Top Gear

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Sabina
Moderator

Re: Top Gear

Post by Sabina »

y0py wrote:voi cred ca nu vedeti data din link, 03-1999. Face referire la vechiul top gear, vezi vicky si tiff.
:-# ok. eu am facut prea repede legatura cu cat de sec s-a terminat ultimul episod (sau nah, ultimul sezon).
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Nu pleaca; in cazul in care se destrama echipa cred ca se opreste si showul!
Image
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

The truth: http://www.guardian.co.uk/media/mediamo ... y-clarkson

Revin mai târziu cu alte ştiri din 1992 în care Hitler promite că revine să conducă Italia în 1922.
Charlie

Post by Charlie »

Neon Biker

Post by Neon Biker »

Oh, God! #-o Oare ce or fi avand de promovat la noi? Gropile din drumuri si gunoaiele de la marginea lor? [smilie=Nice-try.gif]
Last edited by Neon Biker on Thu Sep 17, 2009 9:18 pm, edited 1 time in total.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
cylix

Post by cylix »

Haha, nu uita de Dacia Sandero :d , sper ca se urca Clarkson in ea [smilie=Thumbs-Up.gif]
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sper ca au asfaltat cat de cat Transfagarasanu' in sud ca se apucasera sa se bucure si ei cand filmeaza.
Alex_230

Post by Alex_230 »

O sa ne promoveze imaginea tarii...acuma depinde pe care din ele: cea buna sau cea "romaneasca" [smilie=maniac.gif]
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Din ce am citit in linkul de mai sus,noul sezon incepe in noiembrie anul acesta?
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Alex_230

Post by Alex_230 »

Dap ,in primul weekend din nov si se termina in perioada craciunului ,sau ultimul weekend din dec. :)
vică

Post by vică »

vreau si eu niste comentarii savuroase la adresa romaniei cu ocazia excursiei pe plaiurile mioritice...unde vad? unde citesc? cand apare emisiunea?
m4v3rick

Post by m4v3rick »

mai tre sa astepti un pic, probabil filmarea din .ro va fi inclusa in sezonul urmator

LE: Yo-s curios de firu' epic care i-a adus aici, probabil ca Clarkson pleaca cu'n Sandero din Londra, May cu'n 1100 si Hammond cu'n Lastun, se vor bate pe un pet de Burger sau un bax, castigandu-l cel care ajunge primu la Casa Poporului :laughing6:
Image
Charlie

Post by Charlie »

Eu am inteles ca va fi in ultimul episod de anul asta, probabil intre Craciun si Revelion. E posibil sa fie un episod special, gen Vietnam anul trecut.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Tocmai acum am vazut la stiri, filmau pe Transfagarasan si bineinteles ca sa nu-i deranjeze nimeni l-au inchis; evident ca stirea a fost prezentata la noi negativ, realizatorii de la TOPGEAR AU BLOCAT TRANSFAGARASANUL [smilie=maniac.gif] , tara de 2 bani ](*,)
Image
PSS 214

Post by PSS 214 »

cand apare episodul TopGear transfagarasan pe youtube sa-l postati si aici va rog :icon_smile:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Alex_230

Post by Alex_230 »

Lol PSS. Pai stai ca abea l-au filmat. Nici n-au ajuns bine acasa (azi au plecat) ca vrei deja filmul? :)

Dupa cum spune lumea ,o sa fie in 27 dec. anul asta. Din cate am citit o sa fie un episod special gen Vietnam si Africa.
vică

Post by vică »

[quote="Alex_230]Din cate am citit o sa fie un episod special gen Vietnam si Africa.[/quote]

Nica ca se putea potrivi mai bine! [smilie=maniac.gif]
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu stiu daca le ajung cele cateva locatii in care au filmat ca sa fie un episod special gen Vietnam. Plus ca nu s-au intrecut sa ajunga undeva, deci ma indoiesc ca va fi asa.
Daca vroiau sa faca episod special incercau sa traverseze Bucurestiu' la ora de varf, cred ca ar fi fost din doua parti lejer. [smilie=maniac.gif]
Alex_230

Post by Alex_230 »

Pai au filmat la Buc ,la mare ,la munte...intr-un cuvant Romania.
Sa presupunem ca pleaca din capitala ca sa traverseze muntii si sa ajunga la mare. [smilie=maniac.gif] Ajung la hotel Rex (pt ca acolo au filmat) ,observa in parcare masini de 2 ori mai tzapene ca V8 Volante-ul ,California-ul si Gallardo Spyder-ul ,un sfat a-la Clarkson gen "So ,on that bombshell ,don't go to Ro unless you want to be humiliated by Buchaterst beggers ,enjoy the lovely pot-holes found on the coutryside roads and wach out for the sea side ,people there are richer than Bill Gates."
The end. [smilie=maniac.gif]
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Cumva cred că n-o să ieşim tare bine din recenzia lor. Dar e doar un sentiment :d
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Ăștia n-au râs o emisiune întreagă cu un gps în românește? De câte ori auzeau "mergeți drept înainte și apoi ieșiți*** de pe stradă" râdeau cu plămânii blocați de li se spărgeau venele pe frunte. Sau era o o emisiune cu captain slow, nu mai țin minte exact...

***- ie-shits
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Zenith

Post by Zenith »

Ba da, era Captain Slow, intr-un Bentley sau Jaguar parca, am vazut si eu faza [smilie=Nice-try.gif]

PS:aici e faza
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Charlie

Post by Charlie »

Reportaj de la filmarile de pe Transfagarasan : http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... fagarasan/
Dreamliner

Post by Dreamliner »

"Great news ... The new Deisia Sandero ... " [smilie=Thumbs-Up.gif] [smilie=Thumbs-Up.gif]
madace

Post by madace »

Se pare ca Challenge-ul din Romania va fi in primul episod din seria noua. :iconbiggrin:

Care va fi duminica asta.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

It begins on sunday? :-k Great news... [smilie=Victory.gif]
Image
Charlie

Post by Charlie »

Foarte bun episodul cu Romania, a avut de toate...
Eggan

Post by Eggan »

Errr... si se poate viziona online pe undeva ???
Charlie

Post by Charlie »

Pai sunt deja filmulete pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=chIaSz8W ... re=channel
Salmon

Post by Salmon »

Intr-adevar interesant episodul legat de tara noastra, au surprins cam esenta a ceea ce inseamna Romania,
Spoiler!
incepand de la satele de tigani si terminand cu supercar-urile parcate in fata hotelului din Mamaia
.
Spoiler!
Macar au concluzionat ca Transfagarasan-ul e cel mai bun drum din lume. :d
Spoiler!
Si James May a facut in sfarsit cunostiinta cu Dacia Sandero. :laughing6:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Eggan

Post by Eggan »

eh.. au aparut si pe >>ZF<<

L.E Mulţam Charlie in mod sigur s-a postat pe youtube dupa ce am serchuit eu pe acolo :tongue3: .. pe ZF, evident, e trunchiat :d
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Toată campania lu' Udrea nu face cât au descris ăştia Transfăgărăşanul. :icon_smile: Ceea ce mă face pe mine să-mi pară rău că până la vară nu ajung acolo

Episod ponderat, cu bune şi cu rele, dar parcă iar au început s-o dea prea tare pe poveşti adiacente decat "the actual content" (ce-i drept, nu că mă deranjează în cazul episodului ăsta :d )
myx4ever

Post by myx4ever »

Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Ne-au cam facut de "rahat" cu satul ala de tigani cand s-au "ratacit" ei. De ce nu s-au ratacit prin Bran de ex (unde au fost si aia cu The Amazing Race spre ex.) unde aveau ce vedea. [smilie=Nice-try.gif]
De la inceputul show-ului au inceput direct cu gypsies from Ro...ca sa nu mai vb ca alceva nu prea au facut decat sa comenteze negativ. INtr-un fel asa e ,le dau dreptate ca nu au inflorit nimic ,dar aveam destule parti bune care meritau sa fie vazute.
Si ce-i cu limba rusa?? In reclama la sandero? Era clar post-procesata pe monitorul ala ,dar nu inteleg motivul. Limba noastra miroase sa cum?
Iar despre Tfg. au zis ca e cel mai bun drum din lume ,dar din toata emsiunea imaginile de pe Tfg. au durat in jur de 2 minute. [smilie=Nice-try.gif]
In fine...inteleg ca umorul britanic e mai rece asa ,dar chiar si-au batut joc in mare parte ,cel putin mie asa mi se pare.
alios

Post by alios »

pe mine nu ma deranjeaza si nu ma enerveaza nimic din ce au aratat... asta e tara noastra, plina de tigani si contraste strigatoare (masini de lux vs case de lut, drumuri proaste si copii ce duc vaca la pascut)

reclama in rusa totusi e chiar stupida, au pus-o numai ca ne sublinieze ca se afla in europa de est, tara care s-a aflat sub cortina de fier cu dictatura comunista...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Zâna Măseluţă wrote:Ăștia n-au râs o emisiune întreagă cu un gps în românește? De câte ori auzeau "mergeți drept înainte și apoi ieșiți*** de pe stradă" râdeau cu plămânii blocați de li se spărgeau venele pe frunte. Sau era o o emisiune cu captain slow, nu mai țin minte exact...

***- ie-shits
Asta-mi aduce aminte de limba romana vorbita pe Garminul meu. O bucuresteanca de-aia hotarata si autoritara, am incercat pe un traseu sa vad cum suna si de fiecare data cand imi zicea ce sa fac eram tentat sa urlu "NU VREAU!"
vică

Post by vică »

n-am apucat sa vad decat prima parte din cele 4. le-a taiat bbc-ul macaroana... :sad1:
PuZZel

Post by PuZZel »

Emisiunea Completa!

Prima parte:

Sursa: Youtube

A doua parte:

A treia parte:

A patra parte:

A cincea parte:

Ultima parte, cea cu Transfagarasanul:

In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Great... their back. Excelent inceput de sezon. din pacate nu au facut ca in celelalte sezoane un preview al intregului sezon, deci cred ca vom mai avea surprize. [smilie=Victory.gif]
Image
zxp

Post by zxp »

alios wrote:pe mine nu ma deranjeaza si nu ma enerveaza nimic din ce au aratat... asta e tara noastra, plina de tigani si contraste strigatoare (masini de lux vs case de lut, drumuri proaste si copii ce duc vaca la pascut)

reclama in rusa totusi e chiar stupida, au pus-o numai ca ne sublinieze ca se afla in europa de est, tara care s-a aflat sub cortina de fier cu dictatura comunista...
Spoiler!
Corect. Chiar ma gandeam la faza cu vacile ca uite ce vad strainii. Dar apoi mi-am dat seama ca sa intalnesti cirezi de vaci pe strada in Romania e ceva absolut normal. Mai grav cand te acuza cineva pe nedrept, insa nu prea a fost cazul. Nu mi-a placut in schimb ca au zis de vreo cateva ori ca "tzara lui Borat". asta chiar n-o meritam [smilie=Nice-try.gif]
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Post Reply