am pus ultimul win cu strategia de mai sus
ca sa vedeti replayul trebuie sa dezarhivati fisierul si sa-l puneti in C:\Users\USER\Documents\StarCraft II Beta\Replays
Moderator: Moderatori
Sper ca nu te-am suparat, folosind acea mica ironie.Shader wrote:Măi TripleX dacă ieșea nenorocirea aia de Roach puțin mai târziu acum declaram remiză.Așa însă recunosc, ai câștigat (al 2-lea meci a fost ”lol, wut ?”).
Am pierdut câteva meciuri la secundă din cauza nenorocirilor ălora. God I hate 'em!
Dar mă pun eu pe tocit jocul ăsta de n-o să am zile...
Nici vorbă, man. Sunt și eu conștient că joc slab și-mi dau silința să mă perfecționez.TripleX wrote:Sper ca nu te-am suparat, folosind acea mica ironie.![]()
În altă ordine de idei te-am așteptat astă seară să ni te alături pt. câteva 2vs2 fiind convinși că vei intra. Scurtează-ți perioada mai dificilă și intră mai repede în joc! Dude, doar e vorba de StarCraft aici.TripleX wrote:In alta ordine de idei, referitor la ce a zis y0py sa ne strangem mai multi in weekend, cu parere de rau va zic ca nu va pot "onora" cu prezenta. Am intrat intr-o perioada mai grea la facultate si pana joi inclusiv, din pacate, nu prea mai pup eu Starcraft 2. Succes in continuare si ne vedem in joc!
Probabil o fi frustrant să joci împotriva lui în aceste condiții (tocmai d-asta am jucat cu el) dar e și asta o tactică. Plus că și-a anunțat stilul în primul post de pe această pagină.StaTich wrote:Daca nu vreti sa suferiti o cadere nervoasa, va sfatuiesc din tot sufletul sa NU jucati contra lui PSS, stie o singura tactica, sa faca canoane si un catraliard de void rays, si pe langa asta se mai si extinde ca o plaga peste tot pe harta, nush cum reuseste, dar ii distrugi o baza, isi face alta, si tot asa si tot asa, si tot asa, bine nici eu nu sunt un geniu, ca daca ma miscam bine ii blocam probele de rahat cu thorul meu ultramagnific, si nu mai aveau cum sa coboare rampa.
Mulțam fain pt. recomandări!StaTich wrote:Daca vreti un joc decent unde sa puteti sa va distrati, jucati cu shade. Nu o fi el cel mai bun, dar macar nu joaca scarbos.
Pastreaza-ti stilul, ca eu glumesc, evident e enervant, dar e si bine, ca tre sa caut strategii sa ma perfectionez ca sa pot sa opresc void techul (o mizerie folosita frecvent)PSS 214 wrote:ok, ca sa nu mai supar pe nimeni o sa-mi schimb stilul
diseara sunt available de la ora 20:00
Manevra nemanevra, cu terranii sunt cel mai slab, sau cel putin asa cred, acum ca am jucat aseara 3 meciuri cu teranii unu dupa altul poate m-am mai perfectionat. Oricum stiu sa fac cu ei proxy racks cu reaperi, dar in 2vs2 tre sa ma ajute mult si partenerul.Shader wrote: Și pt. a nu știu câta oara ai picat și tu terran alegând random (manevră ?).
Placa e la setarile din fabrica, am verificat temp cat am putut, dupa aprox. 5 meciuri maximul a fost pe la 68*C.Bloodred wrote:Asta cu dungile negre am pățit-o și eu, dar apar doar pentru o fracțiune de secundă și apoi dispar, fără să se piardă semnalul. Nu le-am băgat în seamă pentru că nu mă prea deranjează și am și un OC destul de sănătos la plăcile video (de la 650/972 la 778/1026MHz), m-am gândit că n-o fi 100% stabil.
Am încercat acuma să postez și eu pe forum, și-mi spune același lucru.
Eu zic să verifici totuși temperaturile și să încerci un downclock micuț la placa video, să vezi ce se întâmplă. Eventual lasă ventilatorul la 100% și fă-i și downclock.
Nu am mai aflat cum s-a terminat meciul de aseara cand a jucat var-miu... Cine a castigat?Shader wrote: Deasemenea există și niște replay-uri din câteva meciuri alături de gamihai, pline de ”lulz”. Nu conțin nu știu ce tactică, poate doar niște răsturnări de situație foarte comice.
Varul tau a fost DROP si am ramas eu contra lor. Mi-au zis ca sa atac decisiv si sa dau gg dar am zis ca sa incerc totusi sa ma lupt. Am folosit Protossi lu varu-tu sa fac numai Colosus (cam 10-12) si eu am facut mass mutalisk pana am ajuns la population cap. Dupa asta a fost doar macel pe ecran pana am distrus toate cladirile. Deja luasem control la ambele gold expansion de pe harta si pompam trupe cu 5 baze de zerg fiecare cu un quenn cu spawn larva. Uitate pe replay ca e fun.TripleX wrote:Nu am mai aflat cum s-a terminat meciul de aseara cand a jucat var-miu... Cine a castigat?Shader wrote: Deasemenea există și niște replay-uri din câteva meciuri alături de gamihai, pline de ”lulz”. Nu conțin nu știu ce tactică, poate doar niște răsturnări de situație foarte comice.