s-o fi stricat cu vreo cheie aruncata in ecran sau ceva de genul:D . se stie doar ca multe monitoare horizon au defectul asta.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Eu ma refeream la gamepadul de ics bocs tri suti sasa zaci, nu la horizon. A postat chiar inainte sa postez eu si de aia s-a creat confuzia. Monitorul merge parfum, n-am probleme.
eu mi-am luat un mouse A4Tech X-710 ( http://www.cel.ro/mouse/mouse-optic-a4t ... i-black-l/ )
Sunt super multumit. Imi faceam griji ca nu e tocmai standard pt gaming, insa dupa 2-3 jocuri ( in 3-4 saptamani:D) mi-am dat seama ca de mai mult nu as fi avut nevoie. E greu, sta bine, e precis, plus ca se poate schimba foarte usor rezolutia. Unde mai pui ca butonul care schimba rezolutia se coloreaza verde-galben-rosu, si ca beculetul e de efect
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Alexander wrote:Da ce ii software? Ce ii atunci? Iaurt?
Hai sa nu intram in detalii ca n-are rost:
wikipedia wrote:Hardware is a general term that refers to the physical artifacts of a technology. It may also mean the physical components of a computer system, in the form of computer hardware.
Hardware is short for Computer hardware. It means the fixed parts that make up a computer.
Some examples include:
processor
memory
motherboard
graphics card
network card
modem
USB flash drive
hard drive
Computer hardware needs software to tell it what to do. Without software, the hardware can not be used
Ma anunti daca pasta aia intra in definitia cuvantului.
Last edited by Edge on Fri Jul 17, 2009 5:28 pm, edited 1 time in total.
Hai ca deja exagerezi. Nu era dupa fiecare post. Si oricum daca era, moderatorii si-ar fi facut treaba. Daca mai vrei sa discutam ai idu meu sau pe pm.
Lasa omu cu pasta in pace , o pasta poate sa coste si 50 ron , nu e ceva de 2 lei sa zici ca na s-a trezit si asta , si pana la urma e facuta sa fie folosita in calc..
Daca ne luam dupa ideea in spiritul caruia a fost creat acest topic, nu intra in tema nici coolerele de carcasa de 80mm sau mai stiu eu ce hardware fara importanta( care nu prezinta asa mare interes), hai sa recunoastem topicul asta a fost creat pentru lauda "sa ma dau in barci cu ce componete mi-am mai luat in ultima vreme cu sume nejustificate" si nu acuz pe nimeni si eu am luat parte la sarada. Poate ca Alexander postat pasta aia cu o tenta "dadaistica" un fel de rebeliune inpotriva ideii de a iti arata "achizitiile" sau poate din simplu amuzament dar cam atat, pasta termoconductoare nu e hardware, punct. Despre degradarea forumului, e exagerat, aici e vorba de topicuri si dupa cum stim fiecare topic are un lifespan, e selectie naturala si aici, deci nu trebuie sa dramatizam.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Am zis sa imi asortez D90-ul cu niste accesorii utile.
Am facut deja OP-ul si maine trebuie sa imi soseasca "jucariile":
- un blitz Nikon SB-600 Speedlight (+ incarcator & acumulatori)
- un SDHC Lexar Pro 133x de 8GB
- un acumulator de rezerva pt aparat
- ...si-o telecomanda ML-L3
Si uite-asa s-au dus banii de concediu.
PS: Urmeaza un trepied si-un tele, numai sa se mai linisteasca spiritele.
- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
imi poti spune si mie, cand apuci sa il testezi, ceva impresii despre Sb-600. ca de mult am ochii pe el. Evantual niste poze .
thx
felicitari pentru achizitii!
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
salut,as dori sa stiu daca tot ce am cumparat este optimimizat pt. game extrem:placa baza-Gigabyte GA-EX58-UD4P;grafica- Point of View GTX295-1pcb;sursa-Tacens Radix III 1050W Smart Modular;procu- i7-920 - 2.66Ghz - 8M - FSB1333 Inbox Revisión D0;memorie-Mushkin Extreme XP3-12800 DDR3 1600 6GB 3x2GB CL8;cooler procesor-ThermoLab Baram+ventilator Tacens Ventus ICE Fan 120x120mm;carcasa- Thermaltake Element S;hdd-Seagate Barracuda 7200.12 750GB SATA2 32MB MAESTRO;monitor- Acer Predator G24 TFT 24" 2ms DVI/HDMI;dvd- LG H22L Lighscribe;tastatura- A4tech X7 G600 Gaming Keyboard;mouse-Sharkoon FireGlider Láser Mouse;insonorizare- Tacens Vibro Kit,totul e platit si numai pot da inapoi,in 2 zile imi vine comanda si vineri o sa urc cateva poze din curiozitate...salutari
Ce mai contează odată ce spui că nu mai poți anula comanda?
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
pai e cumparat,nu despre asta e vorba in acest topic?totusi am vrut sa stiu cam la ce sa ma astept....asta era bugetul meu mai mult nu prea am reusit..
Ba despre asta este, doar că tu ai început cu o întrebare, de-asta ziceam. Lucruri rele nu prea ai la ce să te aștepți, sistemul este fără îndoială puternic, iar i7 920 are și un potențial de OC frumușel din câte am văzut. Îți recomand să te înarmezi cu nHancer, pentru eventualele jocuri care apar inițial fără suport SLi. Să-l stăpânești sănătos!
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Alexander wrote:Vad ca tot mai multi iau mx2. Daliu tu ai luat-o din Tm de la Stas sau de afara? Tu parca erai plecat daca nu ma insel.
Am luat pasta si placa din Cehia. Placa de baza veche s-a bulit si am zis ca o schimb cu un P45 (Maximus 2 Formula), sunt multumit de ea dar am ceva probleme ori cu raportarea gresita a temperaturilor pe NB si SB ori nu am montat eu bine heatsinkul dupa ce am schimbat pasta desi am facut-o de 2 ori, astept sa-mi vina un Prolimatech Megahalems si atunci mai dau odata placa de baza jos si pun niste distantiere intre suruburi si placa de baza sa pun mai multa presiune pe NB si SB, chiar si asa cu 30 de grade in casa am NB dupa ore de stres sau joace la maxim 66-67 C iar SB-ul la 60 C (cica rezista pana la 90 grade fara probleme), asta cu overclock de 450 x 8 pe Q9450.