreme..cred ca de vreo 2 ani sau chiar mai mult..de asemenea singurul loc in care am vazut U-Boat.
It`s not God I hate, it`s his fan club i can`t stand...
pityu84

Post by pityu84 »

Ultima achizitie

Sector 600 Ocean Power 2653917100

Image

MOVEMENT: Swiss quartz , ETA 251.272 , 4 ETA stepping motors , 22 jewels
CASE MATERIAL: Titanium and stainless steel
CASE SIZE: 44 mm
CASE THICKNESS: 15 mm
DIAL(FACE): Blue/grey wavy-patterned dial , extra large markers applied with lume , 0-60 arabic numerals placed outside the markers , 24 hour arabic numerals placed inside the markers , patterned SECTOR logo
HOUR HAND: Extra large , applied with lume
MINUTE HAND: Extra large , arrow shaped , applied with lume
SMALL SECOND HAND: Leaf shaped , partially orange painted , applied with lume
CHRONOGRAPH MINUTE HAND: Leaf shaped , partially orange painted , applied with lume
CHRONOGRAPH SECOND HAND: Orange painted
CHRONOGRAPH FRACTIONAL SECOND HAND: Leaf shaped , partially orange painted , applied with lume
BEZEL: Brushed titanium , unidirectional rotating with engraved and black painted arabic numerals , 72 klicks , big lumed dot at top
CASEBACK: Screw-in stainless steel
BRACELET: Polished and brushed titanium with embedded SECTOR logo
CROWN: Black painted and brushed titanium , screwed down with embedded SECTOR logo
SELECTOR BUTTONS: Black painted and brushed titanium , screwed down
WATCH CLASP: Titanium, push button release with 2 SECTOR logos(first: big stainless steel patterned | second: engraved) , push button release ratcheted diver extension
WATCH CRYSTAL: Sapphire crystal
WATER RESISTANCE: 200 meters
FUNCTIONS: Hours , minutes , small jumping second at 6 o'clock | time-zone mechanism | mechanical date showing through aperture in dial | stop-second device | chronograph 1/10 second , 60 seconds , 30 minutes | functions: add , split | 2 pushbuttons

Eu zic ca arata bine si chiar daca este un model din 2006 materialele si motorul sunt de foarte buna calitate

Astept opinii

Salut
boyarul

Post by boyarul »

Am intrat si eu in lumea 'oamenilor mari' :iconbiggrin: cu un Doxa Tradition, cumparat de la B&B.
(pentru cine e curios, detalii...)
Attachments
Doxa Tradition 211.10.101.10
Doxa Tradition 211.10.101.10
Image

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Mr. A

Post by Mr. A »

Identic cu al meu cel din poza , il am de aproximativ 8 ani.L-am primit cadou de la ai mei , i-am schimbat bratara (cu una originala fireste) , ca la prima am mesterit un pic cu patentu` [smilie=maniac.gif] .A fost 200$ dolari pe vremea aia , acum vad ca-i aproximativ 160.Foarte multumit de el , l-am carat , tarat , murdarit , tavalit , ce vreti voi, prin padure , pe munte , la fotbal , la sala , si nu are decat cateva zgarieturi nesesizabile pe ecran.Limba secundarului s-a blocat din cauza butonului de sus (a intrat mizerie acolo).Nu l-am dus inca la reparat ca in Bucuresti nu ma descurc , si sincer daca mi-l strica vreun ceasornicar wannabe , asta ar fi ultimul ceas care-l mai face.
Intrebarea mea este unde gasesc pe cineva care stie elvetiene si un pret aproximativ pentru un full cleanup.
Attachments
1
1
Take every advantage in consideration
paulgsm

Post by paulgsm »

Asta e ultima achizitie:

Casio Edifice EQW-M1000DB-1AER

Aici aveti cateva specificatii:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/ ... 00db-1aer/

Cert e ca fara sa citesti manualul nu ai nici o sansa sa fixezi nici macar ora !
EQW-M1000DB-1AER.jpg
Alexander

Post by Alexander »

Nais. Cat a costat? Si eu vreau sa imi iau un ceas si ma tot uit. Daca ne zici si de unde. :occasion14:
paulgsm

Post by paulgsm »

1600 lei. De la o rep BB Collection: http://www.bbcollection.ro/Magazine_B&B_collection.html

Sunt putini care aduc acest ceas in RO, el fiind f nou si nici foarte ieftin.
Razor

Post by Razor »

Nimic special CASIO WAVE CEPTOR WVA-105H
Attachments
wva-105h-1.gif
wva-105h-1.gif (24.63 KiB) Viewed 4854 times
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Alexander

Post by Alexander »

Cat te-a costat si de unde? Sa-l stapanesti sanatos!
Razor

Post by Razor »

Mersi, 100E din Italia.
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Alexander

Post by Alexander »

Mi-am luat si eu ceas. Nu foarte scump dar nici ultimul junghi. Este de vorba de un Casio Edifice EF-127D-1AVEF. M-a costat 280 lei de la B&B Collection. Maine ma duc sa imi scurtez cureaua. V-am pupat! :d
Attachments
EF-127D-1AVEF.jpg
EF-127D-1AVEF.jpg (43.06 KiB) Viewed 4827 times
boyarul

Post by boyarul »

"Mineral Glass"
La banii astia se puteau chinui sa ii puna safir. In fine...
Din cate imi amintesc eu, luna trecuta (iunie) la B&B toate ceasurile Casio au avut un discount de 10% :king: , in limita stocului disponibil.
BTW: imi place designul. Simplu si eficient.
Sa-l stapanesti sanatos! =;
Image

- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul!
( & don't click here )
Alexander

Post by Alexander »

Multumesc mult! [smilie=Respect.gif]
pityu84

Post by pityu84 »

E cool acel Casio Edifice EQW-M1000DB-1AER 3D chronograf
Am vrut si eu sa cumpar acel model dar am un Casio G-Shock Giez GS-1100-1AER care este identic din punct de vedere tehnic asa ca am luat Sector-ul 600 Ocean Power

Seria M1000 este robust si bine lucrat dar are 2 puncte slabe: bratara si cristalul mineral... ambele se zgarie destul de usor si sincer este pacat la asa un ceas superb

All in all e un ceas super si are tot ce vrei =D>
Stef

Post by Stef »

Image
Ceas binar The One :occasion14: E super tare, acum de fiecare dată am de ales: Seiko 5 Classic sau 01 Binary :iconbiggrin:
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. (Platon)
Din 28.05.2009 Forward Project - Carte, film, muzică, teatru, pictură. Artă.
Mr. A

Post by Mr. A »

Isi cumparase un coleg din Anglia si era foarte incantat de el .Curios sunt dimineata cum te uiti la ceas , sau cand esti ranga de beat.Nu vezi 10 leduri aprinse ? [smilie=maniac.gif]
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Azi am reuşit ca un bou să îmi zgârii geamul de la ceas, deşi producătorii spun că este "mineral crystal scratch resistant" ](*,)
Ştie cineva o soluţie eficientă la acoperirea sau repararea zgârieturii? Nu este prea mare zgârietura şi nici nu acoperă cifrele, dar de câte ori ma uit la ceas mă oftică la culme.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Yeti

Post by Yeti »

Am auzit mai demult ca exista centre care pentru ~80RON refac sclipirea din prima zi. Nu stiu exact, dar daca este posibil in Tirgu Mures atunci gasesti firme care se ocup cu asa ceva si in Bucuresti.
Adica reslefuiesc suprafata.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
boggyy

Post by boggyy »

Voi ce ziceti de ceasurile astea?
http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/
Mr. A

Post by Mr. A »

Parerea mea sunt super adevarate
boyarul

Post by boyarul »

boggyy wrote:Voi ce ziceti de ceasurile astea?
http://www.tokyoflash.com/en/watches/1/
Sincer, tot ce nu-i classic, ma lasa rece! :sleepy3: :sleepy2: :sleepy1:
Image

( & don't click here )
Mr. A

Post by Mr. A »

Pe mine astea clasice ma dispera, cu "datu` de limbi"
alex_ipod

Post by alex_ipod »

ca tot intreba cineva mai sus despre ceasuri Nautica in RO. Eu mi-am luat modelul de mai jos http://www.amazon.com/gp/product/B000PS ... oh_product de pe Amazon cu 140$ (inclusiv shipping). L-am comandat ieri, ei zic ca o sa ajunga undeva pe la mijlocul lui septembrie.
Attachments
N14000G.jpg
MikeMeyers

Post by MikeMeyers »

Ca tot eram eu ala care intreba, Ceasuri Nautica in RO se gasesc aici.
alex_ipod

Post by alex_ipod »

al meu a iesit in final la 480 RON fata de 430 RON cat e pe bombastic. din cate stiu, magazinul e destul de suspect, aducand ceasurile pe o cale mai putin legala si nu ofera factura, nimic. oricum, shipping-ul a fost incredibil de rapid, practic din magazin pana in vama romana a facut 36 de ore cu ups saver. ceea ce e ciudat este ca am mai platit 58 RON tva la vama, desi in colet nu am gasit nici o factura, dar valoarea s-a potrivit cu 19% din pretul ceasului (103$ fara shipping).

eu stiam ca daca este sa se incaseze tva se face la valoarea totala din factura (140$ la mine), nu doar la pretul ceasului. in fine, sunt fff multumit si imi place la nebunie.
Attachments
watch 003_resize.JPG
watch 002_resize.JPG
MikeMeyers

Post by MikeMeyers »

Felicitari pentru achizitie! [smilie=Thumbs-Up.gif] Cat despre boombastic nu stiu mai deloc magazinul, nu am luat de la ei vreodata, doar l-am dat cu titlu de exemplu.
alex_ipod

Post by alex_ipod »

mersi! sper sa mai vina si altele :), poate cu un mecanism mai "spectaculos", preturile sunt f bune pe amazon.
boyarul

Post by boyarul »

Un Q&Q pentru majoratul unei fete :occasion1: :occasion2: , duminica trecuta.
Arata aproximativ ca in poza, nu mai stiu exact modelul.
Not my type, dar tot ce e important ca fata a fost foarte multumita. Eh, la cat se pricepe ea la ceasuri, orice fashionable low-end could do the trick... =D>
Q&Q
Q&Q
Image

( & don't click here )
iconicpaul

Post by iconicpaul »

Ce stiti de brandurile rusesti care apar pe russianshop.ro? din cate am citit pe net, majoritatea sunt branduri ale unei companii Volmax.
Pyro

Post by Pyro »

Pyro wrote:Tocmai mi-am luat si eu urmatorul model: Festina F16294/4
Salut, am o intrebare care poate pare putin ciudata.
Ideea e ca am cureaua din piele. Asta vara cand erau caldurile alea mari tot stand cu ceasul la mana imi transpira mana. Ideea e ca, cam zilnic spalam cureaua cand ajungeam acasa ptr ca incepea sa miroasa aiurea, pielea aia plus transpiratie.
Problema ar fi ca, si acum, tot se simte mirosul ala indiferent cat as spala porcaria de curea. Ma indoiesc ca-s singurul in situatia asta asa ca, spuneti-mi si mie, exista solutii sau alte prostii ptr a preveni/scoate mirosul ala? M-am gandit si sa schimb cureaua cu totul dar fiind tot piele probabil ca s-ar intampla acelasi lucru.
Attachments
festina_34660.jpg
boggyy

Post by boggyy »

Nu fi asa de sigur. Am avut si eu problema asta cu o curea de piele, dar cu altele nu am avut. Oricum cel mai fain e o curea metalica, nu de piele, dar daca tii mult la aspectul "clasic" te sfatuiesc sa o schimbi tot cu una de piele si vezi ce iese.
boyarul

Post by boyarul »

iconicpaul wrote:Ce stiti de brandurile rusesti care apar pe russianshop.ro? din cate am citit pe net, majoritatea sunt branduri ale unei companii Volmax.
Volmax e o companie ruseasca infintata recent (anul 2000) cu fosti angajati de la Poljot.
Are in portofoliu cateva branduri: Aviator, Buran si Sturmanskie. Sunt ceasuri relativ bune. Majoritatea folosesc mecanisme rusesti (iar cateva folosesc elevetienele ETA).
In concluzie, daca iti plac go for them! Dar, daca as fi in locul tau nu as cumpara de pe net. M-as duce frumusel intr-o reprezentanta (sau, ma rog, la un magazin specializat) si as lua de acolo.
Image

( & don't click here )
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Am o problema cu al meu Casio Pathfinder, il am de vreo 3 ani, in garantie nu mai e, oricum mare lucru nu stiu daca faceam si cu garantia ca e cumparat din State; ceasul in sine merge exceptional, dar cureaua - fiind de rasina incepe sa ma lase, de fapt mai are un pic si se rupe :( . Dupa studii aprofundate ale webului am gasit ca service oficial al Casio in ro, pe cei de la bb collection; Inainte de a le trimite un mail cu problema mea, voiam sa stiu daca ati mai avut de a face cu ei, in ceea ce priveste customer suport and service related problems :-#) Nu as vrea sa imi trimit aiurea-n tramvai ceasu. Multam anticipat.
Image
Post Reply