Salutare.
Momentan detin un abonament Vodafone Simplu, de 3 euroi si vreau sa trec la alt abonament care sa aiba minute nationale incluse + trafic internet (sa NU fie WAP !).
Este posibila schimbarea abonamentului cu unul de promotie daca perioada contractuala a expirat?
Ce recomandari imi puteti face?
Vodafone sau Orange cu portarea numarului.
Abonament minute nationale+internet
Moderator: Moderatori
Abonament minute nationale+internet
E2220 @ 3GHz on AC Freezer 7 Pro | Gigabyte P35 DS3L | 2GB A-Data @ 833MHz | Sapphire HD3870 512MB GDDR3
Re: Abonament minute nationale+internet
Sună la serviciul clienţi de la ambii operatori.
Ai grijă însă că Vodafone stă foarte prost cu semnalul în afara oraşelor, unde în majoritatea cazurilor e 2G (dacă e) şi asta înseamnă o viteză echivalentă cu dial-upul. Eu unul m-am fript cu un abonament de la ei.
La Orange, deşi pentru zona mea era trecut ca semnal slab 3G, practic era 3G doar undeva pe lângă poştă, pe drumul naţional DN15. În rest, tot 2G, dar având 4 linii de semnal în loc de una sau două cât are vodafone, mergea cu câţiva kilo în plus.
Pe scurt, dacă nu ai 3G testat în zona ta, nu rentează să îţi iei net mobil.
Ai grijă însă că Vodafone stă foarte prost cu semnalul în afara oraşelor, unde în majoritatea cazurilor e 2G (dacă e) şi asta înseamnă o viteză echivalentă cu dial-upul. Eu unul m-am fript cu un abonament de la ei.
La Orange, deşi pentru zona mea era trecut ca semnal slab 3G, practic era 3G doar undeva pe lângă poştă, pe drumul naţional DN15. În rest, tot 2G, dar având 4 linii de semnal în loc de una sau două cât are vodafone, mergea cu câţiva kilo în plus.
Pe scurt, dacă nu ai 3G testat în zona ta, nu rentează să îţi iei net mobil.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.