Ce parere aveti despre noul site XtremPC?
Moderator: Moderatori
Re: Ce parere aveti despre noul site XtremPC?
Multumesc. Am postat in topicul respectiv, ptr ca tot ramane o problema...
- cafea_cu_pc
E mai eye-candy acum. Mai dragut...
Nu credeti ca ar fi o idee buna sa reimprospatati si tema forumului ?

Learning everyday.
Imi place site-ul. Mi se pare mult mai usor de folosit. 

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Excelenta parere , altcumva cum ar putea fi ! ! Ma bucur enorm ca v-am descoperit , am multe lucruri bune si utile de invatat de aici , eu fiind incepator intr-ale calculatoarelor ! totusi gasesc pe aici un limbaj tehnic necunoscut mie ( inca ) asa ca nu va suparati daca voi reveni uneori pentru detalii mai amanuntite la unele probleme pe care le voi avea ( eu sper sa nu am ) !
Chiar ... cum de nu ne-am gandit ...cafea_cu_pc wrote:E mai eye-candy acum. Mai dragut...

You cannot ban yourself
Planuiti pe viitor sa ridicati calitatea streamingului ptr video-uri? Un HD ceva...? 

...
Spoiler!
...-
Revista d-voastra este una din cele mai apreciate din Romania. Bineinteles si site-ul este cautat. Tot ce fac cei de la Xtrem PC merita superlativ. Este clar ca s-au straduit. Si sunt buni.
Va multumesc la toti.
Florin C.
Va multumesc la toti.
Florin C.
un alt ton de culori ar merge la forum, e foarte obositor bleu-ul asta spalacit
eventual puteti sa faceti un POLL cu cateva tonuri de culori noi pt forum
eu votez de acum cu negru + gri + rosul din X-ul logo-ul xtrempc

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Cromatica unui site/forum nu trebuie hotarata prin poll ci trebuie lasati designerii sa propuna.PSS 214 wrote:un alt ton de culori ar merge la forum, e foarte obositor bleu-ul asta spalacit![]()
Si-n plus ai nevoie de o recalibrare a monitorului daca vezi rosu in sigla xtrempc

You cannot ban yourself
Subscriu si eu cerintei de mai sus la streaming, oleaca daca ar fi mai mari filmele ar fi perfect. Si, pagina principala e un pic prea animata cred, in rest nu ma plang deocamdata, nu am experimentat prea mult totusi.
There is no order...
Site-ul are probleme de afisare in Opera. Ati putea face un mic efort si pentru minoritatea care foloseste cel mai bun browser existent. In rest este la fel de inutil ca inainte. Nici un motiv pentru a il vizita. Exista site-uri de stiri mai bune, exita site-uri de review-uri de hardware si jocuri mai bune. Nici macar nu e un site amuzant. Cuplat cu problemele de afisare din Opera care pentru mine sunt impardonabile pot sa zic ca imi pare rau ca nu exista un buton numit "EXECRABIL" cu care as fi putut sa votez.

Last edited by esett on Fri Feb 12, 2010 3:47 pm, edited 1 time in total.
Tare asta, cred ca mi-o pun la semnatura.esett wrote:[...]minoritatea care foloseste cel mai bun browser existent[...]

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Arata mult mai bine decat ultima versiune.
Niste lucruri de imbunatatit, pe partea de programare:
- lipsa elemente meta pentru partea de seo;
- css-urile pot fi concatenate intr-un sigur fisier pentru a reduce numarul de requesturi catre server; la fel si pentru js-uri;
- de asemenea acestea pot fi minimizate pentru a reduce timpul de incarcare;
- css-urile pot fi concatenate intr-un sigur fisier pentru a reduce numarul de requesturi catre server; la fel si pentru js-uri;
- de asemenea acestea pot fi minimizate pentru a reduce timpul de incarcare;
Hm ce sa spun am vrut sa caut un antivirus la sectiunea download si surpriza gaura neagra,nimic am mai cautat pe la utilitare si nimic,cel putin inainte gaseai cam de toate acum...exista o vb la romani daca nu-i stricat nu-l repara!De la ce sa vrut a fi la ce este...SLAB SLAB!!! ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Ai si tu putina rabdare, sectiunile respectice trebuie refacute probabil.
There is no order...
Da probabil aveti dreptate dar macar cate un program se putea adauga sa gaseasca omul ceva... ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
News: Meta is dead. Google a anuntat relativ recent ca nu se mai uita la ce scrie acolo. (exista banuiala aceasta de mult timp, insa nu era confirmata).M|hai wrote:Arata mult mai bine decat ultima versiune.
Anyway, parerea mea despre site e ca e okay. Siteul vechi era cu cativa ani in urma ca design si functionalitati... Acesta este la zi. Partea nasoala este ca nu ofera nimic mai mult decat atat: un site la zi. Daca il tineti si pe asta la fel de mult ca si pe precedentul nu va trece mult timp pana cand siteul va fi considerat unul invechit.
LE: Nu vreau sa se inteleaga c-as fi maniac intr-ale designului web. Nici pe departe. Chiar daca nu folosea cele mai noi tehnologii, mie imi placea si siteul vechi, si nu neaparat pentru design, ci pentru continutul de calitate.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Exact cum spune Zeus,in afara faptului ca arata a <<<windows 7>>>la partea vizuala ma refer prea mult continut de rasfoit nu prea gasesti... ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
sal..
unde gasesc sectiunea de download pentru revistele mai vechi in format PDF?..
unde gasesc sectiunea de download pentru revistele mai vechi in format PDF?..
Apropo de ediţiile PDF: nu s-ar putea implementa o soluţie de tipul Arxia E-Publishing?
http://www.e-publishingplatform.com/ro/index.php
Doar o idee.
http://www.e-publishingplatform.com/ro/index.php
Doar o idee.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
E mai placut acum, clar.
Am observat ca s-a schimbat pagina cand am intrat de pe mobil. Imi intra cu tema minimal pe opera mini si nici ca o pot schimba pe full site.
Poate rezolvati cumva.
Si forumul trebuie putin redecorat, cum s-a tot amintit mai sus.
Si nu aveti favicon. Un lucru marunt, dar cand ma uit pe feedlist cu google reader imi sar in ochi iconitele cand caut un anume site.
Spor in continuare!

Am observat ca s-a schimbat pagina cand am intrat de pe mobil. Imi intra cu tema minimal pe opera mini si nici ca o pot schimba pe full site.

Si forumul trebuie putin redecorat, cum s-a tot amintit mai sus.
Si nu aveti favicon. Un lucru marunt, dar cand ma uit pe feedlist cu google reader imi sar in ochi iconitele cand caut un anume site.
Spor in continuare!
Multumesc. Mi-a scapat.caraboy wrote: Si nu aveti favicon. Un lucru marunt, dar cand ma uit pe feedlist cu google reader imi sar in ochi iconitele cand caut un anume site.
Am citit ca opera mini e suportat asa ca in mod normal trebuie sa-ti apara un footer ca in attachment.caraboy wrote:Am observat ca s-a schimbat pagina cand am intrat de pe mobil. Imi intra cu tema minimal pe opera mini si nici ca o pot schimba pe full site.Poate rezolvati cumva.
![]()
You cannot ban yourself
Gata, am putut sa intru de pe mobil pe noul site. Nu merge cu Opera Mini beta2, apas pe off la mobile theme si cand isi da reload tot pagina mobile apare. Nu ar fi o problema, dar din pacate cand dau click pe un articol vad doar titlul, nu si continutul.john wrote:Multumesc. Mi-a scapat.caraboy wrote: Si nu aveti favicon. Un lucru marunt, dar cand ma uit pe feedlist cu google reader imi sar in ochi iconitele cand caut un anume site.Am citit ca opera mini e suportat asa ca in mod normal trebuie sa-ti apara un footer ca in attachment.caraboy wrote:Am observat ca s-a schimbat pagina cand am intrat de pe mobil. Imi intra cu tema minimal pe opera mini si nici ca o pot schimba pe full site.Poate rezolvati cumva.
![]()
Cu Internet Explorer mobile sau Opera Mobile merge in schimb, o sa intru de acolo.

Poate nu e asa de importanta pagina mobile pentru unii, dar sincer am ajuns sa citesc 50% din feeduri prin google reader de pe mobil. Cu extraoptiuni de 2-4 euro la abonamente acum ai net peste tot, si de-asta mi se pare importanta si partea de afisare pe un dispozitiv mobil la un site gen XPC.
si totusi unde e sectiunea de download in format pdf a revistei??
Ca fapt divers, mi-am trecut site-ul la Whitelist in AdBlock dar ma deranjeaza ca unele reclame nu se deschid intr-un tab nou...
There is no order...
Stiu, e un inconvenient dar din pacate nu se poate manipula codul google pentru a permite deschiderea intr-un tab nou.Keos wrote:Ca fapt divers, mi-am trecut site-ul la Whitelist in AdBlock dar ma deranjeaza ca unele reclame nu se deschid intr-un tab nou...
You cannot ban yourself
- tallicAddicted
Siteul de acum mi se pare cevea mai bun....
De sus în jos, până la meniu totul este OK. De la meniu în jos, totul pare împrăștiat, obositor. Prea multă publicitate pe cele 2 laturi. Cea mai mare parte a utilizatorilor folosesc monitoare wide, deci, părera mea este că nu ar trebui să fie așa de strâmt.
De sus în jos, până la meniu totul este OK. De la meniu în jos, totul pare împrăștiat, obositor. Prea multă publicitate pe cele 2 laturi. Cea mai mare parte a utilizatorilor folosesc monitoare wide, deci, părera mea este că nu ar trebui să fie așa de strâmt.
Fcku the system!