y0py wrote:voi cred ca nu vedeti data din link, 03-1999. Face referire la vechiul top gear, vezi vicky si tiff.

Moderator: Moderatori
y0py wrote:voi cred ca nu vedeti data din link, 03-1999. Face referire la vechiul top gear, vezi vicky si tiff.
Asta-mi aduce aminte de limba romana vorbita pe Garminul meu. O bucuresteanca de-aia hotarata si autoritara, am incercat pe un traseu sa vad cum suna si de fiecare data cand imi zicea ce sa fac eram tentat sa urlu "NU VREAU!"Zâna Măseluţă wrote:Ăștia n-au râs o emisiune întreagă cu un gps în românește? De câte ori auzeau "mergeți drept înainte și apoi ieșiți*** de pe stradă" râdeau cu plămânii blocați de li se spărgeau venele pe frunte. Sau era o o emisiune cu captain slow, nu mai țin minte exact...
***- ie-shits
alios wrote:pe mine nu ma deranjeaza si nu ma enerveaza nimic din ce au aratat... asta e tara noastra, plina de tigani si contraste strigatoare (masini de lux vs case de lut, drumuri proaste si copii ce duc vaca la pascut)
reclama in rusa totusi e chiar stupida, au pus-o numai ca ne sublinieze ca se afla in europa de est, tara care s-a aflat sub cortina de fier cu dictatura comunista...