Diablo 3

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Shader

Re: Diablo 3

Post by Shader »

VDtot trebuie să le luăm pe rând. În ”maintenance-ul” ăla, sau ce zici tu că a fost, au eliminat un exploit nenorocit. Dacă discutăm strict pe cazul ăsta atunci bine au făcut. Faptul că n-au anunțat este transformat artificial într-o tragedie.
Ah, dacă pe viitor, mai fac/mai găsești alte chestii, pertinente, modificate în secret atunci ne strângem grup și le dăm în cap.

Iar în articolul ăla de mai sus, referitor la furtul de gold/items, s-a scris și o chestie deșteaptă:

”So far, I think it’s fair to say that we’re seeing pretty typical launch bugs and account issues with the Diablo III release, and I think that these have been exacerbated by the always-online requirement. Between legitimate launch issues and legitimate customers concerns lies a balance, and I’m not sure we’ve struck that yet.”
Live in your world, get pwned in mine!
Blue Max

Post by Blue Max »

Mda... nici n-am inceput bine sa joc, ca si trebuie sa ma las... cel putin pt. o vreme, sper ca nu mai mult de cteva zile. Daca nu ma saboteaza cei de la Blizzard, atunci o face chiar propiul meu PC. Azi mi-a crapat sursa de alimentare din desktop, si pana lamuresc problema (are 1 an si ceva, nu stiu daca mai are sau nu garantie, daca nu are sa vad ce-mi iau, etc.)... sunt nevoit sa-mi pun jocurile in cui. Pe laptoop nici macar nu-mi intra in meniu la D3. Daca mergea cel putin meniul, mai pierdeam si eu timpul prin AH, poate ma apucam si de bisnita... :tongue3:
Cred ca si-a baga si Michiduta coada in treaba asta, probabil nu vrea sa ma lase sa-l omor prea repede pe varu'sau... :d
Image
Image
Image
Radoo

Post by Radoo »

Mda, se pare că activarea mea s-a făcut o laie... Tot cont Starter apare, în SC nu am avatarurile noi, deci e clar că ceva nu a mers. Acu aștept răspuns la ticket și să-mi răspundă careva de la suport pe Skype (ETA 40 min). ](*,) ](*,) ](*,)
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
EsQuire

Post by EsQuire »

S-a lovit cineva de problema urmatoare ? Uneori cind ma loghez pe cont ( Am Starter Edition ) imi apare urmatoarea fereastra, iar daca inchid fereastra si ma loghez din nou ma autentifica ... in mod random se reia treaba ... Am facut si pasul acela de reactualizare parola, dar problema nu dispare ... sa fie din cauza ca inainte sa inregistrez cheia de joc am modificat Adresa de livrare de pe contul de Battle.Net ?
Attachments
Diablo III 2012-05-22 22-47-34-86.jpg
Shader

Post by Shader »

Da, are legătură.
Au și anunțat că de când cu panica furatului îi vor întreba pe anumiți inși, din când în când, câteva chestii înainte de log in.
Radoo

Post by Radoo »

S-a rezolvat, după o așteptare de 50 minute...

KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Are cineva idee cum pot sa postez si eu pe forumurile oficiale D3?
Ma loghez pe forumul D3 cu contul de battle.net, si imi apare ca sunt logat cu unul din caracterele din WoW, dar daca vreau sa postez ceva nu pot pt ca:

Code: Select all

This account has limited posting access due to the following condition:
This game license has expired or been frozen.

Forums that you have permission to post in are marked as [Limited] on the forum list.
Da, contul de WoW este frozen, dar ce legatura are asta cu forumul de Diablo III?
Mai are cineva problema asta?
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Phorkias

Post by Phorkias »

Prin dreapta sus e un dropdown de unde poti selecta alt profil, asa ca muta pe Diablo sau Starcraft si should work.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Cum fac asta? Daca dau click acolo pot sa imi aleg cu ce character din WoW sa postez. Nu stiu cum sa schimb profilul.
Ciudat e ca pe forumul de US pot posta cu profilul de D3
Radoo

Post by Radoo »

În cazul ăsta, cred că ţi-ai activat D3-ul pe contul de US. [smilie=Respect.gif]

Phorkias

Post by Phorkias »

Click name si jos de tot e Manage Characters si cand dai pe ala (cel putin la mine) apar id-urile de Diablo si Starcraft, cel mai sus din dropdown. M-am distrat si eu maxim cu asta in week-end.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Well, am rezolvat kinnda :)
Faza f ciudata este ca pe forumurile EU apare Diablo 3 Beta Europe. Deci e posibil sa fi activat D3-ul ep battle.net-ul de US ](*,)
Acum am observat ca te poti loga si pe us.battle.net cu contul de EU de battle.net.
Stiu ca inainte nu se putea.

Intre timp m-am conversta si cu supportul de pe battle.net pe tema asta. Astept sa vad ce mai zic baietii privind problema asta. Oricum f prompti. In max 1h imi raspund la ticket :)

In alta ordine de idei mi-am luat si eu primul legendar de la AH. Pe coana Buriza-do, daca o mai tineti minte din D2 :D
Foarte faina arma (mi-a crescut dps-ul cu 500 de la ea), si f ieftina (125k gold).
Momentan sunt in actul II NM cu un Demon Hunter si cu un Barbar (amandoi lvl 41 cred). Si e extrem de fain cu amandoi. Cu DH-ul hit and run la greu. Dau de-i inndoi pe mobi, da si ei cand imi dau una imi scad juma de viata. Iar cu barbarul sar intre ei si le rup capu. Runa de armura pe leap si ignore pain cu runa de heal si pot sa dea in mine cat vor ca nu ma doare :D

Partea naspa, din ce am inteles pe forumurile oficiale, ca e Inferno e cam busit pt clasele melee. Am inteles ca mor aia in max 1 secunda de la mobi albi in actu 2 inferno :(. D-abia astept sa ajung si eu sa avd :P
EsQuire

Post by EsQuire »

Dati-mi, rogu-va prin PM, mail-urile voastre ca sa va bag la RealID friends, sa ne prindem la un co-op .
Edit : Joc Starter Edition pe EU ma puteti adauga prin BattleTag = EsQuire#2520
Last edited by EsQuire on Wed May 23, 2012 10:30 pm, edited 1 time in total.
Shader

Post by Shader »

Ai nevoie de BattleTag. Mai greu să ofere fiecare RealIDs.
Iar dacă ești pe Starter nu poți juca cu cei de pe full.
Radoo

Post by Radoo »

Cum jucam eu frumos, au început o groază de erori random, că nu mai puteam face nici resume. După log off...
Oh boy, Error 37, story of my life...

Bloodred

Post by Bloodred »

+1
Nici la mine nu mai vrea.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Ithanium

Post by Ithanium »

Energy Armor
Skill Rune - Force Armor
Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player’s maximum Life
Ataat...suficient pentru a calma FOTM rerollers :)
Poate un mic nerf la hydra si ii potoleste de tot :D
andrei

Post by andrei »

Andrei#2985
sunt in actul 1 Nightmare

Ce iubesc eu la jocul asta, este ca poti avea maximum de fun cu orice clasa, dintr-un motiv extrem de simplu: nu e musai sa faci solo. Adica daca vreau sa continui sa joc pe nightmare cu wizarditza si am probleme cu survivabilitatea, np, public games> join a party, problem solved, stau in spate si dau cu spelluri, si las ceilalti jucatori sa tancheze. In felul asta pot sa activez si chestii gen glass cannon, care imi reduce armura dar creste damageul, lucru pe care nu-l puteam face solo ca mi-o luam instant

In plus este muult mai fun in party decat solo

work harder
Ithanium

Post by Ithanium »

Mie imi place si solo. Uneori in party nu e chiar asa ok.
Nu exista un "leader" si fiecare o ia pe unde ii taie capul. Dar motivul pentru care imi place solo este ca pot juca cum vreau, cat vreau si in ce ritm vreau. In party numa vezi pe cate unu ca sta afk, sau isi da teleport in town pentru repairs...
Evident, cu grup de friends si eventual skype ca sa nu pierzi vremea tastand e alta treaba.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Catoedata solo e mai usor decat in party :D
Asta simt cel mai tare cu DH-ul cand joc, pt ca sunt glass canon, iar in solo ma descurc mai bine sa kitez fara sa fiu atins. In schimb in party, monstrii ataca random, si daca sar pe mine mai multi cu 2-300% mai mult HP, nu mai e asa usor.
Dar, poate fi si mult mai fun in party din acelasi motiv :)
De atatea ori am fost salvat de cate un coechiper care a luat un helath globe la care eu nu puteam ajunge, sau a stunt-at un grup de inamici exact cand a trebuit.

Ithanium, ai terminat Hell-ul inca? :P
Polski

Post by Polski »

Infernu este infernal, nu reusesc sa ajung nici macar la Skeleton King. Cel putin in innferno solo este mai usor pana aduni gear.
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Ithanium

Post by Ithanium »

Nah...nu l-am terminat desi acum pot sa zic ca am gear decent ca sa ii fac fata. Imediat tre sa o casapesc pe tanti paianjen.
Radoo

Post by Radoo »

Am ajuns şi eu la nivelul 27 cu un barbar, pe Normal; sunt la actul III. :d Mă uit pe toată hărţile să nu-mi scape nici un colţişor. :-#)

Zulander

Post by Zulander »

Cine mai face pomana cu un Starter Edition? Nu stiu sigur daca e jucabil pe laptop si nu vreau sa arunc cu € degeaba
nimic
Scoica

Post by Scoica »

e jale pe inferno cel putin pt melee, cu 800+ resist all abia fac fata in actu 2

@Polski pm battletag daca vrei sa te ajut prin actu 1
PSS 214

Post by PSS 214 »

Scoica wrote:e jale pe inferno cel putin pt melee, cu 800+ resist all abia fac fata in actu 2

@Polski pm battletag daca vrei sa te ajut prin actu 1
glumesti nu?
eu sunt wizard level 44 cu 2200dps si 8000hp si nu intampin probleme pe inferno
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Inferno se deschide la lvl60 :) Hell la lvl 50.
Tu la lvl 44 esti pe Nightmare :D, care e walk in the park :)
PSS 214

Post by PSS 214 »

umm da lol :)))))) my bad
Blue Max

Post by Blue Max »

:)... buna asta PSS. Putem s-o declaram "gluma zilei" (no offence). M-ai facut sa zambesc in buna dimineata, tinand cont ca e si vineri, ne ajuta sa avem un inceput de weekend relaxant.
Pana imi vine sursa arsa de la garantie, am primit imprumut una de 500W. asa ca back to game. A mea avea 600W, sper sa reziste cel putin o saptamana, da oricum asta nu mai e problema mea, depinde doar cat de rapid se misca cu garantia.
Eu abia sunt in act. 4 normal si dupa cum merg treburile, se pare ca in seara asta voi avea o sedinta face2face cu sefu' cel mare... :d . Referitor la ce a zis Pretorianu' ultima data, si eu am impresia ca actul 3 e cam scurt, iar actul 4 e si mai scurt... parca ar fi fost facute in graba, pe ultima suta de metri inainte de lansare. Poate insa sa fie doar o decizie de level design ori scenariu, ca sa ne induca ideea ca finalul este aproape si totul se precipita, nu mai este timp de plimbari, cascat gura si pierdut timpul. Nu uitati ca si in D2 a fost la fel, actul 4 era cel mai scurt dintre toate, avea doar 2 WP si 3 questuri, daca-mi amintesc eu bine. Iar per toatal, luand toate cele 4 acte adunate, nu mi se pare deloc scurt jocul. Desigur ca si eu as fi vrut 4 acte care sa fie la fel de lungi precum a fost actul 1, as fi vrut sa nu se mai termine niciodata... dar se stie f. bine ca tot ce e bun tine putin (sau ingrasa)... :tongue3:
Image
Image
Image
Liubo

Post by Liubo »

Salut, cine mai joaca cu barbar sa-si posteze numerele aici va rog ca sa putem face o comparatie, momentan sunt A3 in hell si trec prin ei destul de usor, se intampla sa am mici probleme la anumite pachete de mobi.

level 58
41000 life
9500 dmg

Revin cu poze dupamasa.
Ithanium

Post by Ithanium »

Moama...da ce gear ai fratele meu?
Eu sunt 60 si am inceput inferno si am 35000 HP si 7300 dps
Liubo

Post by Liubo »

O sa postez niste poze cand ajung acasa, stau la vanat pe AH, daca esti rapid de mana prinzi iteme bune, poti sa-mi dai add pe battlenet: pautliubomir (at) yahoo (dot) com si dai un inspect.
andrei

Post by andrei »

si eu am avut senzatia ca actele 3 si 4 sunt cam scurte, si per total jocul cam scurt, dar nu e chiar asa.

jocul e scurtat si de indiciile pe care le ai peste tot, ca sa ajungi mai repede la quest, in diablo2 nu aveai sageti indicatoare si lucruri care sa-ti scurteze drumul la questuri, acolo trebuia sa explorezi fiecare particica de harta daca voiai sa termini un quest.

edit

am doua starter edition. cine vrea = pm.

work harder
Shader

Post by Shader »

Inițial când văzusem cum se plânge lumea săptămâna trecută (n-aveam jocul atunci, cine urmărește și alt forum știe isprava) în speță de actul IV am zis că se termină din 2 click-uri.
E el scurt, pare într-un anume fel, dar nu cum se exagerează.
Personal Normalul mi-a luat ~26 ore (explorat tot, no farming) terminându-l la lvl 33.
PSS 214

Post by PSS 214 »

me :-k
Attachments
Screenshot003.jpg
Radoo

Post by Radoo »

Shader wrote:Inițial când văzusem cum se plânge lumea săptămâna trecută (n-aveam jocul atunci, cine urmărește și alt forum știe isprava) în speță de actul IV am zis că se termină din 2 click-uri.
E el scurt, pare într-un anume fel, dar nu cum se exagerează.
Personal Normalul mi-a luat ~26 ore (explorat tot, no farming) terminându-l la lvl 33.
Aşa l-am jucat şi eu explorând tot. L-am terminat azi noapte pe Normal. Sunt nivel 33.

PSS, ce durere ai fost aseară, te bagi tu repede în portal, nu mă laşi să savurez momentul... [smilie=Nice-try.gif]

În sfârşit, jocul chiar mi se pare fain, povestea e OK, omuleţii au şi ei poveştile lor interesante. N-am ce să-i reproşez la capitolul ăsta. Multe dungen-uri îs un pic cam întunecate pentru gustul meu, şi uneori mergi de behăi dacă vrei să ajungi peste tot. Dar în afară de asta, a fost chiar distractiv.

Trăiască Auction House-ul! M-am echipat bine pe la nivelul 19 de la AH, şi cu astea am ajuns pân' la final fără să mor vreodată. Trăiască şi Bash-ul + Cobber (Instead of Knockback, each hit has a 35% chance to Stun the target for 1.5 seconds.). [smilie=Respect.gif]

Shader

Post by Shader »

Oh, eu n-am apelat la AH (nici să cumpăr, nici să vând). În consecință am murit de vreo 3-4 ori dar nu-mi amintesc decât prima oară unde și de ce.

PSS nu ai cam puțină VIT ?
EsQuire

Post by EsQuire »

Merita facut training serios la BS&EC (la nivel mare, bineinteles) pt. seturi cu uz personal (sa-l gear-esc pe Conanu' meu), sau pt. vindut la AH ?
Blue Max

Post by Blue Max »

Pe normal/NM, pana ajungi pe hell, avand un caracter lev. 55-60... nu prea (decat daca nu ai ce face cu banii). Eu sunt level 40, in actul 2 pe NM si pana acum am gasit tot ce au vrut muschii mei la AH, la preturi de dumping. De obicei caut un item cu propietatile dorite de mine (in cazul meu caut doar galbene cu int, vita si gf), apoi licitez cate 10-15 buc. din fiecare, la cele care au bidul la 200-500 gold. Datorita modului in care functioneaza AH acum, propietarul lor nu poate sa le retraga chiar daca nu-i convine pretul oferit pe ele. Prin urmare, daca nu vine cineva sa liciteze peste mine, din cele 10-15 de obicei reusesc la cumpar 2-3... :). Deocamdata e ok asa, probabil pe hell, unde voi avea nevoie de rezisturi serioase, va fi nevoie sa aleg cu grija ce cumpar si sa scot mai mult gold din buzunar. Insa pe normal/NM nu merita investi prea mult gold in gearul pe care oricum peste 5-10 nivele il schimbi.
Cand ajungi insa la 55-60, ai si bani destui de obicei, iar preturile pt. a upgrada BS si EC nu ti se vor parea asa mari, iar atunci poate o sa ai si ceva retete bune... atunci da, o sa merite investitia.
Image
Image
Image
Polski

Post by Polski »

Pentru EC da, pentru ca iti poti face pietrele. La BS daca ai noroc iti iese un item bun daca nu ai aruncat o groaza de bani pe fereastra sau ai noroc si gasesti planuri pentru arme/armuri.
Ce am observat in Inferno, am renuntat la multa vit si strength pe resist
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Post Reply