House M.D.
Moderator: Moderatori
Re: House M.D.
Nu contest ca nu are o explicatie titlul, dar nu are nici o legatura cu ce pare sa fie, ce vor ei sa te faca sa deduci. Inca un titlu aruncat sa faca senzatie sa iti mentina interesul cu o explicatie ieftina sa il sustina daca iti pui vreo intrebare dupa. Cu alte cuvunte unul din artificile ieftine de mult depasite care probabil nu mai au efect nici la unu' de gardinita grupa mare (poate la aia de grupa mica mai merge). Pacat ca se folosesc de porcarii de astea, dar avand in vedere ca serialul e o productie americana, nu sunt surprins.
Those who can, do, those who can't, teach.
si eu am crezut la felHellover wrote: la cum a inceput am crezut ca am descarcat un fake

Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Promo-ul pentru episodul viitor e foarte promitator
Spoiler!
http://spoilertv.blogspot.com/2009/09/h ... promo.html"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
haha, pleaca Cameron. 

1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Sper sa fi dedus gresit, altfel mi-ai stricat surpriza si nu e frumos.
Those who can, do, those who can't, teach.
Mai multe detalii despre respectiva plecare aici.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Soichiro Honda
Eh, mai bine pleca Chase totuşi. Omu e cam plictisitor cu toată imaginea lui de băiatu cu bani ajuns medic.
De potrivit nu se potriveste el cu 13, dar mie mi se pare ca are rolul lui bine definit in serial. Oricum Cameron a avut aparitii din ce in ce mai reduse in ultimele sezoane asa ca nu cred ca o sa ii duca nimeni lipsa. Same goes for Chase, ar putea sa il scoata si pe el bine-mersi.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Soichiro Honda
- gabe_racer
Ar fi pacat sa plece Cameron,mie mi-a placut formula originala cu : Chase,Cameron si Forman ,mult mai mult decat cea intermediara cu :Kutner,Taub si 13.Ultima trebuie sa recunosc ,n-as vrea-o iesita din serial. 

C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Bun episodul de azi. Cred ca am si aflat motivul pentru care o sa plece Cameron 

You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
Misto faza cu House care zice lui Foreman despre 13 : "it's not like she's the hottest woman in the world !", referinta evident la http://stylecrave.com/2009-05-13/olivia ... the-world/.
Parca e trecuta echipa veche. Mult prea seriosi, unde-s mistourile care le faceau intre ei... de Chase ca e australian, de Foreman ca a fost infractor, de Cameron ca e... Cameron... mult, mult prea seriosi.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Nu ştiu, dar pe mine nu m-a impresionat mai deloc ultimul episod. E aşa, posac. Mie mi-e dor de Cut-throat ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Interesant episodul de saptamana asta, de mult timp nu m-am mai speriat asa la vreo faza.
Am vaga impresie ca in acest sezon se vor inversa un pic rolurile, in sensul ca cei din echipa lu' House vor avea parte de tot felul de probleme si el va fi ala "sanatos" care-i v-a ajuta sa treaca peste ele dar in felul caracteristic.
S-a mai schimbat ceva - modul în care e prezentată povestea şi modul în care e filmat în general. Nu pot să nu zic că-mi place mai mult ze new sh*t
Atitudinea uşor paranoică a lui House apropo de facultăţile sale mentale e un pic over totuşi. Şi numai mie îmi pare rău că apare Wilson tot mai rar
?

Atitudinea uşor paranoică a lui House apropo de facultăţile sale mentale e un pic over totuşi. Şi numai mie îmi pare rău că apare Wilson tot mai rar

i just want more House jokes 

Cam slabut in ultimul timp cu umorul sau specific, si sper sa numai faca faze horrorLacoste wrote:i just want more House jokes
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Cata nesimtire sa nu dea un episod saptamana asta
. Pfff m-am trezit ieri la 7 juamte sa fiu sigur ca il iau, sa am la ce ma uita pe tren.

Se mai intampla, in saptamanile cu Haloween, Thanksgiving etc, nu e singurul serial care face asta.
A plecat, dar din cate am mai citit yo pe ici pe colo, se pare ca v-a revenii episodic, cand si cand.
De ce te bucuri asa ca a plecat Cameron?Charlie wrote:Deja nu cred ca mai e spoiler, in sfarsit am scapat de Cameron !
Gata, am bifat si ultimul episod
p.s. Intreg episodul a fost filmat cu bijuteria celor de la Canon 5D MkII
, cred ca m-ar coafa un asa aparat ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Spoiler!
.p.s. Intreg episodul a fost filmat cu bijuteria celor de la Canon 5D MkII
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
- Zâna Măseluţă
- Admin
Am facut si eu un maraton cu sezoanele 5 si 6, e cel mai capabil serial pe care-l urmaresc, inceputul sezonului 6 mi s-a parut copilaresc si probabil asteptam mai multe jocuri cu psihiatru ala dar bambam gata esti vindecat ca plangi penibil pe o banca.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Houserii fac misto de Olivia Wilde, cum se zice "Nu te pisa in fantana de unde ai baut apa"...
http://www.iimmgg.com/image/96d7a1ff9fb ... f34174a831

http://www.iimmgg.com/image/96d7a1ff9fb ... f34174a831

"Science without religion is lame. Religion without science is blind."