StarCraft 2

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Vreti sa jucati intr-un turneu de 2v2? (melee play, custom maps, etc)

Da
20
61%
Nu
13
39%

Total votes: 33

gamihai

Re: StarCraft 2

Post by gamihai »

Da , sunt zile anume cand dau chei la multa lume...cam in jur de 2000-3000 de chei intr-o zi.
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
PSS 214

Post by PSS 214 »

eu am calcat in ***** cand eram mic, am primit in total 4 chei pe 3 conturi diferite dintre care 2 nu aveau decat trialu de wow activat :d
+ 1 bucata invite friend pe contul cu jocul original SC Legacy :tongue3:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
BigBoss

Post by BigBoss »

PSS se poate sa imi dai sau macar imprumuti si mie o cheie ?
Fac cinste :)
Don't worry, be happy .... life sux
Lightmaster

Post by Lightmaster »

Chiar asa PSS, as dori si eu una daca mai ai.Daca te lasa inima bineinteles...
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
pigulici

Post by pigulici »

si pana la urma, jocul cand e gata?
PSS 214

Post by PSS 214 »

nu mai trimiteti PM-uri pentru ca le-am dat deja
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Fac si eu ca nubanii, mailul meu este ....@...com si vreau si eu o cheie.
In alta ordine de idei, eu am 2 conturi bnet cu wow complet pe ele (unul e al prietenei mele) si astept, si astept, si astept...
Eh la un moment dat poate o sa am si eu noroc. Daca am, o sa ploua cu chei de masini, apartamente si cutii valorice pe forumuri.
Image
boboS

Post by boboS »

Intr-adevar, am activat si eu WOW trial si hopa..si Starcraft 2 beta :tongue3: .
gamihai

Post by gamihai »

Il joc tot timpu. gamihai.sas e nickul. Care vrea dati add.
Image
Spoiler!
TripleX

Post by TripleX »

Am revenit cu inca un meci interesant. Aparent a fost cotat foarte bine de catre comunitatea TeamLiquid si va garantez, nu dezamageste. :wink: Enjoy!

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q02GKfPfMMs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q02GKfPfMMs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1LhSOsHdaf8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1LhSOsHdaf8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Sm1zWWsSATI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Sm1zWWsSATI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

PS: Nu inteleg cum de unii pot obtine atat de usor un beta-key! :sad1: Am trei jocuri marca Blizzard si nici pana in ziua de astazi nu am primit o cheie. Asadar, calcati-va pe inima cei cu mai multe chei si dati-mi si mie. M-am cam plictisit sa ma uit la replay-uri! [smilie=maniac.gif]
...
Spoiler!
Why so curious?
...
PSS 214

Post by PSS 214 »

vezi ca merge si cu AI.....
boboS

Post by boboS »

TripleX wrote: PS: Nu inteleg cum de unii pot obtine atat de usor un beta-key! :sad1: Am trei jocuri marca Blizzard si nici pana in ziua de astazi nu am primit o cheie. Asadar, calcati-va pe inima cei cu mai multe chei si dati-mi si mie. M-am cam plictisit sa ma uit la replay-uri! [smilie=maniac.gif]
Fa-ti un cont pe battle.net si activeaza World of Warcraft trial. La mine asa a mers, dupa o saptamana am primit invitatie.
esett

Post by esett »

pigulici wrote:si pana la urma, jocul cand e gata?
O sa aflam in 2 saptamani...
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Am facut si eu rost de beta si tot ce pot sa spun este ca nu inteleg cum pot fi atat de slab, adica toata lumea ma bate, in 1vs1 sunt in silver, iar in 2vs2 sunt in copper. La 1vs1 am ceva in genul 5cu5, iar in 2vs2 am vreo 5cu15.
Ma chinui, ma straduiesc, dar orice as face toata lumea gaseste raspuns impotriva mea.
Image
gamihai

Post by gamihai »

Eu sunt cu un party in gold si restul silver si 1 cooper. Singur sunt in cooper ca am jucat doar primele meciuri. Cu protossu de obicei fac photon rush la terrani , cu zergu bag mare cu stalkerii protejati de mothership iar impotriva altor protoss dau cu carriere + warp prism. Am jucat si cu terrani unde fac gramada de vikingi si marauderi iar impotriva la protoss intotdeauna rush de reaperi. Sunt unele strategii care merg in 80% din cazuri :thumbleft:
Image
Spoiler!
Polski

Post by Polski »

Daca e sa ne luam dupa acest site http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id ... 25/06/2010, jocul o sa apara in 25 iunie. Data poate fi foarte corecata, de aici imi cumpar jocruile si stiu ca sunt punctuali, problema este pretul care mi se foarte mare, ca sa nu mai zic de editia de colectie.. Presupun ca acest pret o sa fie si pe Steam si pe la alte magazine.
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Pretul este intr-adevar urias. Avand in vedere ca este vorba de fapt doar de 1/3 din joc, avand doar campania teranilor. Deci practic jocul "full" ar fi 180 euro :D
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
gamihai

Post by gamihai »

Valeu si eu vreau sa il cumpar :-#) 60 E probabil ca e componenta MP. Celelalte 2 tre sa fie mai ieftine ca sunt un fel de DLC ..sper sa fie 20 bucata .
Image
Spoiler!
Shader

Post by Shader »

Da, așa se zvonește că s-ar lansa cândva pe la sfârșitul lunii Iunie.
Cât despre preț nu te poți plânge. 60E este puțin peste medie însă departe de a reprezenta ceva uriaș. Pe partea SP ai campania cu terrani + o mini campanie cu protoss-ul. Însă MP-ul e fully working/complete iar asta e tot ceea ce contează.

PS. Polski mai caută și alte magazine, se poate să găsești versiunea normală și cu 40E.
Live in your world, get pwned in mine!
Phorkias

Post by Phorkias »

36 E la shopto - dar nu stiu exact cata legatura cu realitatea au preturile astea.
Polski

Post by Polski »

Shader putin peste medie nu este, gandeste ca un joc de pc este maxim 40-45 euro(exceptie fac editiile de colectie). Pretul este atat de mare pentru ca Blizzard stie ca jocul se va vinde ca painea calda, probabil addon-urile vor costa 25-35 euro
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Shader

Post by Shader »

Trecem peste partea cu Blizzard stie ca jocul se va vinde ca painea calda pt. că este arhicunoscută. Chiar și 80E de-ar fi fost versiunea standard tot s-ar fi vândut în draci.
Iar prețurile în US, unde s-a făcut anunțul, sunt în general 49.99$ față de 59.99$ cât s-a recomandat pt. SC 2. Vom vedea la fața locului însă, în ziua lansării, cât vom da noi pe joc. Sunt aproape sigur că nu 60E.
Live in your world, get pwned in mine!
Paladin

Post by Paladin »

Patch 9 a intrat si pe EU.
Notes: http://forums.battle.net/thread.html?to ... 6&sid=5000

IDul meu: Paladinu.ghost pe EU
AndreiD

Post by AndreiD »

Am jucat si eu putin SC2 la un prieten care avea beta si parca nu mai are acelasi feeling care il avea SC1.
Sunt curios daca polish-ul care il mai baga o sa fie de ajuns.
gamihai

Post by gamihai »

Sa intamplat ceva dubios dupa patchu de aseara. In primul rand azi am tot mancat bataie...la greu. Pana ieri eram in GOLD league si ma puteam bate cu oricine..si azi deodata ma bat toti. Si la sfarsit diferenta de resurse e enorma :( ... m-am uitat pe replay si parca aceasi rasa ca mine..aceasi strategie (protos cu 10 probe - pilon - 5 probe - pilon - gw -gw - 6 zel+2 stalk sau inutili 8-[ ) facuta in paralel lu unu ia mers cu 15 secunde mai rapid. Adica eu la 5:35 aveam party la lupta el la 5:20. Si aceeasi chestie facuta si eu tot din butoane mixez :iconbiggrin: . Nu inteleg de unde diferenta ca ambii am facut stalpii in aceeasi pozitie. In rest grafica e mai buna, zerg nerf , protos nerf , teran upgrade si harti noi.

Ce nu imi place mie la SC2 asta e ca hartile sunt prea simple. Adica dupa 10 ani ma gandeam ca o sa bage chestii cat mai tari pe harti , mecanisme care sa dea dinamica la joc. Asa e tot timpu fa zid , fa secundara , fa armata si batete pe mijloc care se misca mai rapid. Ocazional mai vezi un rush cu reaperi , canon rush sau pylon warp rush...FOARTE RAR vezi prisma rush si baraci terran fly-in (adica doar eu leam facut pana acum...nu am vz pe altu). Bugul ala de la zerg sper ca a disparut..ca zergu era OP la rushu initial.
Image
Spoiler!
TripleX

Post by TripleX »

In urma unui Press Conference organizat de Blizzard pe data de 19 aprilie, s-a putut incerca 3 misiuni noi din campania singleplayer a jocului (2 in-game si 1 cinematic). Filmuletele facute publice sunt cam fade, dupa gustul meu, parca le lipseste ritmul alert cu care eu, unul, eram obisnuit. Totusi nu ne putem plange de monotonie, de voice acting sau de lipsa creativitatii, misiunile aratand chiar si in acest stadiu destul de slefuite. Poate putina muzica in background cat si mai multa actiune overall, ar fi ajutat.
Daca doreste cineva sa afle mai multe detalii despre redactorii ce au participat la un astfel de eveniment, aveti aici un articol foarte bun cu care sa va delectati.

Postez mai departe respectivele 3 filmulete pentru cei neinteresati de impresiile altora: :iconbiggrin:

Primul filmulet in-game:

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uc0yIysHJfM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uc0yIysHJfM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Al doilea filmulet (continuare):

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/swsnd7BsSZQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/swsnd7BsSZQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Cel de-al treilea filmulet (the cinematic):

Sursa: Youtube<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AcxdDsYOwSo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AcxdDsYOwSo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

@gamihai: Este foarte greu in multiplayer sa aduci mecanisme noi chiar si cand vine vorba de harti, datorita balance-ului. Cand proiectezi o anumita harta trebuie sa fie "transparenta", cu alte cuvinte sa nu existe un avantaj evident al vreo unei rase, in detrimentul celorlalte, datorita pozitionarii, datorita distantei dintre inamici sau datorita altor factori. Spre exemplu, noua harta Incineration este foarte blamata ca fiind prea "friendly" pentru terrani (distanta dintre oponenti cat si amplasamentul terenului favorizeaza aparitia de reaperi ce pot cu usurinta castiga jocul, daca este folosit un nivel de micro peste mediu). Totusi, developerii ne asigura ca vor incerca sa introduca mecanisme noi si surprinzatoare in single-player, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. [smilie=maniac.gif]

@AndreiD: Nu prea poti sa iti formezi o parere obiectiva si corecta dupa ce ai incercat numai cateva jocuri. De asemenea, desi este un forum in care este incurajata, prin definitie, exprimarea propriei opinii, dupa parerea mea este necesar un minim de 4-5 fraze pentru a-ti argumenta parerea. Ai procedat identic in topicul jocului Gothic, cat si Fear, blamand jocurile cat si comunitatile respective de gameri si nu pot decat sa-ti recomand (n-am cum sa-ti impun) sa-ti revizuiesti modul de a posta (in general, nu numai pe acest forum). Nu vreau sa par ca sunt impotriva celor ce au idei divergente cu ale mele, ci dimpotriva imi place sa port discutii fie ele si contradictorii, dar cum as putea reactiona sau forma un plan de idei pentru viitoarele mele posturi, cand celalalt user nu se oboseste nici sa se gandeasca la mai mult de 2 fraze.
...
Spoiler!
Why so curious?
...
AndreiD

Post by AndreiD »

@TripleX flamebait much?
Daca te deranjeaza opinia mea, nu raspunde/nu ma baga in seama.
Eu consider ca atmosfera jocului nu se ridica la nivelul celei din primul joc (muzica de la terran ma face sa ma simt ca un hillbilly), si pe langa asta, grafica desi arata frumos, multicolor cu stelute si gigele, parca nu mai are acelasi feeling ca SC1. Nu imi place faptul ca hydra zici ca scuipa seminte si are pneumonie, exploziile sunt anemice, etc.. lista poate continua.
Cum am zis si mai sus, sper sa fie mai ok jocul la lansare... Nu imi fac griji ca nu va fi un joc bun/foarte bun, dar unele chestii din beta ma zgaraie pe cerebel.
TripleX

Post by TripleX »

Cum poti sa zici ca ma deranjeaza cand, in ultimul meu post, am incercat sa transmit ca nu sunt impotriva discutiilor contradictorii si ca nu pot face mai mult decat sa-ti recomand cum sa procedezi. Dar deh, daca tie ti s-a parut ca am adoptat atitudinea unui troll ma opresc aici, fiindca nu vreau ca si moderatorii sa considere la fel.

PS: Modul in care ai caracterizat jocul, legandu-te de seminte si de anemia exploziilor, nu poate decat sa-mi confirme spusele referitoare la faptul ca nu poti sa-ti formezi o opinie corecta si obiectiva jucand doar cateva meciuri.
...
Spoiler!
Why so curious?
...
AndreiD

Post by AndreiD »

Am jucat ~4 ore; trebuie mai mult ca sa imi formez o opinie? Poate ca ai dreptate, oricum e Beta momentan.
SC2 are si multe elemente care imi plac, dar sper sa mai puna putin polish pana il scot.
PSS 214

Post by PSS 214 »

in al 2-lea film StarCraft 2 Wings of Liberty Demo - Welcome to the Jungle apare o unitate noua sau mi se pare mie ? [smilie=Wonder.gif]
Attachments
unitate.JPG
TripleX

Post by TripleX »

E o versiune (nu prea reusita) a Goliath-ului din Starcraft1. Si tot in primul filmulet se poate observa Scout-ul de la Protoss.
...
Spoiler!
Why so curious?
...
Keos

Post by Keos »

Trebuie sa fiu de acord si eu cu Andrei de data asta, Starcraft 2 e oarecum departe de primul joc, ba as zice ca pe alocuri a luat-o pe aratura, unele alegeri de design accentueaza sentimentul asta. In orice caz, primul joc a fost mai bine inchegat.
There is no order...
Bloodred

Post by Bloodred »

Totuși comparați un joc care a avut 12 ani timp de maturizare, patchuri și balance cu unul care încă e beta. Eu zic să așteptăm cel puțin până apare SC2 ca să ne dăm cu părerea care-i mai balanced și mai închegat, altfel mi se pare și normal ca SC1 să stea mai bine din punctul ăsta de vedere.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Keos

Post by Keos »

Eu nu ma refer la puterea de foc a unitatilor ci la design si la stil grafic, la univers in sine, Starcraft 2 e un joc mai "neserios" si mai lipsit de directie ca si primul. E adevarat, astea sunt impresii din beta la multiplayer dar nu prea cred ca o sa se schimbe asta in mod esential in cateva luni pana cand va fi lansat.
There is no order...
esett

Post by esett »

Nu va opreste nimeni sa jucati in continuare Broodwar. Eu personal consider ca Starcraft 2 este superb deja din beta.

Arata foarte bine, engine-ul raspunde si se misca excelent si mecanica de joc este incredibila. Fiecare unitate are ceva special. Va zic de acum sa va inghititi orice critica pentru ca Stacraft 2 va fi cu siguranta RTS-ul suprem cu mult peste Starcraft 1.
AndreiD

Post by AndreiD »

L-au warcraftizat in alte cuvinte.
Nu zic ca Warcraft a fost nasol, e unul dintre rts-urile mele favorite, dar na, eu ma asteptam la Starcraft 2 nu la Warcraft 4.
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Nu inteleg ce nu va convine in s2 fata de starcraft1, poate va deranjeaza ca nu mai aveti 15 ani si nu mai mergeti la sala de jocuri sa testati rushurile la zergi. Singurul lucru care (in opinia mea) poate lega pe cineva de starcraft1 este nostalgia, in rest jocurile sunt foarte asemanatoare, starcraft2 fiind mai interesant dpdv al graficii, si zic eu si al unitatilor.
In starcraft2 mi se pare ca poti aborda mai multe strategii fata de primul din serie, unitatile fiind facute de asa maniera incat sa se potriveasca unui stil de joc mai creativ.
Image
Keos

Post by Keos »

StaTich wrote:Nu inteleg ce nu va convine in s2 fata de starcraft1,................ starcraft2 fiind mai interesant dpdv al graficii, si zic eu si al unitatilor.
Tu zici ca e mai interesant dpdv al graficii, eu zic ca nu, nu vreau sa fiu inteles gresit, engine-ul grafic e capabil (nu stiu detalii dar pare o versiune imbunatatita a celui de la Warcraft 3) dar parca totul e mai copilaresc in joc, mai repede as zice ca Starcraft 2 e pentru copii decat Starcraft 1, lucrul asta o sa fie si mai evident cred in momentul in care o sa avem filmele prerandate pentru povestea din single-player, filme ce destul de sigur vor fi mult mai serioase decat ce avem in joc. Inteleg oarecum motivele pentru care jocul a devenit mai viu si mai colorat dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa. Inca ceva, aveam si in primul joc disproportii serioase intre unitati si chiar cladiri dar in Starcraft 2 unele scene sunt pur si simplu hilare. Unele unitati, desi as putea spune ca sunt interesante nu prea isi au locul in universul Starcraft. Preferam sa vad ceva mai original macar acum din partea Blizzard, in loc de copy/paste din unele filme. Sunt de acord totusi ca acum ai la indemana mai multe strategii comparat cu primul joc.
There is no order...
gamihai

Post by gamihai »

Eu nu o sa ma leg de grafica deoarece e ceva subiectiv. In schimb am si eu cateva probleme cu jocul asta DAR sunt de gameplay si STIU ca suntem in BETA deci inca e timp de modificare. Dar pana atunci pot sa imi dau cu parerea de acest beta la care particip activ.

1) nu e clar ingame care unitati sunt atacate atat din aer cat si de pe pamant. Colosusu poate fi atacat si de anti-aer dar Thor si Ultralisku nu. Vizual par la fel de mari , iar dpdv al lore-ului canonic sunt toate 3 unitati deosebit de mari...atunci de ce nu sunt toate atacabile atat aer cat si pamant? Deci au ales sa puna o unitate care nu se poate apara anti aer si care moare relativ usor si sa fim sinceri nici atacul nu e asa grozav decat in anumite situatii , sa fie atacata de oricine.

2) zerg-ul este ATAT DE OP....atat de OP. In primul rand a fost exploitul cu larvele de faceai la zerlingi rapid si castigai 9 din 10 meciuri. Au resetat laderele dupa ce au fix problema asta ca toti din platinum erau pe exploit :D . Roachi aia de merg pe sub pamant sunt OP. Adica chiar daca ii vezi ca ai detectoare nu poti sa ii ataci nici close nici de la distanta. Si SE POT MISCA PE SUB PAMANT. Adica nu ii poti ataca dar ei se pot duce oriunde pe harta si apar in lupta cand le vine lor chefu. Nidus Wormul e genial de OP. Orice colt unde nu ai o unitate/cladire va spawna sute de zerlingi si iti va distruge baza in 2 minute. Unitatile in tranzit ar trebui sa moara daca distrugi Wormul..dar nu mor daca ai alta iesire indiferent daca e la tine in baza :D. Mass Mutalisk iti face LAG si nu mai poti micro. Si mass mutalisk sunt ideali la gramada astfel incat atunci cand apar din cauza lagului nu mai poti sa iti micro unitatile la distanta si mori. Nu stiu cum se intampla dar 20 mutalisti vs 20 vikingi se termina cu 3 mutalisti in picioare..desi vikingi in stats sunt mai tari :) (testat cu prietenii in conditii speciale).

3) Orice harta mai mare duce la lag. Lumea face unitati la caps de 200 si se aduna la bataie intr-un singur punct. Pe Lost Temple la o batalie din asta 2 protos vs 2 zergi m-am uitat un pic la stiri pana sa terminat batalia. Erau frameuri in loc de joc cu segmentari de 5 secunde cand ne pica conexiunea la fiecare pe rand de la traficul IMENS de date (si am teava super ok acasa). Practic strangi armata la lupta si iei mana de pe maus si astepti un GG si sa iti apara ori Defeat ori Victory.

4) Sunt deja coduri si am vazut live asa ceva. De fapt sunt exploituri si sunt unele comune cand bagi lag fix 5 sec si in timpul ala dai comenzi in queu iar la ceilalti e blocat si nu pot face nimic. Asa ai timp de fiecare data sa micro totul la perfectiune. Am mai vazut o faza in care niste SCVuri faceau un fel de gang bang dubios in loc sa munceasca si la sfarist adversaru avea niste stats la resurse de zici ca a avut 400 de muncitori :).

5) Jucatorii sunt cam dubiosi unii din ei..variaza de la proxeneti (reclame la webcam) pana la neo-nazisti si ceva fani extrem de inflacarati Star Wars care tot repeta pe chat niste preseturi de zici cas boti. Azi am avut cea mai tare introducere :

EU: gl&hf all
EL: bah , tu esti tigan mah?
EU: tigan? cum adica?
EL: adica esti tuciuriu ? ai mertzan?
EU: din pacate sunt alb ca zapada
EL: pacat ca eram frati daca erai. [smilie=maniac.gif]
Image
Spoiler!
PSS 214

Post by PSS 214 »

Solo striker III la 1 v 1 deja [smilie=Victory.gif]
dupa care am jucat un 2 v 2 in care mai mult mi-am facut nervi din cauza unui pusti care a facut rush cu 2 cannoane [smilie=Furious.gif]
Attachments
SC2 2010-04-26 22-02-30-30.jpg
SC2 2010-04-26 21-59-06-77.jpg
Post Reply