Si basescu tot asa crede (despre el, fireste)...doru_bm wrote:Eu tin cu Basescu atat timp cat nu exista o alternativa mai buna ...E raul cel mai mic din ce se poate acum...

Moderator: Moderatori
Si basescu tot asa crede (despre el, fireste)...doru_bm wrote:Eu tin cu Basescu atat timp cat nu exista o alternativa mai buna ...E raul cel mai mic din ce se poate acum...
Inca un pic si sper sa vina randul si lui pontulica sa zboare . uite asa as vrea :Merced wrote:Hai ca si-a dat Rus demisia. One down, a lot more to go.
In universul paralel in care traiesti tu, da, e raul cel mai mic.doru_bm wrote:Eu tin cu Basescu atat timp cat nu exista o alternativa mai buna ...E raul cel mai mic din ce se poate acum...
Regele Mihaidoru_bm wrote:Ia zi tu unul mai bun
Satandoru_bm wrote:Ia zi tu unul mai bun
unde s-au dus ? pe salariile si pensiile bugetarilor.. aia care taie frunza la cainiMerced wrote:
Apropo de comunisti, aia prin anii '70 au luat bani imprumut ca sa dezvolte tara. Miliarde pe multi ani. Cam cum s-au luat acum. Da' aia au facut niste lucruri cu ei, numai hidrocentralele alea care ne dau si acum curent si tot e ceva. Ai tai iubiti Base si Boc ne pot spune de ce au luat acum imprumuturi? Ca sa nu creasca valuta? Ca sa nu intram in faliment? Ca sa-si mai traga si ei niste bani? Ca nu s-a facut un rond de flori din banii aia, dracu' stie pe ce s-au dus.
Uita-te la ce averi au cei care se invart in cercul politic.
doru_bm wrote:Regulile trebuie respectate in timpul jocului.
(sursa)."Trebuie să facem un recensământ al buletinelor. Acele CNP-uri care există trebuie să fie dublate de actele de identitate. Cred că 1,5 milioane de români sunt plecaţi în Europa şi au stabilită reşedinţa acolo. Ei nu mai pot fi înscrişi pe listele electorale permanente, pe baza cărora poate fi stabilit cvorumul de prezenţă la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu", a declarat pentru Gândul Mănescu.
Potrivit CCR:coretweaker wrote:doru_bm wrote:Regulile trebuie respectate in timpul jocului.
Apropo de reguli si de joc... in legea partidelor politice exista un paragraf in care se precizeaza foarte clar ca: "partidele politice au obligatia sa stimuleze prezenta electoratului la vot", deci PDL s-a situat in afara legii prin boicotul referendumului.
Atata doar ca minoritatea aia defapt e o majoritate, tu faci parte dintr-o minoritate dar ti-e prea greu sa accepti asta.doru_bm wrote:Ca dupa 3 ani unei minoritati din tara nu le convine nici nu ma intereseaza.
Wow. Bine că nu s-a gândit nimeni la argumentul ăsta şi pe vremea lui Ceauşescu...doru_bm wrote:Basescu a castigat sa fie presedinte pe 5 ani asa ca trebuie sa-si duca mandatul pana la capat.
Cred că ne putem pune amândoi de acord că această soluţie este profund retardată, din cel puţin trei motive:doru_bm wrote:Potrivit CCR: