Si asa s-a intamplat. Vroiam sa trag un referat rapid si imprimanta ciuciu... nu mai recunoaste cartusul cu cernala color... Si pana acum a mers brici, n-am avut nici o problema(umm...posibil o mica problema cand am crezut ca pot pune foi de caiet(pura curiozitate
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Ma gandesc ca poate fi de la refill? Am facut un refill la cartuse, si au mers o vreme doar :\ ( cred ca am tras vreo 20-30 de foi cu ele refilled). Acu dintr-o data nu mai recunoaste cartusul color

Am incercat tot:
-scos cartuse, bagat inapoi cartuse
-am setat din proprietatile imprimantei sa foloseasca doar cartusul negru, n-a mers deci am dat enable si la "grayscale", si tot n-a mers
-i-am resetat memoria eprom cu ceva programel IpTool, si am pus cartusurile pe 100%(care dupa refill erau tot pe low desi pline...) => TOT NU A MERS
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Se poate face ceva sa o "fortez" sa foloseasca doar cartusul negru? E culmea! Scot cartusul color si tot spune ca nu recunoaste cartusul color X(.
Problema am rezolvat-o pana la urma pe calea simpla... mi-am luat o Pixma MP270... oricum aveam nevoie si de un scanner. Dar n-as vrea sa arunc imprimanta asta asa :|. In fine, daca nimeni nu stie nimic, pana la urma o sa o folosesc pentru ceva hackuri\moduri\diy