Voturi una-alta 2009
Moderator: Moderatori
Re: Voturi una-alta 2009
Pai ma refeream la topicul asta nu la altul nou, doar pollul schimbat. Da daca zici ca nu merită. Acu nah daca eram in trecere pe forum si mi-a venit ideea, ce era sa fac, sa o scriu incet sa nu trezesc pe nimeni
.

Green.
- iconicpaul
http://www.euronews.net/2009/12/06/roma ... president/
"Leftist challenger Mircea Geoana, the Social Democrat leader, has an eight point lead in the opinion polls."
eu sper sa nu
"Leftist challenger Mircea Geoana, the Social Democrat leader, has an eight point lead in the opinion polls."
eu sper sa nu
LOL ,nici macar azi nu stati linistiti ?!
Bai Underdog ,te uiti la "poli" deseara ma ,la TV , l@l@B1 TV sau A3 in functie de preferinte ,fiecare dintre trusturi vor da un scor dupa cum prefera

Bai Underdog ,te uiti la "poli" deseara ma ,la TV , l@l@B1 TV sau A3 in functie de preferinte ,fiecare dintre trusturi vor da un scor dupa cum prefera

>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
tareTheUgly wrote:Bai Underdog ,te uiti la "poli"
Underdog cred ca e plantat aici de una din forte

- Kralizec2005
Astia de la PSD trimit SMS-uri cu rezultate partiale ... Din cate stiam acest lucru este interzis de lege. SMS-ul l-am primit ca venind de la "Cifre reale".
Toate computerele asteapta cu aceeasi viteza!
Vai de mine, se gasesc exit poll-uri pe tot netu', uite ca sa incalc si eu legea, pun aici link catre unul dintre ele.
In Arges astia de la PD-L, mai cu seama Blaga, care l-a "mazilit" dupa primul tur pe Boureanu si a venit el sa le arate cum se face treaba, au aruncat azi prin sate, si in orase la pubele , mii de fluturasi in care aratau poze cu primaru' localitatii respective langa Basescu, spunand ca primaru' il recomanda. Pentru cei de la tara, care habar n-au pe ce lume se afla, poate simpatizanti ai primarului care-i PSD-ist, ar putea fi un mod de a-i convinge sa voteze cu Basescu.
Daca si prin Pitesti erau aruncate pe langa unele ghene fluturase care-l aratau pe primaru' Pendiuc de la PSD langa Base, cu recomandarea primarului de a-l realege pe marinar, ce sa mai zic... Toate astea aparute peste noapte, cand campania oricum se terminase. Asa ca nu mai "sariti" doar pe una din parti, ambele folosesc mijloace murdare.
Intrebare pentru fanii Basescu: daca o sa piarda la diferenta mica, sa zicem maxim un procent, o sa apara la teveu' spunand ca s-au fraudat alegerile si indemnand lumea sa iasa in strada, iesiti?
In Arges astia de la PD-L, mai cu seama Blaga, care l-a "mazilit" dupa primul tur pe Boureanu si a venit el sa le arate cum se face treaba, au aruncat azi prin sate, si in orase la pubele , mii de fluturasi in care aratau poze cu primaru' localitatii respective langa Basescu, spunand ca primaru' il recomanda. Pentru cei de la tara, care habar n-au pe ce lume se afla, poate simpatizanti ai primarului care-i PSD-ist, ar putea fi un mod de a-i convinge sa voteze cu Basescu.
Daca si prin Pitesti erau aruncate pe langa unele ghene fluturase care-l aratau pe primaru' Pendiuc de la PSD langa Base, cu recomandarea primarului de a-l realege pe marinar, ce sa mai zic... Toate astea aparute peste noapte, cand campania oricum se terminase. Asa ca nu mai "sariti" doar pe una din parti, ambele folosesc mijloace murdare.
Intrebare pentru fanii Basescu: daca o sa piarda la diferenta mica, sa zicem maxim un procent, o sa apara la teveu' spunand ca s-au fraudat alegerile si indemnand lumea sa iasa in strada, iesiti?
Asta a functionat in 2004.Acu ies euMerced wrote: Intrebare pentru fanii Basescu: daca o sa piarda la diferenta mica, sa zicem maxim un procent, o sa apara la teveu' spunand ca s-au fraudat alegerile si indemnand lumea sa iasa in strada, iesiti?

Merced ,era plina piata in bucale ,in 2004 , desi voturile nu fusesera numarate.Eu asa imi aduc aminte ,poate gresesc.
Pai era plina de oameni care sarbatoreau. Si eu am sarbatorit atunci, am desfacut sampania, imi parea tare rau ca mi-au lipsit vreo doua luni ca sa am si eu 18 ani impliniti si sa pot vota, pe Basescu evident. D-aia azi nu mai puteam, dupa 5 ani in care a facut putine, nici alea bune, si a ramas gura de el, sa-l mai votez.
Eu intrebam daca o sa-i cheme Basescu in strada sa rastoarne frauda, in caz ca ar iesi Geoana la diferenta mica, si nu sa danseze de fericire, ci sa protesteze, eventual violent...
Eu intrebam daca o sa-i cheme Basescu in strada sa rastoarne frauda, in caz ca ar iesi Geoana la diferenta mica, si nu sa danseze de fericire, ci sa protesteze, eventual violent...
Am vomat....votat, acum dumnezau cu mila, oricum pe mine nu ma afecteaza rezultatul, sunt temporar in tara. Sursa de exit-poll de la Catavencu si cea exacta din turul 1... >>Da cu clickul pe mine...sunt feierbinie!<<.. 

Green.
Habar n-am si nici nu prea conteaza, nu stau sa pun botu' la ce zice ala, dar ca idee, macar am unde vedea ceva provizoriu.
- Digital_Way
Eu am prins numa' turu' 2 din pacate la threadul asta dar zic si eu fara sa jignesc pe nimeni cu cine as vota: Mircea Geoana.
M-am saturat de 5 ani cu Base in varf.Punct. Mai jos am sa pun un citat fain, care mi-o placut:
"Noi vrem pa Neamtu' ".
Geonana+Antonescu+Iohannis Rulez!
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
M-am saturat de 5 ani cu Base in varf.Punct. Mai jos am sa pun un citat fain, care mi-o placut:
"Noi vrem pa Neamtu' ".
Geonana+Antonescu+Iohannis Rulez!
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
According to the Chant of Light, Magic exists to serve man, and never to rule over him.
Eu sunt curios care presedinte a facut ceva de la revolutie incoace de avea lumea asteptari asa mari si a ajuns asa dezamagita de Basescu(nu zic ca nu sunt motive). Si mai curios as fi daca exista cineva care chiar crede ca se va schimba ceva in bine in cazul in care ar ajunge Geoana presdinte.
Change your thought and the world around you changes.
e vorba aia.. speranta moare ultima.. dar moare pana la urma
totusi va iesi geoana, prea multa prostime in tara asta, in special in mediul rural.
asta e, eu as vrea sa tinem activ acest thread, nu de alta dar vreau sa scot ochii la cativa useri peste cateva luni, poate la anul pe vremea asta,
care traiesc cu impresia ca, cu geoana o sa traim mai bine decat cu basescu

totusi va iesi geoana, prea multa prostime in tara asta, in special in mediul rural.
asta e, eu as vrea sa tinem activ acest thread, nu de alta dar vreau sa scot ochii la cativa useri peste cateva luni, poate la anul pe vremea asta,

- Zâna Măseluţă
- Admin
E ciuvica gatuit de emotie si coplesit de bucurie deci a pierdut basescu. 52/48
La noi in chestionar e 53/48 ca am primit adineauri ordin pe pm de la mogulu forumului sa-i mai bagam un procent lu gioana chiar daca sare procentaju de suta.
La noi in chestionar e 53/48 ca am primit adineauri ordin pe pm de la mogulu forumului sa-i mai bagam un procent lu gioana chiar daca sare procentaju de suta.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
cred ca iase geoana, si stea marinaru in barca lui. Oricum sper sa iasa, chiar daca e multa prostime in tara asta, mai ales cu doua posturi mai sus.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- iconicpaul
diferenta e de 2 - 3 %, fara voturile din diaspora, deci inca nu e nimic sigur, in tarile din vest si peste ocean, urnele inca nu sunt inchise
Last edited by iconicpaul on Sun Dec 06, 2009 9:10 pm, edited 1 time in total.
ce javra basescu... a fortat discursul, crezand ca televiziunile vor fi pe el! TEAPA! Nimeni nu la bagat in seama! sunt curios daca va avea un al doilea discurs. 

In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Nu se lasa Basescu fara sa scoata oamenii in strada, in incercarea disperata de a "instaura normalitatea".
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Pai nu e cazul. Asa un 20% la suta din tara n-a votat cu Gioana ca a crezut ca va trai mai bine, ci a votat cu el ca sa saturat de Base. De anti-vot ai auzit?alios wrote:e vorba aia.. speranta moare ultima.. dar moare pana la urma![]()
Si de fapt in prortie de 90% vom trai la fel oricine va iesi. Si nu prea poti sa scoti ochii la alti useri ca dupa cum se pare nu vom afla niciodata ce ar fi facut Base.
Eu doar putin fericit ca a cazut Base. Nicidecum pentru ca a castigat Gioana. Dar, eh.... nu putem avea totul.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
- Calin Banc
Oho, ce ma bucur c-a iesit Geoana. Am abonament deja la Sinteza Zilei, si chiar sper, astia de aici ce l-ati laudat asa, sa va vad peste 5 ani cum il sustineti la fel de infocati. Cu toate realizarile sale, si alor lui frati intr-ale demagogiei. 'nea Caragiale, unde esti tu Doamne? 

De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Nu s-a terminat furaciunea inca. A zis Badea foarte bine un lucru care se aplica si la mine, ma bucur nespus ca a pierdut Basescu, dar imi vine sa plang vazand ca Geoana vine in locul lui.
Totusi raman un pic reticent asupra rezultatelor, procesele verbale de la sectiile de vot pleaca cu niste cifre si ajung cu alte cifre la BEC. Asa ca pana peste vreo doua zile, vorbim inutil.
Totusi raman un pic reticent asupra rezultatelor, procesele verbale de la sectiile de vot pleaca cu niste cifre si ajung cu alte cifre la BEC. Asa ca pana peste vreo doua zile, vorbim inutil.
Caline, alios - cine l-a laudat pe Geoana. Si nu ma refer la aberatii. Cu citate va rog
Ca eu in majoritate am vazut doar "vreau geoana ca NU vreau base", nu pupincurism base cum a fost din plin.
Si citatul lui Badea e cred cea mai buna reflexie a situatiei politice curente.
Si aveti rabdare, cand se vor afisa rezultatele finale se pot incepe atitudinele tip fotbal cu capete sparte ca n-a iesit echipa favorita.

Si aveti rabdare, cand se vor afisa rezultatele finale se pot incepe atitudinele tip fotbal cu capete sparte ca n-a iesit echipa favorita.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
- Digital_Way
O iesit Geoanaaaaaaaaaaaa. Bravo PSD, bravo PNL! Basescu, degeaba fugi tu de adevar ca adevarul te va incolti!
Astept rezultatele finale. Bravo Mircea!

Astept rezultatele finale. Bravo Mircea!
According to the Chant of Light, Magic exists to serve man, and never to rule over him.
Saracu Mirciulica...cred ca nici el nu mai stie cate minciuni a spus...vai de el...
Ce rost mai ar avea Badea si Sinteza Zilei daca iese Geoana ? o sa ai un soc sa vezi ca nu vor mai exista deloc sau cel putin nu in formatu cu care te-ai obisnuit.Calin Banc wrote:Am abonament deja la Sinteza Zilei
Mi-ar parea rau de Badea ca e tare amuzant cand comenteaza politica.
Chiar sunt curios cum va fi la TV peste vreo cateva luni daca iese Geoana , probabil o mai lungesc o perioada cu sa moara Basescu dar odata ce nu mai e , cat poate sa o lungeasca.
LE
Stai , mai e PDL la putere , nu s-a terminat show-ul , sau poate fug la PSD-isti cu tot cu Boc si Videanu

Last edited by newbie on Sun Dec 06, 2009 9:46 pm, edited 1 time in total.
Uitati-va la Nasu' daca vreti instructiuni cu privirea locului unde se iese in strada de maine in colo, si "armamentului" necesar.
- Calin Banc
Crin era pe sistemul: "Orice dar sa nu iasa Base!". Mai ma lasi?! cum zicea Buzdugan.Sabina wrote:Caline, alios - cine l-a laudat pe Geoana. Si nu ma refer la aberatii. Cu citate va rogCa eu in majoritate am vazut doar "vreau geoana ca NU vreau base", nu pupincurism base cum a fost din plin.

Tocmai de aceea, sa-i vad cum se dau la intors, cum penibilitatea capata noi forme. Am sa le iau ca si Divertis, ori Taraf, unde cateva minute si ziua e mult mai frumoasa.Ce rost mai ar avea Badea si Sinteza Zilei daca iese Geoana ? o sa ai un soc sa vezi ca nu vor mai exista deloc sau cel putin nu in formatu cu care te-ai obisnuit.

PS: Cel mai rau imi pare ca din formatia lui Geoana doar Johanis e ok, restul, inclusiv viitorul nostru presedinte, sunt nite mucosi, persoane lipsite de coloana vertebrala, cu promisiuni, dar practica mai putina.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Nu e nimeni pro Geoana din placere mai Caline ,trebuia scapat de base si era nevoie de alternanta ,simplu.Oricum pana nu vad scorul final nu cred .Base fura de rupe la alegeri cu PD-L ul lui si ma astept si acum.Parerea mea e ca scorul real e undeva la 60 -> 40% pentru geaona ,logic vorbind , avand in vedere chucky+ +vadim+voturile PSD ,care s undeva la 5 mile si 500 de mii pe putin.Va fi si o diversiune PD-L ista cu revolte etc ,sa vedem cati romani pica in plasa ,sa redeschida cutia Pandorei ,cutia mineriadelor fara mineri.Faptul ca nu stii sa pierzi e iar un mare minus ,mai sunt alegeri si Base poate sa revina ,nu moare maine.
Edit:Scorul din poll cre'ca e mult mai aproape de adevar.Zana are cel mai reusit poll de pe piata
.
Edit:Scorul din poll cre'ca e mult mai aproape de adevar.Zana are cel mai reusit poll de pe piata

hmm.. s-a stins lumina la sediul pdl... nu vrea base sa-l vada lumea prin perdea cum plange
stranse procentele, dar mai sunt o groaza de urne pe la tara si prin afara, plus sectiile speciale... vedem maine
alios and co., nu plecati pe strazi sa urlati ca s-au furat alegerile, ca asta e tactica pdl-lui daca simt ca pierd, astia nu stiu sa piarda cu demnitate
a, si alios, nu e prea frumos sa faci prosti milioane de oameni care nu vor sa voteze cu cel care-ti convine tie...

stranse procentele, dar mai sunt o groaza de urne pe la tara si prin afara, plus sectiile speciale... vedem maine
alios and co., nu plecati pe strazi sa urlati ca s-au furat alegerile, ca asta e tactica pdl-lui daca simt ca pierd, astia nu stiu sa piarda cu demnitate
a, si alios, nu e prea frumos sa faci prosti milioane de oameni care nu vor sa voteze cu cel care-ti convine tie...
Last edited by poe on Sun Dec 06, 2009 9:57 pm, edited 1 time in total.
Tre sa fi si idiot sa iesi in strada daca zice Basescu, sau Geoana sau oricine, in anu' 2009. Nu cred ca e cazul oamenilor de pe forumul asta.
numai cel care se simte ofensat, reactioneazapoe wrote: a, si alios, nu e prea frumos sa faci prosti milioane de oameni care nu vor sa voteze cu cel care-ti convine tie...

si repet, proasta natiune avem, asta e realitatea, mie sincer chiar imi pare rau ca e atata prostime, pentru ca e nasol sa te simti minoritar in propria ta tara.
de acum incepe frumosul, toti cei care ati votat schimbare sa tineti minte, daca credeati ca nu se poate mai rau, eu sunt ferm convins ca va fi si mai rau in urmatorii ani in romania... dar macar sunteti linistit ca a plecat dictatorul de basescu

P.S. cine l-a votat pe geoana sper ca s-a gandit si la oamenii morti la revolutie, si la oamenii morti in mineriade, mostenirea lui iliescu catre 23 milioane de oameni.
M-am gandit ma ,m-am gandit sa-ti mai dau sansa ca peste 5 ani sa poti sa mergi la vot iar.Daca nici acum nu intelegi ca ne-a trecut glontul (nou astora de ne chemam romani) pe la ureche du-te si culca-te.Erai sa arunci la gunoi 20 de ani de democratie ,asa cretina cum a fost.Democratie se construieste greu ,iar tu si altii ca tine ,era sa dati cu sutu in mortii din 89 ,doar ca va e frica de Iliescu (chiar el fiind cel care a facut posibil sistemul actual ,singurul care a avut decenta sa se dea la o parte in 96 fara sa faca gat).Din '37 pana acum am avut 20 de ani de democratie mari si lati mestere.alios wrote:
P.S. cine l-a votat pe geoana sper ca s-a gandit si la oamenii morti la revolutie, si la oamenii morti in mineriade, mostenirea lui iliescu catre 23 milioane de oameni.
Eu zic un 51% final pentru Base.
Inca nu pot sa constientizez ca 5 ani de acu' inainte o sa stau in circa cu Iliescu si clica lui.
Inca nu pot sa constientizez ca 5 ani de acu' inainte o sa stau in circa cu Iliescu si clica lui.

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Ce tare ar fi 
Exact 50.01% pt Base si 49.99% pentru restu... ar fi cel mai cool sa fie
Zic restu...pentru ca mirciulica fara sprijinul atator partide ar fi fost zero

Exact 50.01% pt Base si 49.99% pentru restu... ar fi cel mai cool sa fie
Zic restu...pentru ca mirciulica fara sprijinul atator partide ar fi fost zero
Si un aurolac de pe strada ar fi adunat macar 30% de voturi impotriva lui Basescu, dupa prestatia celui din urma in ultimii 5 ani. 

Sa inteleg atunci ca toata corcitura de psd cu pnl cu...etc etc...fac cat aproape doi aurolaci? 
Va dati seama apoi cat de bine o sa ne fie de-acum inainte atunci

Va dati seama apoi cat de bine o sa ne fie de-acum inainte atunci