freelance devel

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
andrei

freelance devel

Post by andrei »

salut, poate aveti idee:

ma intereseaza sa lucrez de acasa seara (cand vin de la serv) + sfarsit de saptamana, la ceva proiect open source (deci fara plata) ce implica lucru in .NET. adica sa-mi ofer timpul si cunostintele in schimbul experientei.

Daca stiti cum as putea gasi astfel de proiecte, sau ce situri intermediaza proiecte open source. Vreau sa particip la ceva proiecte de genul asta la inceput, pt ca mai apoi sa intru pe situri precum getafreelancer, etc. la servici tot in .NET lucrez dar am impresia ca stagnez, acolo totul depinde de client, cand aproba ala task-uri - la modul, ii ia o saptamana sa aprobe o noua coloana intr-o tabela, ceea ce inseamna schimbare in business logic, stai o zi si fa documentatie pt modificare, trimite la aprobat, zau, nu vreau sa-mi pierd vremea cu vrajeli de-astea, fac experienta cu viteza melcului acolo.

mersic

work harder
dodo

Re: freelance devel

Post by dodo »

Salut!
Eu zic să încerci aici. Au diverse openings pentru proiecte open-source pe mai multe tehnologii, printre care si .NET.

Sper că soluția oferită e ceea ce cauți.

Spor!
andrei

Re: freelance devel

Post by andrei »

salut,

este exact ce caut. mersi mult

cheers,

work harder
Post Reply