INDECIS Nvidia GTX260 sau ATI RADEON 5770

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

link_x

INDECIS Nvidia GTX260 sau ATI RADEON 5770

Post by link_x »

dupa cum spune si titlul nu ma pot decide care din ele sa imi achizitionez.... pana acuma am avut doar placi nvidia de ati am cam fugit din cauza drivarelor si mai inca ceva tot se vehiculeaza ca jocurile ar fi mai mult optimizate pt Nvidia si tot felu de dinastea ....

"5770 win price
gtx 260 win speed
nvidia better brand, lower percentage of running into problems on games compare to ati. "

HD5770 advantage
- DX11
- Lower power consumption

"GTX 260 advantage
- better performance
- Physx support
- Better openGL support, and lower percentage of running into problems on games compare to ati"

acuma ca am ajuns in fata faptului de a alege.. e cam dificil...

inca ceva merită sa iau un model Vapor-X pare o racire mai eficineta cel putin asa la prima vedere ... (mentionez sunt unu care urmareste silentiozitate decat +1%performanta si la 8800GT am avut racirea schimbata tot pentru a castiga la capitolu silentiozitate si plus la temperaturi sa nu mai vorbesc..)

siguru atu la ATI il vad drx 11-le si ca in teste ce am vazut pe net scoate ceva mai bine ca GTX 260 dar e si ceva mai scump modelu Vapor-X decat un GTX260 gainward ce am de gand sa iau...

acuma testele de pe net sunt una si realitatea uneori alta parerea mea .... eventual daca e cineva care lucreaza pe la un IT shop si a montat pe ceva sisteme si un ati 5770 si un gtx 260 sunt "ochi si urechi sa vad" ce zice despre fiecare
ABIT IP35-E/E6750 3,4Ghz+TRU120 EXT+2x120mm on 900r/min
4x1Gb A_Data VITESTA 800+ arctic cooling 2x40mm
TT Toughpower 750w
GAINWARD GTX 260 GS 895mb
SAMSUNG F1 500GB samsung F1 1TB
Audigy SE
samsung 223BW to bengq G2420HD
in a LIAN LI A-71
Infractor Periculos

Re: INDECIS Nvidia GTX260 sau ATI RADEON 5770

Post by Infractor Periculos »

In caz ca ramai pe 5770, cumpara de la orice integrator vrei tu, dar sa fie varianta de referinta cu revizia a doua a coolerului, cea cu heatpipe. Culmea, coolerul V.2 este mai silentios si mai performant decat varianta Vapor-X, desigur si mai ieftin.
AndreiD

Post by AndreiD »

Daca nu gasesti un GTX 260 216sp cu ceva OC din fabrica pe la vreo 600 RON, ia 5770.
chakuza

Post by chakuza »

Eu zic sa te indrepti spre 5770.Tehnologie mai noua,directx11,40nm,temperaturi mai scazute,overclocking mai bun.;)
VooDoo3

Post by VooDoo3 »

Eu desi am un ati 4850 cred ca la urmatoarea placa merg pe un gtx. (e stabila , destul de rece , scade automat frecvejtele, dar parca gforceul e mai in fata)

Din ce am mai citit eu pe net , gtxurile nu sunt asa limitate de procesor , cum sunt atiurile , deci daca ai un proc mai slab sa zicem un e5200 oc ar trebui sa mergi pe gtx fara discutii , daca ai macar un 9550 oc poate ar merge mai bine un ati. In general testele sunt facute cu procesoare f puternice de asta nu prea iese in evidenta "problema" cu procul. (daca gresesc sa na corecteze careva).

A 2 a bulina verde e cu physx suport , care in nfs .... face diferenta , nu prea stiu in altele , dar acolo din cate am inteles/vazut e o diferenta mare . Daca o sa mai faca multe joace cu phsyx suport ,eu cred ca ati o sa piarda tare , desi vad ca pe forum lumea nu se plange prea tare pe tema asta.

Direct x11 e mai mult de marketing, dupa parerea mea, pana apar jocurile optimizate pe dx 11 o sa mai apara inca 2 serii de placi de la ati , sau chiar daca ai sa te joci pe dx11 o sa ai un fps prea mic si tot la dx10 ajungi in cazul asta.

SIngurul avantaj (real) la ati e consumul si poate ocul (nu s documentat cu ocul pe 5770).

Asta e parerea mea personale , din testele vazut pe net si experienta cu 4850le care l am , tu alegi.
d3mentu

Post by d3mentu »

Eu as merge pe 260 gtx, ma bate si pe mine gandul sa cumpar un Gigabyte GeForce GTX 260 Super OC
Cuculete

Post by Cuculete »

VooDoo3 wrote:Eu desi am un ati 4850 cred ca la urmatoarea placa merg pe un gtx. (e stabila , destul de rece , scade automat frecvejtele, dar parca gforceul e mai in fata)

Din ce am mai citit eu pe net , gtxurile nu sunt asa limitate de procesor , cum sunt atiurile , deci daca ai un proc mai slab sa zicem un e5200 oc ar trebui sa mergi pe gtx fara discutii , daca ai macar un 9550 oc poate ar merge mai bine un ati. In general testele sunt facute cu procesoare f puternice de asta nu prea iese in evidenta "problema" cu procul. (daca gresesc sa na corecteze careva).

A 2 a bulina verde e cu physx suport , care in nfs .... face diferenta , nu prea stiu in altele , dar acolo din cate am inteles/vazut e o diferenta mare . Daca o sa mai faca multe joace cu phsyx suport ,eu cred ca ati o sa piarda tare , desi vad ca pe forum lumea nu se plange prea tare pe tema asta.

Direct x11 e mai mult de marketing, dupa parerea mea, pana apar jocurile optimizate pe dx 11 o sa mai apara inca 2 serii de placi de la ati , sau chiar daca ai sa te joci pe dx11 o sa ai un fps prea mic si tot la dx10 ajungi in cazul asta.

SIngurul avantaj (real) la ati e consumul si poate ocul (nu s documentat cu ocul pe 5770).

Asta e parerea mea personale , din testele vazut pe net si experienta cu 4850le care l am , tu alegi.
Mai nene, ce ai baut, ca vreau si eu? lasand gluma la o parte, unde naiba ai vazut tu gtx 260 rece sau stabila? Poate ar trebui sa mai intrbi pe la service-uri care e situatia rma-urilor pe GT200. In ceea ce priveste limitarea procesorului, vezi ca a facut XPC acum cateva numere un feature pe tema asta, demontand exact mitul infectoid de care vorbesti tu.
PhysX face diferenta in NFS?!?!?! =)))))))))))))))) nu am mai ras demult atat de bine.
Vorbind de ineptiile pe care le-ai spus mai sus cu limitarile, eu am momentan un E7200 la 3.6GHz si un 5870. Crede-ma ca imi merg excelent toate jocurile in 1920x1080 cu AA 4x.
link_x, alege ce iti place tie mai mult, ca pe forumul asta e evident ca primesti numai sfaturi imbecile de la niste fanboy care nu au nici cea mai mica idee pe ce lume traiesc. daca iti palce nvidia, asteapta modelele noi. daca vrei o placa rece, cu consum mic, cu ceva muschi si pe deasupra si pentru cel mai nou API, mergi pe 5770.
Alexis

Post by Alexis »

Mai nene, ce ai baut, ca vreau si eu? lasand gluma la o parte, unde naiba ai vazut tu gtx 260 rece sau stabila
Inca glumesti sau ai trecut la baut? [smilie=Nice-try.gif]
Poate ar trebui sa mai intrbi pe la service-uri care e situatia rma-urilor pe GT200
Faci parte din vreunul sa-ti expui parerea asupra intregii generatii GT200? Nu de alta dar dupa cum pui problema ar trebui sa-mi trimit placa la garantie. :D
daca vrei o placa rece, cu consum mic, cu ceva muschi si pe deasupra si pentru cel mai nou API dar mai slaba ca un GTX260, mergi pe 5770.
Fixed.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Votez 5770... consum mai mic decat gtx260,performante cam la fel si suport pt dx11 :thumbleft: .
Daca faci un crossfire de 5770 ajungi la un 5870 deci eu consider ca merita \:D/
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Danys

Post by Danys »

Poate ca par subiectiv ca am HD5770 dar daca ar fi sa aleg as merge tot pe HD5770, e foarte mica diferenta dintre cele doua placi, probabil cu urmatoarele drivere HD5770 sa-i mai creasca ceva performanta si atunci poate chiar va depasi putin GTX260, sau daca nu,va fi la acelasi nivel, in plus beneficiezi de toate avantajele unei HD5770, consum redus, temperaturi mici, silentiozitate, potential bun de oc si nu in ultimul rand DX11.
Cuculete

Post by Cuculete »

Aexis, nu inteleg de ce trebuie sa fii ironic. Replica mea la post-ul lui VooDoo3 este perfect justificata datorita ineptiilor fara sustinere pe care le-a scris acolo. Motivul pentru care incerci sa ma iei tu peste picior este probabil vreo frustrare personala de-a ta care pe mine sincer nu ma intereseaza. Daca nu crezi ce am scris acolo nu ai decat sa faci investigari amanuntite si te vei convinge ca nu am spus nimic neadevarat.
Edeph

Post by Edeph »

Aman3 sunteti fanboyz so plz ... Eu am gtx 260 ( nu am pus mana vreodata pe un ati asa ca nu imi exprim nici o parere) tot ce spun este ca la nvidia sa te astepti sa dai peste driveri busiti, toti care au gtx 260 stau pe versiunea 185 sau 184, pentru ca in jocuri crapa, da artefacte, crapa si in messenger ffs.
Mai bine citesti niste reviews sau ceva.

Totusi, daca vrei gtx 260 recomand sa iei de la Gainward, versiunea aia cu 216 shadere (parca asa era ) sa ma corecteze careva daca gresesc.
Last edited by Edeph on Fri Feb 05, 2010 7:23 pm, edited 1 time in total.
Alexis

Post by Alexis »

@cucuete :wink: N-am nici o frustrare, ai facut niste afirmatii si eram curios daca stii ceva ce merita impartasit. Cum nu...

@link_x mai strange bani si treci direct pe un Radeon 5850. Sub placa asta, acum, nu prea merita nimic. 0.2 cents
Last edited by Alexis on Sat Feb 06, 2010 2:46 pm, edited 1 time in total.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
nixon

Post by nixon »

Edeph wrote:Eu am gtx 260 ( nu am pus mana vreodata pe un ati asa ca nu imi exprim nici o parere) tot ce spun este ca la nvidia sa te astepti sa dai peste driveri busiti[...]
Si daca ai NVIDIA ar fi bine sa vorbesti doar in numele tau, ca eu cel putin tot un GTX260 detin si mereu am avut ultimii driveri oficiali instalati de pe site-ul NVIDIA: momentan detin 196.XX, inainte am avut 195.XX si tot asa pana nu mai stiu la ce versiune 18X.XX.
Si ghici nici un BSOD de 6 luni de cand am placa, nici un artefact si nici o problema, toate jocurile testate au mers "brici" si in general restartez sistemul o data la 2 zile, pentru ca il tin in sleep mode "in loc sa-i dau shut-down".

Recomand HD5770 varianta de referinta ATI (cea care elimina caldura in exteriorul carcasei) la pretul de maxim 600lei.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
VooDoo3

Post by VooDoo3 »

Cuculete wrote:
VooDoo3 wrote:Eu desi am un ati 4850 cred ca la urmatoarea placa merg pe un gtx. (e stabila , destul de rece , scade automat frecvejtele, dar parca gforceul e mai in fata)

Mai nene, ce ai baut, ca vreau si eu? lasand gluma la o parte, unde naiba ai vazut tu gtx 260 rece sau stabila? Poate ar trebui sa mai intrbi pe la service-uri care e situatia rma-urilor pe GT200. In ceea ce priveste limitarea procesorului, vezi ca a facut XPC acum cateva numere un feature pe tema asta, demontand exact mitul infectoid de care vorbesti tu.
PhysX face diferenta in NFS?!?!?! =)))))))))))))))) nu am mai ras demult atat de bine.
Vorbind de ineptiile pe care le-ai spus mai sus cu limitarile, eu am momentan un E7200 la 3.6GHz si un 5870. Crede-ma ca imi merg excelent toate jocurile in 1920x1080 cu AA 4x.
link_x, alege ce iti place tie mai mult, ca pe forumul asta e evident ca primesti numai sfaturi imbecile de la niste fanboy care nu au nici cea mai mica idee pe ce lume traiesc. daca iti palce nvidia, asteapta modelele noi. daca vrei o placa rece, cu consum mic, cu ceva muschi si pe deasupra si pentru cel mai nou API, mergi pe 5770.

Copilu minune 4850le merge bine cam in orice joc la 1650x1050, singurul care face fitze e nfs s.h.i.f.t. si daca te-ai documenta oleaca ai vedea ca un 8800gtx merge perfect in sh..i.f.t, fata de 4850 , desi teoretic e o placa mult mai slaba.
PhysX de la nvidia ia o parte din treaba procesorului , cel putin din cate am inteles eu ,la ati intra totul in procesor si de aici scaderea de performanta.
Incearca sa dai un raspuns constructiv, nu sa mi zici ca tie 5870 ul iti merge bine , e normal sa-ti mearga bine e 5870 , de gturi nu stiam ca se incalzesc si au probleme de stabilitate , deh in teste arata in mare parte ca e totul bine si frumos . Apropo fiecare are "perfectul" lui.

Daca le ai mai bine in ale informatiilor explica si tu care e treaba cu phsyx nah poate s documentat eu aiurea , nu am avut un gt260 deci nu stiu ce si cum , e o parere. SI pe mine ma amuza grav numele tau :-$
newbie

Post by newbie »

Ocazional mai sunt probleme de ambele parti dar in general mai rar vezi BSOD la sistemele din ziua de azi , asa cum rar mai vezi masina fara ABS si centura de siguranta asa e si cu driverii de placa video , foarte foarte rar se intampla si de obicei se remediaza cu un beta/hotfix , restu e propaganda pentru prosti.
Nu mai sunt asa in tema cu placile video dar tind sa cred ca GTX260 e mai bun la perf. si are niste avantaje cum ar fi physx care nu mai e de lepadat asa oricum , pe de alta parte 5770 consuma mult mai putin curent si are DX11 , dracu stie ce imbunatatiri grafice poate aduce DX11 , pana acum nu sunt convins deloc ca merita.
newbie

Post by newbie »

VooDoo3 wrote:Copilu minune 4850le merge bine cam in orice joc la 1650x1050, singurul care face fitze e nfs s.h.i.f.t. si daca te-ai documenta oleaca ai vedea ca un 8800gtx merge perfect in sh..i.f.t, fata de 4850 , desi teoretic e o placa mult mai slaba.
PhysX de la nvidia ia o parte din treaba procesorului
Dragule , NFS shift nu suporta Physx , e doar o optimizare mai buna pentru Nvidia in prima versiune a jocului , dupa un patch ( 1.02) NFS shift a prins niste perf. uimitoare pe Ati , bati campii ca un fanboy/om fara caracter care se bucura daca moare si capra vecinului.
Te bucuri degeaba , merge bine si pe Ati NFS Shift , stiu ca iti vine sa te impusti dar asta e .
VooDoo3

Post by VooDoo3 »

Nebie am ati , ce fanboy? am avut doar un gf 4200ti cu 10 ani in urma , in rest numai atiuri. Deci pana la urma e vorba de optimizare nu de phsyx , cam asta vroiam sa aud si eu, inseamna ca aberau omuleti pe forumul respectiv , am citit asta pe undeva exact dupa ce a aparat s h iftul.
Cuculete

Post by Cuculete »

VooDoo3, am adus aminte de 5870 ca sa iti arat ca limitarile de procesor pe ati este un mit rasuflat. Daca teoria ta nefondata ar fi fost adevarata, ar fi trebuit ca 5870-ul sa imi mearga infect, ceea ce nu este cazul. Legat de PhysX, singura implementare demna de mentionat in acest moment este Batman, iar sa iti cumperi o anumita placa video pentru un singur joc, mi se pare cam aiurea. La fel de aiurea mi se pare de altfel sa mai dai atatia bani pe o placa video care nu suporta DX 11, dar in fine, fiecare face ce vrea cu banii lui. Probelem sunt de ambele parti: la ATI uneori nu mai vrea sa intre in idle in frecvente de 2D si le foloseste pe cele de Low power 3D, iar la NVIDIA crapa driver-ul in tot mai multe jocuri, crash in urma caruia placa nu mai functioneaza la frecvente de 3D decat dupa restartarea sistemului. Desigur, probabil ca exista mai multe probleme de ambele parti, dar astea sunt cele cu care m-am confruntat eu.
In alta ordine de idei, nu vad in acest moment de ce cineva dispus sa dea aprox 600 ron pe o placa video ar mai lua in considerare solutiile DirectX 10. Teoretic, ar terbui sa mergem inainte si nu inapoi.
Edeph

Post by Edeph »

nixon wrote:
Edeph wrote:Eu am gtx 260 ( nu am pus mana vreodata pe un ati asa ca nu imi exprim nici o parere) tot ce spun este ca la nvidia sa te astepti sa dai peste driveri busiti[...]
Si daca ai NVIDIA ar fi bine sa vorbesti doar in numele tau, ca eu cel putin tot un GTX260 detin si mereu am avut ultimii driveri oficiali instalati de pe site-ul NVIDIA: momentan detin 196.XX, inainte am avut 195.XX si tot asa pana nu mai stiu la ce versiune 18X.XX.
Si ghici nici un BSOD de 6 luni de cand am placa, nici un artefact si nici o problema, toate jocurile testate au mers "brici" si in general restartez sistemul o data la 2 zile, pentru ca il tin in sleep mode "in loc sa-i dau shut-down".

Recomand HD5770 varianta de referinta ATI (cea care elimina caldura in exteriorul carcasei) la pretul de maxim 600lei.
Stimabile, nu iti inteleg raspunsul smecheresc, am spus ce am vazut la mine si ce am citit pe alte forumuri in cautarea unei solutii pe batranul gugle. Nu am zis ca recomand ceva anume, ci doar ca daca ia gtx 260 sa ia de la gainward.
link_x

Post by link_x »

hamzzz inclin spre un gtx260 modelu de la gainward are racire mai ok .

sau este ceva mai bun(racire si pret ma refer) decat modelu de la gainward

multumesc celor care si-au dat cu parerea .

am sa postez si alegerea... dupa ce vad daca gasesc un gtx260 216sp(apropo stiti ceva modele care sunt sigur) nu de alta dar cel de la vanzari zice ca e ori ce numa sa o vanda
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Daca vrei gtx260 ia ceva cu racire custom gen http://www.emag.ro/placi_video/placa-vi ... -T2D896-OC ;)
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
link_x

Post by link_x »

eu ma gandeam la asta http://www.mastermarket.ro/produse/plac ... d--NDQ5NQ/

dar acel MSI parca ar fi mai ok are si heat pipurile alea dar e cata mai sumpa si parca urla tare MSI-u zicea cineva tot pe aici...

o idee ar mai fi sa iau cu racire normala si sa o schimb ulterior... cand sunt resurse

numa nush cum sa fi sigur ca prind una 216 sp....
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Alexis

Post by Alexis »

Toate 260-urile produse de ceva vreme sunt cu 216sp. Daca inca nu esti convins, inainte de a cumpara intra pe site-ul producatorului sau pe un review sa te convingi.

Edeph

Post by Edeph »

Si placa de la gainward are heatpipes dar sunt acoperite de masca aia de plastic, cat de mare e heatpipe-ul asta nu stiu ca nu am desfacut
quod

Post by quod »

eu te-as sfatui sa mai astepti putin....
daca nu se lanseaza femiri macar se lanseaza 5830-u care ar putea fi vreo 700-750 ron mult mai performant decat ce vrei u sa iei
sau daca nu macar o sa mai scada preturile la gtx260 sau 5770
link_x

Post by link_x »

de asteptat nu prea am cum .... fara placa video nu am pc ,nu am pc nu am tv nu am net nu am winamp nu am etc...

asa ca stau 1-2saptamani fara merge dar luni de zile nu prea am cum

si sa imprumut o placa ori ce placa nu am gasit...

m-am hotarat totus la un GTX260 acuma pe care sa merg
pe modelu de la MSI http://www.marketonline.ro/placi-video/ ... n-frozr-oc

sau pe cel dela gainward http://www.mediadot.ro/placi-video/plac ... r3-hdmi-gs

in link se poate vedea racirea si duspunera heat pipe-uirilor orizontala http://www.fudzilla.com/content/view/12744/1/

la MSi sunt invers asezate vertical din ce se vede si sunt mai multe cred , nu am gasit cu racirea desfacuta dar inclin sa cred ca e mai ok racirea la MSI daca gresesc corectati-ma
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
bibiloy

Post by bibiloy »

Evident Gainward ,sunt detinator de acest brand de cativa ani si sunt foarte multumit ,acesta si Evga sunt in frunte pentru Nvidia =D> ,deabia astept lansarea Fermi,pentru a continua upgrade-ul Gainward
link_x

Post by link_x »

Vladutz20 mi-ai dat in cap cum se zice pe la noi cu linku asta...

imi vine greu sa cred asa ceva despre gainward... si eu am avut 8800gt=u tot de la ei si a fost plimbat 6mii km in bagaje racire schimbata pusa data jos de 3ori si functiona perferct.

stiu si eu de BFG XFX si EVGA ca fac placi bune dar sunt ceva mai scumpe si nu am vazut pana acuma sa faca cu racire "custom" inafara de cea pe apa/lichid

deci pana la urma sa merg pe MSI... si eventual in vara sa arunc ceva bani pe o racire mai performanta....
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Alexis

Post by Alexis »

Toate placile stock sunt facute in acelasi loc, deci de ce ai alege BFG cu 5 ani garantie in locul a 10 ani de la EVGA?
La modelele cu PCB custom nu ma bag, tocmai din cauza unor incidente ca in linkul de mai sus.

link_x de ce nu iei o placa stock si mai incolo un Accelero Pro daca si la MSI vrei sa-i schimbi racirea? :d

quod

Post by quod »

uite ceva cu racire buna.
si te scpa si de dilema physx vs dx 11 pt ca nu are nici una:D
http://www.marketonline.ro/placi-video/ ... r5-cyclone
link_x

Post by link_x »

to Alexis iau cu pcb custom pt ca sunt mai silentioase in Idle cel putin, pana voi avea resurse sa pun o racire adevarata pe placa cum ar trebui defapt sa aibe de la producator dar nah...

pana la urma tot pe gainward voi merge pentru ca are tehnologie de 55nm nu 65nm cu mare msi-u si am gasit ceva interesnt
nush daca e pe bune

Info stoc: In stoc
Garantie: lifetime

http://www.sigmanet.ro/Gainward-NVIDIA- ... G--id32430
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
link_x

Post by link_x »

Mi-a sosit ieri gainwardu GTX260 896 MB l-am luat de la mediadot cu 671ron (incluzand si transportu)pentru ca in orash nu am gasit decat modelul de la MSI la dcshop

Ca prima impresie placa este foarte mare aveti grija in ce carcase vreti sa o instalati

Racirea cu care vine este silentioasa atata timp cat o tineti in 30% in Idle am undeva la 44de grade C

Cat despre performantele in jocuri inca nu am apucat sa vad ce poate
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Dragon_Fighter

Post by Dragon_Fighter »

Felicitari pentru achizitie man :thumbleft: , nu o sa regreti ca ai cumparat aceasta placa.
Ofera un raport pret/calitate excelent.
Si acel link, in care amicul arata ca i s-a dezlipit radiatorul este un caz izolat, sincer m-am confruntat cu mai multe probleme la placile ASUS,EVGA,XFX,Saphire,HIS care se vor a fi marci "consacrate", decat la gainward, sau palit...ironic totusi , chiar daca PCB-ul este mai aspectuos la ASUS/EVGA/XFX/HIS/Saphire asta nu inseamna ca placa nu poate ceda, in conditiile de "stress" , sau ca nu poti da peste un produs D.O.A out of the box.
Si oricum cine isi cumpara GTX 260, nu o tine mai mult de 2-3 ani :-#) , parerea mea.
link_x

Post by link_x »

10x Dragon_Fighter

da cam asa e chestia cu 2-3ani (asta daca iti place sa tii pasu cat de cat) si sa joci ceva nou pe o calitate decenta a imaginii
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Dacă ai timp şi chef, postează te rog şi nişte rezultate cu placa, şi specifică puţin şi restul componentelor, respectiv frecvenţele la care rulează.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
link_x

Post by link_x »

@ Calin Banc fac fac man numa sa imi iau alt monitor ca dell-u g2410 am muscat-o cu el si l-am trimis napoi acuma nici nu mai stiu ce fras sa nau.... delu de 22 ISP sau aceru de 24led sau benqu de 24 led sau le iau la rand :)) si atata le trimit napoi pana consum banii pe transport :)))

mai ceva sa imi zici exact ce teste vrei in ce 3dmarci in ce rez ca sa nu fac in toate ca sincer ia ceva timp :D dar in 1-2rez si in 2-3prog fac nu e problema
TT Toughpower 750w
Audigy SE
in a LIAN LI A-71
Calin Banc

Post by Calin Banc »

1680x1050 în Far Cry 2, Red Faction Guerilla, World în Conflict, Lost Planet Extrem Condition, Operation Flashpoint 2, Crysis... şi ce mai/sau ce doreşti.
Edeph

Post by Edeph »

Mie gtx 260 in crysisuri imi merge stabil, cursiv fara sa agate cu totul la maxim, rezolutia maxima a monitorului 1280x 1024, procesor intel e8400 stock, 4 gb ram ddr2 la 800 , windows 7 x 32.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

E cam mică rezoluţia respectivă, multe plăci ar trebui să-l ducă bine.
Post Reply