Intotdeauna au fost 2 placi de retea, adica si inainte cand mergea. Si chiar mergea, pe bune.
Cum am zis, placa conectata la router e disable mereu. Dar si cu ambele activate si conectate (la router si respectiv switch), sau cu oricare una din ele activata si conectata aceeasi problema apare desi conexiunea functioneaza normal. Ah, si la reactivare (disable-enable) apare iconita de "verificare conectare", dar apoi orice ar fi apare red X. Eu ma gandeam acum ca ori e ceva bug cu iconita... ori considera el ceva disconected, dar nu-mi dau seama ce ca de exemplu am dat disable la tot ce tine de network in device manager, cu exceptia unei placi de retea si aceeasi problema.
PS: Casuta cu "Notify me when this connection has limited or no connectivity" nu e ca la XP, poate o fi in alta parte optiunea respectiva.
Later edit: Ok, mai bine nu precizam ca am 2 placi de retea ca acum va ganditi doar la asta se pare. Sa explic mai in detaliu: placa de retea on board (sa o numim LAN1) e conectata la switch, placa cealalta de retea (sa o numim LAN2) e conectata la router. Intotdeauna atat placa LAN1 cat si LAN2 au cablurile conectate (la switch LAN1 si respectiv router LAN2), doar ca in general LAN2 e disable (dar tot conectata la router ramane). D'oh...