Voturi una-alta 2009

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Locked

Pe cine ai vota ca presedinte al .ro?

Poll ended at Tue Nov 24, 2009 9:13 am

Traian Basescu
38
48%
Mircea Geoana
42
53%

Total votes: 80

Alexis

Re: Voturi una-alta 2009

Post by Alexis »

Pentru cei care o duc bine (si au dus-o) si tot tin predici pe aici despre prostie si toate cele:

Voua va place ce a declarat omul asta pe post si a ajuns in toata presa internationala?
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Cam asa. Multe din voturile pentru Geoana, au fost voturi impotriva lui Basescu.
Alexis, despre care dintre ei vorbesti? Si despre ce lucru spus de el?
Underdog

Post by Underdog »

Loading....
Green.
Alexis

Post by Alexis »

Despre Presedintele inca in exercitiu. Am dat pe Euronews, il arata pe Basescu si il citau ca vorbea despre fraudarea alegerilor ... N-am stat sa vad ce a scos din gura insa parerea celor care ne privesc de afara e clara. Si asa suntem priviti ca fiind coruptii coruptilor, sa vii ca sef de stat si sa se inteleaga asa ceva din discursul tau e rusinos.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
raven8999

Post by raven8999 »

Pana acum televiziunile par sa'si fi indeplinit cu succes treaba, toti oamenii gospodari au plecat la vot sa ne scape de tiranul si dictatorul Basescu, doar asa li s'a spus la TV, ce naiba! :laughing6: Ca n'a facut mai nimic, asta o vedem cu totii, dar partea care trebuie impregnata in mentalitatea generala este regimul lui comunist, dom'le... Totusi, mi se pare ciudat cum de toti pe la televiziuni ii reproseaza cum ca nu a arestat nici un mogul in timpul mandatului sau, mai exact i se reproseaza lipsa folosirii institutiilor statului in interes personal...

Tare astept realizarile lui Geoana la sfarsit de mandat, chiar ar fi o premiera in ultimii 20 ani. Daca nu e sa fie nici asta, pana la urma mai bagam o fisa, nu? Nu face nimic, incercam cu altu, cum zice lumea, pana ii alegem pe toti, 1 mandat Becalli, 1 pentru Vadim, 1 pentru unguri...sa fie acolo ca avem de unde alege,pana ne'om da seama ca oamenii astia de fapt ne conduc tara cativa ani dupa ce ii alegem.

Ca un rezumat al alegerilor pentru mine,in primul tur nu m'am prezentat, acum m'am prezentat doar sa votez anti-PSD pentru ca pentru mine era clar ca nici unul dintre canditati nu va face nimic. Dar intre a nu face nimic Basescu si a nu face nimic Geoana prefer sa nu faca nimic Basescu, pentru ca ajung sa votez dupa alte criterii decat competenta de presedinte, si anume, partidul pe care il reprezinta,in primul rand si in al doilea rand personalitatea lor.

Antipatia pentru PSD nici n'are rost sa o mai argumentez, pur si simplu il consider cel mai nociv partid de la Revolutie incoace. Daca Geoana era candidatul PDL si Basescu candidatul PSD as fi votat cu Geoana. Revenind la personalitatea lor, intre un presedinte care conduce(Basescu) si un presedinte care este condus(Geoana) alegerea este clara pentru mine.

Vorba lui Alios, cum poti sa votezi un papitoi pe care il consideri mai prost decat tine? Ce mentalitate de sluga si om inferior trebuie sa ai ca pupi in c*r pe unul ca Antonescu si sa te aliezi cu el dupa ce te'a calcat in picioare in campania electorala de acum 2 saptamani? Geoana pare tipul de om caruia daca ii pui o piedica pe strada vine sa iti ceara scuze ca a trecut pe langa tine. Macar Basescu reuseste sa'si mentina imaginea de om decis si luptator chiar si cand face aliante cu "dusmanul",Geoana nici nu se chinuieste sa scape de imaginea unuia care nici sa se lege singur la sireturi nu poate.

Legat de promisiunile lui Geoana, tin sa le amintesc tuturor care'si fac sperante ca si le va indeplini de momentele cand spunea ca va acorda 20 mii de euro tuturor romanilor care se vor intoarce de la munca in strainatate. Cand a fost intrebat de unde ar avea bugetul sa acorde 20 mii de euro in cazul care toti romanii se intorc din strainatate, vreo 2 milioane parca, s'ar intoarce in tara, raspunsul lui a fost ceva de genul: "Pai doar nu s'or intoarce toti!", urmat de aiureli pe langa subiect ca acelea de la confruntari.

Partea buna a lucrurilor daca iese Geoana va fi lipsa emisiunilor anti-Basescu, care cel mai probabil se va retrage din politica. Sper doar ca inlocuirea lor cu propaganda PSD'ista sa nu fie prea iritanta.
Change your thought and the world around you changes.
poe

Post by poe »

Si totusi .. acum fix un an cand basescu aducea psd-ul la guvernare, nu erati toti asa scandalizati, sa va jeluiti ca bocitoarele ca acum ca vine iliescu la putere, ca basescu deconsidera prin acel gest victimele revolutiei, mineriadelor, razboaielor daco-romane, etc... acum... :-#)
cheers :occasion14:
iconicpaul

Post by iconicpaul »

Dupa numararea majoritatii voturilor, ambele partide raporteaza o diferenta de aprox. 1%, adica 18.000 - 20.000 voturi, fara diaspora. Este cel mai strans scor inregistrat pana acum in Ro.
newbie

Post by newbie »

Prostia este maxima pe aici , aproape ca citati ce dau aia la antene si realitatea.
Sunt atatia prosti pe aici care da vina pe Basescu ca din cauza asta lumea a ramas fara job , sau fara case din cauza ratelor , sau din cauza salariilor mici , doamne cata prostie.
A fost vreun moment in creierul ala al vostru minuscul ca toata problema vine de la criza mondiala ? ca multi investitori din cauza vanzarilor mici si-au inchis fabricile sau au redus personalul ? ca pana si America , cea mai bogata putere din lume are probleme mari ?
Toata economia noastra se bazeaza pe investitii externe , daca aia pleace normal ca am pus-o , au pus-o aia de la stat care sunt foarte multi si cu salarii mai mari decat privatu care produce ceva.
Cam de asta este invinovatit Basescu si are o contributie daca peirde , cea mai mare contribuite o are propaganda excelenta facuta de posturile TV , Vantu a fost minunat sa stea chipurile prieten cu Basescu si sa i-o traga la sfarsit , in stilul de hot si las , l-a injunghiat pe la spate :).
Spectacolul de la realitatea si antena 3 este oribil , cam atat ma dezamageste , accept victoria lui Geoana dar stilul in care se prezinta e foarte urat.

LE
Am o intrebare ptr. cei care sunt pro Geoana , care ar fi suma/castigul lui Vantu,Voiculescu,Patriciu daca iese Geoana , pe cati bani vor pune astia mana si ai cui sunt ?
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

A fost vreun moment in creierul ala al vostru minuscul ca toata problema vine de la criza mondiala ? ca multi investitori din cauza vanzarilor mici si-au inchis fabricile sau au redus personalul ? ca pana si America , cea mai bogata putere din lume are probleme mari ?
In general despre criza oricine poate da din gura, foarte putine informatii sunt relevante pe topicul asta, iar citatul de mai sus e cu siguranta unul dintre cele mai irelevante. Sa nu exageram :icon_smile: O minima anticipare a crizei s-ar fi putut, a si existat, refuzul partii politice de a se implica in orice fel de plan de incepere macar de salvare a economiei este doar o parte a problemei. Criza politica n-a ajutat, si acelasi creieras de care vorbesti trebuie sa iti spuna ca daca peste o criza aduci alta, nu e in niciun caz solutia problemei. Bineinteles ca nu implic ca se va face mare branza acum, daca se va face vreuna. Dar discutiile propagandiste despre criza, si dialogurile tip "expert in criza" mai ales cand suna de genul ala, sunt de evitat.

Criza financiara este un fenomen mondial, Romania per ansamblu poate lucra atat intern la ameliorarea ei, nu numai sa astepte ca Europa s-o traga dupa ea. Americanii sunt constransi de niste angoase mai vechi, cu o posibila recesiune de tip W si asa mai departe. Daca vreti sa discutam criza, macar s-o discutam serios, nu sa bagam "geoana suge", "criza nu e vina lu base" si "voi sunteti natarai" in acelasi post de cateva randuri.

Am mai zis pe pagina ailalta, comportamentul de suporter al echipei favorite sa ramana pe stadion.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Intoxicarile posturilor conduse de moguli sunt ceva, faptele prezentate sunt altceva.
Un exemplu de "muism" din partea lui Basescu a fost promulgarea legii prin care profesorilor li se marea leafa cu 50%, cand guvernul de atunci spusese clar ca nu sunt bani pentru asa ceva. Si dupaia a iesit si a spus ca nu se poate. Asta e un motiv destul de puternic, excluzand alte lucruri care au circulat pe televiziunile mogulilor, pentru care nu l-as fi votat iar pe Basescu pentru nimic in lume.
Sa mai zic?
MegaDeth

Post by MegaDeth »

Ma bag si eu in seama..Dupa informatii de pe http://www.hotnews.ro/ am facut o macheta in excel luand in calcul si voturile din diaspora.La diaspora am pus un procent estimativ pe baza voturilor din Spania(75-80%) + Italia(75-80%) + Moldova(95%) .Sper sa nu fi dat vreun copy-paste gresit.

Sper sa iasa basescu! A fost singur vs psd+pc + Iohannis + pnl + udmr + png(gigi :d )+ pin + patriciu + antene + irealitatea + prm , daca mai si castiga ... PSD pot sa se retraga definitiv de pe scena politica ](*,)
In primul tur nu am votat cu basescu dar acum am votat in principal anti-psd !
Attachments
geoana vs base.jpg
withholding part of the truth is the same as lying
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sa vezi ce se retrage PSD-ul, imediat...
newbie

Post by newbie »

Sabina wrote: In general despre criza oricine poate da din gura, foarte putine informatii sunt relevante pe topicul asta, iar citatul de mai sus e cu siguranta unul dintre cele mai irelevante. Sa nu exageram :icon_smile: O minima anticipare a crizei s-ar fi putut, a si existat, refuzul partii politice de a se implica in orice fel de plan de incepere macar de salvare a economiei este doar o parte a problemei. Criza politica n-a ajutat, si acelasi creieras de care vorbesti trebuie sa iti spuna ca daca peste o criza aduci alta, nu e in niciun caz solutia problemei. Bineinteles ca nu implic ca se va face mare branza acum, daca se va face vreuna. Dar discutiile propagandiste despre criza, si dialogurile tip "expert in criza" mai ales cand suna de genul ala, sunt de evitat.

Criza financiara este un fenomen mondial, Romania per ansamblu poate lucra atat intern la ameliorarea ei, nu numai sa astepte ca Europa s-o traga dupa ea. Americanii sunt constransi de niste angoase mai vechi, cu o posibila recesiune de tip W si asa mai departe. Daca vreti sa discutam criza, macar s-o discutam serios, nu sa bagam "geoana suge", "criza nu e vina lu base" si "voi sunteti natarai" in acelasi post de cateva randuri.

Am mai zis pe pagina ailalta, comportamentul de suporter al echipei favorite sa ramana pe stadion.
In afara sa pui la indoiala ce spune unu si altu te rog adauga ceva ca nu avem de ce ne lua.
Ca vorbeam de criza , nu e vina lui din urmatorul motiv , sa fii presedinte intr-o tara democratica nu inseamna sa ai toata puterea , de aici si problema in sensul de a face ceva el , fiind atatia pe langa el cu interese nici unu nu a vrut sa scoata din taxe.
Am ajuns la taxe , ce poti sa faci ca sa nu plece investitorul ? sa nu il mai taxezi o perioada pana se pune pe picioare si ca sa nu dea afara oamenii , ce implica asta ? mai putini bani la buget , ce mai implica asta ? nu mai sunt bani ptr. bugetari/spitale/pensii.... ce mai implica asta ? daca incepi sa dai afara din bugetari , tai pensiile.......... chiar nu te mai alege nici dracu , cand o moare de foame bugetarul discursuri din alea cu sacrificiu nu merg.
Acum nu zic ca daca era numai dupa Base facea lucrurile astea , dar macar a zis ca vrea sa reduca din bugetari , a zis ca vrea parlament mai mic , in concluzie asta inseamna un cost de operare a statului mai mic , si parlament mai mic = mai putini hoti + un pas in eliminarea opozitiei definitiv.

Ce a facut PSD-ul ? le-a spus orice numai sa ii aleaga , face rost de locuri de munca :d , nu da afara pe nimeni , nu reduc nimic , super au zis prostii dar stai sa ii vezi dupa alegeri cum mor de foame.
Alta chestie , daca intradevar astia se bat ca sa puna mana pe posta si cec , pai daca le privatizeaza nu o s-o mai vezi pe matusa de 50 ani muncind la Cec cu o simpla diploma de liceu si care iti butoneaza o factura in 10 min. ca nu stie si nu are dexteritate , Cec-ul o sa arate ca bancile private , personal putin si eficient , la fel si posta , sa ii vezi atunci cum tipa , dar ce sa le faci , cu mana lor si-o fac.

LE
Mai e si aia cu scandalu de care e acuzat , ca a condus in scandal , pai stai manca-ti-as , tu vii ca vrei tu nu stiu ce minister (fiind mai mic decat mine ca influenta ), eu iti zic ca nu ti-l dau , tu incepi sa te plangi pe la toate televiziunile si nu cedezi si ma acuzi ca fac eu scandal , nu nu , tu faci scandal ca nu vreau ce vrei si tu , lasa tu de la tine , tu de ce nu lasi de la tine ? eh ?
Daca tot se lauda PSD-ul ca moare de grija tarii , de ce nu au stat deoparte in toti anii astia si sa il lase pe Basescu sa faca tot ce vrea el ? ca sa nu fie instabilitate si sa vina investitorii , eh ? de-ai dracu de asta , au vrut scandal si chiar ei au provocat scandal cerand chestii care stiau ca nu se pot obtine cand nu ai puterea.
Prostii s-au uitat la antena 3 si au zis , ia uite nenorocitu , nu il vrea pe ala prim ministru ,ce nenorocit baga tara in criza , chestia era ca astia bagau in fata cate o japita din aia imposibil de pus de Base si normal ca se certau.
Last edited by newbie on Mon Dec 07, 2009 2:31 am, edited 1 time in total.
burebista
Moderator

Post by burebista »

Indiferent de rezultatul final multumesc Ardealului si Banatului (in special Timisoara si Sibiu) care au dat o palma rasunatoare coalitiei contra-naturii si in mod special multumiri si diasporei care pentru prima oara se pare ca are un cuvint de spus. Greu cuvint.

Se pare ca m-am hazardat cu 51% pentru Base, o sa fie 50.1x%. :D
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Te bazezi pe numaratoarea "pe incredere" a lui Videanu in ceea ce priveste orasele respective?
MegaDeth

Post by MegaDeth »

Conform numaratorii psd , geoana o inceput sa scada de la 51.1 la 50,8.Cred ca o inceput si ei sa numere de prin Banat si Ardeal. :D

burebista, ba nu, cu diaspora cred ca iese basescu cu 51% .
withholding part of the truth is the same as lying
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

hotnews wrote:Traian Basescu a lansat un apel pe Twitter pentru romanii din diaspora, care mai au inca timp, sa se prezinte la vot. "La cat de stransa este situatia in tara, romanii din SUA si Canada pot decide Presedintele", a scris Traian Basescu.
fishbone, ti-a trimis basexu galeata portocalie cu zahar si spaghete?
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Underdog

Post by Underdog »

Ale dreaku jagardele PSDiste, au sarit la acuzatii dupa ce nu le-a iesit numaratoarea. Din 80% Geoana are 50,3%, nu au haturi se pare. Auzi timisul a fraudat, cum dracu, dupa ce a vrut sa ii linseze la timisoara. Aseara se bateau cu pumnii in piept ca ei stiu sa piarda, si uite penibili ca deobicei. Sper ca le-a ramas tortu ala in gat, cat de cretin poti sa fi la un exit poll ca ala sa te si vezi invigator si sa faci bairame, losers... pacat ca nu le pot vedea fetele, oricum Hrebenciuc de la orgasm a ajuns sa inghita in sec, si arata de parca ar fi zis bunicuta ca ii omoara copiii. Mie scarba....jeg politic si penibilitata cat cuprinde.
Green.
alios

Post by alios »

am si eu o intrebare pentru cei care pupa PSD-ul si il considera pe geoana mesia:

de ce romanii din strainatate au votat 90% cu basescu ?

daca imi permiteti va raspund: PENTRU CA NU AU FOST MANIPULATI de masinariile media ale psd-ului sub forma realitateatv si antena3
pentru ca fiind in strainatate nu au fost indobitociti si prostiti cu TV-ul, au fost imuni la galustile aruncate sub forma "basescu dictatoru"

daca aveti un alt raspuns, va rog, nu ezitati sa postati [smilie=Thumbs-Up.gif]

BEC, ora 8:00 Traian Basescu - 50,43%, Mircea Geoana -49,57%
TheUgly

Post by TheUgly »

Romania e kaput! Dupa cum zice si zicala “Toata pasarea pe limba ei piere”.
Cand strainii ne vor face tigani ,violatori ,necivilizati ,jmenari ,am face bine sa nu mai comentam ,presedintele e reprezentativ.Cred ca trebuie precizat ca atunci cand un strain te face tigan nu se refera la culoarea pielii ci se refera la comportamentul social .
E prima oara cand imi e rusine ca sunt roman.
Si acum sa ma uit la spectacol.O sa fie distractiv ce o sa se intample in perioada urmatoare.
In jumatate de an o sa avem o economie infloritoare [smilie=Victory.gif] si cu totii ne vom delecta cu emisiuni pe B1 TV si TVR ,singurele posturi ce vor mai exista pe piata ,dupa eliminarea mogulilor.
Traiasca Basescu! :laughing6:
20 de ani ii vom vedea pozele si fata la TV ,in carti ,pe cladiri ,peste tot.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Underdog

Post by Underdog »

Cum zicea Basescu...nu puteam so zic mai bine, si inca odata nu sunt fan Basescu sunt doar ANTI-PSD adica mai precis cum zicea si Badea, imi ies bube pe mine cand aud de PSD. As vrea sa vad fetele PSDistilor dupa ce aznoamte claxonau prin centru si fltureau steaguri drogati de "victorie". A! ce zi cea Basescu si a fost perfect spus...Un fleac, v-am ciuruit.. :d :d :d

LE: Bravo, cu Geoana inflorea economia, era numai lapte si miere si toti traiam fericiti pana la adanci batraneti.....mai poti, pe bune? =D>
Sau inca nu te-ai trezit dupa cheful de aseara?...zi tu lu' Underdog :iconbiggrin:
Last edited by Underdog on Mon Dec 07, 2009 8:33 am, edited 1 time in total.
Green.
alios

Post by alios »

ijogdiile PSD trimit in continuare mail-uri SPAM

din fericire filtrul anti spam isi face treaba si mail-urile nu ajung la oameni, ci intr-un cont unde se sterg automat din ora in ora
Untitled.png
Last edited by alios on Mon Dec 07, 2009 8:59 am, edited 1 time in total.
iconicpaul

Post by iconicpaul »

la numararea la 97% din voturi (fara diaspora), Basescu e castigator. El a declarat la scurt timp: "un fleac, i-am ciuruit".
TheUgly

Post by TheUgly »

Underdog wrote:
LE: Bravo, cu Geoana inflorea economia, era numai lapte si miere si toti traiam fericiti pana la adanci batraneti.....mai poti, pe bune? =D>
Sau inca nu te-ai trezit dupa cheful de aseara?...zi tu lu' Underdog :iconbiggrin:
Daca era un mesaj adresat mie iti raspund scurt si la obiect.N-am fost membru in vreun partid ,nu sunt membru in vreun partid si nici nu voi fi vreodata ,decat mort.Nu m-am bucurat aseara absolut deloc ,pentru ca Vadim Tudor deja spusese ce se intampla in ultimele 2-3 ore ,inainte de inchiderea urnelor .Si din principiu nu beau :thumbleft: Sunt sigur ca partidul unic/stat ce se va forma va aduce lapte si miere si multe alte castiguri democratice care te vor satisface.
Era o chestie de principiu democratic sa iasa Geoana (alternanta la putere e buna pentru democratie) ,dar lasa ca-n vreo 2 ani te prinzi tu :wink: ,o sa fie prea tarziu ,dar mai bine mai tarziu decat niciodata :laughing8: .
Cred ca a fost ultima oara cand m-am prezentat la alegeri.N-are sens sa-mi mai pierd timpul si data viitoare ,daca sistemul de votare ramane la fel ,fara carti de alegator magnetice si sistem informatic pentru verificari on the spot.
Nu-mi mai trimite PM-uri ,nu citesc PM-uri din principiu :thumbleft:
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Kralizec2005

Post by Kralizec2005 »

Geoana a fost presedinte precum Massa campion la F1 in 2008: doar pentru o curba/nopate.
Toate computerele asteapta cu aceeasi viteza!
Underdog

Post by Underdog »

TheUgly wrote:Nu-mi mai trimite PM-uri ,nu citesc PM-uri din principiu :thumbleft:
Ma simt nevoit sa lamuresc, ca sare lumea pe mine ca eu sunt ala cu SMSurile...oups!...PMurile. Ti-am trimis un singur PM cu raspunsul la cererea ta de lamurile in legatura cu nickul/contul meu vechi, am considerat ca nu are sens sa fac un off cu raspunsul, de aia sa inventat PMul. As fi trimis si raspunsul asta pe PM dar daca nu le citesti....
Green.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Bun, s-a terminat. A castigat unu' din ei. Hai sa vedem, o sa avem guvern, o sa dizolve parlamentu', o sa fie bani de pensii si salarii(in cazul bugetarilor) din 2010?
Astia de la PSD cica si acu' sunt la 80% cu numaratoarea aia paralela, termina BEC-ul cu mult inaintea lor. Aia 80% care i-au gasit favorabili lu' Geoana. :laughing6: Romania a ales continuitate. Deci in continuare probabil ca nu vom vedea vreun mogul in puscarie, nu o sa mai tina minte nimeni intr-o luna ca cica l-au arestat pe unu' Popa ca si martor cheie impotriva lu' Vantu, nu vom scapa de prim ministrii gen Boc, "Livache", n-o sa saraceasca Videanu, nu o sa scapam de EBA.
Eu ma bucur ca am participat la scrutinul de ieri, daca nu ma duceam nu-mi venea sa cred ca ce s-a intamplat a fost corect.
alios

Post by alios »

eu unu ma bucur de un singur lucru:

vantu, patriciu, voiculescu, hrebenciuc, vanghelie, oprisan, dragnea, nastase, mitrea

isi baga ghiara in gat in acest moment (vorba din popor)

in rest, sunt ferm convins ca nu se va schimba nimic, indiferent ca e basescu sau geoana presedinte.

atata satisfactie personala am, mogulii romaniei vor muri de ciuda ca au investit atatea milioane de euro sa scape de basescu, si investitia a fost inutila
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sa speram ca in timpul celui de-al doilea mandat al lui Basescu, averea "mogulilor" se va dubla doar, nu va creste de cateva ori, ca in primul. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Apropo, stiti cu cine se negociaza pentru noul guvern presupun, nu? Probabil ca Geoana s-a curatat deja, iar viitoarea conducere a PSD-ului e dornica sa intre la guvernare. Daca cumva se intampla asta, eu il invit pe myx4ever sa iasa la fel de spontan impotriva comunismului in Piata Operei, cum a iesit pe 1 decembrie. Si pe toti votantii Basescu sa-si dea cu tesla in coaie. Asta e tot o vorba din popor.
Last edited by Merced on Mon Dec 07, 2009 9:27 am, edited 2 times in total.
Underdog

Post by Underdog »

Merced wrote:Bun, s-a terminat. A castigat unu' din ei. Hai sa vedem, o sa avem guvern, o sa dizolve parlamentu'....
Eu unu nu cred ca o sa fie anticipate. UDMR, Independetii si ai mici...o sa treaca partea lui Base plus traseismul politic care o sa fie in floare, se gasesc 25-30 de parlamentari sa se alature si formeaza majoritatea.
Green.
alios

Post by alios »

nici vorba..

PNL-ul o sa vina ca o mica t*rfa si o sa zica sa faca majoritate, PSD-ul va intra automat in opozitie, iar ungurii sper sa nu primeasca prea mult cascaval

dinainte de alegeri iesea tariceanu din scorbura si zicea ca el ar prevede o guvernare PDL-PNL daca iese base.

geoana si crin sunt terminati, mai ales crin, care are un papagal de zici ca el e presedinte
PSS 214

Post by PSS 214 »

am la servici colegi cu parinti la sate care au fost platiti de catre primari sa voteze cu Basescu, la ce va mai mirati ? [smilie=Nice-try.gif]
primari care la randul lor au fost amenintati de catre Mafia Basescu......
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Keos

Post by Keos »

Ok, ar fi funny daca nu ar fi trist, ne meritam soarta, ffs...
There is no order...
burebista
Moderator

Post by burebista »

PSS 214 wrote:primari care la randul lor au fost amenintati de catre Mafia Basescu......
Yep, si mafia basesciana fost amenintata de Obama/mafia rusa/masonerie/extraterestri/oamenii rai din lumea asta. :D
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Calin Banc

Post by Calin Banc »

PSS 214 wrote:am la servici colegi cu parinti la sate care au fost platiti de catre primari sa voteze cu Basescu, la ce va mai mirati ? [smilie=Nice-try.gif]
primari care la randul lor au fost amenintati de catre Mafia Basescu......
Eh, crezi că PSDiştii sunt altfel? Be serious... Chestia e că şi pe la sate lumea nu mai votează orbeşte cu PSDul, de multe ori, chiar bătrâni, fie bărbat fie femeie, stau şi se povestesc între ei ce şi cum ar fi mai bine să voteze, ori chiar, sunt printre ei gata hotărâţi, cu argumente foarte bine punctate. :icon_smile:
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
PSS 214

Post by PSS 214 »

ce o mai lungim atat , asta este rezultatul si trebuie sa ne conformam, ori facem o "revolutie" ca in '89 ori inghitim in sec 5 ani de acum incolo :-$
nici pe mine nu ma incanta foarte mult Geoana dar faptul ca venea Iohannis ca prim ministru parca imi oferea o oarecare liniste sufleteasca :sad1:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
doru_bm

Post by doru_bm »

Se pare ca e foarte adevarata zicala:"cine rade la urma..." :icon_smile:
Racer

Post by Racer »

Sa-i frec!
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Kralizec2005

Post by Kralizec2005 »

PSS 214 wrote:ce o mai lungim atat , asta este rezultatul si trebuie sa ne conformam, ori facem o "revolutie" ca in '89 ori inghitim in sec 5 ani de acum incolo :-$
nici pe mine nu ma incanta foarte mult Geoana dar faptul ca venea Iohannis ca prim ministru parca imi oferea o oarecare liniste sufleteasca :sad1:
Johanis daca avea coloana vertebrala (ca tot s-au facut astia prin campanie nevertebrate) atunci cand a fost intrebat daca ar accepta sa fie prim ministru acum ca poate a castigat Basescu ar fi dat singurul raspuns diplomatic posibil: Daca pot ajuta sa iesim din impasul politic in care se afla tara voi accepta sa fiu PM. In felul acesta ar fi iesit elegant din ambele situatii: si daca i se propunea postul si daca nu.

PS: Oare Geoana plange acum la spa-ul lui Vantu?
Toate computerele asteapta cu aceeasi viteza!
alios

Post by alios »

In momentul in care s-au anuntat rezultatele exit-poll-urilor Mircea Geoana a sarit in sus dupa care l-a sarutat pe Crin Antonescu si apoi si-a imbratisat sotia
:laughing6:
Locked