Unitate noua

Discutii despre componente hardware grupate pe categorii de produse

Moderator: Moderatori

Post Reply
DEVYL

Unitate noua

Post by DEVYL »

A trecut ceva timp de cand am facut ultima investitie in unitate, si e timpul pt una grasa rau , deja am piesele pre-comandate dar m-am oprit la placile ( da, placile ) video. GTX 480 , HD 5970? intentionez sa cumpar 2 bucati din oricare cele mentionate mai sus. Restul sistemului este : EVGA X58 - placa de baza pt placile nvidia sau alta recomandare pt cele ATI. Numele placii este dat de faptul ca nu suporta decat nvidia sli nu si ati crossfire?
Procesorul indiferent de orice , va fi Core i7 Extreme 980x`ul , care deja este dat in cautare si se va lansa o posibila comanda zilele ce urmeaza. Revenind la problema, ce placa video sa aleg si placa de baza aferenta?
Born to be guilty
Vladutz20

Re: Unitate noua

Post by Vladutz20 »

Numai balacarii scri acolo maestre.
X58 si p55 suporta si sli si crossfire. Ca unii producatori pun doar nvidia sau ati pe placa lor de baza este doar chestie de marketing.
Iti recomand sa astepti Asus re3 sau evga classified x58 si sa iei doar o placa 5870 sau gtx 470/480 ca este pur si simplu arhisuficient pt orice joc doresti tu. Configuratia multicard impune si o sursa buna.
Sper sa intelegi inutilitatea a 2 placi 5870 sau gtx 470 acum.
Zi buna !
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
DEVYL

Re: Unitate noua

Post by DEVYL »

si mie mi se parea absurd ca placile evga sa suporte decat sli, din acest motiv am si intrebat
Born to be guilty
Post Reply