Promotii si reduceri jocuri
Moderator: Moderatori
Re: Ieftiniri jocuri
Logați-vă pe Origin, setați regiunea pe English (GB), adăugați în coș Burnout Paradise, tastați la Promo Code: PARADISE, completați datele personale și vă veți alege cu jocul în cauză 100% gratuit.
Toate astea, bine înțeles, dacă nu aveți deja jocul lipit de contul dorit.
PS. Este Limited Time Offer, acum încă funcționează, nu se știe până când.
Toate astea, bine înțeles, dacă nu aveți deja jocul lipit de contul dorit.
PS. Este Limited Time Offer, acum încă funcționează, nu se știe până când.
Live in your world, get pwned in mine!
L-am luat si eu, mersi. 

The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
damn si la oblivion au mai fost reduceri
pacat
pacat
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Long story, dar pe scurt: cateodata ma mananca tare undeva sa joc ceva; si oricat mi-as spune ca o sa-l joc 30 minute si dupa aia il las in pace nu ma pot abtine. Si la Oblivion am fost si oelaca pissed off ca nu mi-a venti Skyrim vineri. Asa ca, na, am facut si eu o prostie. Nu e vorba ca fu 24 EUR, ca erau in buget, dar ma enerveaza la culme ca la doua zile se ieftineste grav. Asa ca pentru Morrowind I'll be waiting.gamihai wrote:Ai dat 24E in weekend-ul asta pe Oblivion ? WTF man !!!
Omițând reducerea nu înțeleg ce e așa SF că ai dat 24E pe Oblivion.
Acum e 4.99euro pe Steam Oblivion GOTY
Este enorm 24euro pt un joc atat de vechi precum Oblivion.

Este enorm 24euro pt un joc atat de vechi precum Oblivion.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
24E mi se pare mult pentru ca era in Cora din Pantelimon (Bucuresti) acum vreo 5-6 luni la 24 RON original. Era pus la gramada cu alte jocuri intr-un cos langa sectiunea cu boxe.
Am dat si eu 24 de euro pe Oblivion acum 1 an si weekend-ul urmator a fost 6 oiro, I know how it feels.
KodiaK asta văzusem și eu dar la modul cum a spus-o gamihai era evident că nu se referă la promoția de midweek.
Poate n-o fi cel mai bun preț, 24E, dar comoditatea + faptul că e GotY nu e de lepădat. Chiar și pt. ăla din coș, pe lângă faptul că sunt șanse minime să mai prinzi așa ceva după primul post pe orice forum, mai adaugi niște costuri + alte căutări pt. expansion și DLC-uri.
Situația de fapt, în care azi cumperi ceva, orice, cu X lei iar mâine-poimâine este X-75%/50% sucks într-adevăr.
Poate n-o fi cel mai bun preț, 24E, dar comoditatea + faptul că e GotY nu e de lepădat. Chiar și pt. ăla din coș, pe lângă faptul că sunt șanse minime să mai prinzi așa ceva după primul post pe orice forum, mai adaugi niște costuri + alte căutări pt. expansion și DLC-uri.
Situația de fapt, în care azi cumperi ceva, orice, cu X lei iar mâine-poimâine este X-75%/50% sucks într-adevăr.
Il am si la cutie, cel putin varianta vanila, daca te incalzeste cu ceva. Hai sa schimbam subiectulgamihai wrote:24E mi se pare mult pentru ca era in Cora din Pantelimon (Bucuresti) acum vreo 5-6 luni la 24 RON original. Era pus la gramada cu alte jocuri intr-un cos langa sectiunea cu boxe.

- omul_maimutza
Este un joculet simpatic (cred ca e gratis pe perioada weekendului , deci iti poti face o parere personala)
Eu l'am luat pe la inceputuri cand avea multe probleme si m'am lasat de el, dar a fost interesant, cat am jucat.
Eu l'am luat pe la inceputuri cand avea multe probleme si m'am lasat de el, dar a fost interesant, cat am jucat.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
La pretul ala eu nu prea as sta pe ginduri ... diversitatea combinatiilor de elemente in vraji si MultiPlayer-ul il face un joc foarte dragut si placut de jucat .omul_maimutza wrote:E magica la 2.5 oiro. merită? ce ziceti.
Este foarte placut de jucat , mai ales ca este ideal facut sa tii apasat click stanga sa te misti!Geniala idee.Mai mult ca sigur vor implementa asta si in Diablo 3.... ![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
Reduceri "faine" de Toamna (23-27 Noiembrie)-> Vezi Steam
De mentionat pe linga cele de mai jos (multumim) si
The Elder Scrolls IV : Oblivion (-50%) si The Elder Scrolls III : Morrowind (-50%)
De mentionat pe linga cele de mai jos (multumim) si
The Elder Scrolls IV : Oblivion (-50%) si The Elder Scrolls III : Morrowind (-50%)
Last edited by EsQuire on Wed Nov 23, 2011 10:37 pm, edited 1 time in total.
o sa bag eu ceva spilcuiri la ce e pe steam
* -75% la jocurile Mass Effect
* -75% la jocurile Men of War
* -75% TDU2
* -50% COD: BO
* -66% portal 2
* -50% Risen
plus reduceri intre -25 si -50% pentru multe alte titluri, listate in "publishers' packs", mai in josul paginii
* -75% la jocurile Mass Effect
* -75% la jocurile Men of War
* -75% TDU2
* -50% COD: BO
* -66% portal 2
* -50% Risen
plus reduceri intre -25 si -50% pentru multe alte titluri, listate in "publishers' packs", mai in josul paginii
loc de recclama....
super mega giga extra reduceri pe G2play.net

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
pana maine seara,penultima zi de reduceri
loc de recclama....
Supreme Commander Gold - 30 RON la Media Galaxy (in Cluj cel putin). Se activeaza si pe Steam folosind SN-ul de la Forged Alliance.
(Mai era si Titan Quest Gold la 40 RON dar nu cred ca se poate activa pe Steam.)
(Mai era si Titan Quest Gold la 40 RON dar nu cred ca se poate activa pe Steam.)
There is no order...
cu reducerile astea de pe steam din ultimele zile, Supreme Commander Gold e 7.5euro si Titan Quest Gold e 5euro

si ultima zi de reduceri pt toamna asta
urmatoarele probabil la Craciun

si ultima zi de reduceri pt toamna asta
urmatoarele probabil la Craciun
loc de recclama....
pe steam aveti sansa sa castigati primele 10 locuri din wishlist
pe origin, cate o promotie pe zi pentru urmatoarele zile ...cea de azi, la ultimul NFS primiti gratis si alte jocuri din serie
pe origin, cate o promotie pe zi pentru urmatoarele zile ...cea de azi, la ultimul NFS primiti gratis si alte jocuri din serie
loc de recclama....
Ofertă bună pe GOG: cumperi Witcher 2 la 24$, primeşti gratuit Witcher 1 Enhanced Edition.
link
Multe jocuri la reducere pe GamersGate, de sărbători.
link
Multe jocuri la reducere pe GamersGate, de sărbători.
Sincer nu stiu unde ar merge mai bine postat dar poate niste gameri gasesc oferta asta interesanta...
PlayClaw gratuit! (alternativa la mai popularul Fraps)
PlayClaw gratuit! (alternativa la mai popularul Fraps)
Oferta expira cam in 8 ore!Terms and conditions
Please note that the software you download and install
during the Giveaway period comes with the following important limitations:
1) No free technical support
2) No free upgrades to future versions
3) Strictly non-commercial usage
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Hah, multumesc Alexis, am prins cand mai erau 28 de minute. Este chiar mult mai bun decat FRAPS, iar ce imi place cu adevarat e ca stie sa foloseasca multiple cores in timpul capturii, ceea ce inseamna ca nu scad FPS-urile in joc in momentul in care faci captura.
Gasisem o versiune inainte de 1.0 care mergea excelent doar ca salva fisierele intr-un format proprietar. Am inteles ca dupa 1.0 au trecut la AVI insa nu gasisem o versiune care sa functioneze pana acum.

Gasisem o versiune inainte de 1.0 care mergea excelent doar ca salva fisierele intr-un format proprietar. Am inteles ca dupa 1.0 au trecut la AVI insa nu gasisem o versiune care sa functioneze pana acum.

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu am ratat giveaway-ul
(((((((((((((((((((((((((((((

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Cred ca VDtot ar putea sa uploadeze kitul de instalare pe undeva. Daca nu are nevoie de inregistrare online sau ceva ar putea sa il foloseasca oricine.
nu merge
programele de pe giveawayof the day merg doar cand sunt instalate in ziua promotiei
programele de pe giveawayof the day merg doar cand sunt instalate in ziua promotiei
loc de recclama....
mascotzel wrote:nu merge
Pai si daca dau ceasul din Windows/BIOS inapoi unde e problema ?
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
sunt verificate cu serverul lor din cate stiu (aka se instaleaza complet doar cu conexiune la internet)
dar poti incerca, poate gresesc
dar poti incerca, poate gresesc
loc de recclama....
Nu gresesti din pacate. E one time install, iar instalarea trebuie facuta neaparat inainte sa expire perioada ofertei.
Ah well, back to searching.
Ah well, back to searching.