In cautare de un joc online..

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
smoke

In cautare de un joc online..

Post by smoke »

Sunt in cautare de un joc si am nevoie de niste recomandari . Ceea ce vreau ar fi asa :

- sa fie team based (n orice caz sa fie un joc care sa poata fi jucat in echipa/colaborare cu alti jucatori)
- sa aiba libertate de actiune cat mai mare
- nu trebuie sa fie axat neaparat pe lupta. important e sa fie antrenant, interesant, sa nu devina monoton facand celeasi lucruri...
- sa nu fie extrem de mare consumator de timp. (sunt jucator de tribalwars si nu mai vreau ceva asemanator :) )

Eu am incercat sa ma informez un pic, am citit topicuri pe forum cu jocuri online, am vazut vorbindu-se despre guild wars, eve, anarghy online, runescape...dar nu am gasit destule informatii ca sa vad care din ele e cel mai potrivit...sau daca sunt altele mai bune...

daca aveti sugestii, va rog sa si detaliati in cateva cuvinte cum e jocul respectiv.

thanks.
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Augustin

Re: In cautare de un joc online..

Post by Augustin »

Eu ma joc BarnBuddy si Backyard Monsters pe hi5 [smilie=Victory.gif]
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
AndreiD

Post by AndreiD »

N-ai sa gasesti.
spyonu

Post by spyonu »

In marea majoritate a jocurilor online (care sa nu necesite timp mult investit) lipseste jocul in echipa. Desi sunt X jucatori in echipa, lucrul in echipa se intalneste destul de rar (mai ales fara voice com)
Lucru in echipa il gasesti in MMO'uri, dar aici trebuie sa investesti mult timp :)
Pierdut semnatura, ofer recompensa
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Incearca League of Legends, e un fel de Dota si e chiar placut, usor de invatat si free.

http://www.youtube.com/watch?v=Y28-0KFU9X8&feature=fvst
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
smoke

Post by smoke »

cat optimism andrei..i am overwhelmed lol.
In marea majoritate a jocurilor online (care sa nu necesite timp mult investit) lipseste jocul in echipa. Desi sunt X jucatori in echipa, lucrul in echipa se intalneste destul de rar (mai ales fara voice com)
Asta nu e o problema. Lipseste jocul potrivit. restul se rezolva.

NU cred ca ceea ce caut eu e imposibil de gasit...numai ca singur doar printr-o minune pot gasi jocul potrivit...de aia am intrebat ca sa vad opinii de la cei care au avut de a face cu asa ceva.

@redvelvet

parca nu as cauta ceva de genu asta..prea multa lupta si prea putin din restul.nu m-a pasionat sistemul din warcraft.
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
Keos

Post by Keos »

Din sectiunea MMORPG ai putea incerca Lord Of The Rings, mai ales daca ti-au placut filmele/cartea.
There is no order...
AndreiD

Post by AndreiD »

smoke wrote:cat optimism andrei..i am overwhelmed lol.
Pai asa e. Nu exista un joc online care sa fie ceva mai mult decat decent. Majoritatea se bazeaza pe "omg, mmmmuuussstttt get to level X...." sau "mmmmusssttt get the legendary xxxxx".
Am tot incercat MMO-uri si inca nu am gasit unul care sa imi placa, deci nu am ce sa iti recomand, sorry.
Post Reply