router problem

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Clone

router problem

Post by Clone »

am un router BELKIN si mai nou mi-am pus net de la rds(PPPOE) iar router-ul a inceput sa faca probleme; cand se skimba ip-ul routerul se blocheaza si trebuie restartat.

ma gandeam sa-l schimb cu un LINKSYS sau recomandati-mi altceva care nu face probleme la schimbarea ip-ului

cei care aveti rds, ati avut probleme de genul asta ?
alios

Re: router problem

Post by alios »

pai ce IP schimbi ? ip-ul local ? al routerului ? al clientului ?

pentru ca oricum prin pppoe la rds primesti ip de la server
Clone

Post by Clone »

ip-ul primit prin pppoe se schimba la un anumit interval de timp iar atunci routerul se blocheaza
alios

Post by alios »

sincer nu am intalnit astfel de problema, dar poti seta optiunea "connect on demand" cu idle 10 minute, adica daca nu folosesti netu 10 minute, se deconecteaza routerul de la serverul pppoe si se conecteaza atunci cand ai nevoie.

dar din pacate la metoda de conectare pppoe nu se poate seta sa isi verifice ip-ul cu serverul la un anumit timp... el se conecteaza, primeste un ip de la server si asa ramane daca alegi modul de conectare "keep alive"
pigulici

Post by pigulici »

din experienta mea cel mai bine se inteleg cu rds cele de la d-link...
fnL

Post by fnL »

Intr-adevar cele de la D-Link se intelg bine cu RDS, dar si cele de la Asus dedicate PPPOE-ului sunt super.
Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3000MHz | ZeroTherm ZEN FZ120 | Asus P5E | Gainward Bliss 9600GT | Mushkin XP2-8500 | Corsair 650W | Antec NineHundreed
Acer Aspire 5535 | AMD Athlon X2 QL-60 @ 1,9 GHz | ATI Radeon HD 3200 | 4GB DDR2
Post Reply