Problema in Windows Vista
Moderator: Moderatori
Problema in Windows Vista
Am facut un topic separat, am postat si in topicul "Windows Vista" dar nu nimeni nu a mai raspuns, deci este o cale, un hotfix , orice sa pot seta 120 de hz la monitor?? ( acelasi monitor, aceeasi versiune de driver doar ca pt XP, aceeasi placa video, pe xp puteam si 180 de hz si pe vista doar 85, placa video nvidia gtx 295, si placa veche ati hd3870x2, faceti pe una din astea 2 sa pot pune 120 hz pls,dar faptul ca nu pot seta pe 120 de hz monitorul mi`a afectat f mult "cariera" de counterist
Born to be guilty
Re: Problema in Windows Vista
Ce monitor folosesti? Firma si model.
In ce rezolutie incerci sa setezi la 120Hz?
In ce rezolutie incerci sa setezi la 120Hz?
Sigur ai CRT si penrtu asta ar trebui sa vezi pe site -ul producatorului ce rezolutie si ce rata de refresh admite. Daca iti merge la 100Hz ar trebui sa fii multumit. Fiindca asta este rata de refresh la care nu mai oboseste ochiul.In rest nu vad la ce te-ar mai putea ajuta o rata mai mare.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
H.G.
este un daewoo de 17" cu rez maxima 1600x1200, este putin mai vechi, singura lui utilitate este sa ma joc cs...el in 1024x768 suporta 120 de hz, am mers cu el asa timp de 2 ani pe xp, acum pe vista nu vrea nicicum. Am gasit niste setari pe la placa video (la ati) si am dat FORCE la 1024x768 pe 120 hz si imi clipea beculetul verde (nu cel portocaliu de stand by) si dupa revenea la 85. De suportat monitorul suporta.
Born to be guilty
Dar la 100Hz iti merge?
H.G.
H.G.
Ai incercat sa selectezi din drivere si "Modes not supported by this adapter" , nu mai stiu sigur daca se numeste asa , dar e ceva de genu si te lasa sa selectezi si alte refresh rateuri.
Optiunea in drivere undeva sigur , trebuie sa o cauti.
Optiunea in drivere undeva sigur , trebuie sa o cauti.
Just Be
am gasit o cale de a forta pe 1024x768 la 120 de hz, si mi se inchide monitoru, clipeste becul verde de power de la monitor (dap cel verde, nu cel portocaliu de stand by, si apare imaginea tot la 85 de hz)
Born to be guilty
Sunt si in RivaTuner niste optiuni care poate te ajuta.
for lack of a better signature
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Spune-mi si mie te rog , care este considerentul de tii neaparat sa-ti mearga la 120Hz? Eu am avut un monitor care admirea doar 119Hz din fabrica si daca il setam la 120 murea fiindca nu suporta aceasta rezolutie . Nu stiu cum ai mers in XP la 120 Hz si daca ai mers atunci problema nu este decit din drivere si nu prea ai ce sa-i faci , decit daca instalezi inapoi XP -ul.
H.G.
H.G.
eu joc foarte mult Counter-Strike si acei 120 de hz ajuta foarte mult la felul cum se misca jocul, este parca mai fluent, acum pe 85 ai acea impresie de fremuri, miscat in poze, pe cand la 120 de hz se misca ca un joc mai nou. cei 120 hz prin faptul ca ajuta jocul sa mearga mai fluent, acest lucru cauzeaza si eliminarea recoil`ului in joc ( recoil= sare tinta cand tragi , daca este cnv care nu stie)
Born to be guilty
Dupa cite stiu eu rata de refresh nu se ocupa decit rata de afisare a unui cadru ( pe verticala) inclusiv cursa de intoarecere timp de o secunda si care se masoara in HZ Deci cu cit vei avea o rata mai mare cu atit dispare efectul de ondulare pe margini sau pilpiire a imaginii. Daca ai sa filmezi monitorul cu o camera video o sa observi o deplasare a imaginii in sus sau o pilpiire a imaginii fapt perceput si de ochiul uman si care duce la o obosire rapida a ochiului. La unele monitoare acest efect dispare de la o frecventa de 85Hz . Dar cea optima este la 100 Hz atunci dispare complet dar nu toate monitoarele suporta aceasta frecventa, asa ca este doar o impresie ca se misca mai bine daca merge la 120hz. In linii mari cam asa stau lucrurile cu rata de refresh
H.G.
H.G.