Lost: Naufragiatii (spoilers inside)

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

caraboy

Re: Lost: Naufragiatii (spoilers inside)

Post by caraboy »

Aleluia :) Uau au trecut 5 sezoane, nu-mi vine sa cred. Acum un an si ceva ma uitam cu frate-miu zile intregi la primele sezoane, facusem ochii cat ceapa. Eram fascinati de serial (sau oare de Kate? :tongue3: ) Daca stau sa ma gandesc bine, cu Lost am inceput sa downloadez de pe net seriale. Pana la el nu aveam conceptul de revazut episoadele pierdute in pat, la laptop, comod si frumos. :iconbiggrin:
Tresty

Post by Tresty »

pentru cei nerabdatori, primele 4 minute din noul sezon (nu mai bag cu spoiler ca e deja in titlul threadului):

http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=62771
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Merced
Moderator

Post by Merced »

Patru minute din care 3:50 sunt imagini deja cunoscute. Restul e can-can. :d Nu-mi vine sa cred ca incepe asa curand. [smilie=Victory.gif] Intr-un final am si eu la ce ma uita.
Tresty

Post by Tresty »

mercede, e ceva nou legat de lost... n-a mai fost nimic de juma de an. Taci si inghite... si hai sa gasim un live stream ca sa mor daca nu stau pana la 4 sa vad primu episod...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Din pacate, cum am asteptat atata timp, voi astepta pana dimineata urmatoare, si-l vad 720p la cafea, decat prin stream-uri care pot pica din moment in moment. :tongue3:
Oricum e un pic previzibil preview-ul, sunt curios daca-i si real. Si mai ales, sunt curios ce-o sa se mai intample in caz ca-i real. Da' bine ca pana in vara se termina, nu zic ca nu mi-a placut sau ca nu-mi mai place, da' ma bucur cand nu se lalaie aiurea cate un serial bun.
Shader

Post by Shader »

Până la urmă S06E01 e programat pt. 2 sau 5 Februarie (eu știu de 2) ?
Live in your world, get pwned in mine!
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

2 este data oficiala, deci 3 la noi in Romania.
picz or it didn't happen
Tresty

Post by Tresty »

lost 6x00 in magazine!

l.e. si un promo in sfarsit cu chestii noi http://www.youtube.com/watch?v=_Fg03pJ7 ... r_embedded
Last edited by Tresty on Mon Feb 01, 2010 12:10 pm, edited 1 time in total.
Charlie

Post by Charlie »

E recapitulare din sezoanele precedente, plictisitor.
Merced
Moderator

Post by Merced »

A revenit in sfarsit, da' parca un pic previzibil.
alios

Post by alios »

fara spoilere ca abea astept sa rup poarta societatii la ora 5 :laughing6:

nici nu mai mananc, deschid direct PC-ul si rulez Lost :)
spyonu

Post by spyonu »

dupa asa o pauza, a trebuit sa fac ceva efort sa imi aduc aminte de lucrurile intamplate.
insa, in buna traditie Lost, aceste 2 episoade mai mult incurca decat descurca :)
astept cu nerabdare sfarsitul seriei.
pana la urmatorul episod, poate mai recapitulez putin din s5 :D
Pierdut semnatura, ofer recompensa
Shader

Post by Shader »

Cu ce te încurcă S06E00 când este de fapt o recapitulare ? Nou este doar S06E01.
Salmon

Post by Salmon »

Cu siguranta el nu a vazut episodul recapitulativ si se referea la episodul dublu (care e marcat ca 2 episoade, urmatorul episod purtand numarul 3).
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
spyonu

Post by spyonu »

nu stiu. eu am gasit un s6-e01-e02 (700 mb) iar prima parte nu parea recapitulativa, adica nu imi aminteam nimic din ea (doar daca nu m'am ramolit eu prea tare) :D, sau primul episod a fost 2x.
era si e00, dar fiind cu titlul de recapitulare, nu l'am luat.

edit : Salmon a clarificat situatia :)
Shader

Post by Shader »

Da, da, da am înțeles. Confuzia a fost la mine. Eu le-am reținut ca S06E00 fiind episodul recapitulativ iar S06E01+S06E02 ca fiind primul episod. Le-am încadrat greșit dar acum am înțeles.
Tresty

Post by Tresty »

GENIAL

Sursa: Youtube
cylix

Post by cylix »

Vazut ep 3 din ultimu sez, foarte slab, de mult n-a mai fost unu asa de prost..
Spoiler!
40 de min de plictiseala ca la final sa aflam ca sora-sa lui Jack (claire) a trecut de partea intunecata [smilie=Nice-try.gif]
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
AndreiAno

Post by AndreiAno »

http://www.tv.com/lost/show/24313/episo ... 6&season=6

În lista de episoade de pe tv.com, la sezonul 6 mai apar două episoade speciale. Posibil să fie o greşeală, pentru că un episod special cu titlul ,,LOST: Destiny Calls" a fost şi în sezonul 5, iar ,,Pilot. Season 6" ??? e total aiurea pus acolo.
Tresty

Post by Tresty »

Vechi, dar eu acum am dat de el; exceptional promo-ul

Sursa: Youtube
spyonu

Post by spyonu »

Inceputul episodului de azi a fost criminal! Nota 10 :D
Spoiler!
Ma refer la prima scena ce nu se intampla pe insula.
.

...si acum ca stau sa ma gandesc inapoi, nu imi vine sa cred ca a trecut atat timp de cand a inceput serialul... tot mi'e dor de feelingul primelor 2 sezoane. Asta probabil datorita faptului ca sunt fan Fallout si buncarul imi aducea aminte de joc. destul off topic :)
Tresty

Post by Tresty »

in caz ca va plac spoilerele, aveti aici o tona, cam tot ce se intampla pana la final:

http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/S ... oilers.png
alios

Post by alios »

oricum dupa ultimul episod mi-a confirmat una din multele teorii cu care ma ciondanesc la servici cu un coleg...
Spoiler!
jacob si celalalt erau pe insula de mult, si de fapt inseamna binele si raul, jacob fiind binele evident.. si celalalt fiind raul care vrea sa plece de pe insula dar trebuie sa-l omoare pe jacob inainte... richard era pe insula de 200 ani, si a venit cu, corabia din mijlocul insulei...
oricum scenariul a fost leaked.. deja umbla stirile pe net despre ce urmeaza in episoadele 10-16
Spoiler!
urmeaza sa moara: Sun, Ilana, Widmore si mama lui jacob (cine o fi asta si cand apare nu se stie...)
tomycs

Post by tomycs »

Mai nush eu am fost dezamagit de ultimul episod si de directia in care se indreapta la general, adica trecem de la chestii cat de cat stiinta + fictiune (calatorie in timp, acumulari de energie electromagnetica) la misticism si deliruri cu bine contra rau, rai vs iad etc. Pe urma de unde trecerea asta a lui Jacob din personajul pro-activ, ce era, la mesianicul din prezent. Pfff dezamagitor... asa la geenral pt ca recunosc ca acelasi ultim episod (cu povestea lui Ricardos) a fost cel mai bun din sezonul asta, poate unul din cele mai bune din serie.
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
cylix

Post by cylix »

De acord cu tomycs, nu imi place deloc spre ce se indreapta serialul, din pacate imediat se termina si nu cred ca se vor intoarce de la latura religioasa #-o
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Merced
Moderator

Post by Merced »

Cred ca o sa fie un final asemanator BSG, pentru cei care au urmarit. Din fericire serialul ala n-a fost lungit excesiv, si n-a apucat sa scada atat de mult in calitate ca asta.
VooDoo3

Post by VooDoo3 »

Salutare , eu aveam impresia ca lost s-a terminat , stiu ca am vazut un episod in care Jack se intalneste cu Kate intr-o parcare, jack era cu barba terminat saracu si ii spunea lui Kate ca in ultimul timp zboara cu avionul si spera sa se prabuseasca ca sa ajunga inapoi pe insula . Are idee careva la ce sezon/serial am ramas?
Am ramas suprins cand am vazut seria 6 :icon_smile: , da nu stiu de la ce sezon sa ma uit , eu cred ca pe la inceputul sezonului 5.
tomycs

Post by tomycs »

da, asa se termina sezonul 4 cu scena cu jack si kate, 5ul a fost iar 6le e in curs (ep 10).
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
alios

Post by alios »

slabute episoade 10-11... slab de tot, mai aveam putin si le inchideam.. dar na ma uit in continuare din considerente..
faptul ca am urmarit intreg serialul inca in 2004... episod cu episod.

parca vad ca se termina sec, si nici macar nu raspunde la muuuuultele intrebari pe care toata lumea le pune...

ajunge si lost ca prison break.. sa aiba final de umplutura.. si sa zici "ce panarama, mai bine se oprea la sezonul 2"
Tresty

Post by Tresty »

Alios, depinde de care din personajele principale te-ai atasat cel mai mult, ultimele doua au fost Jin/Sun centric si Desmond centric.

Nu toate episoadele pot fi precum cel cu Richard, care a fost considerat de multi cel mai bun din serie. Ce sa-i faci, asta se intampla cand ai un serial cu 20 de personaje principale... la fel si cu Flash Forward

In alta ordine de idei, titlurile episoadelor pana la final si datele la care apar:
Spoiler!
Season 6, Episode 11: Everybody Loves Hugo
Original Air Date—13 April 2010

Season 6, Episode 12: The Last Recruit
Original Air Date—20 April 2010

Season 6, Episode 13: The Candidate
Original Air Date—4 May 2010

Season 6, Episode 14: Across the Sea
Original Air Date—11 May 2010

Season 6, Episode 15: What They Died For
Original Air Date—18 May 2010

Season 6, Episode 16: The End
Original Air Date—23 May 2010
Shader

Post by Shader »

Deci avem o săptămână de pauză, după episodul 12, pt. ca ultimile două episoade să fie difuzate în aceeași săptămână ?
tomycs

Post by tomycs »

Mai a inteles careva titlul ultimului episod.
Spoiler!
Adica degeaba stim titlurile daca nu stim ce relevanta au. Cine era ultimul recrut? Jack?
Altfel am avut ceva probleme cu netul vreo 2 sapt. (mutat, wi-fi de 2 linii de la vecini, deschis linie telefon, asteptat pana i-au dat drumul la netul nou etc) asa ca am vazut intr-un foc si episodul cu Hugo si pe ultimul. Is niste lucruri care m-au deranjat in ambele:
Spoiler!
1. Kate care spune ca ea venise dupa Claire dar de fapt Claire era acolo doar pt ca-i urmarise nu ca vezi doamne ar fi chemat-o ea. Ma rog trecem peste.
2. Fumurosul ia ocazional forma tatalui lui Jack asta nu explica aparitiile tatalui lui jack in afara insulei cum ar fi in spitalul lui Jack (ca fumurosul nu poate pleca de pe insula) sau alea erau doar vedenii. Sa zicem, trecem, peste
3. Interesant ca o barca ce nu am mai vazut-o din sez 1 sau 2 mai traieste si mai are si conserve...
4. Desmond pe de o parte pare ca executa ordine de la Widmore si ii aduce in contact pe fostii colegi de pe insula, pe de alta parte pe insula e tare hippyot si miserupist, nu stie nimica, toti stiu ca locke nu e locke numa el nu isi da seama, nu ii e frica de nimica (poate daca ii era un pic frica nu-l arunca asa usor locke in put)
5. Intrebare combo: care e faza cu ce se intampla in los angeles si ce e pe insula din moment ce isi pot aduce aminte, realitati paralele sau matrix type stuff si care era faza cu episoadele de inceput gen aia din templu care aparent nu prea au avut cine stie ce de-a face cu povestea, de umplutura pare un termen potrivit.
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
Tresty

Post by Tresty »

Excelent episodul de astazi.
Spoiler!
Au inceput sa moara ca iepurii, se vede ca vine finalul.
Si inca o veste buna, ultimul episod a fost prelungit cu 30 minute, 2.30h pentru finalul de serie ( atentie spoilere pentru episodul de azi: http://www.slashfilm.com/2010/05/04/los ... 0-minutes/ )
tomycs

Post by tomycs »

A fost ok desi la cum s-a derulat asa cu miscari rapide, fugit incoace si incolo, mi-a cam adus aminte de primul sezon, final mai trist decat ne obisnuise dar parca mai lamuritor.
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Spoiler!
Mie nu mi-a plăcut faza cu tricoul din kevlar al lui Locke, și-a luat în el un cuțit și câteva gloanțe și tot neatins e, parcă mă uit la Cu mâinile curate unde comisaru era ciuruit teoretic si moral că altfel cămașa era neatinsă.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Merced
Moderator

Post by Merced »

Mi se pare ca se apropie catre un final mai prost decat imi puteam imagina. Si pot sa jur ca maarea parte a lucrurilor misterioase care starneau curiozitatea noastra, vor ramane asa cum sunt si acum: mistere.
cylix

Post by cylix »

Zâna Măseluţă wrote:
Spoiler!
Mie nu mi-a plăcut faza cu tricoul din kevlar al lui Locke, și-a luat în el un cuțit și câteva gloanțe și tot neatins e, parcă mă uit la Cu mâinile curate unde comisaru era ciuruit teoretic si moral că altfel cămașa era neatinsă.
Spoiler!
Nu uita de "petarda C4", fuge Sayd 4 metri, moare ca eroul iar restul vii si nevatamati [smilie=Nice-try.gif]
tomycs

Post by tomycs »

Spoiler!
Partea cu C4 imi pare mai SF decat tricoul. La faza cu tricoul putem spune ca fumul are nevoie de cadavrul lui locke ca sa-i mimeze aspectul, asta nu inseamna ca nu poate mima si hainele ca doar locke era in costum imbracat nu in jeansi si tricou. Desi recunosc si eu la scena cu tricoul m-am gandit care e faza si daca au ramas fara bani de efecte speciale sa ni-l arate pe locke cum se vindeca precum un terminator.
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Merced wrote:Mi se pare ca se apropie catre un final mai prost decat imi puteam imagina. Si pot sa jur ca maarea parte a lucrurilor misterioase care starneau curiozitatea noastra, vor ramane asa cum sunt si acum: mistere.
Si eu. Tare ma tem ca o sa ajungem la final si o sa ne dam seama ca Lost a fost o relatie moarta de ani incoace.
Apropos, Fake Locke vrea sa distruga de fapt insula, nu sa scape. I just know it.
tomycs

Post by tomycs »

Spoiler!
Mai pare ca devine din ce in ce mai ridicol. Adica toata tevatura e de fapt un pissing contest intre doi frati, ce naiba ca doar nu e tanar si nelinistit... Pe urma ultimul episod parca iar a baut serios apa dupa biblie.
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
Post Reply