Astral/UPC si noua limita de viteza

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Calin Banc

Re: Astral/UPC si noua limita de viteza

Post by Calin Banc »

Well, Romtelecomul fără filtre ar fi sub UPC prin prisma preţurilor mari, însă cu limitările practicate de cei din urmă, RTC-ul iese în faţă. Cel puţin În Bistriţa unde stau, viteza a fost mereu ca-n contract ori peste (primul an sau mai bine am avut upload 512 faţă de 256kbs cât trebuia). De pe Romtelecom pot accesa fără bătăi de cap atât huburi dc++ cât şi torrentele fără vreun fel de limitări. Diferenţa de preţ e de vreo aproximativ 10 lei în defavoarea RTC.

Tare curios sunt cum or duce vitezele astea în condiţiile în care au devenit tot mai dese cazurile de 4-5Mbps din cei 10, şi asta dându-mă pe net. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Oricum, pentru ce necesităţi avem noi, RDS>UPC>orice altceva>Romtelecom.
Corect şi nu prea. De faci referire la ceva operator naţional, ai dreptate. Local, sunt pe alocuri distribuitori care oferă aceleaşi viteze ca şi-n RDS, proabil iau de la iei netul, la preţuri competitive. În general ar fi bine să te interesezi prin vecini înainte să iei o decizie finală în legătură cu ISP-ul. :thumbleft:
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Calin Banc wrote:Corect şi nu prea. De faci referire la ceva operator naţional, ai dreptate.
Bluetooth wrote:LE: Şi zic pe plan naţional, că firme care ofera raportul ţavă/preţ bun pe nivel local nu prea se pun :d
Si vad ca baietii de la UPC mi-au dat drumu' la banda fara sa mai merg la ei la sediu sau sa fac cereri la migrari. (Lost cu 1.15mb/s :tongue3: ) inainte dimineata luam cu 600-850kb/s.
Ithanium

Post by Ithanium »

Da...cam cu atata descarc si eu cand nu e ora de varf...cam cu 1-1.1MB/s...dar asta cam din totdeauna. Am abonamentul de la UPC de 10mb si sunt din bistrita.
y0py

Post by y0py »

A picat DNS-ul de extern upc sau doar mie ?
Bucuresti.
burebista
Moderator

Post by burebista »

De azi noapte am trecut si io la 12/2. Bun asa. [smilie=Victory.gif]
upc_12.png
upc_12.png (11.45 KiB) Viewed 363 times
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
RedVelvet

Post by RedVelvet »

M-am mutat acum intr-o zona noua si m-am bagat rapid la o retea de cartier care are o viteza pe extern de tot rahatul.

In apartament am cablu TV de la UPC si ma gandesc ca o fi mai rapid de instalat decat sa astept 2 luni dupa RDS.
Acum intrebearea mea: Cat de bun este IPC pe extern ?
Ma intereseaza pentru MMOuri, nu imi pasa deloc viteza pe torente. Cum sta cu pingul si downtime-ul ?

Ah, si stau in zona Hotel Mariot - Bucuresti
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Post Reply