Vreau sa trimit niste acte pana in Danemarca si ma intreb care ar fi cel mai rapid mijloc.
Costurile nu sunt o problema, exceptand un drum pana acolo special pentru asta.
Aveti vreo idee?
Expediere eficienta de documente in Europa
Moderator: Moderatori
Re: Expediere eficienta de documente in Europa
http://www.posta-romana.ro/services/tar ... primire_21
De rapid, nu stiu daca e cel mai, dar de ajuns nu a fost problemă, cel puțin până în Italia.
Poate e mai prompt http://www.fancourier.ro dar nu stiu ce tarife au si nici nu am folosit serviciul lor extern pana acum.
De rapid, nu stiu daca e cel mai, dar de ajuns nu a fost problemă, cel puțin până în Italia.
Poate e mai prompt http://www.fancourier.ro dar nu stiu ce tarife au si nici nu am folosit serviciul lor extern pana acum.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
-
O colega de serviciu avea de trimis un document in Dubai, a folosit DHL, a costat ~300Ron si cica urma sa ajunga in 3 zile, din Bucuresti pana acolo.
Cand am intrebat-o de ce nu a folosit Posta, mi-a spus ca data trecuta a durat 2 saptamani pentru aceeasi destinatie.
Da un telefon la ei si vezi cum sta treaba.
Cand am intrebat-o de ce nu a folosit Posta, mi-a spus ca data trecuta a durat 2 saptamani pentru aceeasi destinatie.
Da un telefon la ei si vezi cum sta treaba.
Am trimis documente in Canada prin posta Romana. A ajuns in vreo 10 zile. Pretul era cam 150 RON daca imi amintesc eu bine...
Am folosit si DHL pentru cererea la viza in Canada (trimis doar pana la consulatul din Bucuresti), baietii au fost destul de rapizi (atat acolo pana si inapoi). Nu am ce sa ii reprosez in afara faptului ca au muncit al dracului de scump (240 RON parca).
Am folosit si DHL pentru cererea la viza in Canada (trimis doar pana la consulatul din Bucuresti), baietii au fost destul de rapizi (atat acolo pana si inapoi). Nu am ce sa ii reprosez in afara faptului ca au muncit al dracului de scump (240 RON parca).
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Cu poșta, până în italia a durat 7 zile.
***** Tutunul ucide. Încet.*****