Bicicleta
Moderator: Moderatori
Re: Bicicleta
Si eu am cautat asa ceva, am dat peste Map My Tracks, l-am instalat, inca nu am reusit sa-l testez. Am mai incercat unul, nu mai tin minte cum ii zice, dar nu l-am folosit pentru ca cerea conexiune de date.
for lack of a better signature
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Pai conexiune de date nu cumva cerea GPS-ul?
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Intr-adevar cere si GPS-ul cateodata, cel putin ca sa se conecteze mai repede. Am auzit o poveste care avea logica ce sustinea aceasta teorie, da' nu mai stiu exact ce isi ia de pe net, un cuvant ciudat. 

Un bump mic. Azi am facut 50 de kilometri in cap. Traseul e in mare parte ala postat anterior, doar ca n-am mai facut ocolul de 7 kilometri sa ies in drumul european, am mers pe langa el.
A fost chiar ok, viteza medie ceva mai mare, aproape de 15 km/h. N-am mai facut pana da' a venit un amic care a cazut de la un punct, cam de cand mai aveam 15 kilometri pana in oras. Nu mai putea pur si simplu, la orice urcare cat de mica cobora de pe ea, eu i-am promis ca nu mai merg inainte, ca anu' trecut il lasam in urma si-l asteptam dupaia zece minute sa vina. Asa ca am mers mai "piano", chiar lejer, si ma simt super ok. Sub 5 ore toata tura, el are datele ca zmarfonu' meu tot la service e si acu', sper sa-l recuperez saptamana viitoare.
Chit ca omu' s-a miscat mai greu, nu-mi pare rau ca am fost macar doi insi, mai schimbi o vorba, nu e asa de solitar drumul.
A fost chiar ok, viteza medie ceva mai mare, aproape de 15 km/h. N-am mai facut pana da' a venit un amic care a cazut de la un punct, cam de cand mai aveam 15 kilometri pana in oras. Nu mai putea pur si simplu, la orice urcare cat de mica cobora de pe ea, eu i-am promis ca nu mai merg inainte, ca anu' trecut il lasam in urma si-l asteptam dupaia zece minute sa vina. Asa ca am mers mai "piano", chiar lejer, si ma simt super ok. Sub 5 ore toata tura, el are datele ca zmarfonu' meu tot la service e si acu', sper sa-l recuperez saptamana viitoare.
Chit ca omu' s-a miscat mai greu, nu-mi pare rau ca am fost macar doi insi, mai schimbi o vorba, nu e asa de solitar drumul.
http://www.bikemap.net/route/1006465
50.00 si pentru mine si inca 2 prieteni azi, un traseu light de duminica dupa-amiaza pana la Mihailesti Lac si inapoi, cu popas la bere
E foarte cool my tracks, desi cred ca e cam optimist, 43 km/h nu cred sa fi prins insa media de 21 suna ok, chit ca am avut un prieten care si-a luat bicla alaltaieri si l-am pus cap de coloana.
50.00 si pentru mine si inca 2 prieteni azi, un traseu light de duminica dupa-amiaza pana la Mihailesti Lac si inapoi, cu popas la bere

E foarte cool my tracks, desi cred ca e cam optimist, 43 km/h nu cred sa fi prins insa media de 21 suna ok, chit ca am avut un prieten care si-a luat bicla alaltaieri si l-am pus cap de coloana.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Cum e drumul spre Mihăilești? Mă tentează traseul dacă arată ok șoseaua, chiar vreau să testez spd-urile și la drum lung că în oraș mă chinui prea mult cu ele chiar daca traseul meu include pante, rampe, pavate, trecere peste calea ferată, rezervații cu cotarle și țigani care dau cu pietre, slalom printre babe si portiere deschise. Chiar dacă de la schimbarea pedalelor am un plus de viteză și urc rampele ceva mai ușor ca mă ajut și la tragerea pedalelor - nu-mi place sa merg în oraș cu ele, am si cadrul cam înalt și întâlnesc pe drum multe bovine imprevizibile și n-am timp sa scot picioarele din pedale, am cazut ca proasta la semafor din cauza unei babe săptămâna trecută. Plus pantofii cu plăcuțe, parcă merg pe călcâie ca sunt un fel de pantofi cu tocul în față.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Soseaua ca asfalt e foarte ok pe tot segmentul Calea Rahovei-Mihailesti, se incadreaza in standardul unui drum european (ce si e, E70). Sunt 3 poduri pe drum daca tin bine minte, fara inclinatie spectaculoasa insa ( gen podul de la Pipera ).
Cam 90% din drum ai o portiune ~ de un metru latime care se vede clar ca nu e circulata ( e prafuita ), loc propice sa te manifesti fara sa-ti iei claxoane justificate (alea gratuite vin oricum).
Weekendu asta sa vad poate bag ceva inspre nord.
Cam 90% din drum ai o portiune ~ de un metru latime care se vede clar ca nu e circulata ( e prafuita ), loc propice sa te manifesti fara sa-ti iei claxoane justificate (alea gratuite vin oricum).
Weekendu asta sa vad poate bag ceva inspre nord.
Priceless.Zâna Măseluţă wrote:...am cazut ca proasta la semafor din cauza unei babe săptămâna trecută.

ON: Vreau sa imi schimb si eu gumele de pe bicla cu niste slick-uri ca in oras se simte diferenta si nu prea ies pe afara. Ceva pana in 100 lei amandoua ce imi recomandati? Multumesc!
Apps pt tinut evidenta http://cnettv.cnet.com/best-free-apps-g ... 05701.html
Think whatever™!
Iar am fost sambata asta. Plecasem cu gandul initial de a merge singur, pe la 11 din casa. Trecand pe la firma unui amic, s-a rugat ala de mine, ca sa stam pana inchide, pe la 12 jumate, ca sa mergem amandoi. Pe parcurs a vrut si frac'su sa mearga, deci eram surprinzator de multi. Am zis ca o sa fie interesant. O buna portiune de drum astia mergeau neasteptat de bine, ba chiar la inceput abia ma tineam dupa unul dintre ei, mai gras ca mine si fumator inrait(desi toata tura nu s-a atins, intr-adevar). Tura e cam ca aia din trecut, ca eu se pare ca nu ma plictisesc asa usor, in plus imi propun sa imbunatatatesc un pic situatia.
Frate tin sa spun ca deja e a patra iesire si se vad diferente mari, chiar si pe urcari. Unde nu urcam decat un pic din rampa, acum ma duc pana sus, unde coboram cum incepea, acum ma duc jumate, unde nici nu ma incumetam, ma duc un pic. Toate turele pe aceeasi bicla facute, ca sa fim intelesi.
Deci sincer, eu m-am simtit super ok azi, a fost suficient de innorat cat sa nu te arda soarele si nici sa nu ti se para ca ploua. Astia chiar pareau ca merg bine pana la un punct, fata de celalalt amic de w/e trecut. Dar pe la 35 de kilometri au inceput problemele. Ala gras si fumator se vaita ca-l dor salele si ****' de la sa, alalalt mergea greu, desi avea bicla cu roti subtirele si pe asfalt ar fi trebuit sa zboare. Dupa vreo 5 kilometri fumatorul a abandonat total. Nu mai avea cine sa vina sa ne ia cu masina, asa ca initial am zis ca ma duc eu dupa a mea, stiind ca urmeaza un drum destul de ok pana acasa, cu vreo doua rampe si in rest pante lungi si dese. Pana la urma m-a insotit frate-sau si am mai facut vreo juma de ora pana in oras, inca 10 minute pana ne-am intors.
A fost super ok, da' astia erau terminati rau. Pe mine ma tine un pic pe dreapta intre umar si gat muschiul, si cam atat. Mi-a stat rucsacul tot drumul nasol cred, si d-aia.
La final astia s-au dus acasa rupti, eu m-am intalnit cu amicu' care mersese saptamana trecuta si cu gagica-sa sa mergem la o bere ceva, si doua beri, o portie de hamsi si o inghetata mai tarziu, iata-ma! :
Frate tin sa spun ca deja e a patra iesire si se vad diferente mari, chiar si pe urcari. Unde nu urcam decat un pic din rampa, acum ma duc pana sus, unde coboram cum incepea, acum ma duc jumate, unde nici nu ma incumetam, ma duc un pic. Toate turele pe aceeasi bicla facute, ca sa fim intelesi.
Deci sincer, eu m-am simtit super ok azi, a fost suficient de innorat cat sa nu te arda soarele si nici sa nu ti se para ca ploua. Astia chiar pareau ca merg bine pana la un punct, fata de celalalt amic de w/e trecut. Dar pe la 35 de kilometri au inceput problemele. Ala gras si fumator se vaita ca-l dor salele si ****' de la sa, alalalt mergea greu, desi avea bicla cu roti subtirele si pe asfalt ar fi trebuit sa zboare. Dupa vreo 5 kilometri fumatorul a abandonat total. Nu mai avea cine sa vina sa ne ia cu masina, asa ca initial am zis ca ma duc eu dupa a mea, stiind ca urmeaza un drum destul de ok pana acasa, cu vreo doua rampe si in rest pante lungi si dese. Pana la urma m-a insotit frate-sau si am mai facut vreo juma de ora pana in oras, inca 10 minute pana ne-am intors.
A fost super ok, da' astia erau terminati rau. Pe mine ma tine un pic pe dreapta intre umar si gat muschiul, si cam atat. Mi-a stat rucsacul tot drumul nasol cred, si d-aia.
La final astia s-au dus acasa rupti, eu m-am intalnit cu amicu' care mersese saptamana trecuta si cu gagica-sa sa mergem la o bere ceva, si doua beri, o portie de hamsi si o inghetata mai tarziu, iata-ma! :

Nope. Totusi, ca esti asa curios, tura viitoare 99% ma duc singur si fac poze ca sa le pun aici. 

- Zâna Măseluţă
- Admin
Măcar la porția de hamsii să faci.
Era mica a dracu', dar n-am gasit decat pe o terasa din centru. Imi aduc aminte cand eram copil la mare, o portie de hamsii era servita intr-o punga d-aia de hartie ca alea de floricele. Aia da portie, manacam patru insi din ea. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Update: Azi am fost si la alergat. De fapt acum vreo ora m-am gandit sa ma duc, si acu' am iesit din dus. Ce nu s-a intamplat in 50 de kilometri de mers pe bicicleta s-a intamplat in vreo 2 kilometri de alergat. Mi-am scuipat la propriu plamanii si transpir si acum. La alergat ma tin picioarele da' ma sufoc grav de tot. Totusi tre sa cada slana aia cumva.
Planuiesc pentru marti iar "tura" pe bicla, ca ies mai devreme de la munca si daca ma duc singur, tre sa ajung lejer inapoi pana la maxim 20.
Planuiesc pentru marti iar "tura" pe bicla, ca ies mai devreme de la munca si daca ma duc singur, tre sa ajung lejer inapoi pana la maxim 20.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Bun, hai că m-am lămurit și cu SPD-urile prin oraș. Mi-am bătut vechiul record de anul trecut pe ruta standard cu aproape 2minute pe 15Km, trag mult mai bine atât pe plat cât mai ales în rampe dar cât timp merg prin oraș le voi scoate. Îmi dau o stare de nesiguranță prea mare pentru ceva ce ar trebui să fie relaxant, iar am rămas prins în pedale după ce mi-a căzut un șurub de la o plăcuță și asta n-a mai ieșit din pedală. Nu mă pot strecura printre mașini și nici nu pot folosi loviturile măiastre peste botul cotoarbelor de câini din mers. Le mai pun după ce găsesc ceva rute în afara orașului.
Azi am scapat un pic mai devreme de la munca si am zis ca e pacat sa dorm, dupa ce aseara nu prea dormisem mare lucru, trezindu-ma sa-i vad pe obositii aia de la nationala de fotbal.
Asa ca am trecut pe la "centru", am lasat 15 lei si am luat deja obisnuita bicla.
Nici acum n-am facut poze madmaxule
, chiar cand ma odihneam un pic m-am gandit sa fac macar una, da' m-a lovit lenea sa scot din rucsac telefonul.
De data asta am plecat solo, si chiar am tras sa vad daca pot sa scad sub trei ore. Ma rog, eram convins ca nu voi reusi, da' spre surprinderea mea aproape ca am reusit.
Ce-i drept la inceput incepuse sa ma doara ficatu' cred
, abia mancasem niste pilaf si o bucata mare de piept de gasca, daca tot vorbim de regim.
In fine, pe parcurs m-am mai "reglat", am incercat sa stau cat mai putin si sa merg cat mai mutl si cat mai repede. Las cifrele sa vorbeasca.
Created by My Tracks on Android.
Total Distance: 49.59 km
Total Time: 3:07:58
Moving Time: 2:44:27
Average Speed: 15.83 km/h
Average Moving Speed: 18.09 km/h
Max Speed: 48.00 km/h
Pentru ca momentan nu mai am net pe "sparfon", am modificat de la prima tura datele. Da' oricum, e o imbunatatire, nu?
Asa ca am trecut pe la "centru", am lasat 15 lei si am luat deja obisnuita bicla.
Nici acum n-am facut poze madmaxule

De data asta am plecat solo, si chiar am tras sa vad daca pot sa scad sub trei ore. Ma rog, eram convins ca nu voi reusi, da' spre surprinderea mea aproape ca am reusit.
Ce-i drept la inceput incepuse sa ma doara ficatu' cred

In fine, pe parcurs m-am mai "reglat", am incercat sa stau cat mai putin si sa merg cat mai mutl si cat mai repede. Las cifrele sa vorbeasca.

Created by My Tracks on Android.
Total Distance: 49.59 km
Total Time: 3:07:58
Moving Time: 2:44:27
Average Speed: 15.83 km/h
Average Moving Speed: 18.09 km/h
Max Speed: 48.00 km/h
Pentru ca momentan nu mai am net pe "sparfon", am modificat de la prima tura datele. Da' oricum, e o imbunatatire, nu?

Bun bun buuun.
Inca doua ture pentru Bucurestenii in lipsa de inspiratie:
http://www.bikemap.net/route/1038035
http://www.bikemap.net/route/1038026
La prima mi-a murit bateria ca era noapte si deh, HTC-u ma tine doar o zi insa intoarcerea tot pe Mihai Bravu/Vacaresti a fost.
In alta ordine de idei azi m-am inhamat la prima curatare a biclei, dupa cateva clipuri pe iutub ca sa vad care-i miscarea m-am dus in decathlon unde m-am incaltat cu un kit de bicla cu burete, carpe, sapun lichid, degresant si lubrifiant (sprayuri).
Ce-i drept la ce-a iesit din ea ai fi zis ca am bagat Sahara si ceva Amazon de umplutura.S-a lasat cu nisip si iarba din schimbatorul spate si crengi din ala de foi. Acum astept motiv sa ies cu ea sa vad cum ruleaza.
Care se baga (mai ales seara in timpul saptamanii,(Hi Maselutz) am nevoie de motivator sa ies din casa), sa zbiere pe-aici. Dupa cum se vede sunt dispus sa va iau chiar si de la Gara Obor numai ca sa ies.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Inca doua ture pentru Bucurestenii in lipsa de inspiratie:
http://www.bikemap.net/route/1038035
http://www.bikemap.net/route/1038026
La prima mi-a murit bateria ca era noapte si deh, HTC-u ma tine doar o zi insa intoarcerea tot pe Mihai Bravu/Vacaresti a fost.
In alta ordine de idei azi m-am inhamat la prima curatare a biclei, dupa cateva clipuri pe iutub ca sa vad care-i miscarea m-am dus in decathlon unde m-am incaltat cu un kit de bicla cu burete, carpe, sapun lichid, degresant si lubrifiant (sprayuri).
Ce-i drept la ce-a iesit din ea ai fi zis ca am bagat Sahara si ceva Amazon de umplutura.S-a lasat cu nisip si iarba din schimbatorul spate si crengi din ala de foi. Acum astept motiv sa ies cu ea sa vad cum ruleaza.
Care se baga (mai ales seara in timpul saptamanii,(Hi Maselutz) am nevoie de motivator sa ies din casa), sa zbiere pe-aici. Dupa cum se vede sunt dispus sa va iau chiar si de la Gara Obor numai ca sa ies.
Iar am iesit, de data asta in grup de semi-profesionisti chipurile. A facut unul pana de doua ori, am pierdut o gramada de timp tura asta. Deplasarea in rest asemanatoare cu cea de data trecuta. Unii dintre "semi", cred ca-s inca pe drum. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
M-am decis sa nu mai cumpar alta bicicleta noua pentru la Bucuresti si am sa o folosesc tot pe cea din dotare, dar as vrea sa ii schimb cauciucurile( sunt cele originale,dar se pare ca nu prea mai tin camerele, plus ca au 7 ani la varsta) si daca se poate sa imi sugerati si mie niste cauciucuri bune , care sa fie subtiri fiindca cele de acuma sunt late.
Bicicleta este un Vento MTB upgradat de mine cu ax cu pedale noi si mai rezistente, aparatori de fibra de carbon si cric nou , deoarece cel vechi era facut din 2 bucati tubulare tinute de un surub.
Bicicleta este un Vento MTB upgradat de mine cu ax cu pedale noi si mai rezistente, aparatori de fibra de carbon si cric nou , deoarece cel vechi era facut din 2 bucati tubulare tinute de un surub.
Old nickname: pompiliu92
In regula dar in informatiile furnizate de tine nu mentionezi si cele doua lucruri importante - diametru si buget.
huh? le pui pe alea care se potrivesc, nu dupa considerente esteticecare sa fie subtiri fiindca cele de acuma sunt late.
work harder
Eu vroiam sa pun mai subtiri ca sa am o viteza mai mare, dar mi-am dat seama ca nu pot.
Bugetul sa zicem pana in 200 de lei, diametru am sa il masor si am sa revin maine cu detalii.
Uite si un screenshot care l-am gasit pe net al bicicletei ca sa ai idee asa ochiometric cam ce diametru(suportul pentru bidon la mine e diferit, cauciucu de pe ghidon e diferit):

Bugetul sa zicem pana in 200 de lei, diametru am sa il masor si am sa revin maine cu detalii.
Uite si un screenshot care l-am gasit pe net al bicicletei ca sa ai idee asa ochiometric cam ce diametru(suportul pentru bidon la mine e diferit, cauciucu de pe ghidon e diferit):

Poti sa pui niste Maxxis sau chiar Schwalbe in banii astia, pe bicla pe care am avut-o pusesem Maxxis Larsen TT (80ron bucata) si n-am avut niciodata nicio problema cu ele, am mers si pe munte pe un pietris de neimaginat.
Modelul il alegi in functie de tipul de drum pe care umbli si diametru. La dealerii Schwalbe gasesti modele chiar si cu Kevlar in caz ca umbli zilnic prin cioburi.
http://www.marosbike.ro/run.php?modul=c ... &idbrand=0
http://dkbike.ro/index.php?option=com_v ... &Itemid=88
PS nu e musai sa fie subtiri ca sa ai viteza, daca vrei asa ceva iti schimbi bicla cu totul. Anvelopele iti pot da un plus de viteza daca au striatii speciale pentru asta, dar nu te baza pe ele in primul rand.
Modelul il alegi in functie de tipul de drum pe care umbli si diametru. La dealerii Schwalbe gasesti modele chiar si cu Kevlar in caz ca umbli zilnic prin cioburi.
http://www.marosbike.ro/run.php?modul=c ... &idbrand=0
http://dkbike.ro/index.php?option=com_v ... &Itemid=88
PS nu e musai sa fie subtiri ca sa ai viteza, daca vrei asa ceva iti schimbi bicla cu totul. Anvelopele iti pot da un plus de viteza daca au striatii speciale pentru asta, dar nu te baza pe ele in primul rand.
work harder
Azi daca tot am spalat bicicleta am verficat si cauciucurile si norocul meu a fost ca nu a mai trebuit sa masor, fiindca scria pe ele dimensiunile.
Marca cauciurilor este Debica Tygrys, iar dimensiunile sunt 26x1.9/50-559.
Ma gandesc sa aleg cauciucuri pentru city, nu mai pun de MTB, fiindca o sa merg mai mult prin oras la mine si la Bucuresti (dar cred ca la mine la oras tot off-road se poate considera si nu city
)
Am o mica nelamurire totusi ce este acel 50-559?
Marca cauciurilor este Debica Tygrys, iar dimensiunile sunt 26x1.9/50-559.
Ma gandesc sa aleg cauciucuri pentru city, nu mai pun de MTB, fiindca o sa merg mai mult prin oras la mine si la Bucuresti (dar cred ca la mine la oras tot off-road se poate considera si nu city

Am o mica nelamurire totusi ce este acel 50-559?
- Zâna Măseluţă
- Admin
Primu e lațimea cauciucului și al doilea e diametrul în mm, parcă.
Edit, ceva în genul asta, pentru 37-622.
Edit, ceva în genul asta, pentru 37-622.
Iti recomand 26*2.0 Schwalbe Marathon Supreme.
Eu am luat un set pt RockMachine-ul meu si diferenta a fost colosala.
Aveam inainte niste WBT Velocyraptor cu crampoane cat degetul mare de iti trepidau ochelarii la mers pe asfalt.
Acum aderenta pe asfalt este uimitoare, unghiul posibil in curbe demn de o motocicleta.
Eu am luat un set pt RockMachine-ul meu si diferenta a fost colosala.
Aveam inainte niste WBT Velocyraptor cu crampoane cat degetul mare de iti trepidau ochelarii la mers pe asfalt.

Acum aderenta pe asfalt este uimitoare, unghiul posibil in curbe demn de o motocicleta.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Un link cu pret daca se poate.Cauciucul arata foarte bine , dar sper sa nu aiba un pret piperat.
Eu am luat de pe amazon cu 100$ setul.
La noi cred ca e cam 200ROn bucata (vezi pe price).
La noi cred ca e cam 200ROn bucata (vezi pe price).
Salut,
Dupa ce vara trecuta am invatat sa merg(de nevoie) pe bicicleta, vreau sa incep acum sa merg cu bicicleta la munca(da, prin Bucuresti).
Nu am pretentii la cine stie ce racheta, motiv pentru care nu vreau sa dau o caruta de bani.
Ati putea sa imi recomandati ceva ?
Dupa ce vara trecuta am invatat sa merg(de nevoie) pe bicicleta, vreau sa incep acum sa merg cu bicicleta la munca(da, prin Bucuresti).
Nu am pretentii la cine stie ce racheta, motiv pentru care nu vreau sa dau o caruta de bani.
Ati putea sa imi recomandati ceva ?
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Ce distanță e? Si care-i limita căruței cu bani?
OMG forumul n-a murit! 
Scuzati-mi oftopicul si entuziasmul muribund.

Scuzati-mi oftopicul si entuziasmul muribund.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Forumu era cu vată în nas dacă nu întreba kakarot de o țoaclă. ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
As fi dezghetat eu topicul asta, dar mai spre vara si cand as avea mai mult timp, ca as face ceva tuning la bicla 

for lack of a better signature
Paaai....sa vedem cat din averea bunicului as putea da. Draq stie cu cat se mai da o bicla in ziua de azi. Sa zic 300 ron ?! Distanta nu ar fi foarte mare, dar nu inteleg de ce ar conta. Sa zic 7-10 km.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Si noi care credeam ca e vorba de 3000RON.
In banii aia nu poti lua nimic din gama "macar decent" decat niste pocnitori DHS. Sper ca nu ai mai mult de 70Kg (sa nu ramai cu furca in mana ca altii
).

In banii aia nu poti lua nimic din gama "macar decent" decat niste pocnitori DHS. Sper ca nu ai mai mult de 70Kg (sa nu ramai cu furca in mana ca altii
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Paaai...am 72 Kg. Acum nu stiu ce sa zic, nu am mai luat o bicicleta de pe vremea lui Pegas dar nu ma asteptam ca un Z de otel cu 2 roti sa coste atat de mult. Si in nici un caz nu as da asa de mult doar ca sa am cu ce sa merg la munca si inapoi. Decat sa dau juma de calculator pentru o tzoacla mai bine ma duc in Cora si injgheb prima bicla.
Dar hai sa zicem, 700-800 ron, se poate lua ceva ?
Dar hai sa zicem, 700-800 ron, se poate lua ceva ?
Da, dar SH. Mie mi-a facut cineva una cineva decenta la bani putini(400 de lei) care nu se compara cu nicio jagardea d-aia din comert de 7-800 de lei. Da-l cunosteam si n-a vrut sa faca biznis cu mine. N-am suspensii si alte draci, da' are un cadru de aluminiu mai vechiut, care oricum face diferenta atat de mare de nu-mi vine sa cred. Si eu am mers pe jaful meu din copilarie, o chinezarie d-aia Incalcu, cate 50-60 chiar si 70km dintr-un foc, de vreo doua-trei ori. Si era rupere. Pai pe asta cand am luat-o prin decembrie, dupa ce nu mai mersesem deloc cateva luni, deci eram clar iesit din forma, luasem iar cateva kile bune in plus, am urcat o coasta pe care pe aia veche n-as fi urcat-o nici in varf de forma. Sigur, era diferente si la foi/pinioane, asta "noua" are foile cel putin ceva mai mici, da' diferenta mare la greutate. Plus ca nu mai aveam impresia ca imping la ceva, ci ca sunt in simbioza perfecta cu fierul. Aluminiul, pardon. 

Ei dracie...e aluminiu asta asa bun ? Tzoacla pe care am invatat eu sa merg si am mers 3 luni de zile era un jaf de cruiser vechi cu cadru de otzel, fara viteze si cu frana din aia de trebuie sa pedalezi inapoi, asa ac iti dai seama de ce nu am pretentii.
Pai daca asa sta treaba, stie cineva vreun SH de bicle la care sa imi iau si eu ceva sa nu rada pustanii de mine ?
Pai daca asa sta treaba, stie cineva vreun SH de bicle la care sa imi iau si eu ceva sa nu rada pustanii de mine ?