daca nu e buna nici asta dau cu unitatea de pa geam ...............
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
revin cu comentarii
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
gamihai wrote:Ca sa fiu si eu mai ontopic : Am inceput sa apreciez consolele din ce in ce mai mult pentru ca in general sunt lipsite de stres. Cred ca pe viitor o sa trec si eu la jocurile de consola si PCul mai mult de munca. Ocazional o sa folosesc si PCul la jocuri pentru RPG sau FPS mai mult.
Uite cum facem , cand apare fermi si in Romania o sa ma intorc sa iti reamintesc ce ai afirmat aici si o sa cer o poza ca dovada ca ti-ai luat Fermi care probabil va fi scumpa ( peste 10 mil cu siguranta si probabil peste 15 mil. ).Espinosa wrote:In ziua in care nvidia lanseaza placile cu "fermi", iar si-o ia ATI peste bot. Mai mult AMD nu a mai lansat un procesor peste Intel de vreo 4 ani. Eu am avut si nVidia si acum recent mi-am luat ATI. Regret ca am facut mutarea asta... Cand apare Fermi, o cumpar in prima zi, nu conteaza cat costa...
Ce nu ţi-a plăcut PCB-ul roşu sau lipsa CUDA? Nu de alta, dar mie nu-mi place cum sună "nVIDIA".Espinosa wrote:In ziua in care nvidia lanseaza placile cu "fermi", iar si-o ia ATI peste bot. Mai mult AMD nu a mai lansat un procesor peste Intel de vreo 4 ani. Eu am avut si nVidia si acum recent mi-am luat ATI. Regret ca am facut mutarea asta... Cand apare Fermi, o cumpar in prima zi, nu conteaza cat costa...
Ehe, GTX 380 sau cum s-o numi sare ca popa de 15 bulioane, prin românica, de nu mai bine - dacă luăm în calcul şi disponibilitatea pe când o apărea, iar de se ia la trântă cu oferta ATI după rezultatele apărute/zvonite pe internet...newbie wrote:... Fermi care probabil va fi scumpa ( peste 10 mil cu siguranta si probabil peste 15 mil. ) ...
Ce nu ţi-a plăcut PCB-ul roşu sau lipsa CUDA? Nu de alta, dar mie nu-mi place cum sună "nVIDIA".Calin Banc wrote:Espinosa wrote:In ziua in care nvidia lanseaza placile cu "fermi", iar si-o ia ATI peste bot. Mai mult AMD nu a mai lansat un procesor peste Intel de vreo 4 ani. Eu am avut si nVidia si acum recent mi-am luat ATI. Regret ca am facut mutarea asta... Cand apare Fermi, o cumpar in prima zi, nu conteaza cat costa...
Nici eu nu ma scald in bani, pigulici, dar nu am bani sa-mi iau lucruri ieftine. Mi-am luat Intel pentru performanta de atunci, in special consumul seriei E8XXX si capacitatea de overclock, iar ATI la fel pentru memoriile DDR5, performanta peste GTX285 si consumul relativ redus. Dar nu ma asteptam de la placa video sa-mi cada in primele 3 zile de utiliare.pigulici wrote:eh...pt multi conteaza cat costa...si daca nu ar fi mai "slabe" procurile de la amd , nu s-ar fi umblat la preturi, sa putem si noi ceilalti sa avem un pc multumitor, si poate nici tu nu ai fi putu sa iti cumperi un intel daca nu ar fi fost amd care sa ii forteze sa tina preturile mai jos, si eu nu vad de ce sa dau cu 75% mai multi bani pt doar 25% mai multa performanta, probabil cand o sa fiu milionar in euro nu o sa imi mai pun intrebari de sute de euro...
Pai nu are sistemul incompatibilitate cu vSync. Cu placa de la nvidia merge perfect, doar cu HD5850 nu merge si nu, nu mi se pare normal sa am placa asta si sa nu pot utiliza functiile unei aplicatii grafice veche de 3 ani. E de-a dreptul jenant sa joci fara vSync. Prefer sa pierd FPS-uri dar sa joc cu vSync. In Crysis warhead merge fara probleme.Calin Banc wrote:Experienţe de genul are toată lumea în ambele tabere şi nu ţin doar de domeniul plăcilor video. Dacă mi s-a buşit după nici o lună de utilizare un WD AAKS cu 640 GB de date (cu caracter destul de important) nu înseamnă că sar în gura mare pe fiabilitatea produselor respective. It's just bad luck! Şi apoi, să nu zici că nu puteai trăi fără funcţia v-sync-ului în Crysis dacă sistemul tău avea o problemă de compatibilitate cu el.
Sursa e Corsair, are 650W si 52A pe rail-ul de 12V. Suficient, tinand cont ca placa are nevoie doar de sursa cu minim 40A pe rail de 12V.newbie wrote:Ce sursa ai Espinosa ? firma si W .
La cum povestesti nu pare o problema de soft , ori e placa video bulita si crapa in load mare ori ai o incompatibilitate hardware.Espinosa wrote:Sursa e Corsair, are 650W si 52A pe rail-ul de 12V. Suficient, tinand cont ca placa are nevoie doar de sursa cu minim 40A pe rail de 12V.newbie wrote:Ce sursa ai Espinosa ? firma si W .
Eu am Antec 300 si Sapphire HD 5870. Din cele max. 6 HDD-uri cate permite carcasa pot fi folosite doar 4, ceea ce ar cam trebui sa ajunga, pentru marea majoritate, doua spatii trebuie lasate libere din cauza dimensiunii placii video. Placa video se apropie pana la 4 mm de carcasa, deci un dual-GPU gen HD 5970 nu incape decat daca bagi putin flex-ul in tabla. Problema se rezolva simplu cu o carcasa putin mai lunga. Deci cumpara placa video intai...gamihai wrote:Cred ca in curand o sa se treaca la alte standarde de carcase. Eu am si acum cateodata probleme chiar la unele carcase full tower datorita lungimii excesive a placilor video si mai ales a pozitionarii HDD pe aceeasi treapta. Noroc ca sunt si carcase cu HDD rotite 90 grade ca altfel nu mai puteam sa bag alimentarea la placa video