Moderator: Moderatori
am un asusgeorgeleus wrote:Asta daca n-ai un Lemnovo al carui Power Manager mi se pare unul dintre cele mai utile programe din toata suita cu care vine.
Poti sa-ti stabilesti praguri de incarcare / descarcare tocmai pentru a proteja bacteria si a nu fi nevoie s-o scoti.
Spre exemplu eu l-am setat pe-al meu sa-nceapa incarcarea cand nivelul acumulatorului scade sub 60% si sa se opreasca la 98% (nu e bine nici sa incarce in blana).
Daca nu poti face rost de un asemenea program iti recomand sa faci cum a zis Merced.
Subscriu la principiul ca nu este deloc benefic pt baterie sa stai cu laptop-ul in priza luni de zile.
NU.silvi62 wrote:Am si eu o intrebare,daca se poate pune o placa video dedicata pe un BENQ joybook a52e?
trebuia sa spui ce windows folosesti ..pentru xp nu am gasit insa ai la atasament pentru vista 32 bitmsc1990 wrote:Am un laptop dell xps M1330 si as vrea un power manager care sa-mi permita sa setez cum sa se incarce bateria. Ma poate ajuta cineva?
Inteleg ca un player sa foloseasca procesorul grafic (GPU), dar nu inteleg ce-ai vrut sa zici in continuare...Yeti wrote:(Am incercat cu mai multe playere (adica de ala care sa foloseasca GPU-l sau bateria; fara succes)
Ai perfectă dreptate. Eu am descoperit asta greșeală. Încercam să joc Baldur's Gate pe laptop și-mi scădea frame rate-ul pe la 10FPS pentru că PowerMizer reducea frecvența GPU la 135MHz.Yeti wrote:De fapt acum tind sa cred ca de vina e Nvidia Powermizer. Am dezactivat functia cat sta in priza si nu am m-ai avut probleme... Ciudat.
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Din nefericire nu toti avem Alienware M17X sa jucam GTA 4 si overkill-urin dintr-asteaEdge wrote: Ce jocuri mai jucati pe laptop? Cam duc lipsa de cand am terminat gta4-ul.
Nu e chiar un Alienware, doar un Toshiba P300-16N care are un config decent: C2D T8100 @ 2,1Ghz, Ati HD3650 cu 512MB, 2x2GB Corsair, 17" wide 1440x900. Nu pot sa zic ca-l joc la cine stie ce rezolutie, dar l-am frecat pana am gasit o combinatie buna intre setarile video. Mersi pentru lista, de unele dintre ele auzisem dar nu le testasem (Sleeping Dragon, Call of Cthulhu.. ). On itgeorgeleus wrote:Din nefericire nu toti avem Alienware M17X sa jucam GTA 4 si overkill-urin dintr-asteaEdge wrote: Ce jocuri mai jucati pe laptop? Cam duc lipsa de cand am terminat gta4-ul.![]()
Acu lasand gluma, pe ThinkPad-ul R61 din dotare eu personal n-am putut sa servesc decat "oldies but goldies" ca deh, la atata stie sa faca fata GMAu de la Intel; in plus de asta, sunt fan jocuri vechi.
Si ca sa fiu mai explicit, iata ultimele titluri :
Call Of Cthulhu - Dark Corners Of The Earth;
Return To Castle Woflenstein;
Bloodrayne 1;
Undying;
Gothic 2;
StarCraft;
Underground-urile de la NFS;
BrokenSword 1,2,3
(The Sleeping Dragon cel putin, un deliciu: atat mental cat si grafic)
Si cam astea ar fi cele mai interesante dintre ele (parerea mea).