Dexter
Moderator: Moderatori
Re: Dexter
dap, intradevar, my bad, am fost atat de entuziasmat de un banner pe care l-am vazut pe undeva, ca nu am mai citit cu atentie si textu' - pacat, mi-as fi dorit sa apara mai repede. Oricum pana atunci am ce urmari, tocmai m-am luat de Jericho si nu pot spune decat ca: "mai vreau", n-am vazut decat 2 episoade si ca sa nu o dau in spoilere, mi-a placut ideea: simplu si la obiect cum, ar fi daca si asta din perspectiva "omului de rand", pana acum - interesant.
- Crysumoner
am vazut si eu sezonu 1 super fain 9.2/10 cel mai bun serial ever !
si am inceput sa ma uit si la sezonu 2 .....ultimul episod vazut fiind, ep. 3 .....
BUN FILM !! merita vazut !!!![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
si am inceput sa ma uit si la sezonu 2 .....ultimul episod vazut fiind, ep. 3 .....
Spoiler!
si intradevar cum au mai spus si alti mai sus filmul transmite niste mesaje, multe chiar BUN FILM !! merita vazut !!!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Vedeti ca a aparut prin "magazine" primul episod din sezonul 3,pre-air,pe la strainezi se gaseste usor sau daca asteptati apare si prin magazinele romanesti
Acum ma pun sa ma uit...

Change your thought and the world around you changes.
M-am uitat aseara tarziu la el, si cu mare greutate am reusit sa n-adorm. Nimic spectaculos, se pare ca povestea merge cam pe aceeasi idee ca sezonul trecut, o comite si da sa scape. Sa vedem in continuare ce o sa fie, primul episod nu m-a impresionat in mod deosebit.
Pt mine nu numai ca n-a fost spectaculos,a fost chiar slab si cam asa se anunta tot sezonul din pacate
Ce nu mi-a placut:

Spoiler!
Mda, primul episod a fost un pic lent, sa speram ca isi da drumul pe parcurs; oricum, tare mi-e ca noua lui familie fericita o sa o ia pe coaja, pentru "inviorarea" actiunii...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
- Calin Banc
Nu prea merită să vezi un serial aşteptând tot câte un episod. Nu este show care să n-aibă părţi mai lente ori proaste, mai bine tot odată. 

De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
si iata ca octombrie a venit si potrivit tv.com cica ar fi deja 2 episoade. le-a vazut cineva? eu inca n-am gasit mai nimic.neolith wrote:[..]...ca asta mai devreme de ocombrie nu vine [..]
Beauty is in the eyes of the beer holder.
Pai primul il vazusem de cand aparuse preair-ul ala pe 5-6 septembrie, iar ieri l-am vazut si pe al doilea. Au introdus in ecuatie o chestie simpatica, si anume
Spoiler!
, si cu asta parca au mai sters din pacate. Daca primul episod m-a adormit, asta de ieri a fost mai alert, mai ok. Speram si eu intr-un sezon mai original, dar cand primul sezon al unui serial e surprinzator de bun, urmatoarele rar se ridica la inaltimea sa(vezi Lost sau Heroes).Re: Dexter
De Dexter nu ma plang deocamdata, se pastreaza la un nivel decent, sper sa aiba un final in ton cu restul seriei, Heroes a sarit rau de tot de pe sine, nu mai are cum sa isi revina, parerea mea.
There is no order...
Intr-adevar,au aparut primele 2 episoade,nu ar trebui sa fie asa greu sa dai de ele. Referitor la serial,
Spoiler!
Am tot vazut topicul acesta, dar nu am intrat niciodata in el. Asta pentru ca nu stiam de existenta acestui serial si cat de bun poate fi pana azi cel putin. Am dat de el intamplator, in pauza altui serial - de acolo a fost un pas pana la YouTube si IMDB. Azi am facut rost de primele doua sezoane si am resusit sa parcurg 7 episoade. Pe scurt - serialul asta e o capodopera, cu vreo 3 clase peste Prison Break, Heroes sau alte seriale cunocute din ultima vreme, pana acum cel putin.
Superb serialul - un criminal in serie pozitiv, genial - as putea adauga.

Spoiler!
E doar o banuiala, oricum nu-mi spuneti si sa fie el, vreau sa parcug toate evenimentele si sa descopar detaliile treptat. Mi-ar strica tot cheful o relatare a urmatoarelor evenimente.Superb serialul - un criminal in serie pozitiv, genial - as putea adauga.

O, da mi-amintesc si eu cu placere de vremea cand eram la primul sezon. Intr-adevar, este o capodopera, la sfarsitul sezonului aveam impresia ca tocmai am vizionat un film artistic de 10 ore, iti da de gandit si are profunzime spre deosebire de restul serialelor care se bazeaza in general pe suspans si cliff-hangere enervante. Daca mai pui si coloana sonora precum si talentul actoricesc( in special al lui Michael C. Hall - Dexter) e de nota 10+.
Acum sa vad ce zici de celelalte 2 sezoane, mie personal tot primul mi se pare regele.
Acum sa vad ce zici de celelalte 2 sezoane, mie personal tot primul mi se pare regele.
Primul sezon, cam pana la episodul 8 a fost destul de reusit. In urmatoarele episoade, erau previzibile actiunile si asta a mai stricat din atmosfera. Sezonul II a fost un fel de "Prison Brake" - Pentru fiecare raspuns plauzibil, piesele de puzzle se imprastiau tot mai mult in loc sa se uneasca, asta pana la sfarsit unde "printr-un miracol" s-au adunat toate la locul potrivit. Din sezonul III am vazut doar doua episoade, pana acuma pare a fi un fel de "CSI Miami"... ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Sfarsit de sezon in Dexter, sincer mult prea moale pentru gustul meu... au reusit sa transforme un psihopat intr-un tata si sot model; pur si simplu nu se leaga,
Spoiler!
Sa speram la mai multe in sezonul 4"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Tre sa ma uit si eu la toate intr-o zi, am ramas pe la episodul 5 parca. Oricum nici asta nu mai e ce a fost, s-a vazut asta de la inceputul sezonului.
Tu ai fost diplomat,Tresty,eu as zice ca sezonul asta a fost un mare *****
Si eu care ziceam de al 2-lea ca e prost. Acum parca e o telenovela moralizatoare despre cum si criminalii in serie pot avea sentimente. Mai bine pas.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Da, de la un moment dat a devenit cam telenovela dar tot au fost unele chestii misto, tot mi se pare printre cele mai bune seriale de gen, sper ca in sezonul urmator Dexter sa revina mai la "the dark side" totusi 

There is no order...
- Calin Banc
Mi-a plăcut tot sezonul, chiar aşa mai "moale" cum îl vedeţi voi.
Să nu uităm că Dexter nu este un criminal în serie oarecare, mânat de instincte pe care să le stăpânească cu greu. Ucide ce-i drept, dar ucide anumiţi oameni şi nu la întâmplare so to speak. Voi îl priviţi ca şi pe cubanez, amicul lui din serial, însă e mai mult de atât, iar familia îl ajută să se "ascundă" şi mai mult de lume, ăsta este motivul pentru care s-a căsătorit. Cât despre sentimente, i-or fi lipsind lui, dar nu în întregime, nu mereu.
Dark side, să fim serioşi, să vezi cum bagă cuţitul într-unul nu e nu ştiu ce hard core. A omorât şi în sezonul ăsta destui, însă sincer, calea asta evolutivă (un bildungs roman, ca şi Harap-Alb
), este chiar interesantă. Nu m-ar mira să ajungă la sentimente mai umane faţă de cei din jur - chiar dacă nu-şi vindecă dependenţa în întregime. 
PS: Nu poţi face un serial doar cum ucide el nişte oameni oarecare, o uşoară tentă telenovelistică trebuie mereu. Bine c-am văzut tot sezonul odată!

Dark side, să fim serioşi, să vezi cum bagă cuţitul într-unul nu e nu ştiu ce hard core. A omorât şi în sezonul ăsta destui, însă sincer, calea asta evolutivă (un bildungs roman, ca şi Harap-Alb
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

PS: Nu poţi face un serial doar cum ucide el nişte oameni oarecare, o uşoară tentă telenovelistică trebuie mereu. Bine c-am văzut tot sezonul odată!

Hai ca bag ceva negru, sa nu stric oamenii care n-au vazut celelalte sezoane
Spoiler!
- Calin Banc
Ai dreptate cu ce zici tu acolo, finalul din sezonul ăsta a fost prea brusc. La cât de bine s-a construit povestea pe cubanez şi Skiner putea să iasă ceva foarte frumos. Deah, mai trebuia un episod.
Cel puţin respectă tradiţia şi nu se termină în coadă de peşte ca alte seriale unde e clar că-n primul episod din sezonul următor eroul scapă. Cel puţin au finalizat aici povestea, aşa mai şchioapă cum e.

- omul_maimutza
M-am uitat si eu zilele astea la toate sezonele, showul este pe cat se poate de interesant, episoade de umplutura foarte putine spre deosebire de altele unde umplutura de 75%, plotul in sine 25% in Dexter lucrurile stau invers.
Probabil printre cele mai bune seriale care se mai difuzeaza pe ecrane la momentul, in comparatie cu gluma de LOST sau Heroes, Dexterul e ceva mai bine pus la punct.
Recomand tuturor care nu au avut ocazia sa se uite la el.
Probabil printre cele mai bune seriale care se mai difuzeaza pe ecrane la momentul, in comparatie cu gluma de LOST sau Heroes, Dexterul e ceva mai bine pus la punct.
Recomand tuturor care nu au avut ocazia sa se uite la el.
picz or it didn't happen
Eu m-am lasat de el pe la jumatea sezonului 3 cand am vazut cum o luase pe aratura cu relatiile amoroase ale personajelor secundare, Miguel care parca mai avea putin si ii facea avansuri lui Dexter, asa de tare se tinea in c*rul lui insistand sa fie prieteni si, bineinteles, "domesticirea" lui Dexter care cu siguranta va ajunge in cele din urma un familist devotat si tata de exceptie, care se intampla sa fie si criminal in serie. Parca mai bun era Dexter cel rece si calculat din primul sezon.
Oricum, o sa ma uit si la primele cateva episoade din sezonul 4 sa vad daca are rost sa revin.
Oricum, o sa ma uit si la primele cateva episoade din sezonul 4 sa vad daca are rost sa revin.
eu zic sa te uiti totusi sa vezi care e treaba cu Miguel defapt. M-am apucat si eu acu 2 saptamani de el. Sezonul 3 cam boring primele 3 sferturi. Sezonul 4 pare interesant.neolith wrote:Eu m-am lasat de el pe la jumatea sezonului 3 cand am vazut cum o luase pe aratura cu relatiile amoroase ale personajelor secundare, Miguel care parca mai avea putin si ii facea avansuri lui Dexter, asa de tare se tinea in c*rul lui insistand sa fie prieteni si, bineinteles, "domesticirea" lui Dexter care cu siguranta va ajunge in cele din urma un familist devotat si tata de exceptie, care se intampla sa fie si criminal in serie. Parca mai bun era Dexter cel rece si calculat din primul sezon.
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
A inceput sezonul 4? Nu pe 28 septembrie?
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Primele 2 episoade foarte bune, e un alt Dexter decat ne-am obisnuit, dar mie imi place directia asta.
Tocmai am terminat si eu de vizionat episodul 2, un inceput de sezon promitator.
There is no order...
Sa speram ca astfel scapam de good boy Dexter, prea a fost cuminte ultimele 2 sezoane...
Eu cred ca finalul a fost un vis! Cu toate ca
Spoiler!
.Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |