Ce MMO-uri noi o să jucaţi?
Moderator: Moderatori
Re: Ce MMO-uri noi o să jucaţi?
Pre-order la GuildWars 2 incepand cu 10 aprilie de pe computergames.ro .GIEF!
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
WarInc Batlle Zone [beta] a trecut de la 1 Aprilie la modul FPS de la 3rd person shooter. Vor implementa si modul de a comuta intre cele doua "tipuri" de joc in ecranul de respawn.
Joc acolo cu aliasul citizen00k, lvl 42, in principal pe serverele europene.
http://www.thewarinc.com/
Care mai sunteti online, spuneti sa ne vedem "prin luneta" online pe serverele de K-fteala
Joc acolo cu aliasul citizen00k, lvl 42, in principal pe serverele europene.

http://www.thewarinc.com/
Care mai sunteti online, spuneti sa ne vedem "prin luneta" online pe serverele de K-fteala

it is not about the money. it is about the game. the game between people
Iei!Racer wrote:Pre-order la GuildWars 2 incepand cu 10 aprilie de pe computergames.ro .GIEF!
Preţurile: 189 RON varianta standard şi 250 RON cea digital deluxe. Alte detalii:
Edit:Ambele variante vor include acces la sesiunile de test beta ce vor urma (prima este programată pentru 20 aprilie), acces la serverele de joc cu trei zile înainte de lansarea oficială, precum şi un obiect în joc – Hero’s Band.
Cei ce aleg versiunea Digital Deluxe Edition vor primi în plus şi următoarele obiecte: Summon Mistfire Wolf Elite Skill, Rytlock Miniature Pet, Golem Servant, Chalice of Glory şi Tome of Influence.
Victorie
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

Pe situl oficial au băgat preţurile în euro, 55 pentru varianta standard şi 75 pentru cea deluxe. Momentan cel mai bun preţ e pe ComputerGames.
Cine vrea să încerce TERA între 20 - 23 aprilie:
1. Create your En Masse account at https://account.enmasse.com.
2. Use the “Enter Code” feature on the Account Overview page to type in your game code: TERABETA
3. Download TERA from the Account Overview page and install.
4. Play TERA!
Tera Online... relive those teenage years filled with sexual frustration with 90% naked female characters. Alternatively, you can experience the pedobear-high with the elin
Altfel in afara de sistemul de combat jocul e

Altfel in afara de sistemul de combat jocul e

True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Primul weekend beta Guild Wars 2 pentru cei ce au făcut precomandă a fost anunţat: 27 - 29 aprilie. Urmează să posteze mai multe detalii privind conţinutul ce va putea fi testat. link
Edit: Nu va fi NDA. Rase jucabile: Norn, Charr, Human; profesii: toate. Zonă nouă, dezvăluită pentru prima oară, Lion's Arch. link
Edit: Nu va fi NDA. Rase jucabile: Norn, Charr, Human; profesii: toate. Zonă nouă, dezvăluită pentru prima oară, Lion's Arch. link
Am jucat azi cateva ore Tera. E material de...ce are ursu` cat incape. Sistemul de combat mi se pare genial..si cam atat. In rest imi pare Aion...si macar ala e free. 15 euro pe luna pt Tera ? Nu mersi !
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Pentru cei ce au dat precomandă la Guild Wars 2, se pare că poate fi downloadat clientul jocului (nu a fost anunţ oficial, am găsit linkul pe Reddit).

Vă puteţi loga şi pe forum, dar e gol momentan.
Pe CG Shop au mărit preţurile, acum varianta standard a jocului costă 209 RON, iar cea deluxe 289 RON.

Vă puteţi loga şi pe forum, dar e gol momentan.
Pe CG Shop au mărit preţurile, acum varianta standard a jocului costă 209 RON, iar cea deluxe 289 RON.
Da, da. Noroc ca l-am luat cat era ieftin.
Si jocul deja e downloadat. Ciudata structura are totusi, 2 fisiere, executabilul si un fisier .dat de ~13GB.
Si jocul deja e downloadat. Ciudata structura are totusi, 2 fisiere, executabilul si un fisier .dat de ~13GB.
Eu mai astept totusi pana apare clientul lor...Nu inteleg de ce nu au bagat link-ul inca.
Nu am mai jucat de multă vreme Guild Wars 1, dar parcă aşa era şi acolo, un fişier .DAT mare.
Se pare că a fost postat un anunţ pe forum, dar a fost şters repede din cine ştie ce motiv. Eu n-am apucat să-l citesc, dar i-a făcut altcineva o poză (rezoluţie mare). Cică linkul postat ar fi ăsta pentru clientul jocului. Pe Reddit au confirmat mai mulţi utilizatori că e acelaşi cu cel din linkul postat de mine mai sus.
A apărut şi un Quick Reference Card la rezoluţie mare, conţine detalii despre controlul default, un tabel cu clasele din joc şi ce arme pot folosi şi comenzi de chat.
Edit:
Au început să trimită mailuri la cei ce au făcut precomandă, eu am primit. Linkul oficial de download este acesta. Un angajat ArenaNet a confirmat că poate fi folosit şi clientul din Closed Beta: link.
Forumul funcţionează acum şi are câteva topicuri cu informaţii, printre care şi unul cu probleme pe care le are jocul la momentul actual.
Au fost postate numele serverelor, cele europene sunt următoarele:
Se pare că a fost postat un anunţ pe forum, dar a fost şters repede din cine ştie ce motiv. Eu n-am apucat să-l citesc, dar i-a făcut altcineva o poză (rezoluţie mare). Cică linkul postat ar fi ăsta pentru clientul jocului. Pe Reddit au confirmat mai mulţi utilizatori că e acelaşi cu cel din linkul postat de mine mai sus.
A apărut şi un Quick Reference Card la rezoluţie mare, conţine detalii despre controlul default, un tabel cu clasele din joc şi ce arme pot folosi şi comenzi de chat.
Edit:
Au început să trimită mailuri la cei ce au făcut precomandă, eu am primit. Linkul oficial de download este acesta. Un angajat ArenaNet a confirmat că poate fi folosit şi clientul din Closed Beta: link.
Forumul funcţionează acum şi are câteva topicuri cu informaţii, printre care şi unul cu probleme pe care le are jocul la momentul actual.
Au fost postate numele serverelor, cele europene sunt următoarele:
Kodonur
Gandara
Kodash
Blacktide
Istan
Vabbi
Kourna
Fissure of Woe
Underworld
Ring of Fire
Far Shiverpeaks
Petrified Forest? Echovald Forest
Jade Sea
Desolation
Magus Falls (GW2)
Whiteside Ridge?
Fort Ranik
Ruins of Surmia
Sharp’s Corner? Jonathan Sharp and Shawn Sharp
Aurora Glade
Riverside
Elona Reach
Augury Rock
Abaddon’s Mouth
Clientul meu din closed beta și-a făcut update singur, deci sigur poate fi folosit.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
L-am dat jos si eu. Are 12.7 giga.
Am apucat sa joc vreo 15minute cu Guardian...mecanica mi se pare putin ciudata (comparativ cu ce am jucat pana acum, WOW, SWTOR, RIFT, WAR).
Am inceput un elementalist. Imi place chestia ca ti se schimba vrajile in functie de arma. Jocul se comporta foarte bine din punct de vedere al performantelor si a lag-ului pentru un beta.
Eu am reuşit să rămân conectat mai bine de o jumătate de oră înainte să fiu expulzat de server. Am început cu o mâţă inginer, m-am uitat prin împrejurimi, am împuşcat câţiva inamici şi am luptat cu alţi jucători contra unui urât într-o catacombă.
Acum nu mă pot conecta, urmăresc transmisiile altor persoane cărora le merge jocul bine mersi, or locui fix lângă clădirea unde sunt serverele.
Şi eu ziceam că o să încerc vreo 4 clase weekendul ăsta...
Acum nu mă pot conecta, urmăresc transmisiile altor persoane cărora le merge jocul bine mersi, or locui fix lângă clădirea unde sunt serverele.
Şi eu ziceam că o să încerc vreo 4 clase weekendul ăsta...
Stai, stai ca e super mega hype acuma, toti vor sa intre buluc. Sunt sigur ca maine va fi mai bine.
Am jucat in dimineata asta mai multe clase. Nu am apucat sa joc si mesmer din ce eram interesat.
Sincer sa fiu, jocul nu ma da pe spate, iar chestiunea fara holy trinity transforma totul intr-un haos dpmdv.
Sincer sa fiu, jocul nu ma da pe spate, iar chestiunea fara holy trinity transforma totul intr-un haos dpmdv.
Acum mă pot conecta uşor, am stat o oră şi ceva fără să am probleme. Îmi place sistemul de questuri dinamice, mi se pare mai interesant să ajung într-o zonă şi să aud că trebuie să opresc nişte invadatori alături de alţi jucători, decât să vorbesc cu un NPC, să accept misiunea, etc.
Acum problema e că sunt sute de jucători peste tot şi inamicii nu au nici o şansă. De asemenea, mai mereu habar nu am ce se întâmplă în jur datorită efectelor speciale ale abilităţilor. Sunt orbit de explozii, nori de fum şi bucăţi de gheaţă care cad din cer. Sper să introducă o opţiune de ajustare a intensităţii efectelor speciale, altfel o să îmi pierd vederea jucând Guild Wars 2.
Animaţiile ar putea fi mai fluide. Lupta la sol pentru supravieţuire mi se pare aiurea. Animalele de companie au inteligenţa unei omide, ca Necromancer rar s-a întâmplat să fiu ajutat de bestie.
Acum problema e că sunt sute de jucători peste tot şi inamicii nu au nici o şansă. De asemenea, mai mereu habar nu am ce se întâmplă în jur datorită efectelor speciale ale abilităţilor. Sunt orbit de explozii, nori de fum şi bucăţi de gheaţă care cad din cer. Sper să introducă o opţiune de ajustare a intensităţii efectelor speciale, altfel o să îmi pierd vederea jucând Guild Wars 2.
Animaţiile ar putea fi mai fluide. Lupta la sol pentru supravieţuire mi se pare aiurea. Animalele de companie au inteligenţa unei omide, ca Necromancer rar s-a întâmplat să fiu ajutat de bestie.
Stai linistit ca nici pet-ul rangerului nu e mai inteligent.
Sistemul de quests mie nu imi place deloc, zici ca sunt Instant Adventures sau Invasions/Rifts din Rift... si alea au fost fun la inceput dar au devenit boring...
Nu se laudau si ei ca nu o sa existe auto-attack?
Abilitatile iarasi mi se par destul de meh, desi am incercat vreo 5-6 proffesions, unele dintre ele cu diferite arme si deblocand toate cele 5 active abilities.
Tocmai am venit de la munca si nu prea am chef de el...probabil o sa ii mai dau maine o sansa...desi...nu sunt incantat.
Sistemul de quests mie nu imi place deloc, zici ca sunt Instant Adventures sau Invasions/Rifts din Rift... si alea au fost fun la inceput dar au devenit boring...
Nu se laudau si ei ca nu o sa existe auto-attack?
Abilitatile iarasi mi se par destul de meh, desi am incercat vreo 5-6 proffesions, unele dintre ele cu diferite arme si deblocand toate cele 5 active abilities.
Tocmai am venit de la munca si nu prea am chef de el...probabil o sa ii mai dau maine o sansa...desi...nu sunt incantat.
Mie imi place la maxim, nu-mi pare rau ca am dat banii. Ma bucura deosebit de mult faptul ca nu se vrea WoW in niciun aspect, are treaba lui. Questurile luate din mers mi se par super ok, sa vedem cum o sa se scaleze cand vor fi mai putini jucatori. Eu am un elemental, si nu ma plang de vraji, am cate 5 pe fiecare din cele 4(5) elemente, diferite in funtie de armele echipate, plus traits. Cate vraji folosea un mag de level maxim din wow intr-un raid? Mai mult de 5? 7? PvP-ul mi s-a parut super fun, daca mori te poti transforma intr-un fel de fum si te poti deplasa mai intre ai tai, unde te pot pune pe picioare. Nu se vrea "WoW Killer" ceea ce e foarte bine!
Mda...poate m-am pripit putin...oricum de vandut nu l-as vinde...si oricum nu ar fi primul joc sau lucru pe care dau banii aiurea 
Am incercat si eu un elementalist din nou. Am ajuns level 6, am si staff si scepter/focus. E destul de interesant, in special cu staff.
Poate la celelalte professions nu am avut nici noroc de alte arme...poate si deaia nu m-au incantat.
PvP...doar ieri cand eram "dezamagit" am facut putin, dar mna...nu stiu ce sa zic.

Am incercat si eu un elementalist din nou. Am ajuns level 6, am si staff si scepter/focus. E destul de interesant, in special cu staff.
Poate la celelalte professions nu am avut nici noroc de alte arme...poate si deaia nu m-au incantat.
PvP...doar ieri cand eram "dezamagit" am facut putin, dar mna...nu stiu ce sa zic.
Am 2 invitatii pt Firefall beta daca intereseaza pe cineva. De notat faptul ca e beta "pe bune" nu tipu asta de glorified demo care e la moda in utlima vreme, adica are multe bug-uri, au in principiu nevoie de un feedback constant de la jucatori, cred ca e sub 10% gata, e scurt si destul de plictisitor. Primul venit primul servit. S-au dat. Daca mai primesc spun aici.
Last edited by burner on Wed May 02, 2012 5:59 pm, edited 1 time in total.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Mie mi-a plăcut Guild Wars 2. Sistemul de quest-uri este exact aşa cum mi l-am închipuit, clasele mi se par destul de variate (am jucat cu Engineer, Necromancer şi Guardian), fiecare interesantă în felul ei (trebuie balansate, dar e destul timp pentru asta), iar lumea jocului te invită la explorare. Sper ca într-unul din beta-urile următoare să putem testa şi celelalte două rase.
Am uitat de skills (talente), damn! Cat de diferite vor fi caracterele in jocul asta...Nu stiu daca astea vor fi skillurile din release, dar va puteti face o idee.Racer wrote:Eu am un elementalist, si nu ma plang de vraji, am cate 5 pe fiecare din cele 4(5) elemente, diferite in funtie de armele echipate, plus traits.
GameSpot oferă chei pentru beta testul jocului The Secret World din acest weekend, între 11 şi 13 mai. Vă trebuie cont pe GameSpot pentru a primi codul, apoi îl puteţi introduce în contul Funcom. Trebuie să acceptaţi condiţiile NDA-ului pentru a participa.
Announcing the Next Guild Wars 2 Beta Weekend
Următorul weekend beta Guild Wars 2 va începe pe 8 iunie, la ora 12:00 (GMT -7) şi se va încheia pe 10 iunie, la 23:59 (GMT -7). Caracterele din beta-urile anteriorare nu vor fi şterse.
Următorul weekend beta Guild Wars 2 va începe pe 8 iunie, la ora 12:00 (GMT -7) şi se va încheia pe 10 iunie, la 23:59 (GMT -7). Caracterele din beta-urile anteriorare nu vor fi şterse.
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Am 3 beta keys The Secret World, pentru cine doreste. Primul pm, primul servit.
Este ultima sesiune de beta si incepe in 22 iunie.
Este ultima sesiune de beta si incepe in 22 iunie.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
Data de lansare oficială Guild Wars 2: 28 august (25 pt. cei ce au făcut precomandă). Ultimul weekend beta între 20 - 22 iulie.
Chei pentru următorul weekend beta Guild Wars 2: link (se dau începând de azi pentru membrii premium, de mâine pentru restul, 20.000 de bucăţi).
Edit: S-au dat toate, nu mai e valabil.
Edit: S-au dat toate, nu mai e valabil.
Last edited by GoreMotel on Tue Jul 10, 2012 7:37 pm, edited 1 time in total.
- Pretorianu'
Mai joaca cineva de aici The Secret World ?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Am luat si eu un cd-key dar cand am incercat sa imi fac cont primesc urmatorul mesaj:Monkey wrote:Chei pentru următorul weekend beta Guild Wars 2: link (se dau începând de azi pentru membrii premium, de mâine pentru restul, 20.000 de bucăţi).
Code: Select all
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server @ Reddit
Cred că nu le fac faţă serverele la numărul mare de cereri momentan. Sunt sigur că în câteva zile nu o să mai fie probleme.So guys if u're still having issues with Error 502 the only thing what u have to do is refreshing the error page from time to time!
Code: Select all
Congratulations!
You've registered your Guild Wars 2 account!

Don't steal. The government hates competition.
N-a durat mult: EA Expands Award-Winning MMO Star Wars: The Old Republic With Free-To-Play Option This Fall.
BioWare, a Label of Electronic Arts (NASDAQ: EA), announced today that it will be expanding the story-driven, massively multiplayer online game Star Wars: The Old Republic by adding a new Free-to-Play option this fall. This option will give players access to each of the eight iconic Star Wars character class storylines, all the way up to level 50, with certain restrictions. Unlimited game access, including new higher-level game content and new features will be made available through individual purchases or through a subscription option.
mmkay...deci am anticipat bine...nu apuca anul si merge F2P 
Astept cumintel un trial de The Secret World, ca beta-testing-ul nu m-a incantat foarte tare.

Astept cumintel un trial de The Secret World, ca beta-testing-ul nu m-a incantat foarte tare.
http://www.thesecretworld.com/news/cele ... cret_world
free weekend pentru The Secret World
free weekend pentru The Secret World
Pierdut semnatura, ofer recompensa