Ce MMO-uri noi o să jucaţi?

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

GoreMotel

Re: Ce MMO-uri noi o să jucaţi?

Post by GoreMotel »

Joacă cineva SW: TOR până la urmă?
Scoica

Post by Scoica »

da eu joc pe Chuundar, am raidat tot contentu pe hardmode deja plictiseala totala, pvpu e o gluma, texturi slabe + performanta scazuta, buguri cu galeata da hai treaca are doar 1 luna
a fost frumos la leveling (planete, dialoguri etc) insa jocu dezamageste, o mai frec cu el pana iese diablo
Racer

Post by Racer »

Si eu joc pe "The Ravager", dar n-am ajuns inca la level maxim, sunt 41/50 momentan. Nu ma grabesc nicaieri, ascult dialogurile & all. Imi place jocul.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Vă puteţi înscrie în beta la TERA, atât pe serverele europene, cât şi pe cele americane.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Guild Wars 2 apare anul acesta; beta pentru jurnalişti în februarie, iar pentru restul în martie şi aprilie.
In February we’ll invite select press to participate in beta testing, and in March and April we’ll aggressively ramp up the size of our beta test events so that many of you will have a chance to participate. And of course, this all leads to the release of Guild Wars 2 later this year.
ArenaNet Blog
Keos

Post by Keos »

Eu ma pregatesc pentru asta rejucand Guild Wars :tongue3:
There is no order...
GoreMotel

Post by GoreMotel »

În Guild Wars 1 a fost introdusă ultima parte din expansion-ul Winds of Change, care face trecerea către povestea din Guild Wars 2.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Au început să posteze materiale video membrii presei ce au jucat în primul beta weekend Guild Wars 2.

De la TotalBiscuit, prezentarea clasei Mesmer: link (o să urmeze şi altele, canalul său e acesta).

Yogscast au început cu rasa Norn: link (prima parte, pentru restul vizitaţi-le canalul).

45 de minute de World vs World din partea comunităţii Guild Wars 2 Online: link.

Diverse filme de la Curse: link.

Iar acum o ştire despre un alt MMO: The Secret World are o dată de lansare - 19 iunie.
Bloodred

Post by Bloodred »

Eu salivez după GW2, de abia aștept să pun mâna pe el. :toothy7:
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Mi-am dat seama că în filmele postate mai sus luptele nu ies cu nimic în evidenţă, arată la fel ca în MMO-urile existente acum (vina este a jucătorilor, nu-şi mişcă personajele, preferând să încaseze lovituri şi nu-şi folosesc cum trebuie abilităţile), aşa că bag un nou link, cu materiale video şi informaţii din partea comunităţii JeuxOnLine.

Cel mai important e al treilea video de pe pagină, acolo puteţi vedea cum luptă o persoană care înţelege jocul.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Monkey, in filmuletul facut de TotalBiscuit (nevasta lui mai exact :P) erau prezentatate skilurile unei clase. Evident ca luptele nu erau dinamice :)
M-am uitat si la filmuletul al 3-lea de care ai zis tu mai sus, dar nu mi se pare cu nimic mai spectaculos decat o lupta din WoW de exemplu (se exclude grafica evident :P).
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Bloodred

Post by Bloodred »

Poți în WoW să eviți lovituri/proiectile fizic, adică să te ferești efectiv de ele? Din câte țin eu minte (n-am mai jucat de multă vreme) în WoW doar ceva șansă să te "ferești" și nu contează deloc dacă ești lovit fizic sau nu. Nu mă refer la unele boss encounters, ci în general.

Sistem
EsQuire

Post by EsQuire »

Parry/Block/Spell resistance sunt abilitati omniactive ca sa nu iei damage asa de mult/deloc ... dar atata timp cit victima e in range-ul atacatorului, el tot "o primeste", nu se poate feri/trage (atacul e "precis"), cel putin in WoW ...
Bloodred

Post by Bloodred »

Așa știam și eu, că nu contează acțiunile tale ca jucător la block/parry/dodge.

Sistem
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Poți în WoW să eviți lovituri/proiectile fizic, adică să te ferești efectiv de ele?
In afara de cazurile out of range si LoS nu te poti feri de atacuri in WoW.
Sa inteleg ca in guild wars 2 daca cienva trage cu arcul dupa mine eu ma pot feri de sageata (ac in Skyrim de ex)? Sau daca trage cu un fireball la fel pot sa ma feresc?
Daca da, atunci e cam nasol pt orice clasa range, ca practic are 0 sanse impotriva unui adversar uman melee :P
Bloodred

Post by Bloodred »

Din câte știu eu, da, te poți feri de proiectile, dacă ai viteza de reacție necesară. De lovituri melee poți clar să te ferești, uită-te cum se ferește de loviturile troll-ului în filmulețul ăla.

Nu cred că-i atât de nasol, având în vedere că sigur vor avea clasele range ceva metode să se depărteze de inamici melee și metode de slow/debuff instant/CC. În orice caz și cei range se pot feri de loviturile celor melee, deci e cinstit. :P

A, încă ceva. Proiectilele sunt "fizice" (nu-mi vine un termen mai bun), adică au coliziune reală cu personajele/mediul. Dacă eu arunc un fireball spre un anumit target și îmi intră ceva în față, atunci fireball-ul va lovi ceea ce mi-a intrat în față și target-ul original nu pățește nimic.

Sistem
burner
Radioactiv

Post by burner »

Din cate inteleg exista o abilitate de dodge pentru fiecare clasa si e pe cooldown, sau se incarca, ceva de genul asta. Deci nu poti sa te rostogolesti in disperare fara sa iei damage.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Interesant conceptul in legatura cu evitarea proiectilelor.
Am zis ca sunt defavorizate caracterele ranged pt ca este mult mai greu sa nimeresti un personaj de la 30-50m distanta decat este sa nimeresti de la 1m distanta. Deci practic ca sa fie balansate caracterele ranged cu cele melee ar trebui sa joace in aprox melee range.
Ma gandesc cat de interesant ar fi, eu ca warrior sa ma duc spre un ranged sa il bat iar in drumul spre el ma feresc cu usurinta de cele 10 sageti pe care le-a tras spre mine ca apoi sa ii aplic 2 ciocane in cap si sa il omor :P.
Bloodred

Post by Bloodred »

Dacă săgețile au viteză apropiată de cea din realitate nu cred că-ți va fi atât de ușor să te ferești. Unele spell-uri cred că sunt și de tip AoE, deci îți aruncă ceva spell în față și tu fugi fix în el dacă nu eviți toată zona. Mai e încă o chestie pe lângă asta, casterii nu trebuie să stea pe loc ca să poată folosi spell-uri, deci în timp ce tu fugi spre ei, ei pot să fugă de tine în timp ce și castează.

Sistem
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Guild Wars 2 Beta - vă puteţi înscrie de-acum pentru a avea şansa de a juca într-una din următoarele faze beta.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Chei TERA pentru beta testul din acest weekend din partea ComputerGames, grăbiţi-vă dacă vreţi să apucaţi că nu au multe.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Pagina de precomandă pentru Guild Wars 2: Pre-Purchase Guild Wars 2. Veţi putea da precomandă începând cu data de 10 aprilie, preţurile încă nu sunt afişate. Există 3 ediţii, două digitale şi una fizică, de colecţie. Indiferent pentru care variantă optaţi, veţi primi acces în toate fazele beta şi veţi putea începe jocul 3 zile mai devreme.

Image

Cred că prin mai-iunie apare. O să iau varianta normală a jocului, restul nu oferă ceva care să mă intereseze.

În altă ordine de idei, am jucat TERA şi nu mi-a plăcut. Pentru un joc care promite "True Action Combat", este al naibii de plictisitor. Cred că va fi un paradis pentru pedobears datorită rasei Elin, arată ca nişte fete de 10-11 ani şi le poţi vedea oricând chiloţii.
Bloodred

Post by Bloodred »

Cam aceeași părere am avut-o și eu despre Tera. Am jucat vreo oră în două sesiuni de câte 30 min, m-a plictisit prea rău ca să joc mai mult.

Sistem
Ithanium

Post by Ithanium »

Pai dupa dezamagirea crunta numita SWTOR...Guild Wars 2 ramane singurul MMO care ar promite ceva.
gamihai

Post by gamihai »

Da chiar , am fost rupt o perioada de forumuri si jocuri...ce sa intamplat cu SWTOR ? Am jucat putin BETA inainte de release si a fost destul de slab. Are succes ? Si-a mai revenit ?
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
Ithanium

Post by Ithanium »

Din punctul meu de vedere nu. Eu am vandut jocul de mult.

Cred ca singurul MMO care "se tine bine" este Rift. Recent a implinit 1 anisor.
Racer

Post by Racer »

Si eu sunt dezamagit de SWTOR. Am facut preorder de pe g2play, am asteptat nerabdator sa apara, am intrat in beta weekenduri unde jocul mi s-a parut ok, mai putin combatul, dar am zis ca asa o fi de la beta (adica non-responsive)...Jocul a aparut, am inceput frenetic sa fac level, sa descopar ce era de descoperit si....cand am observat cat de mort e, ce peisaje de doi lei (btw, nu sunt fan al filmelor star wars), buguri cu nemiluita, etc, a cam inceput sa mi se taie pofta. Insa ce m-a facut sa ma las de joc, fiind un jucator de PvP, a fost combat systemul complet retardat. De fapt chiar cred fara sa glumesc, ca intradevar ca a fost facut de niste oameni cu probleme la mansarda. Nu se poate sa fii atat de prost incat sa consideri ca programator ca animatia > succesiunea vrajilor. Adica, daca dai vraja instanta X cu durata animatiei de o secunda, iar in 0,5 secunde dai sa zicem, o alta vraja tot instanta, aceasta nu va fi activata decat dupa ce se va termina invartitul de o secunda al caracterului peste cap, sau cine stie ce miscare nemaipomenita a corpului...Asa ceva e de neacceptat in anul 2012, mai ales ca au avut cu cine sa compare, si anume vestitul WoW, unde cine a jucat, stie cat de curat era conceput sistemul. Si imi este atat de ciuda, de mult asteptam un MMO dispus in viitor si unde sa dispara elfii, dwarfii, sabiile, topoarele, toate chestiile medievale in general, de care m-am saturat ca de jocurile WW2...Am sa incerc totusi GW2, cine stie. 8-[
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Ithanium

Post by Ithanium »

Parerea mea despre un MMO bun...posibil GW2.
1. Sa fie la fel de fluid ca WoW.
2. Sa permita customizarea interfetei, dar sa nu dea voie la 3rd party addons.
3. Sa fie divers in build-uri, optiuni.
4. Sa nu existe foarte multe abilitati care pot fi folosite odata.

Sa explic putin. 3 si 4 nu se contrazic.
Pct. 3 se refera la diversitate in build-uri, in sensul sa nu se rezume totul la un cookie cutter spec.
Pct 4 se refera la WoW si multitudinea de butoane, macros, keybinds, in contrast cu Guild Wars sau chiar si Diablo 3. In WoW deja a scapat de sub control toata chestia asta...zeci de butoane, cooldowns, spell timers, dot tracker, internal cooldown, jdemii de abilitati, prepot...etc. etc.

Cum intr-un shooter, de exemplu, nu ai zeci de mii de abilitati si lucruri care sa te distraga (adica e simplu), si cu toate astea poate fi e-sport, competitiv dar si fun si simplu in acelasi timp, nu vad de ce un RPG (fie el si MMO) ar trebui sa fie altfel. Stiu ca sunt genuri diferite, dar sa fim seriosi, nu asta face diferenta intre genuri.

Cat despre SWTOR...ce sa zic...Mythic rings a bell? Warhammer Online...sunt aceiasi...soarta va fi aceeasi. Cine rezista in SWTOR pana la 50 ca sa termine povestea, jos palaria, eu nici atat nu am rezistat. Practic, atat e de jocul asta...si practic asta e datorita Bioware...restul, e dezastruos gandit. Cum s-au gandit ei sa ingradeasca o clasa in halul asta nu stiu. Lasam la o parte dual spec. De ce nu exista posibilitatea de a schimba oricand advanced class ma depaseste. Concret, incep Trooper, aleg Vanguard sau Commando...povestea este identica. Daca sunt Vanguard si descopar ca as vrea sa fac si ranged dps ce fac? reroll Commando si reiau aceeasi poveste? Si cand te gandesti ca aveau de unde sa copieze...ca deh, practic asta era marele atu al lui Rift, o foarte mare diversitate de spec-uri.

TERA nu am incercat...acum sunt si intr-o oarecare "pauza de MMORPG", dar din principiu nu joc "chinezarii".

Iar GW2, il iau...nu are taxa lunara deci ca si cumperi un oricare alt joc.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Prezentare de 30 de minute a MMORPG-ului The Secret World:

Sursa: Youtube
Ithanium

Post by Ithanium »

Stopped watching when I saw EA/Funcom...

Acuma sincer, anumite concepte par interesante, dar sistemul de lupta/action bars aduce cumva a SWTOR...asta nu e un lucru bun deloc.

E placut sa vezi tendinta developerilor totusi. Multe skill-uri/diversitate dar esti limitat doar la cateva abilitati active asa incat sa nu fie extrem de complicat de a juca eficient. Deasemenea si incercarea de a elimina holy trinity sau hibridizarea excesiva a claselor.

Dar cam astea au ramas? TERA care e cam meh, Secret World si Guild Wars 2. Mists of Pandaria nu il pun...tot WoW e...bun/rau cum o fi considerat de fiecare.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Daca Secret World va fi cel putin la fel de bun ca Anarchy Online (tot de la FunCom), abia astept.
Guild Wars (1) am jucat aproape 2 ani, mi-a placut mult doar ca la un moment dat a intervenit plictiseala si nevoia de schimbare. Sigur am sa cumpar GW2.
TERA... am vazut cateva videouri pe YouTube, am citit putin despre joc... nu arata rau dar eu personal nu pot sa joc asa ceva... manga cu ursi si fetite mici pentru pedofili. Ba' ma lasi...
WoW n-am sa mai joc ca mi-am facut norma 6 ani de zile. Nu conteaza ce Xpac introduc, aceeasi Marie cu alta palarie; si in special una chinezeasca. Nu.

Mi-am instalat aseara Rift Lite si m-am jucat pana la lvl 10. Nu e rau deloc. Initial mi-l pre-comandasem, am jucat putin in beta dar nu mai stiu din ce motiv am anulat comanda inainte ca jocul sa fie lansat oficial. Nu-mi amintesc. :-s
Stie careva o ghilda decenta (Guardian) pe Bloodiron (EU) ?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Ithanium

Post by Ithanium »

Mai, Lite se poate juca pana la 20 :)

Si eu l-am luat, aveam un Bard de 32 Guardian pe Icewatch...apoi am trecut la Defiants tot pe Icewatch...ca saracii guardians o iau in pvp de n-au aer :)
Initial facusem un cleric...dar tot mai mult imi place bard. Asa ca acum joc un defiant bard pe Icewatch, nume Cantacioasa :)

Daca stai sa te gandesti, nu e nici Rift mare lucru...dar parca are acel ceva...mai precis acea hibridizare excesiva a claselor care ma atrage. Concret la clasa Rogue...pai ai vreo 5-6 feluri de a juca.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mai nou m-am reapucat si eu de Rift. Am jucat vreo luna prin nov sau dec anu trecut un Guardian Warrior, dupa care m-am lasat. Am primit dupa aia nush ce mail sa imi schimb parola cu una mai secure si drept bonus am primit 3 zile parca moca gametime, care mi-au declansat cheful de joc.
Asa ca mi-am facut un rogue hunter defiant si am luat-o de la zero, iar acum sunt lvl30. Momentan imi place si d-abia astept sa ajung lvl45 parca ca sa incerc acele Instant adventures.

Nu-i mai dau insa mult timp nici de data asta. Cu GW2 si D3 care bat la usa max inca 2 luni o sa ma prinda jucand Rift :D
Ithanium

Post by Ithanium »

Pai daca tot suntem cativa, si se poate face shard transfer gratis hai sa ne adunam undeva.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Ok din partea mea. Eu sunt pe Sagespire (PvP), dar nu ma mut decat pe alt server tot PvP.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Warhammer 40.000: Dark Millenium Online nu va mai fi MMO: link.

Preţurile pentru Guild Wars 2: 60$ standard, 80$ deluxe, 150$ collector's. Mie îmi arată acum preţurile în dolari pe situl oficial, sper să rămână aşa, nu să facă măgăria cu $ = €.

TotalBiscuit şi Yogscast au postat materiale video noi din ultimul weekend beta GW2.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Path of Exile este open pt toata lumea weekend-ul acesta.
Il mai joaca cineva, pareri?
Eu am cam mixed feeling despre el. Grafica arata excelent, si este o placere sa casapesc monstri in stanga si in dreapta, insa are ceva bube din punctul meu de vedere.
1. Ideea de gem skills desi imi parea interesanta la inceput, dupa ce am jucat nu pot spune ca ma atrage asa de tare. Pt cine nu stie in PoE nu mai ai talent tree in sensul clasic al cuvantului (ai Passive Skill tree - o sa zic mai incolo si de asta), ci ai pe toate itemele socket-uri (intre 1 si 6 socketuri) In aceste socketuri bagi skill gems impartite in 3 mari categorii (str, dex si int) care iti ofera un skill activ fctie de tipul gem-ului. De exemplu un intellect gem imi poate da summon zombie skill, sau un dex gem imi ofera fire arrow skill. Gem-urile astea momentan le poti baga si scoate din iteme de cate ori vrei tu free of charge. Problema este ca sunt foarte rare aceste gems si prea random dezvoltarea unui caracter pe baza lor. Adica nu poti sa vezi de la inceput pe ce skill-uri sa te axezi, totul tine de norcul tau in a gasi skill gems-urile potrvite tie.

2. Nu exista gold in joc. Toata economia se bazeaza pe trade-uri, si functioneaza destul de ciudat. Majoritatea itemelor sunt unidentiffied, iar ca se le identifici folosesti un scrool of wisdom. In momentul in care "vinzi" un item identificat primesti un fragment of scrool of wisdom; 5 fragmete fac un scrool. Deci practic folosesti 5 scrooluri sa identifici 5 iteme, si castigi prin vanzare un scrool.
Mai poti primi si shard-uri de diverse orburi. Din astea iti trebuie 20 ca sa faci un orb. Orb-urile afecteaza itemele in divesre moduri: iti upgradeazsa un item normal intr-unul magic sau rar, adauga prop suplimentare unui item, etc.
Poate ca nu m-am obisnuit eu cu genul asta de economie, insa momentan mi se pare cam aiurea :)

3. Ziceam mai sus de un passive skill tree. Asta este un soi de inclocuitor al skill tree-ului clasic in rpg-uri, doar ca aici ai numai passive skills, si crestere de atribute. La fiecare lvl up primesti un punct pe care il bagi in acest tree. Ce nu imi place la el este ca este extrem de mare si haotic. Imaginati-va un soi de skill tree din Witcher2 doar ca oarecum circular si de 20x mai mare. O poza face cat 1000 de cuvinte asa ca voila. Click and drag ca sa va plimbati prin el :P
Este extrem de usor sa te pierzi in el, mai ales la personajele bazate pe 2 atribute. Sunt 3 atribute de baza (str, dex, int) iar caracterele sune axate pe unul sau pe din aceste atribute.

Momentan atat, o sa mai revin miine daca mai am ceva relevant de adaugat :)
gamihai

Post by gamihai »

KodiaK wrote: Ce nu imi place la el este ca este extrem de mare si haotic. Imaginati-va un soi de skill tree din Witcher2 doar ca oarecum circular si de 20x mai mare. O poza face cat 1000 de cuvinte asa ca voila. Click and drag ca sa va plimbati prin el :P
Este extrem de usor sa te pierzi in el, mai ales la personajele bazate pe 2 atribute. Sunt 3 atribute de baza (str, dex, int) iar caracterele sune axate pe unul sau pe din aceste atribute.
The fu*k is this ...the fu*k was that ? :d Nu am vazut niciodata un skill tree asa mare. Cand credeam ca l-am vazut pe tot am dat scroll din greseala si au mai aparut cateva screen-uri 8-[
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

Noah ! Fa' cookie-cutter build daca te tine ! [smilie=Nice-try.gif]
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Puteţi da precomandă pentru The Secret World (se lansează oficial pe 19 iunie), costă 50 de euro.

Image
Post Reply