World of Warcraft
Moderator: Moderatori
Re: Diablo 3
Lumea vorbind despre crash-ul wow e un semn asupra crash-ului iminent al lui wow. 

Closer to home with every step away from it.
Re: World of Warcraft
Motiv pentru care nu mai joc demult wow - si ma bucur pt asta! Poftm ce vor sa faca astia in urmatorul expansion, parerea mea este ca pur si simplu au luat-o razna rau de tot.
Talentele erau efort intelectual prea mare, se pare. Intr-adevar, marea majoritate a jucatorilor (<10 y/o) nu stiau sa joace wow.
CIneva a raspuns articolului si a exprimat exact ce voiam si eu sa spun
AHahaha hai sa mai citim o data:The big news on this topic is that WoW is doing away with Talent points and ranks. The new system allows you to choose a talent every fifteen levels. Once you reach that stage you will have three choices. They are working hard to make the system have no mandatory talents, in other words every talent has value and the player can decide how to use them. Also you can change talents in the game as easily as you change glyphs.
They are really working on making the talents a very simplified system.
Sursa.The new system allows you to choose a talent every fifteen levels.
...
They are really working on making the talents a very simplified system.
Talentele erau efort intelectual prea mare, se pare. Intr-adevar, marea majoritate a jucatorilor (<10 y/o) nu stiau sa joace wow.
CIneva a raspuns articolului si a exprimat exact ce voiam si eu sa spun
All this does is make every other healer almost the exact same build. One of the worst decisions I have ever seen made in a MMO, my account can now stay dead far as I am concerned, I will not play such a dumbed down game.
It was bad enough we will soon have Kung fu pandas and pokemon pets, but this puts the icing on the cake. Basically all I can say is that Wow is now pathetic!
work harder
AMIN !all I can say is that Wow is now pathetic!
Eu unu` ma gandeam sa imi reactivez contul doar pt a explora noul continent. Dar dupa ce am citit si eu articolul acum cateva zile....
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Mda, eu sincer am crezut ca e o gluma toata treaba asta de Kung Fu Panda...
N-am crezut deloc pana n-am vazut ca sunt destul de multe informatii pe tema asta. Oricum, ridicol trecerea de la Cataclysm la Pandas.
In fine, momentan mai joc ca vreau sa iau legendary staff... Almost there (Seething Cinder 553/1000), apoi probabil bye-bye WoW. Si cred ca mai bine vand contul, sa nu-l mai sparga iar ca in ultima mea pauza de ~1 an.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
N-am crezut deloc pana n-am vazut ca sunt destul de multe informatii pe tema asta. Oricum, ridicol trecerea de la Cataclysm la Pandas.
In fine, momentan mai joc ca vreau sa iau legendary staff... Almost there (Seething Cinder 553/1000), apoi probabil bye-bye WoW. Si cred ca mai bine vand contul, sa nu-l mai sparga iar ca in ultima mea pauza de ~1 an.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Problema e ca incearca prea mult sa il balanseze si sa il simplifice, clasele si spec-urile asa incat si-au pierdut individualitatea.
Pe de o parte pun accent pe high end rainding si e-sport arena cu spreadsheets, simulationcrafts...pe cealalta parte il fac dumbed down ca sa fie accesibil si unor cimpanzei cu IQ scazut.
Si intre aceste doua extreme, este prinsa marea masa (inca mare) de jucatori, "average Joe" pe care nu ii baga nimeni in seama. Unii continua sa il joace din lipsa de altceva mai bun, altii datorita factorului social.
Practic asta e problema cu doua taisuri, concurenta, mai precis lipsa ei. Lipsa concurentei tine WoW-ul in viata, dar pe de alta parte il omoara incet deoarece Blizzard nu se sinchiseste sa inoveze.
Pe de o parte pun accent pe high end rainding si e-sport arena cu spreadsheets, simulationcrafts...pe cealalta parte il fac dumbed down ca sa fie accesibil si unor cimpanzei cu IQ scazut.
Si intre aceste doua extreme, este prinsa marea masa (inca mare) de jucatori, "average Joe" pe care nu ii baga nimeni in seama. Unii continua sa il joace din lipsa de altceva mai bun, altii datorita factorului social.
Practic asta e problema cu doua taisuri, concurenta, mai precis lipsa ei. Lipsa concurentei tine WoW-ul in viata, dar pe de alta parte il omoara incet deoarece Blizzard nu se sinchiseste sa inoveze.
Eu zic sa asteptam mai intai sa vedem cum o sa fie talentele noi, si dupa aia sa le criticam.
Si eu am fost sceptic la inceput, dar daca stam sa ne gandim mai bine nu este o treaba atat de rea. Practic vechiul talent tree iti posibilitatea sa iti alegi talente proaste pt specul tau. Nu existau mai multe specuti de DK tanc de exemplu. Ma refer la specuri fundamental diferite. Ca difereau 1-2 puncte dupa preferinte, in esenta tot acelasi spec era. Si daca nu aveai anumite talenete cheie era un tanc incapabil sa tancheze.
Ce e foarte misto la noul talent tree este ca poate fi schimbat on the fly. Ceea ce inainte nu se putea. De exemplu acum poti sa fi frost mage la un boss si arcane la urmatorul, fara sa pierzi timpul cu respecul la trainer.
Acum depinde f mult si care o sa fie talenetele astea noi, si eu zic ca nu are rost sa speculam in baza informatiilor de acum despre ele, pt ca nici macar alpha nu sunt, asa ca pana la MoP pot si schimbate complet toate
Si eu am fost sceptic la inceput, dar daca stam sa ne gandim mai bine nu este o treaba atat de rea. Practic vechiul talent tree iti posibilitatea sa iti alegi talente proaste pt specul tau. Nu existau mai multe specuti de DK tanc de exemplu. Ma refer la specuri fundamental diferite. Ca difereau 1-2 puncte dupa preferinte, in esenta tot acelasi spec era. Si daca nu aveai anumite talenete cheie era un tanc incapabil sa tancheze.
Ce e foarte misto la noul talent tree este ca poate fi schimbat on the fly. Ceea ce inainte nu se putea. De exemplu acum poti sa fi frost mage la un boss si arcane la urmatorul, fara sa pierzi timpul cu respecul la trainer.
Acum depinde f mult si care o sa fie talenetele astea noi, si eu zic ca nu are rost sa speculam in baza informatiilor de acum despre ele, pt ca nici macar alpha nu sunt, asa ca pana la MoP pot si schimbate complet toate

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Eu am fost oricum dezamagit cand au redus nr de talente ( parca la ultimul patch inainte de cataclysm) si am simtit ca s-a dus pe apa sambetei customizarea, acum anunta un talent o data la 15 nivele, peste un an vor anunta doar 3 talente, unul la lv30, lv60, si lv90. GG
work harder
Da...asta e problema scot micromanagementul din character development. Si asta e rau dupa parerea mea. Scot RPG-ul din MMORPG.
Ca e departe pana la MOP...e drept, dar nu se intrevede nici o schimbare radicala in joc. Lucru care lumea il doreste.
Sper din tot sufletul ca SWTOR si GW2 sa fie concurenta serioasa pentru WoW, dar sincer nu imi fac iluzii.
Hell, poate am imbatranit eu si poate consider fun alte jocuri.
Ca e departe pana la MOP...e drept, dar nu se intrevede nici o schimbare radicala in joc. Lucru care lumea il doreste.
Sper din tot sufletul ca SWTOR si GW2 sa fie concurenta serioasa pentru WoW, dar sincer nu imi fac iluzii.
Hell, poate am imbatranit eu si poate consider fun alte jocuri.
Mai, nush cat de RPG este WoW cu actualele talente. Foarte multe din talentele actuale sunt un must have.
Poate ca ai o variatete mai mare pe masura ce faci level, dar la final 90% din jucatori au aceleasi talente in proportie de 80-90%.
Din punctul asta de vedere Rift sta mult mai bine, unde poti sa iti dezvolti caracterul in mai mult directii si sa fi in continuare competitiv.
Si eu sper la GW2 sa aduca o gura de aer curat in MMORPG-uri, dar tare ma tem ca o sa aiba in final soarta primului GW
Eu inca sunt de parere ca WoW o sa fie detronat doar de WoW 2 (aka Titan)
Poate ca ai o variatete mai mare pe masura ce faci level, dar la final 90% din jucatori au aceleasi talente in proportie de 80-90%.
Din punctul asta de vedere Rift sta mult mai bine, unde poti sa iti dezvolti caracterul in mai mult directii si sa fi in continuare competitiv.
Si eu sper la GW2 sa aduca o gura de aer curat in MMORPG-uri, dar tare ma tem ca o sa aiba in final soarta primului GW

Eu inca sunt de parere ca WoW o sa fie detronat doar de WoW 2 (aka Titan)

Noul raid, Dargon Soul... aka uber-easy-raids...
DEA vs Morchok
Sursa: Youtube
DEA vs Yor'sahj the Unsleeping
Filmulete facute initial pentru guild members, dar poate-i careva curios (in special cei care s-au lasat de joc probabil).
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
DEA vs Morchok
DEA vs Yor'sahj the Unsleeping
Filmulete facute initial pentru guild members, dar poate-i careva curios (in special cei care s-au lasat de joc probabil).
Am reinceput si eu sa joc dar doar casual, pt raiduri, mai mult sa ajut ghilda ca aveau nevoie de healer.
Legat de Yor'sahj. Dupa cate tryuri l-ati facut? Si cati tanci aveti? La noi cand sunt 2 tanci intra in berserk ca nu e dps, cand e un tanc moare ala ca are prea multe stackuri de whatever_of_doom.
Legat de Yor'sahj. Dupa cate tryuri l-ati facut? Si cati tanci aveti? La noi cand sunt 2 tanci intra in berserk ca nu e dps, cand e un tanc moare ala ca are prea multe stackuri de whatever_of_doom.
work harder
Yor'sahj l-am omorat la a 4-a incercare. In 2 incercari am gresit cu adds (gresit ordinea), iar in 1 a intrat in berserk (lack of dps).
Legat de tanks, si pentru a evita berserk noi am facut in felul urmator: trebuie 2 tanks, dar la adds OT ajuta mereu. Un melee (retri pala) era non-stop pe boss, si ajuta la adds DOAR daca era absolut vital... ceea ce n-a fost nevoie, pentru ca in principiu dps ne conservam CDs de asa natura incat sa le folosim atat pe adds cat si pe boss.
Oricum, recomand sa vezi filmuletul complet ca-i destul de usor de inteles ce se intampla (sunt marcati tanks, dps, etc). Deasemenea, ordinea (prioritatea) la adds poti observa ca este: purple -> green -> yellow... Purple nu trebuie sa ajunga la boss niciodata! Daca ramane green => spread, daca ramane red => stack... daca ramane red & green, you're f*cked.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Later edit:
DEA vs Warlord Zon'ozz
DEA vs Hagara the Stormbinder
Later edit: DEA 8/8 Dragon Soul kills
Legat de tanks, si pentru a evita berserk noi am facut in felul urmator: trebuie 2 tanks, dar la adds OT ajuta mereu. Un melee (retri pala) era non-stop pe boss, si ajuta la adds DOAR daca era absolut vital... ceea ce n-a fost nevoie, pentru ca in principiu dps ne conservam CDs de asa natura incat sa le folosim atat pe adds cat si pe boss.
Oricum, recomand sa vezi filmuletul complet ca-i destul de usor de inteles ce se intampla (sunt marcati tanks, dps, etc). Deasemenea, ordinea (prioritatea) la adds poti observa ca este: purple -> green -> yellow... Purple nu trebuie sa ajunga la boss niciodata! Daca ramane green => spread, daca ramane red => stack... daca ramane red & green, you're f*cked.
Later edit:
DEA vs Warlord Zon'ozz
DEA vs Hagara the Stormbinder
Later edit: DEA 8/8 Dragon Soul kills
Am bagat si eu nasul pentru prima oara de mai bine de un an pe WoWUI (ui.worldofwar.net) sa vad de update-uri si tot ce-mi apare cand accesez domain-ul e "It Works!"
A aparut vreun inlocuitor? E temporara figura?
A aparut vreun inlocuitor? E temporara figura?
Curse arata bine pentru ca are managerul de add-ons si fix asta cautam. Mersi!
Acuma nah...si tu. Dupa ce mi-am vandut contul anul trecut mi s-a facut dor. Mi-am facut altul. Dar sincer sunt plictisit rau...dar nu neaparat de WoW...ci de genul MMORPG in general. Adica nici Guild Wars 2 nu ma face sa tresar.
Chestia e ca mi-am facut blizzard anual pass...si evident ca in martie imi expira gamecard-ul si nu am de gand sa il mai platesc (nici macar nu m-am mai logat de vreo 2 saptamani iar jocul l-am mutat de pe SSD pe HDD-ul de storage. Nu l-am sters ca poate poate tre sa il vand si poate e nevoie de vreun demo ceva). Acuma nu ca mi-ar pasa foarte tare ce se intampla...in sensul ca il baneaza sau doar imi iau mount-ul (ca de diablo 3 sau beta nu poate fi vorba).
Chestia e ca am incercat sa il vand...dar mi s-au oferit 100-150RON. Acum, n-o fi cinestie ce mega cont..am 2 chars care pot face LFR si au gear mediocru..dar mai bine il las sa moara.
Chestia e ca mi-am facut blizzard anual pass...si evident ca in martie imi expira gamecard-ul si nu am de gand sa il mai platesc (nici macar nu m-am mai logat de vreo 2 saptamani iar jocul l-am mutat de pe SSD pe HDD-ul de storage. Nu l-am sters ca poate poate tre sa il vand si poate e nevoie de vreun demo ceva). Acuma nu ca mi-ar pasa foarte tare ce se intampla...in sensul ca il baneaza sau doar imi iau mount-ul (ca de diablo 3 sau beta nu poate fi vorba).
Chestia e ca am incercat sa il vand...dar mi s-au oferit 100-150RON. Acum, n-o fi cinestie ce mega cont..am 2 chars care pot face LFR si au gear mediocru..dar mai bine il las sa moara.
Mi-a trimis un amic care inca mai joaca Scroll of Ressurection...am intrat, am zburat prin SW, am dat cateva inspecturi si...cam aia e. M-am lasat din ianuarie anul trecut, dar chiar sa nu imi mai trezeasca niciun fel de sentiment, NIMIC, nu credeam ca o sa se intample!
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Mai...si eu m-am lasat. Nu stiu ce s-a intamplat, dar pur si simplu nu imi mai starneste interes...nici macar MOP.
In schimb mi s-a facut oarecum de Rift. Vedeti ca e free trial pana la lvl 20 cred.
In schimb mi s-a facut oarecum de Rift. Vedeti ca e free trial pana la lvl 20 cred.
- Pretorianu'
Cred ca imbatranim si anii astia jucati pana acum isi spun cuvantul.
De cand m-am lasat de raiding in WoW, sa tot fie vreo 2 ani, nu prea mai am chef de jocuri, si in special de MMO-uri. Conturile de WoW le-am inchis, SWTOR l-am inchis ieri... nu ma mai atrag cu nimic. Acum ma joc random... Mafia 2, LA Noire, BF3, Kingdoms of Amalur ... si in astea trebuie sa ma fortez putin sa intru... nu stiu ce dracu se intampla...![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
De cand m-am lasat de raiding in WoW, sa tot fie vreo 2 ani, nu prea mai am chef de jocuri, si in special de MMO-uri. Conturile de WoW le-am inchis, SWTOR l-am inchis ieri... nu ma mai atrag cu nimic. Acum ma joc random... Mafia 2, LA Noire, BF3, Kingdoms of Amalur ... si in astea trebuie sa ma fortez putin sa intru... nu stiu ce dracu se intampla...
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Nici BF3 nu prea joci...rar te vad, si cand intrii esti pe Metro...bleah...
Dar cred ca si la mine tot de varsta se leaga...pur si simplu nu prea ma mai atrag MMO-urile.
Probabil e si lehamitea de a juca dupa un program strict pentru a fi competitiv (atat PvE cat si PvP). Mi se intampla sa ma grabesc sa imi termin munca, sa vin acasa sa mananc/ma spal ca sa ajung in timp pentru raid. Iar in perioada de raid, doamne fereste sa iei o pauza sau ceva... eu am zis screw it, daca si in jocuri, care ar trebui sa fie fun trebuie sa imi fac program...mai bine ma las.
Dar cred ca si la mine tot de varsta se leaga...pur si simplu nu prea ma mai atrag MMO-urile.
Probabil e si lehamitea de a juca dupa un program strict pentru a fi competitiv (atat PvE cat si PvP). Mi se intampla sa ma grabesc sa imi termin munca, sa vin acasa sa mananc/ma spal ca sa ajung in timp pentru raid. Iar in perioada de raid, doamne fereste sa iei o pauza sau ceva... eu am zis screw it, daca si in jocuri, care ar trebui sa fie fun trebuie sa imi fac program...mai bine ma las.
Peste 15 zile se lanseaza Mists of Pandaria

Ma amuza faptul ca pur si simplu nobody gives a rats arse
Anul trecut era HAOS global, wow, cataclysm, era si un countdown undeva pe situl oficial, forumurile vuiau - a fost Cataclysm xpac-ul care a distrus jocul complet? Eu asa as zice.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6147287798
Eu sunt in dubii, daca merita sau nu. L-as lua ca ma relaxeaza, nu l-as lua ca ma enerveaza.
----------
edit. Intre timp, se pregateste ceva mult mai interesant

Ma amuza faptul ca pur si simplu nobody gives a rats arse
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Anul trecut era HAOS global, wow, cataclysm, era si un countdown undeva pe situl oficial, forumurile vuiau - a fost Cataclysm xpac-ul care a distrus jocul complet? Eu asa as zice.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6147287798
Eu sunt in dubii, daca merita sau nu. L-as lua ca ma relaxeaza, nu l-as lua ca ma enerveaza.
----------
edit. Intre timp, se pregateste ceva mult mai interesant
... ramane de vazut.CEO Morhaime spoke of the game in broad terms during a panel discussion at the 2011 D.I.C.E. Summit. He said that the company had its most experienced MMO developers working on the project. He explained that they were using lessons from the years of working on World of Warcraft
work harder
Ohoo...vandut contul de mult 
E drept ca mi-am vandut si contul de GW2, am jucat mai mult beta decat live...total vro 4-5 ore si m-am plictisit. Daca ar fi sa ma intorc la un mmo, tot la WoW sau la Rift m-as intoarce.
Eu sper din suflet ca din acele lectii, sa nu urmeze exemplul GW2 in ceea ce priveste clasele (ideea de holy trinity) si mecanica de joc, care pare mai mult action/singleplayer game.
Ce o fi o fi...daca ne servesc o farama de Titan la Blizzcon e bine...si ar fi cazul. Sper ca "vedeta" de anul asta sa nu fie Heart of the Swarm...

E drept ca mi-am vandut si contul de GW2, am jucat mai mult beta decat live...total vro 4-5 ore si m-am plictisit. Daca ar fi sa ma intorc la un mmo, tot la WoW sau la Rift m-as intoarce.
Eu sper din suflet ca din acele lectii, sa nu urmeze exemplul GW2 in ceea ce priveste clasele (ideea de holy trinity) si mecanica de joc, care pare mai mult action/singleplayer game.
Ce o fi o fi...daca ne servesc o farama de Titan la Blizzcon e bine...si ar fi cazul. Sper ca "vedeta" de anul asta sa nu fie Heart of the Swarm...
Au anuntat inca de la inceputul lui 2012 ca NU o sa fie BlizzCon anul acesta... doar in 2013.
Pana atunci poate apare si HotS... prin urmare, teoretic ai sanse sa ti se implineasca dorinta...
Pana atunci poate apare si HotS... prin urmare, teoretic ai sanse sa ti se implineasca dorinta...

Eu am primit un scroll of resurection si am mai juact nitel.
Culmea ca contul mi-a fost hackuit prin martie anul asta (cand era frozen) si am ramas fara gold si fara toate itemele. Mi-au recuperat o parte din iteme, mi-au dat 150g pe cele 2 caractere de lvl85 si mi-au dat niste albastre (ca cica epice nu pot da) in sloturile gole.
Si cu toate acestea, parca mi s-a facut iar pofta de WoW si ma bate gandul sa mai iau 1-2 luni cand apare MoP-ul. Poate cresc si un monk, fac niste pet battles, nush.
Faza e ca apare si Torchlight II atunci, si nush daca o sa am timp/chef si de WoW. Oi vedea.
Cu Titanu mai avem de asteptat. Stiu ca vazusem mai demult (pe la inceputurile CATA) un roadmap blizzard. Si mai erau 2 exp programate dupa Cata. Deci in afara de MoP mai avem inca unul.
PS: A aparut de vreo 2 zile counter si pt MoP pe site-ul oficial.
Culmea ca contul mi-a fost hackuit prin martie anul asta (cand era frozen) si am ramas fara gold si fara toate itemele. Mi-au recuperat o parte din iteme, mi-au dat 150g pe cele 2 caractere de lvl85 si mi-au dat niste albastre (ca cica epice nu pot da) in sloturile gole.
Si cu toate acestea, parca mi s-a facut iar pofta de WoW si ma bate gandul sa mai iau 1-2 luni cand apare MoP-ul. Poate cresc si un monk, fac niste pet battles, nush.
Faza e ca apare si Torchlight II atunci, si nush daca o sa am timp/chef si de WoW. Oi vedea.
Cu Titanu mai avem de asteptat. Stiu ca vazusem mai demult (pe la inceputurile CATA) un roadmap blizzard. Si mai erau 2 exp programate dupa Cata. Deci in afara de MoP mai avem inca unul.
PS: A aparut de vreo 2 zile counter si pt MoP pe site-ul oficial.
Si de curiozitate, care a fost explicatia GM-ului la faptul ca ti-a fost spart contul cand era frozen? Intreb ca acelasi lucru l-am patit si eu inainte de Cata (contul a fost vreo 8-9 luni frozen), si din 5 GM nici unu' n-a fost in stare sa-si explice situatia... Doar ca la mine nu s-a putut recupera nimic, pe motiv ca ei tin log-uri doar ~2 luni.KodiaK wrote:Culmea ca contul mi-a fost hackuit prin martie anul asta (cand era frozen) si am ramas fara gold si fara toate itemele. Mi-au recuperat o parte din iteme, mi-au dat 150g pe cele 2 caractere de lvl85 si mi-au dat niste albastre (ca cica epice nu pot da) in sloturile gole.
Nu mi-au raspuns la intrebarea aia 
La fel mi-au zis si mie, ca nu tin logurile decat ~2 luni. Dar trebuia sa insisit si iti dadeau niste albastre si ceva gold
. Eu le-am zis ca nu mai am motivatie sa ma intorc la joc, si alte chestii 
I-am intrebat si cum de au avut loguri pentru itemele care le-au recuperat iar pentru restul nu. Dar au fost destul de evazivi in raspuns. Cica au dat undelete la ce au putut, s-au asa ceva. Banuiesc ca dupa 2 luni logurile incep sa fie suprascrise, si au ramas doar pt cateva iteme logurile originale. Oricum nu inteleg cat de mari pot fi logurile alea. Dupa capul meu eu as genera un txt in care sunt cateva id-uri pt iteme si gold. Cat poate sa ocupe txt-ul ala...cativa kilo.
I-am intrebat si cum pot face sa evit sa imi fie compromis contul din nou cand va fi frozen, si mi-au zis sa ii pun autentificator chiar daca e frozen. Adevarul este ca nu aveam autentifiactor atasat, dar nu mi-a dat prin cap ca poate fi accesat un cont frozen.

La fel mi-au zis si mie, ca nu tin logurile decat ~2 luni. Dar trebuia sa insisit si iti dadeau niste albastre si ceva gold

I-am intrebat si cum de au avut loguri pentru itemele care le-au recuperat iar pentru restul nu. Dar au fost destul de evazivi in raspuns. Cica au dat undelete la ce au putut, s-au asa ceva. Banuiesc ca dupa 2 luni logurile incep sa fie suprascrise, si au ramas doar pt cateva iteme logurile originale. Oricum nu inteleg cat de mari pot fi logurile alea. Dupa capul meu eu as genera un txt in care sunt cateva id-uri pt iteme si gold. Cat poate sa ocupe txt-ul ala...cativa kilo.
I-am intrebat si cum pot face sa evit sa imi fie compromis contul din nou cand va fi frozen, si mi-au zis sa ii pun autentificator chiar daca e frozen. Adevarul este ca nu aveam autentifiactor atasat, dar nu mi-a dat prin cap ca poate fi accesat un cont frozen.
- Pretorianu'
Nu e vorba de cat spatiu ocupa acele loguri, n-are nici o treaba...
Se numeste 60 Days Retention Policy - avem si noi asta iar pe mine ma enerveaza la culme, mai ales la emailuri, trebuie sa mi le salvez separat daca vreau sa le am mai multa vreme, altfel se sterg automat dupa 60 zile.
Sunt ceva legi (relativ) noi, aplicabile corporatiilor internationale si trebuie respectate. Mie personal mi se pare stupid.
Se numeste 60 Days Retention Policy - avem si noi asta iar pe mine ma enerveaza la culme, mai ales la emailuri, trebuie sa mi le salvez separat daca vreau sa le am mai multa vreme, altfel se sterg automat dupa 60 zile.
Sunt ceva legi (relativ) noi, aplicabile corporatiilor internationale si trebuie respectate. Mie personal mi se pare stupid.
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Mi-au dat 7 zile trial 
"prepare for pandaria" they say
pt ca practic as avea timp de jocul asta cam o ora o data la 3 zile, ma gandesc sa joc in continuare si sa nu cumpar mop, ca nu prea ma intereseaza; tot fun-ul e un alterac valley din cand in cand, pt asta nu-mi trebuie mop.

"prepare for pandaria" they say
pt ca practic as avea timp de jocul asta cam o ora o data la 3 zile, ma gandesc sa joc in continuare si sa nu cumpar mop, ca nu prea ma intereseaza; tot fun-ul e un alterac valley din cand in cand, pt asta nu-mi trebuie mop.
work harder
asadar profitand de cele 7 zile gratuite m-am logat un pic ca sa-mi aduc aminte de ce nu-mi place maniera in care in ultimii 3 ani a fost tratat jocul asta.
din nou, nerfuri masive. palaaura gone (era sincer placerea mea sa joc healer in bg si sa fiu primul la locul faptei, paladinul era healerul de bg prin excelenta), s-a dus funul complet. nu numai asta. schimbari total bizare, total nenecesare. talents complet aberante, cumva s-au chinuit ei acolo sa simplifice, au facut o varza totala, le-au complicat mai mult. nici n-am chef sa vad ce-au modificat la toate caracterele mele, mi-ajunge ghiveciul in care-au transformat paladinul.
nerfuri masive la mana regen, au bagat cooldown pe cleanse, tot felul de manarii, din ce tin minte era fun, iar nu e fun, ce puii mei au astia, grisine in loc de creier? cand vrei sa iti recastigi clientela, te apuci si bagi nerfuri peste nerfuri?
a, da. noutatile legate de marele MoP: un balon micut in orgrimmar la JC trainer (care banuiesc ca are ceva de-a face cu pandarenii, aia au venit cu balonul sau asa ceva) si 2 pandareni npcs care dau neobositi in target dummy. WOAAA! Truly breathtaking, mindblowing!
pacat de timpul pierdut de-a lungul anilor, am dus caractere la lvl max cu nemiluita, si la ally cand am inceput sa joc in 2005, si apoi la hoarda pe nush cate servere, ca sa primesc in final nimic de la blizz, acum la spartul targului (sper sincer ca se va sparge targul, oricum isi sapa groapa singuri cu repeziciune).
nu mai putin de cinci healeri, 1 rogue, 1 hunter si 108k gold vor adormi vesnic pe contul meu.
concluzie: sub nicio forma, nici in ruptul capului, jocul asta nu va mai primi vreun ban de la mine, ever. adios.
din nou, nerfuri masive. palaaura gone (era sincer placerea mea sa joc healer in bg si sa fiu primul la locul faptei, paladinul era healerul de bg prin excelenta), s-a dus funul complet. nu numai asta. schimbari total bizare, total nenecesare. talents complet aberante, cumva s-au chinuit ei acolo sa simplifice, au facut o varza totala, le-au complicat mai mult. nici n-am chef sa vad ce-au modificat la toate caracterele mele, mi-ajunge ghiveciul in care-au transformat paladinul.
nerfuri masive la mana regen, au bagat cooldown pe cleanse, tot felul de manarii, din ce tin minte era fun, iar nu e fun, ce puii mei au astia, grisine in loc de creier? cand vrei sa iti recastigi clientela, te apuci si bagi nerfuri peste nerfuri?
a, da. noutatile legate de marele MoP: un balon micut in orgrimmar la JC trainer (care banuiesc ca are ceva de-a face cu pandarenii, aia au venit cu balonul sau asa ceva) si 2 pandareni npcs care dau neobositi in target dummy. WOAAA! Truly breathtaking, mindblowing!
pacat de timpul pierdut de-a lungul anilor, am dus caractere la lvl max cu nemiluita, si la ally cand am inceput sa joc in 2005, si apoi la hoarda pe nush cate servere, ca sa primesc in final nimic de la blizz, acum la spartul targului (sper sincer ca se va sparge targul, oricum isi sapa groapa singuri cu repeziciune).
nu mai putin de cinci healeri, 1 rogue, 1 hunter si 108k gold vor adormi vesnic pe contul meu.
concluzie: sub nicio forma, nici in ruptul capului, jocul asta nu va mai primi vreun ban de la mine, ever. adios.
work harder
in privinta calitatii jocu asta e mort de cand s-a terminat tbc, hai sa zic ca a fost frumos si ulduaru pana cand au intrat vagoanele de nerfs in el.
totul simplificat, totul cat mai usor si la indemana pentru jucator, cat mai putine alegeri, nici o satisfactie.
totul simplificat, totul cat mai usor si la indemana pentru jucator, cat mai putine alegeri, nici o satisfactie.
Am zis să profit și eu de ălea 7 zile ( în total am jucat doar 30 de zile Retail în Cata
) ) ... și cred că m-a prins iară ... întradevăr s-au simplificat multe chiar și de când WOTLK-ul, dar nu-s veteran eu oricum, măcar să fac un level 70 (poate-mi trag Subscription).
Deci am zis să mă învăț și eu Tank și mi-am făcut un NE Warrior (va fi pe Protection) cu care grinduiesc instanțele până fac level decent și învăț să joc ca lumea ...
Apropos, de ce-mi apar abilitățile automat și majoritatea nu mai trebuiesc cumpărate de la trainer ? O fi din cauză că m-am băgat pe realm-ul de New Players ?
P.S. : Speram că întradevăr nu voi avea nevoie de restul expansion-urilor ca să am acces la rasele și clasele noi (așa cum ziceau Blizz că vor cu noul update) ... Fail sau limitarea de 7 zile ?![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Deci am zis să mă învăț și eu Tank și mi-am făcut un NE Warrior (va fi pe Protection) cu care grinduiesc instanțele până fac level decent și învăț să joc ca lumea ...
Apropos, de ce-mi apar abilitățile automat și majoritatea nu mai trebuiesc cumpărate de la trainer ? O fi din cauză că m-am băgat pe realm-ul de New Players ?
P.S. : Speram că întradevăr nu voi avea nevoie de restul expansion-urilor ca să am acces la rasele și clasele noi (așa cum ziceau Blizz că vor cu noul update) ... Fail sau limitarea de 7 zile ?
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
doar 50% true, de fapt a ramas dar nu mai e raid buff, e doar self buff acum.andrei wrote:... palaaura gone
incerc un pic toate clasele pe care le aveam momentan, sa vad ce au mai schimbat. nonsensul meu favorit pana acum este la hunter, nu mai merge si ranged si melee weapons, ori una ori alta.
Interfata zice asa:
oh, thank you so much captain obvious! de ce mi-as face hunter daca nu ca sa trag cu sageti? sa vad eu pe ala care-si face hunter si prefera altceva in loc de ranged.What has changed:
You can now equip either a ranged weapon, or a melee weapon. As a hunter, you usually want the ranged weapon.
work harder
Am activate pe cont-ul B.net Battle-Chest-ul ... adica joc Vanilla+TBC ...
Ieri arata informativ o data ce intram pe realm la Char. Screen ca e recomandat sa fac <apgreid> la WoTLK ... astăzi văd că apare WotLK la logo și că pot face upgrade la Cataclysm
.
Ăsta e cadou de la Blizz (sper că-i asta) pentru că m-am decis să mă reapuc de UoU sau avantajul noului Patch pentru cei ce nu dețin toate Addon-urile ?
- Smash Keyboards at griindiing (de fericire) -
Ieri arata informativ o data ce intram pe realm la Char. Screen ca e recomandat sa fac <apgreid> la WoTLK ... astăzi văd că apare WotLK la logo și că pot face upgrade la Cataclysm
Ăsta e cadou de la Blizz (sper că-i asta) pentru că m-am decis să mă reapuc de UoU sau avantajul noului Patch pentru cei ce nu dețin toate Addon-urile ?
- Smash Keyboards at griindiing (de fericire) -

Solved, s-a inclus recent și WotLK în Battle-Chest, iar cei care au doar Vanilla au primit și ei toate addon-urile până la Lich King .
Sursa = http://eu.battle.net/wow/en/blog/594506 ... ernal#blog
O decizie bună !
P.S. : Vreau să trec pe Subscription (mâine îmi expiră cele 7 zile) și doresc să aderez la varianta cea mai ieftină (până acum cred că asta era Pre-Paid Game Card de 30 de zile de pe <Gâdoiplei> la vreo 50Ron, însă acum nu mai comercializeză decât de 60 de zile) ...
Îmi spuneți și mie de unde "pușc" cel mai bun deal la 30 day TimeCard Pre-Paid, preferabil ofical/Digital-Scan/Magazin ?![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Sursa = http://eu.battle.net/wow/en/blog/594506 ... ernal#blog
O decizie bună !
P.S. : Vreau să trec pe Subscription (mâine îmi expiră cele 7 zile) și doresc să aderez la varianta cea mai ieftină (până acum cred că asta era Pre-Paid Game Card de 30 de zile de pe <Gâdoiplei> la vreo 50Ron, însă acum nu mai comercializeză decât de 60 de zile) ...
Îmi spuneți și mie de unde "pușc" cel mai bun deal la 30 day TimeCard Pre-Paid, preferabil ofical/Digital-Scan/Magazin ?
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
pe onoarea mea, habar nu am cum sa-ti raspund la intrebarile astea.
price.ro??
price.ro??
work harder
Mersi, oricum am renunțat la WoW, un argument suficient de solid pt. aceasta este WoW Terms of Payment, total in favoarea lor facute, aberant, etc. ...
a.k.a.
End of post.
a.k.a.
Adica da-i banii pe fereastra ... măcar garanția asta trebuia să mi-o asigure pt. că le dau bani ...3. In case of cancellation and/or termination of your Account, Blizzard does not warrant that your Account, player characters, user profiles, weapons, armour, etc… (“Game Data”) will be kept in case of new subscription.
End of post.
Nu prea-ti inteleg revolta, au dreptate sa faca asta, pt ca orice pixel pe care il creeaza ei sub forma unei armuri, sabii sau cur de elfa verde, le apartine in totalitate, ca si proprietate intelectuala. Peste tot semnezi din astea, la orice joc.
work harder
Mno' eu prin account am înțeles pe moment Subscription, pt. ca așa le amestecau ăstea două cuvinte acolo că n-am mai înțeles nimic ...
Greșeala mea "dă" înțelegere, însă am alternative mai bune pe moment de MMO-uri (mai calitativ/cantitativ și mai pe principiul "our client-our master") așa că mă reprofilez .
End of Story .
Greșeala mea "dă" înțelegere, însă am alternative mai bune pe moment de MMO-uri (mai calitativ/cantitativ și mai pe principiul "our client-our master") așa că mă reprofilez .
End of Story .