Poze de poze, filme de filme
Moderator: Moderatori
Re: Poze de poze, filme de filme
Întrecere între ţestoase:
Sursa: Youtube
Un bărbat de 86 de ani locuieşte pe o insulă împreună cu peste 100 de ţestoase:
Respectivul, Brendon Grimshaw, a cumpărat insula numită Moyenne în 1962 pentru 8.000£ şi de atunci s-a ocupat de întreţinerea ei. Vizitarea insulei costă 12€.
Un bărbat de 86 de ani locuieşte pe o insulă împreună cu peste 100 de ţestoase:
Respectivul, Brendon Grimshaw, a cumpărat insula numită Moyenne în 1962 pentru 8.000£ şi de atunci s-a ocupat de întreţinerea ei. Vizitarea insulei costă 12€.
Unul dintre multele motive pentru care prefer TorrentShop in locul GamesShop
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
Sursa: Youtube sau cat de jos pot ajunge oamenii pentru reclama (nu ma refer la blonda, asa e ea, dar cei care au facut reclama.... )
Pierdut semnatura, ofer recompensa
Ice01, alive and kicking? 

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
-
super oferta....
la orice mac veti primi acum si biblia steve jobs, astfel veti putea invata din prezicerile mesiei, cartea contine si rugaciuni scrise in osx, cat si acatisme pentru noile tipuri de malware care ataca sistemele iOS
la orice mac veti primi acum si biblia steve jobs, astfel veti putea invata din prezicerile mesiei, cartea contine si rugaciuni scrise in osx, cat si acatisme pentru noile tipuri de malware care ataca sistemele iOS
normal ca e buna.. e despre al doilea jesus christ 
are multi adepti care isi sustin religia pana in panzele albe
oricum bine ca in carte se afla si rugaciuni, mai ales ca apple nu prea se oboseste sa scoata fix-uri pentru gaurile de securitate decat dupa 2-3 luni de la aparitia unui malware
asa facea si microsoft acum vreo 10 ani..

are multi adepti care isi sustin religia pana in panzele albe
oricum bine ca in carte se afla si rugaciuni, mai ales ca apple nu prea se oboseste sa scoata fix-uri pentru gaurile de securitate decat dupa 2-3 luni de la aparitia unui malware

asa facea si microsoft acum vreo 10 ani..
No, really, e buna, interesanta de citit. Cu litere and ...., nu versete.
Dar na, esti foarte amuzant in ironica ta, apreciez, like like gen
Dar na, esti foarte amuzant in ironica ta, apreciez, like like gen

te cred, o fi o carte buna 
eu am ce am cu apple, si din cauza ca lucrez si pe mac-uri si pe win-uri
la windows mai umbli in registri, mai dai o optimizare cu mii de softuri, mai copii dll-uri, mai salvezi profilul, migrezi din active directory cu setari cu tot.. etc
la mac.. vine directorul de la vanzari si iti tranteste airmac-ul pe birou.. ca ii merge greu
si stai si te uiti la el, si cauti, si realizezi ca nu prea ai ce-i face

eu am ce am cu apple, si din cauza ca lucrez si pe mac-uri si pe win-uri
la windows mai umbli in registri, mai dai o optimizare cu mii de softuri, mai copii dll-uri, mai salvezi profilul, migrezi din active directory cu setari cu tot.. etc
la mac.. vine directorul de la vanzari si iti tranteste airmac-ul pe birou.. ca ii merge greu
si stai si te uiti la el, si cauti, si realizezi ca nu prea ai ce-i face

Evil Oprah:

Si ceva mai interesant:

Si ceva mai interesant:

Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Wow, impresionant, nu stiam ca sunt chiar atat de multe. =D>
Old nickname: pompiliu92
Nici n-am fi existat daca nu era asa 
Plus ca la dimensiunea aia nu dureaza mia mult de cateva sute de miloane de ani pt ca viteza cu care se sonsuma este uriasa fata de soarele nostru.

Plus ca la dimensiunea aia nu dureaza mia mult de cateva sute de miloane de ani pt ca viteza cu care se sonsuma este uriasa fata de soarele nostru.
Dumnezeu ne apara si ne ocroteste , iar aceste poze sunt blasfemii si minciuni pentru a-l denigra pe mantuitorul nostru Iisus Hristos.Viata exista pe Pamant si atat.In numele Tatalui , al Fiului , Al Sfantului Duh , Amin.
Acum ontopic :

Acum ontopic :
@augustin rog sa iti re-editezi postul de mai sus , putem sa postam pana la o limita ...
cel putin pe mine ma deranjeaza misto ul tau de 2 parale ... [.]
cel putin pe mine ma deranjeaza misto ul tau de 2 parale ... [.]
[shadow]old nick : zerocool / jp_hadad[/shadow]
Ca doar n-ai fi agitat din ala care se calca in picioare la moaste acuma? Si ce daca a facut misto, care "limita"? Pe mine nu ma deranjeaza.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Undeva in judetul Ialomita , de unde ma trag,la ultima pomana a bunicii , dupa ce au terminat preotul si dascalul incantatiile, m-am dat cu ei la vorba (ma disperau efectiv cum ii spuneau maica-mii ce ritualuri ordinare sa faca , cu nu stiu cate pahare si paini pe la coltul casei , caini de rasa rastigniti pe frigider) despre Proiecte Europene.
Ei oameni cu frica de personaje imaginare , curiosi din cale afara , ma intreaba asa duios unde vreau sa fac PECO , ca lor li se pare o idee tare buna.S-au schimbat ca semaforul la fata cand le-am zis ca astept un semn de viata extraterestru sau ceva asemanator ca intensitate ,sa pot baga buldozerul in biserica , ca-i pacat de amplasarea terenului aferent.
@tribal , postul nu mi-l editezi , dar poti astepta sa implementeze john pluginu` de feisbuc si sa dai dislike la respectivul post.
Acum ontopic :
Ei oameni cu frica de personaje imaginare , curiosi din cale afara , ma intreaba asa duios unde vreau sa fac PECO , ca lor li se pare o idee tare buna.S-au schimbat ca semaforul la fata cand le-am zis ca astept un semn de viata extraterestru sau ceva asemanator ca intensitate ,sa pot baga buldozerul in biserica , ca-i pacat de amplasarea terenului aferent.
@tribal , postul nu mi-l editezi , dar poti astepta sa implementeze john pluginu` de feisbuc si sa dai dislike la respectivul post.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Acum ontopic :
Tribal, sa fim seriosi, exagerezi, e chiar "light" comentariul ala...
There is no order...
@ augustin e vorba de respect nimic mai mult ,la fel nici la rugamintea mea nu acorzi respect avand in vedere respectul fata de ceilalti .
si ca ultim sfat ti-as sugera sa ai respect de altii mai vechi pe forum si trecuti prin
materie de pc hardware .
scuze de off-topic .
si ca ultim sfat ti-as sugera sa ai respect de altii mai vechi pe forum si trecuti prin
materie de pc hardware .
scuze de off-topic .
[shadow]old nick : zerocool / jp_hadad[/shadow]
-
As vrea si eu sa tin partea cuiva, da' n-am prea inteles de ce va certatitribalRO wrote:@ augustin e vorba de respect nimic mai mult ,la fel nici la rugamintea mea nu acorzi respect avand in vedere respectul fata de ceilalti .
materie de pc hardware. scuze de off-topic .

Pai care e unul din cele mai vechi motive de cearta? Religia...!
Last edited by john on Mon May 28, 2012 11:50 am, edited 1 time in total.
Reason: desi nu te pot contrazice, partea a doua a raspunsului n-avea ce sa caute pe niciun forum
Reason: desi nu te pot contrazice, partea a doua a raspunsului n-avea ce sa caute pe niciun forum
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Scene din Star Wars interpretate de actori faimoşi pentru vocile a numeroase personaje din desene animate: Pinky, Brain, Batman, Bubbles, Yacko, Wacko ş.a.. E lung, dar merită.
-
-
Sursa: Youtube talent de magician
Pierdut semnatura, ofer recompensa
How to : Tony Stark
Sarpe, serpeste,
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.
cu solzi ca de peste,
raul serpuieste.
Si-n apa paraului,
umbra spinaraului,
a sarpelui, raului.