Top Gear

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Snow

Re: Top Gear

Post by Snow »

Zici tu ca nu o meritam dar asta e imaginea Ro in lume. Facuta bineinteles de
Spoiler!
"boratii" @ a house near you (parafraza la : At a Theater Near You).
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
myx4ever

Post by myx4ever »

Mie mi-a placut ce-au prezentat. Romania gol goluta. Nu avem de ce sa facem scandal...pot sa spun ca au fost vreo 2 momente cand mi s-a sculat paru' pe mine de la imaginile vizionate. La modul chiar am fost fff entuziasmat.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
raven8999

Post by raven8999 »

Si mie mi s'a sculat...
Change your thought and the world around you changes.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Revin si yo cu o parere despre showul de alaltaieri - foarte misto, si destul de obiectiv prezentat. Pacat ca nu au avut mai multe minute despre Transfaga. Drumul ala e genial, intradevar, pacat, PACAT nu nu are nimeni interes sa-l asfalteze cum se cuvine si se rezuma doar in al petici de la un an la altul cu acelasi asfalt de proasta calitate. :sad1:
Image
PuZZel

Post by PuZZel »

Stiti cum privim noi India? 98% nici chiloti pe ei nu au, iar 2% controleaza alte "4 Indii", cu afaceri peste tot in lume, si multi-miliardari.
Ei cam asa ne vad si englezii pe noi! 98% tigani vai de pielea lor, 2% tigani cu Ferrari, Porsche si Lambo. Ideea este ca oricum toti romanii sunt tigani. Macar de am avea ceva minte, am face ceva comercial din asta... dar rezolvarea o vedem in ai renega. (Nici eu nu-i indragesc... daca as avea un boton prin care sa-i teleportez pe toti odata in India, l-as apasa chiar si telepatic).
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
TheUgly

Post by TheUgly »

m4v3rick wrote:Drumul ala e genial, intradevar, pacat, PACAT nu nu are nimeni interes sa-l asfalteze cum se cuvine si se rezuma doar in al petici de la un an la altul cu acelasi asfalt de proasta calitate. :sad1:
Pai daca l-ar face cu asfalt de calitate ,cine si-ar mai lua banul gros din asfaltari ?! :laughing6:
BBC intotdeauna ne-a prezentat ca tigani ,ar fi fost culmea sa zica acum ca au fost intr-o tara de blonzi :laughing6: .Si englezii iubesc persoanjele ca doar India e in sfera lor de influenta.
Ii regasesti in spatele tau in statie ,cand urci in autobuz, si buzunarele tale devin si ale lor in 99 % din cazuri ,pe durata calatoriei.Comuniunea om-natura functioneaza si asta e bine.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Racer

Post by Racer »

PuZZel wrote:98% tigani vai de pielea lor, 2% tigani cu Ferrari, Porsche si Lambo. Ideea este ca oricum toti romanii sunt tigani.
Nici pe departe! :)
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
blackj

Post by blackj »

PuZZel wrote:Stiti cum privim noi India? 98% nici chiloti pe ei nu au, iar 2% controleaza alte "4 Indii", cu afaceri peste tot in lume, si multi-miliardari.
Ei cam asa ne vad si englezii pe noi! 98% tigani vai de pielea lor, 2% tigani cu Ferrari, Porsche si Lambo. Ideea este ca oricum toti romanii sunt tigani. Macar de am avea ceva minte, am face ceva comercial din asta... dar rezolvarea o vedem in ai renega. (Nici eu nu-i indragesc... daca as avea un boton prin care sa-i teleportez pe toti odata in India, l-as apasa chiar si telepatic).
Nu vreau sa fiu rau, dar tot ce ai scris tu este o aberatie. Tu ai inteles ce-ai vrut sa zici? Eu unul cred ca ne-ai facut pe toti tigani. Vreau sa cred ca ti-a scapat.
In legatura cu episodul, tot respectul, au aratat Romania lui 2009 asa cum este ea, plina de contraste si surprize. Frumos episod.
Never trust women and brakes....
PuZZel

Post by PuZZel »

Nu este locul potrivit pt o discutie despre tigani, dar hai sa intreb altfel: cati romani de alte culori ai vazut tu in emisiune?
In afara de cativa burtosi care dadeaua indicatii intr-o benzinarie, eu nu am vazut alti oameni "albi".
Poate aberez, dar au aratat potentialul turistic al romaniei, stricat de hoardele de tigani. WTF!
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
blackj

Post by blackj »

PuZZel wrote:Nu este locul potrivit pt o discutie despre tigani, dar hai sa intreb altfel: cati romani de alte culori ai vazut tu in emisiune?
In afara de cativa burtosi care dadeaua indicatii intr-o benzinarie, eu nu am vazut alti oameni "albi".
Poate aberez, dar au aratat potentialul turistic al romaniei, stricat de hoardele de tigani. WTF!
Acum am inteles. Pe tine te-a deranjat faptul ca cei trei au nimerit intr-un catun plin de tigani. Daca te uiti foarte atent, episodul este facut sa prezinte Transfagarasanul. Satul de tigani (sau poate copii de romani nespalati) a fost momentul funny, nu ar trebui luat ca o ofensa adusa Romaniei. Din cate stiu, mai in gluma, mai in serios, pe primarul Londrei il fac de minune toti trei o data la doua-trei episoade. Una peste alta, eu sunt mandru de ce-au avut de spus despre Romania. Sa mai vina. [smilie=Respect.gif]
Never trust women and brakes....
boggyy

Post by boggyy »

Ma indoiesc ca "au nimerit" intr-un sat de tigani. Acel moment a fost la fel de premeditat ca si cautarea Transfagarasanului.
vică

Post by vică »

Evident!
De altfel nici nu vad ce cautau in drumul spre Transfagarasan pe ulitele alea.. :d
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Domnilor n-are rost sa va mai "certati", asta e romania privita din afara, n-avem ce face, astia suntem, asta avem cu ea defilam. Daca in satucurile din jurul Transfagarasanului era numai un sat cu tigani si cei de la TopGear filmau exact acolo puteau, sa zicem, fi trasi de urechi, dar sa fim seriosi, ia dati voi o tura prin zona si spuneti-mi dupa cam care-i culoarea pielii predominanta in zona. La fel imaginea cu "vanzatorii" ambulanti de pe marginea drumului - o prezenta fireasca pentru noi, astia din spatiu carpato-danubiano-pontic; sau a donsoarei in blugi cu talie joasa care mana vacile. THIS IS IT! Aceste lucruri ii sar pe retina unui outsider instantaneu.
Image
MikeMeyers

Post by MikeMeyers »

Partea cu transfagarasanul in 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=uFBudD4HG_U
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Prea mult o bateti cu culoarea pielii. Problema e "tzigania", nu tziganii. De parca toti romanii albi se adreseaza cu "buna ziua" si nu arunca mizerie pe jos.
andrei

Post by andrei »

MikeMeyers wrote:Partea cu transfagarasanul in 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=uFBudD4HG_U
superb clipul!

work harder
madwh

Post by madwh »

Think whatever™!
PSS 214

Post by PSS 214 »

iti dai seama ca Ford a platit o gramada ca sa-i faca publicitate in felul acesta
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Dar Dacia/Renault cat o fi platit ca sa pomeneasca de Sandero in fiecare emisiune? :d
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Charlie

Post by Charlie »

S-a terminat si sezonul 14, a avut doar 7 episoade :sad1:...
Ultimul episod a fost slabut, insa specialul cu America de Sud mi-a placut mult, continua cu brio seria cu Africa, Vietnam, Polul Nord magnetic etc
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

PSS 214 wrote: iti dai seama ca Ford a platit o gramada ca sa-i faca publicitate in felul acesta
Stai linistit ca nu a platit nimeni nimic, Top Gear e show de divertisment deci abea asteptau sa bage un episod de-ala.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Am văzut şi eu episodul cu romania si mi s-a părut de departe cel mai prost şi artificial episod de până acum, ştiam că-şi provoacă întâmplările din episoade dar acum îmi dau seama câtamai rahatul se mănâncă in emisiune. Au venit special să filmeze ţigani, vaci pe stradă, clădiri sovietice, pe borat şi pe ceauşescu, şi-au înscenat un accident pe un câmp, au văzut într-un bar din bucuresti la un televizor o ”emisiune locala” in limba rusa, au testat zgomotul unui Aston Martin DBS Volante V12 cu un rahat de telefon, glume idioate cu daisia sandero, au băut apă dintr-o cişmea comunistă, s-au făcut că au dormit în maşini săracii că cică n-au găsit cazare de parcă vidraru e în deşert şi au nimerit din întâmplare într-un sat unde tot întâmplător toţi ţiganii din judeţ erau pe strada aia, neplătiţi probabil. Că şi eu când merg prin satele de la ţară vin puradeii sa-mi scrie pe maşină şi să-mi dea cu jucăriile în cap în timp ce toţi sătenii ies din curte cu vacile în calea mea.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Eggan

Post by Eggan »

Heh! Sunt intrutotul de acord cu tine zana.. numa' cu cati mi-am racit gura degeaba cu rahatul/jegul/tampenia aia de scenariu din episodul ala, si tot n-am scos-o la capat. Cred [si de fapt asta e si adevarul], ca noi ca si romani suntem resemnati in privinta imaginii si sortii noastre [ca si natie ma refer] si orice mizerie se prezinta international despre Romania.. o acceptam [tacit!] intr-o proportie covarsitoare.
O fi emisiunea aia asa mai la "misto", sau umorul englezesc prea "fin/educat" ptr noi.. da' parca totusi are un iz de xenofobism episodul [imho].
Eh, in fine, tara asta.. viitor luminos are [mai ales daca te si uiti la ce vine din urma..]
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Asa au facut si cu Statele Unite, show-ul nu e show daca nu incearca sa accentueze stereotipuri. Nu face Motor Trend un episod in Anglia? Ca sa vedem si noi lucrurile tipice din Anglia. Stiti voi, sa vedem cum se aduna la ora 5 fix pentru ceai in fata la Big Ben, sositi in taxiurile alea tipice si autobuzele decapotabile cu doua etaje, fel si fel de indivizi cu dinti strambi si galbeni, imbracati la costum cu cravata, pe o mana ducand o umbrela si pe cealalta avand agatata o englezoaica urata cu par mult pe picioare.
"This tea is jolly good"
"Bloody hell, mine is cold"
"Pip pip, old boy!"
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Asa, si sa poarte castori d-aia in cap toata emisiunea, cu chinga de-aia care le intra in gura.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Si neaparat sa aibe un strain pe langa ei, care le intelege si savureaza umorul.
0vershade

Post by 0vershade »

Zâna Măseluţă wrote: au văzut într-un bar din bucuresti la un televizor o ”emisiune locala” in limba rusa,
Aici am schimbat canalul. Mai tarziu am revenit si am prins ceva gen "wonderful Romania, can we stay?" si m-a umflat rasul. Mai stiu un danez, guildie in WoW, care spunea ca nu a vazut tigani niciodata, si ar vrea sa vada...
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
draqushor

Post by draqushor »

0vershade wrote:Mai stiu un danez, guildie in WoW, care spunea ca nu a vazut tigani niciodata, si ar vrea sa vada...
De ce nu l-ai indrumat spre India? Acolo o sa-i vada de-o sa se sature. ;)
P.S. Nici eu n-am vazut un milion de dolari la mine-n casa, nu ma ajuta nimeni? :d
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Nu stiu daca ati vazut/obs dar Top Gearul s-a intors, iar intoarcerea a fost pe masura 458 Italia(nu prea mi-au placut mie Ferrariurile dar 458u asta... il iubesc :p), GT3 si AMG SLS. [smilie=Victory.gif]
Image
Snow

Post by Snow »

Vazut si placut mult. Abia astept noua serie :)
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

CU alte cuvinte tot Transfagarasanul ramane cel mai bun "drivers road". :thumbleft:
Last edited by IL Dotore on Fri Dec 24, 2010 12:34 pm, edited 1 time in total.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Da ramane, cel putin ptr moment, dar daca uamenii astia de la DNuri nu vor avea grja de el, in curand va fi cel mai bun off-road drivers road. Am fost asta vara de vreo cateva ori si... asfaltu proaspat pus atunci cand au fost cei de la TopGear s-a cam dus, unde mai pui ca pe partea N, in apropiere de lac, la vreo 2km un perete s-a surpat cu tot cu o banda de mers... deci ptr ca e in ro, incet dar sigur se va duce dracu si TFu, pacat, pentru ca intradevar e un drum genial.
Image
Post Reply