CM Africa de Sud 2010

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

std
Moderator

Re: CM Africa de Sud 2010

Post by std »

Tot se pomeneşte de "generaţia de aur", apoi ăia poate n-or fi fost buni cu toţii, da' cel puţin alergau frate, se băteau la balon, aveau altă mentalitate.
De-acord; generația asta cred că a fost răsfățată din plin, şi adesea cu motive puține. Orice victorie, indiferent împotriva cui, a fost aclamată, toată lumea se entuziasma pentru orice reuşită, indiferent cât de minoră, şi toți jucătorii abia aşteptau să plece în străinătate (pe sume țapene) chiar dacă făceau tuşa. Obiectul aprecierii a fost transferul nu ştiu unde sau un gol frumos -- niciodată munca; iar lipsa actuală de jucători talentați e rodul a 20 de ani de campionat intern jucat în culise şi de echipe care au promovat brazilieni şi costaricani care n-aveau loc nici în echipele de amatori la ei, în loc să motiveze şi să caute jucători talentați de la noi. Semeni vânt, culegi furtună :D.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
boggyy

Post by boggyy »

Sunt curios cate pozitii o sa cadem in clasamentul FIFA. Daca o tinem asa, in urmatoarea campanie preliminara o sa fim in urna a 3a valorica. O sa ne fie din ce in ce mai greu sa ne mai calificam pe undeva. :sad1:
boggyy

Post by boggyy »

Ce parere aveti de noua initiativa a FRF de a schimba galbenul nostru oarecum "traditional" de acuma cu un echipament rosu aprins care il copie pe cel cu care a castigat Spania anul trecut Euro?
Yeti

Post by Yeti »

Fara importanta. Important e jocul echipei nu cu ce jucam. Insa sa vedem acum ce va face Razvan.

LE: Din punct de veder marketing probabil ca are importanta. Insa pe mine ma intereseaza doar jocul in sine. In ce si cum se incadreaza la partea de detalii.
Last edited by Yeti on Sun May 03, 2009 10:53 pm, edited 1 time in total.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
boggyy

Post by boggyy »

Nu e chiar asa. Rosu e o culoare f comuna. Sunt foarte multe echipe care evolueaza in rosu. Nu suntem noi "squadra azzura" sau "all blackS", dar galbenul de acuma ne reprezinta. Doar noi si Suedia jucam in galben. In plus suntem foarte multi suporteri care avem foarte multe materiale promotionale: tricouri, bluze, fulare, jobene etc galbene. Acum ar trebui sa le aruncam sa luam rosii. Subiectul e destul de aprins pe forumurile de profil, deci cu siguranta are importanta.
Alexander

Post by Alexander »

Si eu sustin galbenul. Poate cu ceva dungi albastre sau rosii pe umeri sau sort. Dar nu rosu complet. Scufitele rosii! [smilie=Nice-try.gif]
boggyy

Post by boggyy »

Pai dungile Adidas raman, doar ca alea vor fi galbene, pe fundalul rosu, intocmai ca la Spania :tongue3: Toate astea se datoreaza si dorintei noului sponsor de a o rupe definitiv de vechiul sponsor Bergenbier.
Yeti

Post by Yeti »

Adica:
In cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Parlamentului, Federatia Romana de Fotbal si Ursus au semnat cel mai important contract de sponsorizare din istoria echipei nationale. Conditia pusa de producatorul de bere a fost ca elevii lui Piturca sa imbrace echipamentul rosu in urmatorii ani.

In urmatorii patru ani, Federatia Romana de Fotbal va incasa 6 milioane de euro de la Ursus, adica 1,5 milioane de euro pe an.
Attachments
parteneriatfrf_ursus.jpg
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Pai oricum parca Bergembieru s-a rebranduit si acum e rosu :d am vazut o reclama la tv cu noua lor sticla si sigla.
Image
boggyy

Post by boggyy »

Deja ar trebui sa deschidem un topic cu CE 2012 :))

Cel mai amuzant e ca insulele Feroe a batut Lituania. Probabil urmam noi.
Yeti

Post by Yeti »

Depinde despre ce vrei sa vorbest: despre romania sau despre CM 2010.

Referitor la jocul de azi, m-am uitat in prima repriza si nu prea am jucat. Nu am vazut decat 1-2 actiuni mai lucrate, la restul acelasi reteta care da gres de 8 ani. Pasa aeriana in fata, direct la varf. Aparatorul advers retine fara probleme. Hai baieti, ceva mai multa imaginatie nu strica [smilie=maniac.gif]
Yeti
vică

Post by vică »

cat fuse scoru' ?
adica, ce-am facut cu Austria?
Charlie

Post by Charlie »

1-1, meci slab de ambele parti.
boggyy

Post by boggyy »

Romania-Austria 1-1
Serbia-Franta 1-1
Feroe-Lituania 2-1

Da, noi jucam acelasi stil cu pase din prima de-a latul sau inapoi si apoi unul se risca si verticalizeaza in bratele portarului advers. Fiti atenti cum reactionam noi cand recuperam mingea. Ridicam capul din pamant, ne invartim vreo 5 secunde si dam pasa inapoi... Apoi priviti actiunile Serbiei cu Franta... Asa-i ca diferenta e dureroasa?!
vică

Post by vică »

OK. Multumesc pt update baieti!
Ma ma uit peste 2-3 ani, poate progreseaza un pic Luce Jr.
S-au dus vremurile bune..... :sad1:
boggyy

Post by boggyy »

Ultimele echipe calificate la mondial: Slovenia, Franta, Grecia, Portugalia. Apoi Algeria din barajul african si Uruguay din barajul America de Sud-Zona CONCACAF.

In alta ordine de idei, am ramas in urna a 2a valorica pt 2012. :thumbleft: Ceea ce e amuzant e faptul ca Irlanda aia superba pe care am vazut-o aseara e in urna a 3a. La fel si Bosnia. Iar Slovenia, echipa calificata la mondial, e in urna a 4a. Daca avem iar noroc la tragerea la sorti, iar ne rezervam locul 5 in grupa.
Pentru preliminariile Campionatului European din 2012 se vor forma nouă grupe, şase dintre ele vor avea câte şase echipe iar trei grupe vor avea câte cinci reprezentative.

Echipele din prima urnă valorică sunt: Spania, Germania, Olanda, Italia, Anglia, Croaţia, Portugalia, Franţa şi Rusia.

Reprezentativele din urna a doua sunt: Grecia, Cehia, Suedia, Elveţia, Serbia, Turcia, Danemarca, Slovacia şi România.

Naţionalele din urna a treia valorică sunt: Israel, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Scoţia, Irlanda de Nord, Austria şi Bosnia.

Echipele din urna a patra valorică sunt: Slovenia, Letonia, Ungaria, Lituania, Belarus, Belgia, Ţara Galilor, Macedonia, Cipru.

Reprezentativele din urna a cincea valorică sunt: Muntenegru, Albania, Estonia, Georgia, Moldova, Islanda, Armenia, Kazahstan, Liechtenstein.

Naţionalele din ultima urnă valorică sunt: Azerbaidjan, Luxemburg, Malta, Insulele Feroe, Andorra şi San Marino.

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European 2012 va avea loc la 7 februarie 2010, la Varşovia.
Post Reply